Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #141276 üzenetére
Javítást szoktam adni a nehéz tankoknak is, mert az egyrészt hasznos már fejlődés során is, másrészt később simán átváltható olyanra, ami csak 100 százalékosan hasznos (pl. 6. érzék, biztonságos elhelyezés).
Így tettem az általam nagyon kedvelt T29 esetén is, amivel már "kineveltem" egy remek saját legénységet (harmadik skill vége) és egy másik nagyon jót az M103-ba (negyedik skilles). Sokat játszom mindkettővel.
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #141280 üzenetére
A BiA csak azért nem ajánlott elsőre, mert nem csinál semmit, amíg nem éri el a száz százalékos szintet. 😊
-
szbalogh
addikt
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #143180 üzenetére
Így igaz. Azok kapnak jóváírást, akik vettek ugyan tokent, de nem (mind) használták fel.
-
Dr.Én
veterán
válasz Jokerdapro #143591 üzenetére
arról nem hallottam olyan jókat
majd kiderül mit fog tudniWOT: kissio
-
h1mpi
félisten
válasz Jokerdapro #143591 üzenetére
Aztán meg az UDES03... de a 9-es és 10-es nagyon jó!
Fully electric lifestyle!
-
Dr.Én
veterán
válasz Jokerdapro #143596 üzenetére
akkor augusztusban lesz free XP rá és kész...
(#143598) h1mpi
ennyire rossz a UDES03 ?[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
lacibacsi
addikt
válasz Jokerdapro #143721 üzenetére
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Jokerdapro #143952 üzenetére
nemigazán.....nagy, papír, lassú bálna.
-
Razermazer
őstag
válasz Jokerdapro #143954 üzenetére
Manapság igen, mikor megvettem jó pár patch-el korábban még fun volt. Most már csak ritkán megyek vele, igazán csak 100%-os legénységgel, majrélámpával, álcázással, biztonságos elhelyezéssel, kuplungégetéssel, BIA, lesz használható vagyis három négy skilles legénységgel(nekem már az utolsónál járnak). A legényeket pedig lehet mindenhova dobálni mert semmivel sem kompatibilis, a felállás. Óriási baj, hogy feltesz vele tier 8-ba, instant garázs, 5-7-ig kéne neki tier, de necces már a 7-es is, jól megizzaszt. 5-ös tankok általában 1 lövéssel mennek a holdra, hatos ha jól találod el szintén de inkább 2.
Most volt akcióban 2000-ért két hete akkor kellett volna lecsapnod rá. Kérd meg havert vegye meg neked ajándékba
A gond vele, hogy egy lövés ami brutált sebez igaz, de mész is utána a garázsba, én a heavyk mögött szoktam vele menni had lőjék őket, én meg csipkedek 440-al meg az 510-el szigorúan városba, máshol keresem a bokrokat ha nincs akkor szívás . Nagyon észnél kell vele lenni, állandóan a minimapot kell nézni és az észlelési távot, helyzetet változtatni, ami nem is olyan nagy gond mivel brutál motorja van és röpíti a nagy testet kemény 35km/h-val, ekkora dögköz képest jó. Amivel kompenzálták ezt a nagy testet hogy 1 lövéssel is keresel még ha ki is lőnek 25-30k-t, a gold lőszer meg ha betalál de csak akkor, lesz némi profit, mivel nagy az alfa.
Én megtartom mert prém és néha jókat megyek vele, a legények is egész jók lassan.UI: Pályafutásom kezdetén vettem meg, nem titkolt szándékom vele az idegbajt okozó, o-ho, o-ni, oi-exp és társait megtizedelni. Bejött, agyam dobta el a szíjat, amikor egy lövéssel kiküldtek bármilyen 4-es 5-ös tankomban ülve a garázsba. Kölcsön kenyér visszajár, gyorsabban töltök a SU100Y-al mint ők, ha úgy adódik kettőt beléjük verek.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Razermazer
őstag
válasz Jokerdapro #143959 üzenetére
Jah most nézem hogy akcióba van megint hmmmm ezt nem is figyeltem. Hát igen szerintem nem sokkal de jobb bolt a japán tigrincs mégiscsak nem istant garázs helyből. Lehet vele menni egész szép köröket.
A legtutibb a type 64 már ha szereted a lightos játékstílust.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #144286 üzenetére
allehet
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #144527 üzenetére
Az én laptopomban egy GTX-850M van, és közepes+ beállításon tartja a 40fps-t fullHD-n. A proci ugyan egy i7-4710HQ, de a hűtés miatt vissza van fogva 1,9GHz-re. Mint írtam, a játék ugyanezt az FPS-t produkálja így, és 3GHz-en is.
