Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#21651) .mf válasza Atlantis (#21616) üzenetére


.mf
veterán

Nálam is ugyanez van, 5.0.0test1 fenn, de nem mutatja a lényeget, a játékosok effjét. A töltőképernyőn írja felül, hogy xvm, valamint a hitlog is megvan, de semmi más. xvm-stattal az eredmény még rosszabb, minden játékos, élő vagy halott, felett egy "...35% loading" felirat volt név, hp, minden helyett, szörnyű volt úgy játszani, hogy nem látod, hogy a feléd közeledő tankok közül melyik mennyi hp-n áll.
Nálad lett megoldás?

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#21652) szalai56


szalai56
senior tag

Én vagyok béna, vagy csak nem találom a Statisztika alatt a nyert/vesztett csatáim számát darabra, csak százalékosan? :F

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#21653) vbbb válasza vhw (#21642) üzenetére


vbbb
őstag

Egy csata alkalmával volt belőlük 2db platoon-ba...dicsérték a pattogós páncélt, viszont arra meg panaszkodtak, hogy ők is pattognak másról. Amúgy nyertünk. :)

(#21654) KisApám


KisApám
addikt

Ma végre volt valami igazán jó.

III-asként V-ösöket kiiktatni jó dolog :DDD

ITT a kép

Egyet még nem néztem soha:
az embereim fejlesztése még totál homály...

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#21655) vendingo válasza .mf (#21647) üzenetére


vendingo
veterán

Elindultam patton ágon, de ez az M3Lee játszik a lelki békémmel.
Annyira felidegesített azzal a vacak TD-s lövegével, hogy dühömbe még a Stug3-at is eladtam, hogy én márpedig többet nem leszek torony nélküli tankkal. A Stug is papír, meg a lee is.

A pantherek, leopardok bejönnek, csak nem szeretek szöszölni alacsony tierben.
Majd ha egyszer sok időm lesz.

Esetleg orosz közepesekről valami infó? Onnan hamar tudnék szerezni egy magas tierben lévőt.

Angoloknál t5-ig megvagyok, de elbizonytalanodtam, hogy jó lesz-e az nekem. Elég gyenge a lövegük.
Más észrevétel angolokkal kapcsolatban?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#21656) .mf válasza vendingo (#21655) üzenetére


.mf
veterán

M3Lee már csak ilyen :) Engem is annyira idegelt, hogy a végét inkább már free xp-ből fejlesztettem a következőknek.
Utána viszont az M4 a 8.x-es HE nerfig a játék egyik legjobb tankja volt. -12°-os kitéríthetőség, gun mantlet, ami ilyen szögben tier6-ot is tudott pattintani, jól mozog, nem annyira gyúlékony, mint pz4 és míg pz4-et oldalról gyakran 1 lövéssel ki tudtam lőni, ebbe 2 kellett vagy akár 3.
A nerf óta gyengébb, de még most is elég jó, még mindig megvan. Stug oldalról-hátulról továbbra is 1 lövés. T49 testre szemből is oneshot. T1 heavy hátulról kapott már tőlem 465-öt, nézett is. Nerf előtt szedtem ki vele fullextrás ARL44-et is (tornya oldalának 30-as páncéljába kapott 3-at, első már levitt 410-et)

Német oldalon sem olyan vészes, főleg ezzel az új 3002M-mel, ami nagyon jó lett. A Pz4-re is lehet derpet tenni, abban szoktam a magasabb medekhez húzni a legénységet. Az új DW2, 3001H-t nem ismerem, de nem tűnnek jónak. Panther sniper, kicsit sebez de pontos és jó az átütése; közelharcra viszont alkalmatlan, lassan fordul a torony és kicsit sebez. Panther2 nálam sötét ló, visszalépés, ágyú ugyan nagyobbat sebez, de alig jobb pen, pontatlanabb; s a tank sem túl mozgékony, páncélja pedig tier8-ba kevés. Várom, hogy túl legyek rajta. Az E50 és E50M nagyon jónak tűnik, bár pont most nerfelték kicsit őket is.
Másik vonalon 3002DB nyögvenyelősen indult, de utána ráéreztem, bár nem kedveltem meg: a többi némettel ellentétben agresszív flanker, facehugger. Utána Indiennek van gun depje is végre, egy jó mindenes, sniper mellett elég mozgékony flankelésre, ágyúja is kellemes. Ma volt egy tier9 meccs, mindkét oldalon 1-1 Indiennel mi voltunk top dmg és xp. Leo proto pedig jelenlegi kedvencem, mióta megvan az ágyú és torony rajta, 2.5-3k dmg-es körök az átlag, nem ritkán 5, de időnként 6k is. Mint a Hellcat, kicsit bokorban lapulós, ha spotolnak neki vagy spotolsz magadnak de még nem látnak, a tier10-es ágyúja alapból APCR-rel szinte bármit bedarál. Ma szemből T30-as tornyát is belőttem a gun mantlet mellett. Ha viszont meglátnak... még a Batchatnél is papírabb :Y Minden lövés ammorack, néha fel is robban. Most Safe stowage perkkel már csak minden második ammorack :DDD

