Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- KISDUCK: WhatSUP?
- PSti: Elit Liga - Titkos prím szám
- Lalikiraly: Derail Valley - Hírek! #2
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
-
Donki Hóte
veterán
-
stingray
tag
-
PA80
tag
-
*RLaci*
addikt
-
stingray
tag
-
Donki Hóte
veterán
Jó telefonnak tűnik, hol lehet ezt most kézbe venni, kipróbálni?
-
thboxx
aktív tag
-
novinyul
veterán
-
realist
őstag
-
novinyul
veterán
-
stingray
tag
-
ghiottone
nagyúr
-
stingray
tag
Tetszik a telefon, de semmi olyan lényegeset nem tud felmutatni, ami miatt ezt választanám a Galaxy A52s helyett.
-
Tarisznyarák
tag
Ha lesz rá jó főzött rom és olcsóbb lesz, talán. Addig marad az 5 éves Redmi 3s, 11-es Androiddal (Arrow os) és rendszeres biztonsági frissítésekkel.
-
doooo
veterán
Lehet hogy a GT-ben még jobb a hűtés/hőelvezetés. És persze ettől még nem kiegyensúlyozottabb. Hisz a Mi 11 Lite sem működik irracionálisan, össze-vissza. Az jelentené azt, hogy nem kellően "kiegyensúlyozott".
-
ghiottone
nagyúr
Mennyivel drágább? A GT Master 349 euró, ami most egyes amazonokon 299 akciósan. Az Explorer ha lesz akkor 449-re tippelném, de annyiért már majdnem ott az 5G (ami a német amazonon most 429 euró). Kamerában lenne jó az Explorer és az sd870 kiegyensúlyozottabb processzor, mit az sd888.
-
kóóó
aktív tag
-
blueye
veterán
Szep kis tarsasag

Ar/ertekben a ME a gyoztes. 5G-t hasznalok most, nagyon jo telefon, az ME is nagyon rendben van a cikk alapjan. -
novinyul
veterán
Na majd akkor a Xiaomi 11 Lite 5G NE (vagy mi) hűvösebb lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gonosz
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet, kollégám testvére vett, nagyon dicséri.
-
novinyul
veterán
"cserébe kiegyensúlyozottabban és hűvösebben működik, mint a Mi 11 Lite 5G a fenti vason."
Mhm, mert az annyira "kiegyensúlyozatlan"...
GSMArena: "The Mi 11 Lite 5G hardware was picked smart, cooled properly, and the optimizations seem to be done the right way (there is even Game Space, where you can boost your gaming experience even more), so as far as performance goes - the Mi 11 Lite 5G excels in every way."Használtam a 11lite 5G-t, de a 778G valóban hűvösebb a 780G-hez képest. De pl. a MI11 igencsak meleg volt, míg a GT csak nagy terhelés mellett lesz meleg, de még akkor sem közelíti meg a MI11-t.
-
doooo
veterán
"cserébe kiegyensúlyozottabban és hűvösebben működik, mint a Mi 11 Lite 5G a fenti vason."
Mhm, mert az annyira "kiegyensúlyozatlan"...
GSMArena: "The Mi 11 Lite 5G hardware was picked smart, cooled properly, and the optimizations seem to be done the right way (there is even Game Space, where you can boost your gaming experience even more), so as far as performance goes - the Mi 11 Lite 5G excels in every way." -
bollokcs80
Korrektor
-
S@c@
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
ghiottone
nagyúr
Az se lenne rossz, de számomra nem alternatíva mert sajna eléggé gyenge a kijelző pwm értéke - 119Hz, amit 250 Hz alatt már sajna észreveszek szemfáradás és fejfájás kíséretében.
-
Legendd
senior tag
-
novinyul
veterán
Az a szürke vegán bőrös (Istenem micsoda idegbeteg marketinges név ez, szimplán műbőr és kész
) változat rohadt jól néz ki. Tudja valaki, hogy azt miért nem lehet kapni itthon?
Amúgy szerintem ennyiért ez korrekt ajánlat.Az meg, hogy másfél méteres OLED TV-t veszel egy csúcskategóriás mobil árából az beteg.
Azért ezek a telefonok általában 2-4 éven belül úgyis cserélve lesznek, ha másért nem akkor trendiségből, de pl. egy TV-t nem cserélsz le olyan gyakran. De mondhatnék még sok mindent amit megkapsz annyi pénzért mint egy mai felső-kategóriás mobil ára és szerintem értékben, tartósságban, meg sok másban is jobban megéri...A fotózással kapcsolatban meg egyetértek az előttem szólókkal. Ha értelmes fotót tudsz csinálni egy középkategóriás mobillal, akkor az elég az esetek 90% -ban. A legtöbb ember nem állítgat semmit, max a vakut kapcsolja ki-be és csak rábök a fókuszra meg elcsattintja a képet és kész...
Nemsokára érkezik az is
Ghiottone: Szerintem Global vonalon a Nord 2-t adták ki. De amúgy én is kipróbáltam volna. -
Cecevok
tag
-
ghiottone
nagyúr
Ez sem rossz, de jó lenne, ha az EU-ban megjelenne hivatalosan az Explorer edition nagy tesó, imx766-os szenzorral és sd870-es processzorral.
-
Emericus Max
aktív tag
Az a szürke vegán bőrös (Istenem micsoda idegbeteg marketinges név ez, szimplán műbőr és kész
) változat rohadt jól néz ki. Tudja valaki, hogy azt miért nem lehet kapni itthon?
Amúgy szerintem ennyiért ez korrekt ajánlat.Az meg, hogy másfél méteres OLED TV-t veszel egy csúcskategóriás mobil árából az beteg.
Azért ezek a telefonok általában 2-4 éven belül úgyis cserélve lesznek, ha másért nem akkor trendiségből, de pl. egy TV-t nem cserélsz le olyan gyakran. De mondhatnék még sok mindent amit megkapsz annyi pénzért mint egy mai felső-kategóriás mobil ára és szerintem értékben, tartósságban, meg sok másban is jobban megéri...A fotózással kapcsolatban meg egyetértek az előttem szólókkal. Ha értelmes fotót tudsz csinálni egy középkategóriás mobillal, akkor az elég az esetek 90% -ban. A legtöbb ember nem állítgat semmit, max a vakut kapcsolja ki-be és csak rábök a fókuszra meg elcsattintja a képet és kész...
-
*RLaci*
addikt
Méretben minimális a különbség, jack az A52s-ben is van.
Meg bővíthető, ha valakinek számít. De ahogy írod is vegye mindenki ami tetszik. Jó dolog, hogy a középkategória is kínál jó áron, használható telefonokat. -
novinyul
veterán
-
*RLaci*
addikt
Nem rossz, de ennél az A52s jobb vétel. Sztem.
-
RoBos
senior tag
Ez inkább a X11 Lite 5G NE riválisa, mintsem az F3-é, de a három közül természetesen az F3 a best buy! A 64 vs. 48MP között átlag usernek nincs különbség, csak pénzben.

