Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#186358) Dobi 562


Dobi 562
addikt

En is jatszok ujra par napja. Jo masfel evet hagytam ki emlekeim szerint. Kiderult feltortek az account-om es atneveztek, ugy jatszogattak vele vagy fel evet.

Ugy jottem ra, hogy rakerestem nosztalgiazasbol a jatekbeli nevemre, dobilaci-ra es nem talaltam magam... Eloszor azt hittem a WG deaktivalta az account-ot mert inaktiv voltam de utanaolvastam hogy ilyet nem csinalnak. Kezdett gyanus lenni a dolog.

Ezutan keresgetlem stat-os oldalakon, hogy hatha ott talalok infot es lass csodat a noobmeter.com-on egy regi link alapjan megtalaltam az accountom, de mar Vanciperman neven...

Igazabol ott kovettem el a hibat, hogy anno el akartam adni, ezert atrakattam egy masik e-mail cimre, nem kapcsoltam be a ket-lepcsos azonositast. Azt az e-mail-t tortek fel valoszinuleg es ugy szereztek meg.

Ket levelembe kerult a Support-al, hogy visszakapjam az accountom, be kellett bizonyitani hogy en vagyok az eredeti tulaj. Kerdesekre kellett valaszolnom meg mutatnom kellett nekik egy altaluk meghatarozott idointervallum banki atutalasainak kivonatat (WG tranzakciok), majd megkerdeztek hogy mi az az e-mail cim amit szeretnek hogy beallitsanak.

Szoval visszakaptam, ket lepcsos azonositast bekapcsoltam, telefonszamomat is hozzarendeltem, tobbet nem fogjak tudni ellopni.

Szerencsere nagyon nem lett szetbarmolva az account, premium tankok nem lettek eladva. Par 8-9-es kedvencemet adta/adtak el es vettek olyan szarokat amiket en sosem vettem volna (pl T110e4, T92 ) de volt rajta 14 millio kredit, szoval minden szart eladtam es visszavettem azokat amikkel jatszani akarok.

Volt par legenyseg atskillezes ahol a fejemet fogtam, aki hasznalta nem volt egy nagy jatekos de szep-lassan minden vissza lesz allitva.

Mi a tanulsag? Ne legyetek balf@szok mint en es kapcsoljatok be a ket lepcsos vedelmet. :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.