Összefoglalva, ha egy 850M (vagy annak megfelelő) VGA van a gépben, akkor fullHD-ban fog menni a játékod közepesnél jobb beállításon."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Papooo
senior tag
válasz Jokerdapro #144527 üzenetére
Igazából egy i3 4030U + 840M + 16 giga ram konfignál már lazán hozta a HD kliens az 50-80 Fps-t közepes beállítások mellett, de ha nagy volt a mocorgás körülöttem és futott pár dolog a háttérben, akkor hajlamos volt háha 20 környékére leesni pár másodpercre
Amivel már el lehet lenni:
4. gen i5 (nem U, hanem M)
Mellé egy minimum 840m-es nvidia Itt az első számjegy a generáció, a második második számjegyet kell nézni mert az jelzi a teljesítményt. (azaz a 920 lassabb mint egy 740)
8 vagy 16 giga ram
Ha később beleteszel egy ssd-t az is javít a komfortérzeten.A gamer gépeknek sajnos a hűtés alulméretezés az átkuk.
A pótalkartész árakról és a javítási költségről nem is beszélve.A második konfigot amit felvázoltam, kis szerencsével 50-60-ért (ram vinyó vélkül kb 30-40-ért) ki lehet fogni használtan, és ha egy év múlva meghal benne valami, még akkor is el lehet adni alkatrésznek kábé 10000-el olcsóbban (néha drágábban).
Az ilyeneket hívom Eldobható Gamernek.Tarill
Neked kell először spottolni őket a csapatodból, mielőtt felderítenének
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Jokerdapro #144648 üzenetére
Igen, aida64-el tudod monitorozni pl. a hőmérsékletet, kb. 80 fokig okés a dolog ha a CPU-t nézed, utána már magasabb hőfokok mellett előjöhet a gonosz thermal throttling. Feltételezem a géped a standard 2 hőcsöves, 1 borda, 1 venti felállással dolgozik. Ha rosszak a hőmérsékleti értékek akkor hűtőtakarítás (palackozott sűrített oxigén a barátod), pasztacsere (AC MX2/4, IC Diamond 24k, Thermal Grizzly Kryonaut valamelyike) ha van gap pad valahol akkor Fujipoly Extreme valamint érdemes lehet egy notebook hűtőpadot is megnézni (géptől függően 2-20 fok javulás érhető el átlagosan). Valamint ha a PCH-d csupasz az alaplapon az is meghálálja a plusz hűtést, egy pici ramsün/borda esetleg 3-5mm gap pad.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Jokerdapro #144653 üzenetére
A program megnyitását követően csak válaszd a Számítógép/Érzékelők menüpontot, pár másodperc töltés után már látni is fogod az aktuális adatokat.
CPU, GPU, PCH dióda, ezek a legfontosabbak, ha üresjárat vagy terhelés alatt a CPU magok között 8-10 fok feletti eltérést tapasztalsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy teljesen hulladék a gyári paszta, akkor érdemes egyből kezelni, meg ugye a csúcshőmérsékleteket nézd. -
CirrMee
addikt
válasz Jokerdapro #145160 üzenetére
Emil van nekem is soron, ma tolom maratoni módban, ha elég kitartó leszek, talán még ma meglesz.
Más: (svéd) metálgépről van valakinek tapasztalata? Tegnap szülinapom volt, meg egy két napon belül lejáró kuponom, aztán a páromnak annyira megtetszett, hogy rábeszélt...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #145160 üzenetére
Grat! Radley-hez tudás is kell, csak szerencsével nem lehet megszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Jokerdapro #145727 üzenetére
Frissítés van. EU1 már megy. Valamit elcsesztek és javítanak.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #145867 üzenetére
A Type T-34 nagyon adta, meg is tartom. 2 mp újratöltés, pontosság rendben. Úgy, hogy a sietség miatt nem is fulloztam ki, léptem tovább a Type 64-re, de egyszer majd befejezem. Jó tank. Most rohamfarmolás van, mert épp ez a Top of the Tree.
[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Jokerdapro #147191 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből....
Kérdés a következö lenne: kínai ágon 60G FT és type T-34-nél vagyok. Melyik ágba lenne érdemes beledobnom azt az egy fölös csajszimat? Melyik érné meg szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Jokerdapro #147263 üzenetére
Tegnap is tapasztaltam ,pont akkor este költöztem be. Túlságosan összefüggött a ping a költözéssel, remélem csak véletlen egybeesés és nem itt van a baj, hanem a szerókkal.
-
robogo81
senior tag
válasz Jokerdapro #147552 üzenetére
Pedig a tv-ben ennek egy rövidebb verziója megy,poénnak jó,meg játékos szám növelésre,de minden másra nem,az egyszeri gyerek mit lát:mehetsz tökön paszulyon,ugrathatsz(szakadékba,bármelyik tankra),lőhetsz mindenre/kire,viheted top tierbe a kicsiket bünti nélkül.