Szovjetjeim nem voltak, arról csak ellenfélként tudok. Jó flankerek, bár ezek is kicsit sérülékenyek; T-54 durva jószág, az nekem is kéne.

Angoloknál a Cromwell nagyon jó: gyors, mozgékony, jó ágyú; viszont páncélja nem sokat ér, és minden lövés modul vagy legénység. Cromwellt megtartottam, tovább nem is mentem, mert a Comet visszalépésnek tűnt (lassabb, míg ágyú majdnem u.a.). Állítólag a Centurion fejlesztett toronnyal nagyon jó: tornya szemből nagyon pattogós és jó a gun dep. Sajnos garázshelyem már nincs rá....

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#21657) Zeratul válasza emre (#21634) üzenetére


Zeratul
addikt

Cpu korlátos a gém. :(

(#21658) Atlantis válasza nyunyu (#21639) üzenetére


Atlantis
veterán

Hm...akkor nem tudom, miért nem akarja mutatni a statokat. Na majd küzdök még vele, bár enélkül azért lehet élni, a többi régi modot sikerült életre kelteni/lecserélni.

.mf: egyelőre nincs megoldásom.

vendingo én már több medium-ágat végigcsináltam, mindegyik másképpen jó. Tényleg stílusfüggő, nekem az amerikai tetszik legjobban, de a töbivel sincs nagy baj. Szívatós gép mindegyik ágon akad, nincs mit tenni.
Az angol amúgy még jó lehet, de elég lesz 5db T10-es med, ezekre sincs már időm. Ha most állnék neki, a franciát kihagynám és inkább az angolt húznám helyette.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#21659) AVarice válasza nyunyu (#21614) üzenetére


AVarice
tag

Köszi a csomagot, bár nekem nem megy. Egyszerűen bemásoltam a res_mods mappába a kitömörített két mappát. Kellene valami mást is csinálnom? :)

(#21660) KisApám


KisApám
addikt

Valaki tud egy jó DETECTION INDICATOR-t? (6th sense, spot)

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#21661) Djuree


Djuree
félisten

felraktam tank ikon makerrel egy ikon pakkot, de tükrözve van az ellenfélnél. hogy lehet ezt megoldani? mintha xvm kellett vna hozzá, de nem biztos h fel akarom én azt tenni.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#21662) KisApám válasza KisApám (#21660) üzenetére


KisApám
addikt

A Spotted__v1.2.zip nem működik nálam.

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#21663) Djuree válasza vendingo (#21655) üzenetére


Djuree
félisten

az amcsi ág sztem a leggyengébb, pershing, patton, nem nagy számok.
szovjeteknél a t-54 über, a t-62 meg kb. ua eggyel magasabb tierben, szval felejtős.
német medek jók nagyon, mindkettő!
angolok is jók, sztem azzal érdemes foglalkozni. kicsit sebez az összes angol gép a t9-t10-en kivül, de gyorsan lőnek és pontosak.

