Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#215201) EQMontoya válasza e-newsee (#215183) üzenetére


EQMontoya
veterán

A kredit nem lenne eleg bunti.
Oke, sokat jatszom mostansag, de heti 5M-t tuti osszefarmolok.

Szoval az onmagaban szerintem nem visszatarto ero.

Viszont azzal kellene valamit kezdeni, hogy ne legyen ennyi low tier match.
Mert az tenyleg egy kib..ott szenvedes, mikor Kareliara bekerulsz mondjuk egy T6 meddel T8 csataba.
Kozepen szembol levadasznak a dombrol, ha elindulsz jobbra vagy balra, akkor meg szembejon egy T8 heavy. Fasza.
Szoval azzal valamit a WG-nek kellene kezdenie, hogy kevesebb olyan meccs legyen, amiben mar az elejen latszik, hogy semmi ertelmeset nem fogsz tudni csinalni. Csokkentene a kilepesi hajlandosagot is.

Same rules apply!

(#215202) phoenix1989


phoenix1989
őstag

T8 szakasz? Discord is van, kommunikáció lehetséges.

(#215203) Geller72 válasza Black_Sheep (#215189) üzenetére


Geller72
veterán

Azért külön kell választani azt amikor valaki a csata elején vár arra hogy hogyan alakul a csata és hova tud vagy hova kell beszállni, főleg ha valaki low tierkénk játszik mint az hogyha valaki top térként heavy-vel beáll melléd a td mellé kempelni... szerintem. :U

(#215204) Warton válasza Barret001 (#215197) üzenetére


Warton
őstag

"Én azon gondolkodtam már sokat,hogy kellene egy gomb,amivel át lehetne kéretzkedni a győztes csapatba,csata végén!"

Ez a World of Tanks nem a Romania Simulator. :DDD

(#215205) EQMontoya válasza Warton (#215204) üzenetére


EQMontoya
veterán

:))

Same rules apply!

(#215206) Geller72 válasza Warton (#215204) üzenetére


Geller72
veterán

Azért azt a gombot mi is kerestük csak akkor már nem volt aktív.... :U

(#215207) e-newsee válasza EQMontoya (#215201) üzenetére


e-newsee
addikt

Hidd el, akik rendszeresen hajlamosak csata elején dezertálni, azok nem arról híresek, hogy szénné farmolják a creditet. Azért az elgondolkodtató lenne számukra, mikor a napot mínusz fél misivel zárnák pár ilyen akció miatt.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#215208) Black_Sheep válasza Geller72 (#215203) üzenetére


Black_Sheep
tag

Soha nem láttam még jó játékost top heavy-vel artyt védeni.
Tök egyszerű a képlet: ha hátul kempelsz, akkor:

a. nyertek, alig/nem sebzel, nem látsz ellenfelet
b. bedarálnak, 2-3 sebző után elfüstölsz

Bármelyik pont adott, a statisztikai mutatód beleáll a földbe. A VTEPS szintű klánokban, fölötte meg pláne, nincs rossz játékos. Azért nincs, mert tudnak szűrni, a siker vonzza a jó játékosokat. A jó játékosok statisztikai mutatóit megnézik; amelyik top heavyvel artyt véd, az nem jó, nem lehet a klán tagja. Ennyire egyszerű.

Ha bekerültél egy ilyen szintű klánba, akkor nem fogsz varázsütésre hülyeségeket csinálni a csatában; jó esetben fejlődsz, rossz esetben stagnálsz. Ez ugye azt is jelenti, hogy nem red line kempet folytatsz, amivel eleve sikertelenségre vagy kárhoztatva.
Én sem örültem volna, ha kicsapnak a Tepsiből, bár ez az esetemben fel sem merült. De nem jutna eszembe, hogy fórumokban vádaskodjak.

(#215209) 3 válasza Barret001 (#215199) üzenetére


3
senior tag

Neki látszik, hiszen kevésbé eredményes játékos.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#215210) 3 válasza EQMontoya (#215201) üzenetére


3
senior tag

Én nagyjából ugyanannyira jól érzem magam lowtierként is. Pedig általában nem OP tankokkal játszom, és vannak bizonyos elvárásaim a teljesítményemmel szemben.