Remélhetőleg utánanéz aki a reklám alapján kap képet a játékról,mert utána jönnek az agyhalottak,meg a párnapja linkelt ,majdnem full választékos prém tankos vérpiros játékosok,akik csak pénzt hozzák,de agyt nem.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
fradi81
veterán
válasz Jokerdapro #148021 üzenetére
úgy látom eldőlt hogy csiter aki eddig isten volt
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
jimmy74
őstag
-
galervin93
őstag
válasz Jokerdapro #148207 üzenetére
Függőleges stabilizátor?
---
Hála az akciónak megvettem a BC-t, illetve még némi farmolás után a T-10-et (igaz őt inkább visszavettem, mert még régen megvolt 8 meccs erejéig, IS-8 leánynéven, de akkor eladtam). Most lenulláztam a kredittartalékom, cserébe a következő néhány hónapban (elsősorban karácsonykor) mindenképp megvásárolandó tankok száma 4-re, áruk ~12 mill kreditre csökkent. (no mondjuk ott van még 4 db 10-es gép kifejlesztve, de azok nem annyira fontosak, majd eccer...) Szóval mondhatni kihasználom az akciót. Holnap még egy kis farm, veszek felszerelést a T-10-re, meg némi fogyót. Jól jött ez az akció na. :-)
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Jokerdapro #148440 üzenetére
Kchryssel ha nem megy akkor 53%winrate. Ha adja meg 70-80. De tobbet szamit h ha szakaszban vagyok nem huzom fel magam. Egyedul viszont gyakori
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
zozyk
addikt
válasz Jokerdapro #148724 üzenetére
-
Yofej75
aktív tag
válasz Jokerdapro #149022 üzenetére
nekem nemrég SU-14-2-vel jött össze (ha jól emlékszem)
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Yofej75
aktív tag
válasz Jokerdapro #149028 üzenetére
köcce
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Jokerdapro #149046 üzenetére
Tudom, de egy ideig felrakta a jutyubra is
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dr.Én
veterán
válasz Jokerdapro #149089 üzenetére
végig is küszködtem két órát boostolva..hát volt egy-kétszer hogy mondtam a magamét...
(#149088) BÁ Nutrition
gyakorló szobába velük...[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
h1mpi
félisten
válasz Jokerdapro #149337 üzenetére
Ezek szerint igen, az a baj, hogy megvan az S1 és az sokkal jobb. Kicsit lassabb, de gyorsabban fordul és a páncélja is sokkal jobb.
Bár a Svéd TD-k páncélját nem értem. Egyik körben pattint mindent,a másik körben szitává lőnek szemből.
Kb. ugyanolyan tankok és ugyanúgy riszálom az egészet. Valamelyik nap egy T57 HT full tárát és egy T54 vagy 5-6 lövését pattintottam...Fully electric lifestyle!
-
po1son
addikt
válasz Jokerdapro #149638 üzenetére
Köszi, szerencsém volt jó párszor, ez a T95 jó nagy görény tud lenni sokszor.
SoulReaver - viccelsz?! A legtöbb pályán olyan szituációs előnyt lehet kihozni belőle a jó mobilitás és a belőhetetlen torony miatt, hogy a legnagyobb király lehetsz vele.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
zodo
nagyúr
válasz Jokerdapro #150278 üzenetére
Nov. 9
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #150316 üzenetére
Ez vicc. Nekem jelenleg csak egy szarkofág van még vissza, a 10 Leviatán killért, de eddig egy prémiumot sem kaptam.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #150331 üzenetére
Én 1 nap prémnek is örülnék, kéne kreditet farmolnom úgyis. De még nem kaptam semmi értlemeset.
(#150327) @lacibacsi:
Stein másodlagos ágyúja táras, azzal a tankkal többet sebzek másodlagossal, mint elsődlegessel. De elég trükkös az ágyúja mivel hátul van és nem tud előre lőni, szóval rá kell érezni. -
jr1994
addikt
válasz Jokerdapro #150493 üzenetére
Van egy rossz hírem link
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #150493 üzenetére
A csigaszem és a töltésgyorsító biztos, azt nem tudom így fejből, hogy a harmadik az háló-e, vagy a optika. Ennél mondjuk a hálónak is van értelme, mert elég széles a löveg kitéríthetősége, így a háló ledobása nélkül is nagy területet lefed.
De én az ilyeneket általában úgy szerelem fel, hogy a látótáv jó legyen felszerelésből, van rajta álcafestés, a legényeket meg jelenleg első sor BIA, majd álca, a parancsnok csajnak pedig egyel több van, így van majrélámpása is. Nem biztos, hogy ez a legjobb, de nálam így vannak általában a hasonló tankok."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
po1son
addikt
válasz Jokerdapro #150581 üzenetére
Svéd TD ág erősen ajánlott, Orosz TD ág kicsikét szenvedős és nem is a legjobb.