(#21649) Fel: most mit akarsz, kis aranyosak! :C

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#21664) [HUN]Dani válasza Djuree (#21663) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

A brit medeknél kihagytad az egyik nagy előnyüket. Nagyon jó a löveg kitéríthetősége és t8-tól jól páncélozott a tornyuk.
Sajna ezen az ágon tier4-nél leragadtam, tehát nem tapasztalatból írtam ezeket az infókat, hanem videókból, replayekből vettem ki.

magyarsrac

(#21665) Djuree válasza [HUN]Dani (#21664) üzenetére


Djuree
félisten

igen, a heavy ág is hasonló, ott már a konkerernél járok, csak még nem vettem meg. nekem nagyon bejönnek, majd a med ágat is elkezdem.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#21666) Atlantis válasza Djuree (#21663) üzenetére


Atlantis
veterán

Nem tudom, ezt mire alapozod, mivel 1m-t nem mentél se a Pershing-gel, se a Patton-okkal, se a nagyobb német medekkel, pláne nem az új vonallal, amire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nagyon jó, inkább csak átlagos, de első medium vonalnak nem tartom ideálisnak. T-54 über? Ezt is honnan tudod? Mi van, ha a játékos nem szereti a gun depression hiányát vagy átlagtól alacsonyabb átütésű és sebzésű ágyút?
Ezért mondjuk, hogy stílusfüggő, melyik jön be.

Ne sértődj meg, de olyan tankokról alkotsz véleményt, amit max ellenfélként láttál.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#21667) csapee válasza AVarice (#21659) üzenetére


csapee
senior tag

Mind a ket pakkjat bemasoltad, mert nekem csak akkor ment par korig. Utana a kor vegen a garazs betoltesenel kifagyott. De lehet csak az xvm bugos mert azt eltavolitva megy.

Csapee

(#21668) [HUN]Dani válasza Djuree (#21665) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Én a brit heavy ágat nem merem elkezdeni. Iszonyat lassúak, ráadásul majdnem ugyan az minden tank t5-től t7-ig. Elég monotonnak tűnik.

Más:Ruszkiknál már kint van a hétvégi event és találtam benne egy tök jó pontot. Amennyiben a google fordító nem csal akkor van egy olyan küldetés, hogy meg kell semmisíteni 20db StugIII-at, 20db Churchill I-et és 20db Type T-34-et. A jutalom pedig eléggé komoly. 1 millió kredit, 7 nap prémium számla, 10db nagy javító készlet, 10db nagy elsősegélycsomag, 10db nagy tűzoltókészülék. forrás Nálunk is lehetne ilyesmi. :)

magyarsrac

(#21669) Djuree válasza Atlantis (#21666) üzenetére


Djuree
félisten

igen, igazad van, nem mentem velük, csak ha ellenem vannak szart se tudnak sose, pedig nem hiszem h mindig mazsolával kerülök szembe. nem emlékszem hogy egyszer is pershing vagy patton lőtt vna ki. még kisebb tankkal is kimegyek ellenük, vhogy nekem nem ellenfelek általában.
a német medek meg szanaszét szopatnak mindig az az igazság. bár az új vonal nem annyira, de azt még szokni kell mindenkinek.
t-54-et ma veszem meg, várom már, azoktól is félni szoktam, bár a gun depressiont nem ismerem. az láhot fájó pont lesz. kis sebzésű ágyú meg nem gond, asszem pont most emelték amúgy, gyorsan lő kicsiket, mint a britek.
de persze lehet rosszul látom, lehet ha nekem is lesznek ezek a gépek nem így fogom látni. ez csak magánvélemény.

[HUN]Dani: a t8-tól már nem olyan lassúak. addig tényleg monotonok. de a caernervontól viszont igen jó lesz minden.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#21670) Midway


Midway
senior tag

Ezzel a Matildával mit lehet csinálni? Olyan mint egy reumás csiga. :W

(#21671) jozefgucci1 válasza vendingo (#21655) üzenetére


jozefgucci1
addikt

szerintem a Patton ág nagyon jó lesz . Legjobban a Pershing jött be azzal jókat lehet menni , de fullosan a kilences Patton is nagyon jó . A med ágat csak a franciáknál húztam még ki ott amíg a Lori nyolcas volt addig volt jó más csak árnyéka önmagának . Most a kínai med ágat húzom T34-1 nél tartok . Nem rossz ez sem ,de az amcsi jobb volt érzésre .

Djuree .: Nem tudom miért írod , hogy a leggyengébb az amcsi med ág dokak szerint nem az sőt . Nekem pl a ruszki nem jön be ,de anno Diego is írta , hogy az amcsi medek a legjobbak . Nem véletlenül.

Látom közben válaszoltál másnak. Én pont a T54-el vagyok így , hogy nem tartok tőle ,de lehet pont mert nincs ezért becsülöm le. Érdemes lenne neked is belefogni az amcsi med ágba . :R

Szerk Kettő : Igen amúgy tényleg több a ruszki med mint az amcsi ez tény . Ha megvan a T54 kipróbálhatnánk egy szakaszt ?

[ Szerkesztve ]

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#21672) Djuree válasza jozefgucci1 (#21671) üzenetére


Djuree
félisten

hát kinek a pap kinek a paplan. amúgy nem is nagyon látok amcsi medet mostanában, lehet nem véletlen?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#21673) Atlantis válasza [HUN]Dani (#21668) üzenetére


Atlantis
veterán

Ez igaz, T5-7 között eléggé unalmas, de a Caern már jó, a napokban adtam el, mert meglett a Conqueror, de szinte észre se vettem, hogy összegyűlt rá az XP, jó volt menni a Caernarvon-nal.

Djuree: legyen szerencséd a T-54-gyel, szerintem is jó, de nem lett a kedvencem. Patton-nal bénább voltam anno, mégis kellemesebb visszagondolni rá, mint a T-54-re. Az minden T9-es medre igaz, hogy stock-ként irgalmatlan rosszak. Páncélja tényleg nincs az amerikai medeknek (mondjuk a Pershing tornya azért tud vicces lenni), talán ezért érzed könnyű ellenfélnek őket. Menet közben is pontosak, ezért mozogni kell velük, ha lehet, kihasználni a jó gun depression-t, olyan játékstílust igényel, ami nem mindenkinek jön be (sajnos nekem is még fejlődni kell velük). T-54-ről jobban pattognak a népek, ez tény, talán ezért is népszerűbb.

Midway: ne bántsd az öreglányt, a Matilda a legjobb T4-es gépek egyike. Lassú, de halálos.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#21674) Cseri0058 válasza nyunyu (#21619) üzenetére


Cseri0058
őstag

nekem nem mutatja a játékosok statisztikáját :F
hogyan lehet életet csiholni belé?

(#21675) GaburroSan


GaburroSan
aktív tag

Orosz küldetés!!! Akinek ott van a fiókja az kapott 1 érdekes küldit! Orosz küldetés
Lőj ki 20 db Stug III-ast, 20 db Churchill I-est, 20 db Type-34-est!
Nyereményed:
1 000 000 kredit
7 nap prémium fiók
10db nagy jav. készlet!!
10db nagy gyógyi!!
10db nagy poroltó!!
Király!!! :DDD Remélem mi is kapunk valami jót a pofánkba!

u.i. : Hoppá nem én voltam az első!!! :C :C

[ Szerkesztve ]

(#21676) Antonius1978


Antonius1978
addikt

Nekem pl a Pershing tetszik, nem tudom megmondani miert, de igy van.Epp tegnap sikerult az 1 osztaly vele.
A T-44-et pedig pl nem szeretem.Keves az atutes, ritkan pattint, es nem is kivalo a mozgasa...valami baj velem is lehet, ugy latszik nem tudom jol hasznalni...annak ellenere, hogy majdnem 55% a nyeresi arany vele.De ugy erzem, hogy ritkan tudok beleszolni vele a csata menetebe, mig a Pershinggel nem ezt erzem...

(#21677) mynames válasza GaburroSan (#21675) üzenetére


mynames
senior tag

Gondolom hozzánk ez már butítva ér el...majd adnak 7 nap prémiumot nekünk...ugyan...

(#21678) Djuree válasza GaburroSan (#21675) üzenetére


Djuree
félisten

azért erre reálisan sok esély nincs megcsinálni. max ha napi 50 meccset lenyomsz talán. nálam esélytelen...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#21679) Angel1981 válasza PR0JECTNR56 (#21591) üzenetére


Angel1981
veterán

Bocs, de ez nekem már a puszta specifikációkból lejött! :D :(((
Megláttam az ágyú adatait, és "ez most komoly?" volt az első gondolatom, a második meg az, hogy mindennek van jó oldala, erre sem fogok kreditet költeni, és időt pazarolni! :P

(#21680) jano_77 válasza nyunyu (#21614) üzenetére


jano_77
nagyúr

Jó reggelt! Érdeklődnék, hogy a klán ikon kijelzés továbbra sem megoldott probléma az XVM-nél?

HunDani: működik amit átküldtem?

Lehalt a drongo-lab.ru oldal :O

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#21681) sith7


sith7
nagyúr

Sose tetszettek az angol tankok, de most gondoltam kipróbálom a 10 -es heavy - t
Mivel elfogyott az arany , azért van csak 75% - os legénység

gyors a reload, meg elég jól pattogott is

(#21682) Jolet válasza Antonius1978 (#21676) üzenetére


Jolet
őstag

a Pershing nagyon jó med... az egyik legjobb
de az M46 se kutya: [link]

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#21683) jano_77 válasza Jolet (#21682) üzenetére


jano_77
nagyúr

Vmiért én nem tudtam még eddig ráérezni.....elkélne egy kis tanács, okítás! :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#21684) Jolet válasza jano_77 (#21683) üzenetére


Jolet
őstag

melyikre?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#21685) vendingo


vendingo
veterán

Köszönöm mindenkinek a sok választ/infót.
Az amcsi ágat hanyagolom, részben az M3lee miatt.

Orosz ágról hamar áttudok ülni egy t6 v. t7 medbe, nem kell végigjárnom a szamárlétrát.
A németeknél a panther mindig is tetszett, rápróbálok arra is, majd ha több időm lesz.
Angoloknál t5-ig megvagyok, nekiállok újból. Mostanában nagyon kevés angol med-el találkozok én is, nem tudom mi lehet a gond, ennyire nem szeretik?

Ti itt t9-t10-ről beszéltek, én t8 fölé nem tervezek, inkább kezdek egy másik ágat, aztán ha majd egyszer nagy véletlenségből összejön a tp+pénz páros akkor lehet veszek egyet, de nem hiszem, hogy nagyon erőltetni fogom.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#21686) jano_77 válasza Jolet (#21684) üzenetére


jano_77
nagyúr

hát a Pershingre :(((

tudja vki, hogy mivel/hogyan lehet a logos.swf file-t szerkeszteni? a ciril betűs nap kijelzést szeretném legalább angolra javítani, de még jobb lenne magyarra. angollal is kibékülnék már!? sajnos csak ciril betűset találtam eddig a hangárban lévő óra/dátum mod-ból. :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#21687) Atlantis válasza vendingo (#21685) üzenetére


Atlantis
veterán

Jahogy max T8? Mondhattad volna előbb is. Azon a szinten majdnem mindegy, melyiket választod, mind jó. Amerikait vagy németeket ajánlom, figyelembe véve a hozzá vezető utat, de az angol is jó lehet, ezzel viszont személyes tapasztalatom nincs.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#21688) Jolet válasza jano_77 (#21686) üzenetére


Jolet
őstag

emlékeim szerint nem annyira puha és jó az ágyúja, én nem igazán bújkáltam vele
hasonlóan harcoltam, mint a belinkelt M46-al, bár mintha jobban bírta volna a teste lövéseket
az M46-ra én nem vettem meg a legnagyobb motort és a nagyobb tornyot se, nekem igy is tökéletes

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#21689) Söptöröttö válasza .mf (#21651) üzenetére


Söptöröttö
tag

Nekem is volt ilyen problémám. Megoldás: ha a WOTlauncher.exe-vel indítom a játékot, akkor rendesen működik az XVM, ha a WorldOfTanks.exe-vel pedig néhány dolog megy, néhány nem és többek között az általad leírt hiba is megjelenik. Remélem tudtam segíteni.

(#21690) bullseye


bullseye
addikt

SP tapasztalat: első két meccsben egész normális volt. Elsőben lezergeltek, ott nem csoda, hogy szétkapták, de pattintott párat addig szépen. Másodikban foglaltunk, alig volt csata, egy 30.02M belőtte oldalról, az belefér.
Harmadik csata csúnyább volt. Egyrészt én is hülyén mentem,és hamar kikaptak, másrészt szemből kaptam 4 lövést felső testpáncélra. Ebből 1 pattant, 1 ágyút talált (és nem sebzett...), 2 simán bement. Sajnos nem tudom kiktől, de azon az oldalon jó eséllyel max. t8 medek voltak, és csak 230-akat kaptam.


