Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#29512) dfsz34 válasza dorka16 (#29506) üzenetére


dfsz34
őstag

Ezek nem fogják ezt soha megérteni, csak magukat tömjénezik a stattal. Tényleg szánalmas valahol, mintha fontos dolog lenne.

Meg kell nézni a kirilloid, straik vagy akár EJ, quickybaby videóit, akik teljesen normálisan gondolkodnak. EJ-vel egészen jól el lehet beszélgetni a chat-ben a videó streamnél bármiről. Múltkor megkértem, hogy mutassa már meg a hellcat legénységének átlag xp-jét, kíváncsi voltam mennyivel jobb és hát van lemaradásom az átlag xp-ben :)

El is küldhetett volna a büdös p.csába, mert ő super super unicum és mit akar egy noob tőle. De mást mondok, simán mondják neki, ha valamit nem csinált jól és van mikor vitatkozik de simán rámondja, hogy igaz. Egyszóval normális, segítőkész, nem a magas lóról ugató stílusa van, pedig látszik, hogy fontos neki a stat, mert külön feltünteti a wn7-t meg a WR-t a fejlécben, de nem érződik a stílusán.

Ellenben itt is a fórumban meg a játékban pláne vannak bunkó primitív játékosok, akik azt hiszik, hogy valakik, mert nagy szám van a nevük mellett. Az ilyen parasztok szoktak kitolni (meg a nagyon buta noobok) a bokorból, mert az az ő helyük és takarodjak. Múltkor a Kazna-s faparaszt, de abból is a legalja a stat alapján ott arcoskodott. 1 perccel a csata után már alig volt hp-ja, de engem küldött volna meghalni, hogy neki spotoljak, erre kilőttem hátulról az ellenséges t54-t ami akadályozta a háromfős elit szakasz nyomulását úgy, hogy nem volt spot, de tudtam, hogy hol van és megsoroztam azt a helyet és beírtam nekik, hogy hol van a gyenge pontja a t54-nek, de erre nagyon megharagudtak rám és végig a scoutot, azaz engem okoltak a várható vereségért. Egyébként siegfried line, ahol amúgy is nagyon nincs mit spotolni, be kell nyomulni a városba aztán kész. Oldalt akartam elsurrani az artykhoz, de túl sok ellenség volt ott, ha kimegyek ott maradok, ezek tuti nem segítenek. A harmadik legtöbb xp-t kaptam, csak jelzem, a t54 kilövése megdobta, de ez mindegy is.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.