A megoldás, amit keresel és könnyen elérhető: tier 9-es és 10-es tankokkal való játék. Másik: állítólag lehet ésszel is használni a W billentyűt (még nem próbáltam, lehet, hogy csak hoax).

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#215211) EQMontoya válasza 3 (#215210) üzenetére


EQMontoya
veterán

+1 tierben meg szerintem is tok jol el lehet lenni (lásd az este berakott ászt, nekem is szokott néha sikerülni), +2 szerintem mar nagy szívás. Spotterkedni nem nagyon tudsz, mert 2 tierrel fentebb mar valakinél tuti nagyobb view range. Meddel vagy heavyvel eleg hamar belőnek a pekbe.
Persze pályától is függ, de Karelian azert rohadt kevés irányba tudsz menni, legyünk őszinték...

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#215212) Swinegod


Swinegod
őstag

Egyébként itt a replay ha annyira érdekel valakit, döntsétek el az egész csapat volt-e idióta vagy a kocsi, ha már kialakult egy kis VTEPS vita itt
Wotreplays

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215213) Black_Sheep válasza Swinegod (#215212) üzenetére


Black_Sheep
tag

Egyrész ez ZWACK, nem VTEPS, másrészt mindenkinek vannak szar körei. Ha megnézed Bazsi statját az EBR-rel, akkor láthatod, hogy 1.917-es átlagsebzésre 4.52-es spotarány társul. Ez pedig nem gyenge eredmény, sőt.
Te még sosem nulláztál, vagy cseszted el a köröd?

(#215214) Swinegod válasza Black_Sheep (#215213) üzenetére


Swinegod
őstag

De ez indította el az egészet, azért raktam ki

És igen vannak, nyilván, ez is egy szar volt, de ha én elcseszek valamit én bevallom hogy ezt elkúrtam és nem védem magam hogy dehát kocsival snipeolni meta meg azt kell és ti vagytok a kretének, mert nem értitek az én 600IQ stratégiámat és én nem az csináltam amit nekem kellett volna. Ellenséges kocsi spot = ellenség nyer | Mi kocsink nem spot = mi nem nyer. Innentől ha még védi magát ahelyett bevallaná igen, idióta vagyok, bocsi akkor kapja be megérdemelte az összes shitalkot amit kapott

Amúgy amekkora tetves hülyeség a kocsi, 2k átlag sebzést össze tudsz szedni úgy, lősz 2-t mondjuk valaki oldalába meg még 3-at miközben vesztetek, vagy csak elmész artyért

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215215) Barret001 válasza Black_Sheep (#215213) üzenetére


Barret001
addikt

Akinek nincsenek szar körei,az hazudik! És akkor még ott vannak a véletlen események,amikor ott KELL hagyni a tankodat,felügyelet nélkül a csatában!
Pl anyád elesik a konyhában,nem fogod neki mondani,bocs 10 perc még hátra van a csatából,utána megyek. És te már is SZAR KEMPER vagy! Ott a neved,nézzék meg a statodat. Azért meg kell dolgozni.Nem a legyek hordják össze :P

[ Szerkesztve ]

(#215216) EQMontoya válasza Swinegod (#215214) üzenetére


EQMontoya
veterán

Amúgy amekkora tetves hülyeség a kocsi, 2k átlag sebzést össze tudsz szedni úgy, lősz 2-t mondjuk valaki oldalába meg még 3-at miközben vesztetek, vagy csak elmész artyért

Barackkal is ezert lehet brutalis szamokat osszehozni. Ha mar eldolni latszik a meccs, elindulsz elore, ledurrantod a hatul levo artykat, meg aki meg arra van.
Lehet, hogy a csataban csak 1k sebzest szedtel ossze, de meg siman lesz 2k a vegen, szinte ingyen. Es Te ersz oda elsonek vele, attol nem kell felni.

Nekem is volt egy csatam, amiben 5-ot lottem el Hallufon ugy, hogy cap-pel nyertunk, tehat maradt is eletben par ellenfel.

Az elejen lementem kozepre spotolni a bokorba. Mikor mindenki elment a duhongobe, felmentem, ledurrantottam a 3 artyt. Addigra visszaert egy pancelvadasz, akkor azt is, meg utana meg egy serult tankot hatba.

5 sraf, ugy, hogy ebbol gyakorlatilag csak egy tankkal harcoltam, minden mas ingyen kill volt.

Es ha nem nyerunk cap-pel, akkor meg siman lehetett volna 1-2.

Szoval a gyors tankokkal ezert van brutalisan magas asz hatar.

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#215217) Swinegod válasza EQMontoya (#215216) üzenetére


Swinegod
őstag

Csak ugye annak célozni kell, 3 évig folyamatosan mire beszűkül, ellenben a kocsikkal akiknek elég lemenni 100-ról 60-ra és máris olyan pontos vagy mint amiről a Bourrasque álmodni se mer

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215218) Black_Sheep válasza Swinegod (#215214) üzenetére


Black_Sheep
tag

Megnéztem a replayt, olvastam a chat-et, de totál másképp látom, mint Te.

1. Rossz helyet választott a spotra az elején, a szándék jó volt, a hely és a kivitelezés rossz. Az LT jó helyre ment, oda felesleges lett volna, mert passzív, jó álcás spotterek ücsörögnek a bokorban, az EBR nem erre való. Középen F6-ban levő ellenfeleket a szemben levő csapattársak spotolják, oda nem kellett a segítség, ellenben a dombra igyekvőket akarta spotolni, ami abszolút jó ötlet, de szerintem a hegy alól, a falu határában kellett volna megtennie, de ez utólagos okoskodás. Az elején be is írta, hová megy, ez is jó pont.

2. 557 HP maradt benne a csata első percében, innentől az agresszív spot helyett defenzív játékot kellett volna erőltetnie, ennek ellenére bement középre rohangálni. A csata ott bukott, hogy az ELC spotolta az LT-t, innentől bukó a csata. Az EBR a szar látótáv miatt használhatatlan az ELC ellen, aki látótávban és mozdulatlanul álcában agyonveri.

3. Amint arra számítani lehetett, a lightunk halála után a sok HP-s ellenfél EBR átbukott a dombon, ellene esélye sem volt, ezért menekülőre fogta. Igaza volt, semmire sem mentetek volna, ha ott odadobja a HP-t. Két megoldás jöhetett volna számításba: vagy egy vargabetűvel végigrohan a bokorsor mellett az egyes oszlopon, vagy azt teszi, amit tett, kihozza a csatából, amit lehet. A bokorsor instant halál, mert tudta a spotolt ellenfelekből, hogy kik állnak hátul, és nem volt supportja, mert az LT halálakor A3-ban ültek a TD-k... Hiába deríti fel az ellenfeleket, a csapattársak nem látnak el addig, így nem is tudják biztosan belőni őket.

De a legnagyobb hiba az volt, amit elkövetett, hogy nem ignorált benneteket, amikor ekézni kezdtétek. Egyszerűen nem vagytok azonos súlycsoportban, negyedannyira sem értitek ezt a játékot, mint pl. ő. De tanulni sohasem szégyen, javaslom, tedd ezt. Én így látom. Béke.

(#215219) Swinegod válasza Black_Sheep (#215218) üzenetére


Swinegod
őstag

Jó ezen besírtam kicsit :D "Egyszerűen nem vagytok azonos súlycsoportban, negyedannyira sem értitek ezt a játékot, mint pl ő" Ennyire ne legyen nagy arcod, én tudom nekem mit kellett csinálnom, és csináltam is, csak a Maus camos lassú szar medemmel ennyire tellett azon a rákos rossz mapon. Ellenben neki kocsival 700 vagy mennyi spotja volt Prohorovkán és az összes sebzése ingyen, vesztés közbeni sebzés szóval ingenis ebben az esetben az ő hibája volt és megérdemelt mindent amit mondtak neki

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215220) hmb válasza Warton (#215204) üzenetére


hmb
aktív tag

ez csak azt bizinyitja,hogy mennyivel tobb eszuk van a nagyaroknal.azt pedig elfelejted, hogy a magyarok is at akartak allni a masidik v.h-ban, de ezt IS elbasztak....

a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!

(#215221) Black_Sheep válasza Swinegod (#215219) üzenetére


Black_Sheep
tag

Nem nagy az arcom, de úgy vélem, hogy bár ott vagy a csatában, de nem látsz a pályán.
Megnéztem, hogy - ha már ennyire szakértő vagy a lightok területén - mit művelsz a felderítőkkel, és összehasonlítottam a magam eredményével.

ELC: neked 1,62 a felderítési arányod, az enyém 4,68.
AMX12t: neked 1,61, nekem 2,98.
Panhard: neked 1,95, nekem 3,74.
AMX 13 75: neked 1,76, nekem 3,45.

Ha a vélemények súlyát nézzük, akkor melyikünké lehet relevánsabb a fenti adatok fényében?

Azt egyébként írtam, hogy az elejét elcseszte, lásd 1. pont. 557 HP-ja maradt.
Tudod mit? Kérdezzünk meg jó játékosokat, mit látnak a csatán.
Kékek, lilák, szerintetek mi történt a csatában?

(#215222) phoenix1989 válasza Swinegod (#215219) üzenetére


phoenix1989
őstag

most már én is megnéztem a csatát de én sem értem mi a bajotok az ebr-el. felment a dombra majd szét lőtték és a maradék életével bement középre. Ti fent álltatok a dombon 5-en veletek szemben 3 tank állt mégsem toltátok le. középen IS-M T26E5 P. a szakasztársad egyszer sem ment fel hogy a közepet spoton tartsa hogy ti lőhessétek szerintem már az is hiba és még csak a dombot sem lőtte pedig ott is sokszor volt spot.( hozzá teszem csatajelentésben 0 lövése volt egész csata alatt.) ebr esetleg annyival tehetett volna többet (én lehet azt csináltam volna) hogy 12:30 nál én nem a vasuti töltéshez mentem volna vissza hanem az 1-2 re bokrok közt valahol beállni de az se biztos hogy több lett volna mert elc már beállt spotra. ráadásul nem egyszer kapott spotot az elc mégsem halt meg pedig volt ott td. :)

(#215223) zodo


zodo
nagyúr

Úgy tudom csak kchryss érintett a RU szerver történéseiben ezért bocs a többiektől.

Jan. 15 - 18 => Tankleárazás (fejleszthető és prémium)
Jan. 15 - 18 => Szabad xp váltás
Jan. 18 - Feb.01 => Prémium tank becserélés

(#215224) 5-ös kezelő válasza jano_77 (#215175) üzenetére


5-ös kezelő
senior tag

Párhuzamosan húzok több ágat, bár a húzás erős túlzás nálam. Francia legénység jobban kellene, de fontosabb lenne, h a magamfajta ügyifogyi is tudjon vele játszani, farmolni prémium lőszer használata nélkül. Még átgondolom.

Swinegod #215176 : Köszi, akkor érdemes várnom a frissítésre egy kicsit még.

(#215225) Djuree válasza EQMontoya (#215201) üzenetére


Djuree
félisten

“kevesebb olyan meccs legyen, amiben mar az elejen latszik, hogy semmi ertelmeset nem fogsz tudni csinalni.”
en ilyet sose konyvelek el az elejen, akarmelyik csataban tudsz meglepit okozni, persze kell hozza egy bizonyos szint, lehet ha rossz jatekos lennek en is igy gondolkodnek. ha low tier vagyok engem az csak motival a jobb teljesitmenyre. ;) a gold ammo koraban meg abszolut nincs mar ilyen. ha ismered a gyenge pontokat golddal a plusz 2 tier se jelent problemat.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#215226) EQMontoya válasza Djuree (#215225) üzenetére


EQMontoya
veterán

Gold ammo jo dolog, persze, hasznalom is ilyen esetben.

De mit csinalsz low tierben meddel? Hat elmesz valamelyik med (hosszabb, gyorsabb tankot igenylo) utra. Na, ez az, ami Karelian nincs. Van jobb- es baloldalt ket egyforma resz, ott zommel top tier tankok es heavyk apritjak egymast, a kozepe spotterfold, szembol meg vadaszgatja egymast a ket oldal.

Itt mit csinalsz egy low tier meddel?

Tenyleg erdekel, mert lehet, hogy tanulok belole.

