Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Lehet velem van a baj, de nekem nem megy a kerekesekkel. Igaz még csak a hatosnál tartok, de gyalázatos vele a statom és nem látom hogy a következők jobbak lennének. Talán majd a 10-es, ha egyszer elérem. Az a csoda autoaim semmit nem ér, ha a célpont kanyarodik.
Lassan nekem is meglesz végre az Excalibur, már csak néhány gagyi küldetés van hátra. Német tankkal pattintsam a HP-m kétszeresét? Nincs idegzetem Maussal játszani. Az amcsi-angol artis küdetéseket meg majd fater megcsinálja...
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
e-newsee
addikt
válasz inferno88 #181793 üzenetére
Grat, és hogy Hancockot idézzem (épp tegnap néztem újra): "Szép munka!"
Az első elől szerintem csak leloptál egy killt, és az bántotta a carul sikerült rerollos egóját.
A második meg tipikus példája az olyan játékosnak, aki miatt terjednek a konteók. Rá van függve a játékra, van benne 116k csatája, és mégsem ment semmire. Nem sok prémium tankja van, nagyjából csak az ajándék tankok, ezért (és abból, amit írt) arra következtetek, hogy úgy gondolja, akinek vannak prém tankjai, ergo fizet, annak megy, és még csal is mellé, és azért nem tiltják ki, mert fizet. Csak gyorsan számolva, majdnem 6 éves az accja, az annyit tesz, hogy napi 55 csatát lenyom átlagban. Minden nap. Az 5-6 óra játék naponta. Minden nap. Kb úgy képzelem el, mint a South Parkban a WoW-os csávót.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz wwenigma #181798 üzenetére
auto aim lófügét sem ér, ha az enemy kanyarog és nem nyílegyenesen megy előtted! Tegnap ezt sokszor tapasztaltam a kerekes bizbaszokkal.
(#181800) peterson79: Az ilyeneknek mi bajuk van? Nem szpotoltál nekik eleget - pontosan az volt szerintem a bajuk! Agyfaszt kapok én is, mikor a kis csótány light-ok a hátsó bokrokból snipe-olnak és gyűjtik a sebzést viszont lófaszt NEM spottolnak! (mindezt úgy írtam le, hogy nem inferno88-t szeretném minősíteni, mert a replay-t nem tudtam megnézni, csak a csata utáni értesítőt, amiből pedig pontosan az derül ki, hogy lófaszt nem spottolt)
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Lesz egy tier6-os Revo? Jól látom, hogy táras lesz a löveg? (sajnos a szemem már nem a régi )
Illetve lesz egy új "Hellcat"?
CIKK"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #181803 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy nem sok spotja volt, de ha megnézed, az O-I-t és a két artyt kapásból magának spotolta, amiből már meg is van a sebzés egy jó része. Az artykat nyilván a csata végén hiénázta le, de azért azt sem lehet mondani, hogy egy bokorból osztotta ki az összes damázst. Moonwalker viszont az ellenfél játékosa volt, szóval ő ne is reklamáljon a spot miatt.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
inferno88
őstag
válasz jano_77 #181803 üzenetére
No problem. Ha megnézed a replay-t, akkor látod majd, hogy bőven spotoltam(csak nem lőtték), de nem yoloztam rá senkire sem, különben szétkapták volna a kis T71-em, viszont ha megfelelő távolságban voltam(lövés után sem valószínű a spot), akkor bátran táraztam a népre.
A Cérna Ax is nyávogott a meccs közben, hogy "camper sniper" stb., de mikor egyértelműen négy ágyú van ellened, akkor nem fogod magad tálcán kínálni, az 505m látótáv esetén nem is kell berongyolni a dolgok sűrűjébe. Mivel te sem vagy piroska, ezért magyaráznom sem kell neked ezt tovább.Amúgy a screenshot után még egy favágó csatlakozott a chat partyba. A Hellcat-es fazon is fikázott, aztán látom, hogy neki 1 körül volt a megtett táv, nekem meg 8 felett. Ez gondolom km akar lenni vagy nem? Azt nem értem, hogy jó játékosként mi a francot nem ért még a WoT-on ő sem.