GT-n jó nagy bumszli kamerakivágás van a bal felsőbe...
-
yerico
senior tag
Biztos vagyok benne, hogy a felhasználók 93,5%-a egyáltalán nem rugózik annyit a kameraképességeken, mint ahogy ezekből a tesztekből tűnhet. Elenyésző százalék tud csak különbséget tenni a 100-200 és mondjuk a 200-300 ezres mobilokkal készült fotók között akár monitoron pörgetve a fotókat, pláne mobilon.. és szerintem erre kezdenek rájönni a gyártók is.
Aki nem csak azért fotózgat, hogy emlékeket gyártson magának és az ismerőseinek, az úgyis beruház, ezért sztem 300k alatt felesleges a kamerás képességeket ilyen részletességgel tesztelni.
Amúgy király a cucc, pontosan ezt a kategóriát kell erősíteni!Erőteljesen túl van lihegve a téma. Ajánlanám a tesztelők figyelmébe, hogy ezek TELEFONOK, amibe építettek kamerát is, és nem fényképezőgépek, amikkel mellékesen telefonálni is lehet. Fától az erdőt tipikus esete. Átlagembernek bármilyen kamera megteszi, ami megfelelő felbontású (FHD+), éles, nagyjából színhelyes képeket gyárt, és ezt kvázi mind tudja. A többi feature csak ráadás, tippem szerint 1x kipróbálja mindenki, aztán soha többet. Sokkal fontosabb a minél kisebb méret (6.5" túl nagy), a megfelelő méretű memória, tárhely, és a stabil, naprakész software és hardware, hogy megfelelő reakcióidőn belül történjenek a dolgok.
-
novinyul
veterán
Van benne dupla koppos ébresztés / alvó mód?
Van bizony
-
WhiteWalker
nagyúr
Van benne dupla koppos ébresztés / alvó mód?
-
odani
tag
Biztos vagyok benne, hogy a felhasználók 93,5%-a egyáltalán nem rugózik annyit a kameraképességeken, mint ahogy ezekből a tesztekből tűnhet. Elenyésző százalék tud csak különbséget tenni a 100-200 és mondjuk a 200-300 ezres mobilokkal készült fotók között akár monitoron pörgetve a fotókat, pláne mobilon.. és szerintem erre kezdenek rájönni a gyártók is.
Aki nem csak azért fotózgat, hogy emlékeket gyártson magának és az ismerőseinek, az úgyis beruház, ezért sztem 300k alatt felesleges a kamerás képességeket ilyen részletességgel tesztelni.
Amúgy király a cucc, pontosan ezt a kategóriát kell erősíteni! -
realist
őstag
Szimpatikus, csak a sw frissítés problémás. Az 1 Android főverzió és a 2 év biztonsági patch nagyon kevés.
-
Dilo
csendes tag
-
Cecevok
tag
-
novinyul
veterán
Használtam az F3-t, nagyon jó telefon. De a GT méretben is kompaktabb és a szoftver is jobb. Kamerában nagyjából egál, bár a GT valamivel jobb.
-
thboxx
aktív tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
bajusz15
senior tag
Facebook MA reklámszöveg "Leteszteltük az év talán legjobb ár/értékű mobilját."
Poco F3 jobb belsővel egy laza 20-25k-val olcsóbban *hello*
-
novinyul
veterán
Az egyik kedvenc telefon a mostani felhozatalból
Nekem is csak a stereo hangszóró és az ois hiánya ami miatt bele tudtam kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Rajongói PC-s port készült a Gears of War 2-ből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max Független 128GB SPACE BLACK
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 256GB Ezüst Színben 100% Akkuval 2027.03.21-ig Apple Garanciával Újszerű állapotban
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 13 Pro Gold 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- Ultimate előfizetés akár 3471 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.Skill Trident Z RGB 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 B2RWFKG Gamer notebook - Ultra 7 240H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5060 8GB W11

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)