Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#215616) Geller72


Geller72
veterán

Hogy ne csak fényezés legyen. Alant látható egy csatám az IS-el. Tipikus példája annak, hogyan lehet elkúrni egy alsó hangon 7 killes csatát (és elbukni egy top gun-t) azzal, ha kapkodok. :(. Volt három baromira nem hiányzó mellé lövésem, amiből mindhárom egylövéses kill lett volna (egy full HP-s arty és két meghámozott TD). Ehhez hozzájött még az IS baromira lassan töltő batár lövege is, mert mire újratöltött, kinyírta más. Nem mintha az IS lövege messzeire pontos lenne, de ezt sokkal inkább az én hibámnak könyvelem el, mint a löveg pontosságának. Annyiból jó volt a csata, hogy a mai küldiket sikerült kipipálni részben és a bónusz küldi is ok lett volna belőle, ha ugye nem egymást követik. (Egy csatában legyen 4 killed, itt az is meglett volna. Ezzel futok még egy kört. :D.) Amúgy nem volt nagy meccs, ezzel a max átlagos sebzéssel is top lettem. A killel is. De manapság ennek is örülni kell. :D.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.