Mert pl. Himmelsdorfon vagy Berlinben azert talalok olyan utat, amin tudok csinalni valami hasznosat.

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#215227) kchryss válasza kchryss (#214784) üzenetére


kchryss
addikt

Pár napja mikor linkeltem csöcsikét még csak kb 30-an nézték élőben. Most már kb 200-an nézik. Jól felfuttatta magát. Jelenleg a 8. legtöbben őt nézik wot kategóriában élőben. Most streamel tankelit és scheff is, de ezt a ribit többen nézik. Van baj a világgal ... :U

Szép minőségi kontent:
[klip1]
[klip2]
[klip3]
Legjobb amikor még be sem tölt de már csapkodja az egeret: [klip4]
Már CW-zik is de a csapatársakra veszélyesebb mint az ellenfélre: [klip5]

(#215228) phoenix1989 válasza EQMontoya (#215226) üzenetére


phoenix1989
őstag

egy meddel low tierben pont városban tudsz valamit csinálni mikor minden sarkon áll valaki, ráadásul szemtől szemben? engem ez meg nevettet. karelia mész szépen fel a dombra ha esetleg lomhább vagy akkor akár A1. De rengeteg lehetőséged van szerintem csak attól függ ki merre megy és az alapján lehet is helyezkedni.

(#215229) szbalogh


szbalogh
őstag

Click, click. Artiztam CW-n ;]

Nick: HE_Storm

(#215230) Swinegod válasza Black_Sheep (#215221) üzenetére


Swinegod
őstag

És kinek a hibája most komolyan ha az elején ő szar helyet választ? Azt meg adom neki, hogy én mocskosul nem számítottam arra, hogy előbb felér az Amx 30 meg Barbeque mint a kocsi, mert az azt jelentené 60-al előbb fent vannak tankok a hegyen mint a kocsi 95-el de hát olyan unbalanaceolt szar hányás map csak nem lehet a játékban ahol az egyik csapatnak 1,5x akkora távolságot kell megtennie ugyan arra a helyre, ugye?. Viszont onnantól ha ezt elkúrtad, és mondja mindenki mit csinálsz, akkor nem az a normális, ha idiótának hívsz te mindenki mást, hanem azt mondod bocsi my bad szar helyre mentem és crippled vagyok a csata maradékjára. És abban is biztos vagyok nem leges leghátulról lövöldözöl kocsival ha 4hp-d is van

3000 körüli ratingem volt kb 5000 csatával mikor ezeket húztam egyébként, még bia meg 6th sense se volt rajtuk, kivéve a kocsit, mert azt csak gyűlölöm, és amúgy nem használok rá kaját, se fejlesztett modulokat és rendes legénységem sincs benne, de ha megynyugtat a recent statom nekem is világoskék, szóval én is tudom mit csinálok. Kivéve a Ruval, mert arra nem éreztem rá legkisebb mértékben se és utálom mint a szart

Phoenix1989: Ja, 5 ember, úgy hogy az első meghalt 2mp alatt, én meg 0 camoval és 1000hp-val nem fogok elindulni instant meghalni, a Progettonak kellett volna pusholni, neki még kis páncélja is van, de ugye láttuk nem tette. Végül ezt a Leo lépte meg, köszönet neki, arra vártam, Gondoltam onnan nyertük a hegyet, hogy kinyomtuk őket onnan, hát nem, szerintem mióta újra lett csinálva a hegy én azóta 1x sem nyertem meg és jutottam fel szóval gőzöm sincs hogy működik, de abban biztos vagyok szörnyű az az egész
Az meg, hogy előbb fent volt a Bourrasque és Amx 30 mint a kocsi aki 95-el megy elmondja milyen jól balanceolt a map

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215231) zozyk válasza kchryss (#215227) üzenetére


zozyk
addikt

Fél év és fenn lesz onlyfans.com-on. ;] :DDD

(#215232) jano_77 válasza 5-ös kezelő (#215224) üzenetére


jano_77
nagyúr

ha francia legénység kellene, akkor az AMX M4 49 vedd meg. Nem fogsz benne csalódni, ahogy írtad: a magad fajta "ügyi fogyik" is tudnak vele játszani. ;) :K

válaszolt a "cimborám" Parancsnoka - azt gondoltam elsőre, hogy hasonló stílusban fog majd válaszolni, de pozitívan csalódtam benne:
farkasjano (2021. 01. 13. 23:01:55) Szervusz djhosszu1990! Bocs, hogy zargatlak, de az egyik tagotokkal kapcsolatban szeretném jelezni, hogy nem épp szép fényben tükrözi a klánotokat.
farkasjano (2021. 01. 13. 23:02:28) Nem tudom mennyire ismered a tagokat, de gondolom, ha vki rangot - Altiszt - kap a klánban, akkor azt azért jobban kellene ismerned.
farkasjano (2021. 01. 13. 23:03:44) Nos az egyik Altiszted, név szerint Paschendale_gunner olyan alpári stílusban talált meg egyik csata után, ahol konkrétan SEMMIT nem csinált ellentétben velem, hogy az minősíthetetlen!
farkasjano (2021. 01. 13. 23:04:25) Megtettem a lépést a WG support irányába is, hogy távolítsák el a játékból, mert ilyen "embereknek" NINCS helye egy ilyen játékban!
farkasjano (2021. 01. 13. 23:04:53) Bízom benne, hogy elgondolkozol ezen és jobban megválogatod a tisztjeidet a jövőben!
farkasjano (2021. 01. 13. 23:05:10) Pár ékes üzenete a delikvensnek nekem
farkasjano (2021. 01. 13. 23:06:04) Így köszönt a drága:
farkasjano (2021. 01. 13. 23:06:06) Paschendale_gunner (2021. 01. 13. 22:17:16) cigány féreg vagy a mocdskos fajtából ki is nyírnálak te fasszopó
farkasjano (2021. 01. 13. 23:06:55) megírtam Neki, hogy az 5 éves kislányom többet érne el a csatában mint Ő! Erre jött ez
farkasjano (2021. 01. 13. 23:07:04) Paschendale_gunner (2021. 01. 13. 22:18:18) a te lányod is jó nagy fasszopó féreg lehet
farkasjano (2021. 01. 13. 23:07:19) majd fokozta
farkasjano (2021. 01. 13. 23:07:41) Paschendale_gunner (2021. 01. 13. 22:19:23) fussunk össze a faszomk tele van a nagypofájú csicskákkal Paschendale_gunner (2021. 01. 13. 22:19:49) úgy éljek felgyújtalak és hagylak ,eghalni te féreg
farkasjano (2021. 01. 13. 23:08:06) Paschendale_gunner (2021. 01. 13. 22:20:17) gyre geciláda mondd hol és ott leszek szarrá is baszlak Paschendale_gunner (2021. 01. 13. 22:20:56) kinyírlak a családoddal együtt te rohadék vinnyogó segélyfutár
farkasjano (2021. 01. 13. 23:09:49) Bízom benne, hogy Te közel sem vagy olyan mint ez a díszpinty és teszel lépéseket, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló, mert ezzel Titeket, Téged járat le! Üdv. és jó csatákat.
djhosszu1990 (2021. 01. 15. 18:26:41) rendben köszi
djhosszu1990 (2021. 01. 15. 18:27:33) ki rugva és tiltva is van .
djhosszu1990 (2021. 01. 15. 18:27:40) Jelnetés küldve lesz a wgnek
djhosszu1990 (2021. 01. 15. 18:30:24) és köszönöm a segitséget és egyben a védelmet is .
djhosszu1990 (2021. 01. 15. 18:30:39) remélem a wg tesz érte hogy ban legyen számára a jövöben .