Amúgy legtöbb meccs túl gyors, hogy TD-vel normálisan lehessen játszani, jelenleg heavy tankokat érdemes kihúzni, mert tier10be egyértelműen heavy meta van jelenleg (is7, wz1115a, sconq stb) vagyis általában az a csapat nyer, ahol jobban játszanak a heavy tankok játékosai.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz Jokerdapro #150588 üzenetére
Mindegyik TD ágon van szopá. sajnos egyik sem egy leányálom.
Svéd TD ág egyértelműen tier 9-10es szinten best kategória, persze a t95-e3 sem rossz.
Ha együtt akarjátok tolni és mindenképpen TD, akkor inkább valami tier8as prémiumot ajánlok pl: skorpion, strv s1, wz1201gft. Egyikkel sem fogtok mellé nyúlni.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #150591 üzenetére
Ha még kezdő akkor ajánlom a hetzer szakaszt troll ágyúval. Top tierként nagy fun, 1 lövés 1 kill, de 5-ös csatában is jól el lehet vele szórakozni. A hetzert követő tankok átlagoas td-k az ágon (jpe100 ág), nem op egyik sem, de használható mind. A forgótornyos német ágon (grille) több a nagyon jó td (rhm, wt, grille), de több a hulladék is (kenyérpirító, emil).
Ha olyan td ág kell ami végig kiegyensúlyozott és nincs hulladék benne, akkor az amerikai ágak javasoltak. A forgótornyos ág kezdőbarát, de az E4 a végén nem a legjobb 10-es td. A fix tornyos ág a most kapott sebességbuffal kifejezetten jól játszható lett és az E3 is jó a végén. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Jokerdapro #151950 üzenetére
Halkan megsugnam hogy mocskos egy mod es en siman csalasnak titulalnam mivel jelentos elonyt biztosit a hasznalojanak...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Emu
őstag
válasz Jokerdapro #151978 üzenetére
Célzásgyorsitó helyett ahol lehet inkább vstab-ot használj
-
Lanash
senior tag
IS-2 (kínai) tankhoz én töltés gyorsítót +vstab + szellőzést használtam.
-
Emu
őstag
válasz Jokerdapro #151985 üzenetére
Most már gép közelből írok:
Vstab többet ér, mert abban az esetben kisebb körről kezdesz el szűkülni, és hamarabb tudsz lőni. De ha a teljes időt nézzük, akkor is egy hajszállal jobb a stabi. Anno valaki linkelt erről egy összefoglalót, ha nem haragszol nem keresem vissza.
A legtöbb gépnél akkor éri meg a szellőzés, ha fullos legényekkel tolod, BIA-SIA is rajtuk van már, meg nem árt pót ellátmány is esetleg mellé. Jelenlegi metában ritkán lehet spotra számítani, ezért a +30-50m látótáv sokkal fontosabb mint mondjuk 0,3 seccel rövidebb töltés. Nekem a legtöbb tank az alábbi kombóval van felszerelve: Vstab+Rammer(töltésgyorsító)+optika.Nekem a tegnapi legjobb T8 csatám ez volt:
KÉP -
jimmy74
őstag
OI-ra meg amúgy majd a következő Japán hevikre venti-rammer-vert.stab. mindig !hellcat-nek periszkop+álca+rammer!!lassan 3kivalosagos nálam ès így használják az unicumok is.
MZsoltee:vegyèl inkább 8-as prèm medet most jó áron kb 6k az áruk!
Fv 4202-őt javaslom piszok jó aumz ágyú rajta!.
Ha esetleg ruszki kell a legènysèg miatt akkor T54 mod1!![ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
CirrMee
addikt
Hellókittire nálam rammer/távcső/álcaháló ment, elvégre kemper gép.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
kchryss
veterán
Revo - ha randomban használnád akkor töltésgyorsító - vert stab - optika, ha sh-ban vagy csapat csatában farmolnál vele, vagy nagyon skilles legénységed van akkor optika helyett mehet venti
IS2 - töltésgyorsító - célzásgyorsító - venti, ha skill4ltu stílusban tolod akkor itt is mehet venti helyett optika, ő a mobilis nehéz tankokkal is szereti gyűjteni a spot sebzést
Hellcat - töltésgyorsító - álcaháló - periszkóp
OI - töltésgyorsító - célzásgyorsító - repeszpáncél
(#151999) @Scrake^;DD:
Type 58 - töltésgyorsító - célzásgyorsító - optika[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz Jokerdapro #152102 üzenetére
Nem sok mindent sikerült felfogni úgy látom...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest