Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#199490) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Soha nem csináltam még ilyet, de most nyitottam egy BOT-report ticketet. Miután kilőttek ráálltam egy Progetto 46-ra, ami egyértelműen BOT-ként viselkedett. Nem írom le (az volt higgyétek el!), nem ez a lényeg, hanem a WG válasza.

"Hello Lacibacsi60,
Thank you for contacting us regarding your issue with players not actively participating in battles.
First of all, let us assure you that we are glad to see players trying to make sure that others don't stay AFK in battle or use some kind of botting software.
Having said this, we have a number of tools to check these things out and are already taking action against players who regularly do this. Please remember that real life can get in the way from time to time and if you are unlucky enough to have just started a battle, it will affect your performance, even if this should be rare. Not every single time a player is AFK is on purpose.
Because of this, while we insist that we are glad to see you taking action against these players, rest assured that such cases will be taken care of without the need of additional information being sent by the players.
We hope that you don't have to come across players like this again and wish you the best of luck on the battlefield!
For any further information regarding this topic, please refer to our article.
Kind regards,"

Ezek után legyen kedve az embernek feljelentgetni? Küldenek egy általános bullshitet és ennyi? Valahogy azt gondoltam, hogy ha már replay-el alátámasztott feljelentést teszek, akkor valami konkrétabb is történik. Vagy történik (történhet) csak és gondolom azt, hogy el vagyok küldve melegebb éghajlatra?

Tudom, hogy a semmi miatt izgatom magam, de néha nem árt egy kis felesleges adrenalin löket...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.