Lehet ezt így is :K - és tényleg kirúgták

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#215233) Swinegod válasza EQMontoya (#215226) üzenetére


Swinegod
őstag

Ez nem tudom neked speciel mennyire lesz releváns, de én ha Raviolival vagyok tier 10-ben azon a szutyok pályán északra megyek és megpróbálok oldalba lőni top tankokat miközben a mi topjainkkal harcolnak. Ha nem megy oda tőlünk top, hátul maradok, és szólok a többieknek is maradjanak, mert mondjuk egy 430U ellen semmit nem tudunk csinálni ha nem egyedül van
Ha valami ágyúsüllyedés mentes tankkal vagyok akkor meg tényleg csak mesterlövészkedni lehet, hogy ne te legyél a fókusz de azért ne merjék lerohanni azt aki viszont az

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215234) phoenix1989 válasza Swinegod (#215230) üzenetére


phoenix1989
őstag

6 an indultatok a hegyre majd 5 en maradtatok és továbbra is csak álltatok. a közeet nem spotolta a haverod és nem lőtte a dombot sem mivel el se lőtte magát. szóval én nem az ebr-re fognám a vereséget és szidni se szidnám. felment vesztett hp-t de még igy is bement középre és ha visszanézed akkor állt meg hátul amikor már nem is volt értelme bárhova is menni.

[ Szerkesztve ]

(#215235) Swinegod


Swinegod
őstag

Mégegyszer, 1000hp-val NEM fogok elindulni, mert instant meghalok. Kis matek, mindegyik belém lő egyet minimális high roll és meghalok gyakorlatilag 1 lövésben. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Amint Leo eldöntötte hogy megunta a campelést rögtön mentem én is utána. Haverom pedig nem tudom pontosan mit csinált, de valszeg lőtték oldalról meg a hegyről a Standard B egész meccsen még az után is hogy megnyertük a domb tetjét úgymond

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215236) 5-ös kezelő válasza jano_77 (#215232) üzenetére


5-ös kezelő
senior tag

Pedig az amcsira hajtottam. :) Na majd figyelem a csapattársakat, amikor ezekkel vannak. Hátha megvilágosodok. - A prém bótba is kéne 14 napos elállási jog. ;]

(#215237) Barret001 válasza kchryss (#215227) üzenetére


Barret001
addikt

Mi a baj? Kevesled a melegeket? Inkább egy csinos csajt bámulnak,szerintem ez nem akkora nagy gond! DE ez nem jelenti azt,hogy csak ÖT nézik!

(#215238) jano_77 válasza Swinegod (#215230) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én azt látom, hogy Neked nem csak a játékkal vannak gondjaid, hanem erőteljesen a magyar nyelvvel is! :U :(((

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#215239) EQMontoya válasza jano_77 (#215232) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ez korrekt! :R

phoenix1989: varosban hamarabb elerek kritikus pontokat, ahonnan azert jo dpm-mel lehet meglepiket okozni.

Swinegod: kosz, hasznos tipp! :R

Same rules apply!

(#215240) hmb válasza Swinegod (#215212) üzenetére


hmb
aktív tag

nem vagyok jo jatekos,de en azt lattam,hogy miutan latta a toltesen tul mar bukta van, csak ingyen frag lenne, maradt azon az oldalona ahol te,es a sajat szamara kihozta a legtobbet a csatabol.ez igy is lett majd 2x annyi xp tett zsebre mint te.megneztem kozben a te statdjaidat lightokkal meg az ovet.o szinte minden lightal 2000wr8 folotti teljesitment nyujt neked 5 lightod van amivel 50 csata folott mentel es nem piros-narancs vagy veluk....engedd el,meg ezen a meccsen is ami gyors bukta volt,tobb xp szedett ossze es tobbet sebzett.

a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!

(#215241) Swinegod válasza jano_77 (#215238) üzenetére


Swinegod
őstag

Most abba kötöttél bele, hogy szar a nyelvtanom, hogy abba, hogy erősen beleiépítettem az angolt a nyelvezetembe?

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215242) phoenix1989 válasza Swinegod (#215235) üzenetére


phoenix1989
őstag

A lényeg nem az ebr-en ment el és szerintem nem tudott volna többet tenni mert már eleve szétverték a csapatot. szóval ez a köpködés nem volt jogos. ha meg a mateknál tartunk az 1600 nem világos kék csak sötét zöld. az hogy 15 csata alatt kék ez épp lehet szerencse az elmúlt 30 nap sokkal inkább jelentősebb. . ne érts félre nem leszólni akarlak

(#215243) phoenix1989 válasza EQMontoya (#215239) üzenetére


phoenix1989
őstag

na várj azt irod hamarabb elérsz egy városban olyan pontokat amik jók de egy nyilt pályán lassú vagy és nem érsz oda? ez nekem valahogy nem fér össze. mert ha alapból lassabb vagy mint a top tier akkor a városban sem leszel ott hamarabb a toppoknál :)