Ha nem fáraszt le az ügyfél baromsága estére - a dev-ek élete nem csak játék és mese - akkor csinálok a replayből egy yt videót.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
ooloo
őstag
válasz wwenigma #181798 üzenetére
Akkor csak nekem nincs szerencsém ... kifogom a jobb játékosokat ellenfélnek ( zöld és lila ) , akik szarrá lőnek a csata első percében . Haladhatok én cikk-cakk -ban , és köröket is leírhatok , de hatástalan .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ooloo #181808 üzenetére
Ismerős. Magadnak kell celozni és akkor gyilkos a HE...egyedul a 10es kerekesre mondom hogy kicsit OP, na az gusztustalanul gyors és a lövedéksebesség is odaver...de jo MM kell hozza.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ooloo
őstag
válasz wwenigma #181809 üzenetére
Tőled kérdezem , és más hozzáértőtől .... Jó ez a kiosztás , vagy változtassak rajta az optimalizáció érdekében ? A legénységet innen - onnan verbuváltam . Aktív felderítést szeretnék játszani , de hátha alapon periszkópot is raktam bele .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ooloo #181810 üzenetére
Jonak tunik, viszont en toltesgyorsitot raknék rá mivel ahogy szamolom 500 méter felett van a látótávod.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
inferno88
őstag
válasz ooloo #181814 üzenetére
Nagyon rühellem őket. T30-cal telibevertem a kerekest oldaról, eredmény: kicsit lassabb lett hp vesztés nélkül. Furcsa mód azok a kerekek nagyon sok dolgot elnyelnek. Személy szernit rühellem, mert úgy érzem, hogy a szerver - kliens kapcsolat + kalkulációk nem mindig bírják tartani a lépést azzal a tempóval, amivel ezek repesztenek.
Semper fi!
-
sanya53
aktív tag
Mennyire használható a T-44-100?
-
zodo
nagyúr
Igen,látom a kettest szokásos 33 rns-el.
Mindegy ma már úgy is meg lett amit akartam (heti küldetés) max. 1 csatára való maradt a személyes tartalékokból.
Nem olvastam karbantartásról, gondolom a frontline miatt fekszik el a szerver.
Nem hogy valamelyik RU szervere terelnék a népet. -
Barret001
addikt
Sikerült 7 meccsből 1-et nyerni! Be is fejeztem a szopást... Átmentem Eu2-re,mert ott voltak sokan.
-
kchryss
veterán
válasz ollie #181833 üzenetére
A PCT amúgy tényleg magyarul van, nem orosz rövidítés. Te angol nyelvű klienssel játszol?
Magyar kliensben már nagyon régóta ezek a rövidítések:
AP - PCT - páncéltötő
APCR - KPCT - keménymagvas páncéltörő (ezt lecserélték az angol verzióra a magyarban is)
HE - R.RO - repesz romboló
HEAT - KUM - kummulatívAz a probléma, hogy ezeknek a már meglévő angol rövidítéseknek nem volt korábban magyar megfelelője a szakirodalomban. Ezért aki a magyar fordítást csinálta a wot-hoz annak kellett kitalálnia, hogy mi legyen a magyar kliensben ezeknek a rövidítése.
Kis érdekesség, hogy szerintem rábukkantam a fordítás pillanatára az SG fórumon ahol valószínűleg a prohardveren is sokat kommentelő Cifu javaslatára születtek meg ezek a rövidítések még 2011-ben:
[forrás]Szerintem egyébként jobb lett volna maradni az angol verziónál és nem kellett volna saját rövidítéseket gyártani a lövedék típusokhoz. Azért érdekes beleolvasni így 8 év távlatában ezekbe a dolgokba. Magyar WoT történelem.
[ Szerkesztve ]
-
-
sanya53
aktív tag
Voltam a teszt szerveren, az FV4005-t próbálgattam.
Totálisan gajra vágták használhatatlan szerintem. Még jó, hogy eladtam, csak az elpocsékolt időt sajnálom meg a TP amit elköltöttem rá. Idáig sem volt egy jó TD a borzalmas álcája miatt, de most teljesen kiakasztott. Soha nem venném vissza az biztos. -
sanya53
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #181847 üzenetére
Azt nem hinném, hogy piszkálják, de sosem lehet tudni.
-
Papooo
senior tag
válasz BÁ Nutrition #181847 üzenetére
Szerintem nem mernék megtenni.
A KV 2 nem tank, hanem életérzés, nagyon sokan megtartják szórakozni.
Nem befolyásolja a játék egészét, mert az előnyei leginkább csak tapasztalt játékosnál jönnek elő, nem úgy mint a japó heavyknek, ahol páncél is van az ágyú mellé.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...