Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#29662) dfsz34 válasza gagyenkov (#29658) üzenetére


dfsz34
őstag

Részemről a Venti vita lezárva, mindenki csinál, amit akar, elmondtam a véleményem. Csak annyit mondanék tárgyszerűen, hogy nem 5%-t ad hozzá hanem 2,3% az effektív hatása. 5%-t a legénységhez ad, de azt kiszámolták már okosok, hogy az effektív hatás 2,3%, érdemes azzal számolni inkább.

Ha szerinted ezen múlott a csata, akkor rendben, használd.

Illetve egy kérdésem lenne, ha szerinted ilyen fontos, akkor miért nem használsz még plusz csokit, kávét stb? Az dupla annyit dob rajta, mint a venti, csak ott ugye meg kell gondolni, mert 20e (akcióban 10e) kredit de ha tényleg ennyire fontos, akkor elméletileg azt is kéne használni, gyakorlatban meg alig látom. EJ az egyetlen, akinél láttam, hogy a Hellcat-on kólát használt, de neki nincs kredit problémája.1500 csata, 15-30 milla kredit csak kólára, de ő mondjuk simán kitermeli, annyira tud vele menni.

Egyébként a WoT Wiki sem ajánlja a Ventit, csak a nagyon hosszú töltésidejű töltőtárasoknál.
Például az említett T34: [link], venti nincs az ajánlott listában.
Innentől lehet vitatkozni a Wiki-vel is.

A hitvita még arról is folyt, hogy kell-e rá látótáv növelés, de ez megint egy olyan témakör, hogy nekem bejön, másnak nem. Pl EJ is coated optics-ot használ a hellcat-on, de az orosz profik is mind, de akinek nem tetszik, ne használja, nem kötelező, csak a profik szerint hasznos és én is azt vettem észre, hogy több xp-t kapok, mert több spot dmg, több sebzés, hiszen hamarabb észreveszem és sok csata múlt ezen már, hogy kilőttem a segítségével a foglaló ellenséget vagy foglalás közben megláttam a közeledőt. Jó kérdés, hogy mi a fontosabb: meglásd az ellenséget vagy mondjuk gyorsabban célozd be vagy Ventit tegyél rá, ami kicsit tesz csak hozzá de több mindenhez, de ha nem látod, akkor mit célzol? Vagy mindig a többiekre hagyatkozol vagy mindig közelharcolsz. Erre kell válaszolni először is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.