Ez még csak a második lövés után, már 1 bement, kb. 200 méterről, és ahogy nézem még csak nem is a hegyről ahol a szög jobb lenne.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#21691) nyunyu válasza jano_77 (#21686) üzenetére


nyunyu
félisten

sajnos csak ciril betűset találtam eddig a hangárban lévő óra/dátum mod-ból. :F

Pakkomban angol verzio van.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#21692) sith7 válasza bullseye (#21690) üzenetére


sith7
nagyúr

igen, ez mostantól egy ilyen bicikli ... :(((

(#21693) jano_77


jano_77
nagyúr

Ha foglalással nyerünk - és én elejétől a végéig bent voltam -, akkor miért nem ír foglalásért járó pontot?
Ez vmi új fícsőr?!? :F :U

(#21694) athomi: oopsz...tényleg, most hogy mondtad, jobban átnéztem.....köszi!

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#21694) athomi válasza jano_77 (#21693) üzenetére


athomi
veterán

Akkor a kérdéseim... Melyik csatában tudsz 212 ellenfelet megsemmisíteni? Hát 1.58 km-t bázist foglalni? :D
Megint el van csúszva egy sorral a statisztika a szerzett lehetséges sebzéstől lefelé. ;)

[ Szerkesztve ]

(#21695) Söptöröttö válasza jano_77 (#21693) üzenetére


Söptöröttö
tag

ott van az (75), csak el van csúszva felfelé. Volt már ilyen verziója a játéknak, ahol nem sikerült a két oszlopot összehangolni.

(#21696) KisApám


KisApám
addikt

Még 1x:

van valakinek működő 6th sense
illetve
páncélvastagság kijelző (nem kell színesben, elég milliméterben mutassa)
Jó lenne nagyobb ellenfeleknél látni, hova lőjjek.

PzKpfw III-as vagyok (Tier IV)
és pl. a KV-I (Tier V) esetében jó lenne látni hova lőjjek.

Ma hiába lőttem pl. a lánctalpát, meg se kottyant neki, pedig a tankomon a legjobb hozzá való ágyú van.

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#21697) GrooveHero válasza KisApám (#21696) üzenetére


GrooveHero
addikt

A lánctalpat hiába lövöd, csak leesik, nem sebződik azon keresztül

Ha a KV páncélzatára vagy kíváncsi, akkor ezt a képet nézd meg:

[link]

általánosságban elmondható, hogy a tankok hasa a legvékonyabb, szemből szinte minden tank lőhető ott még a kicsit gyengébb ágyúkkal is. Vannak azonban egyes gépek, amiknek a hasa beforgatva is tudja pattintani a lövedékeket. Igazából azzal kell tisztában lenned, hogy a te ágyúd mennyit visz át, és mennyi a leküzdendő tank páncélzata. Ha ezekkel tisztában vagy, akkor nyugodtan lőheted a tankokat, egy idő után már tudni fogod, hogy hova kell lőni. De sokat segítenek ezek a képek is, amiket google-ben rákeresve találsz meg.

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#21698) Atlantis válasza KisApám (#21696) üzenetére


Atlantis
veterán

Lehet én vagyok hülye, de a 6. érzék a parancsnok egyik képessége és nem mod-tól függ, hogy van-e avagy sem...ezen kívül ezek a "hovalőjjek?"-modok csak magasabb osztályban(>T7) szoktak működni, ha jól tudom.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#21699) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Sziasztok két dolgot szeretnék:

az első, hogy az új peccs óta másnak is akad a garázs mint az istennyila? Onnantól kezdve, hogy görgetem a tanksávot lenn, odáig, hogy a menüben állítgatom a dolgokat, minden akadozik, az egér "laggol", elég idegesítő.

A másik, hogy max tier 6ig milyen prém tankot tudtok ajánlani elsősorban funra? A 20 eurós aranypakkot akarom megvenni, az 5500 aranyat jelent, ennyiből gazdálkodnék. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#21700) scyllarus válasza Midway (#21670) üzenetére


scyllarus
veterán

Mit lehet vele csinálni? Élvezni! Az egyik legjobb tank a játékban, hagyd a nagy ágyúkat, a nagy penes/kicsit sebzővel használd. T6-ban már gondban van, de T4-5-ben bármit szétkapsz azzal a golyószóróval. Kemény ellenfeleknél a toronnyal szoktam kezdeni, oda kap gyorsan 2-3-at, kihal a töltő/lövész/parancsnok, onnantól nem lát/lő/tölt és könnyű préda. A páncélja T4-ben szinte mindent pattint. Csak tudni kell vele jó irányba indulni, mert nem fogsz átérni, ha máshol kellenél :)

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.