Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#39946) dfsz34


dfsz34
őstag

Az imént megtékázott egy narancs isu, aki szakaszban volt egy borsóval, szóval igazából szóra sem érdemes eset, szinte mindennapos, de az indoka, hogy nem spotolok neki és ez érdekes kérdést feszeget

50 100-al voltam, redshire, 1 zászlós mód és oldalt mentem a házak felé, némi csetepaté után és 600 hp veszteség után beszorultam a templomhoz. Ha kidugtam az orromat, akkor azonnal jelzett a hatodik érzék. Legalább két tank a nagy dombon középen és hátul egy jpanther2, de igazából egyik ellenfél pontos helyét sem tudtam. A nagyeszűek ott ugattak a chat-ben, hogy menjek és sptoljak neki, de igazából az első házig sem jutottam volna el, persze az agyhalottaknak ezt hiába mondtam.

Ami igazából érdekel, hogy van-e bármi értelmes dolog, amit ilyen helyzetben az ember tenni tud. Kilövetni magam igazából nem érdemes, szóval annyit tudok tenni, hogy időről időre kikukkantok és nézem, hogy jelez-e még a hatodik érzék. A borsó elindult végül a szájkarate után, spotolt egy t34-t, amit ki is szedtem neki, de természetesen az ellenség is kiszedte a borsót pillanatok alatt. Utána az isu ugatott és kilőtt nagy büszkén, hogy ő mekkora király. Persze a 47 sec töltés közben voltam, tehát értelme sem lett volna menni.

Amit javasoltam nekik, hogy flankoljanak ketten valahogy, menjenek át a dombon, mert itt fölösleges a támadást erőltetni, bármi más ötlet, ami működhet? Nem nagyon hiszem, hogy lehet ilyenkor bármit tenni, ezeket a helyzeteket utálom, amikor beszorítanak valahova és a barom csapatom a legkevésbé sem kooperatív, de még megértő sem, hogy nem mozdulhatok.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.