(#215244) Swinegod válasza phoenix1989 (#215242) üzenetére


Swinegod
őstag

Nem tettem egyértelmű ezt, megint az én hibám, bocs

Nem gondolom ő volt az ok amiért vesztettünk, mert én is valszeg felmentem volna megnézni mi van a hegyen ha már gyorsabb vagyok náluk én előbb odaérek, ugyan úgy megkúrtak volna és utána ugyan úgy semmi behatásom nem lett volna a meccsre mint neki. De, most érted, ha az egyik legjobb magyar klánban vagy 2 kiválóságjellel, Prohorovkán, kocsival elég magas elvárásaim vannak veled szemben és ha maximum egy meh-t tudtál produkálni akkor nyilván azt fogom mondani hogy mi a szar, főleg ha azt látom csak hátulról lövöldözik a light-al

Utolsó 1000 csatát néztem, tanks gg szerint az világoskék, de nem vágom nagyon milyen a WN8 rendszer, mindig is a játékbeli értékelést néztem, ha az nap bármivel 7000 alatt van akkor elégedetlen vagyok magammal, de ha 8000 körül vagy afölött, na akkor érzem úgy úgy teljesítettem ahogy elvárom magamtól

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215245) Djuree válasza EQMontoya (#215226) üzenetére


Djuree
félisten

Valamit biztos lehet ott is.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#215246) phoenix1989 válasza Swinegod (#215244) üzenetére


phoenix1989
őstag

szerintem az a baj hogy alapból elvárásod van :) én is jártam már úgy hogy 3 markal pikk pakk szétkaptak mert épp szarul fordultam vagy épp RNG nem mellettem állt stb. sőt én is láttam már olyat hogy valaki 3 markos chieftainel elhullott az első percben. van ilyen. ettől még szerintem nem ment szarul ebben a körben ennyi volt. és nézd vissza akkor állt be hátra mikor már a bokor sor elbukott. őszintén hova ment volna? fel a dombra mellétek? minek? maradjon egyedül a bokrok közt? minek? már nem volt más lehetőség csak hátulról pár lövést elereszteni. de ezt zárjuk is le. részemről legalábbis lezártnak tekintem.

(#215247) Swinegod válasza phoenix1989 (#215246) üzenetére


Swinegod
őstag

Úgy vagyok vele ha a rossz WN8 miatt leszólhatnak meg lenézhetnek, amit megjaptam párszor ahogy szerintem mindenki más is akinek volt már szar statja akkor én meg elvárhatom a jó WN8-as emberektől hogy teljesítsenek jól ha meg nem akkor megmondhatom neki kapja be

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#215248) kchryss válasza Barret001 (#215237) üzenetére


kchryss
addikt

Ha egy csinos csajt akarok bámulni akkor van 1000 másik platform ahol ezt megtehetem, menjen oda és ott mutogassa magát. Ha valaki játékot streamel akkor azt ne a testével adja el. Nem azzal van a bajom hogy mutogatja magát vagy hogy sokan nézik, hanem hogy eközben játékot streamel és ez a kettő nekem nem fér meg egymás mellett.

(#215249) Barret001 válasza kchryss (#215248) üzenetére


Barret001
addikt

Remélem ez bejön,nem mutogatja magát! A csajnak meg figyeld folyamatosan a nézőszámát,nőni fog :)

[WOT Professor]

[ Szerkesztve ]

(#215250) e-newsee válasza 5-ös kezelő (#215236) üzenetére


e-newsee
addikt

Épp az elmúlt napokban volt Scheffnek (magyar) egy sorozata a kötvényes tankokról. Benne van a két kiszemelted is. Mindegyikkel ment pár csatát, közben elmondja, miket érdemes rátenni a tankra és a legénységre, és folyamatosan mondja, hogy az adott csatában amit tett, azt azért úgy tette, mert az adott tank tulajdonságaihoz próbálta igazítani a stratégiát. Szerintem tök jó videók lettek, érdemes meglesni őket.
link

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.