Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#20995) dfsz34 válasza Angel1981 (#20984) üzenetére


dfsz34
őstag

Gondolkodom rajta én is, hogy kikapcsolom. Az a baj, hogy nincsenek kiegyensúlyozva a pályák és a védők elég komoly előnyben vannak, ha kicsit is szervezettek. A statisztika lehet, hogy ezt így nem adja ki, mert amikor a védő csapatból a babuin válogatott megrohanja a hegyet Karelián és ott pusztulnak, akkor nehéz a védők dolga utána, meg ugye lentről nem lehet igazán segíteni sem, mert túl messze folyik a csetepaté. Másik tipikus dolog Erlenberg, baloldalon megindul a roham és a vár környékén hemzsegő ellenség meg szétszedi őket általában, aztán lehet vért izzadni utána, hogy a túlerő ellen megvédjük a bázist. Nekem a Karelia támadás nem tetszik főleg nehéz tankkal, mert ott egyszerüen nincs jó stratégia. Könnyű, med mehet felderíteni vagy a támadással maradhat, bár általában ott pusztulnak azok is. TD mehet fel középen a hegyre vagy a támadással is mehet, de a nehéz tanknak kéne ugye virítani valamit, de ha kitudja az orrát, akkor a védők azonnal lövik. Akkor van kicsit könnyebb dolga a támadóknak, ha a védők kitámadnak, mert akkor szépen ki lehet szedni őket olyan messze a társaiktól, hogy azok nem tudnak segíteni nekik de erre nem lehet mindig számítani, meg ha a kitámadó csapat kicsit ügyesebb, akkor odaszegez minket fentre, mindkét oldalon és kész, mert előre menni nem lehet, kerülni nem lehet, mert kilőnek a bázis környéki védők. Szervezett szakaszok 1 tank beáldozással meg tudják oldani a helyzetet, de véletlen csatában nincs szervezettség és olyan elképzelhetetlen szinte, hogy mindenki egyszerre támadjon. Ezek a támadások tényleg kicsit elfuseráltak. Mondjuk ami tetszik benne, hogy 10 perc :) és hamar vége a szenvedésnek de ritkán adnak élvezetes csatát.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.