Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#182951) Bobyjack válasza kchryss (#182950) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Nem, ezekkel a heavykkel tényleg pont nem messziről lődözős módon játszom.

Jó ez a mentett klipp, elég jól fogadja Skill pedig az átlagsebzésén látszik, hogy tényleg nem rajta múltak a csaták... Jók ezek a stream mentéseid, mindig várom, hogy valami csemegét posztolj, eléggé széles körűen követed figyelemmel a játékkal kapcsolatos történéseket.

(#182952) jano_77 válasza Bobyjack (#182951) üzenetére


jano_77
nagyúr

jaja....tök jó infókat oszt meg mindig. Nem is értem, hogy, honnan jut rá ennyi ideje. :F ;)

Nem kellett két este és a 8-as UDES-ből - mikor már fullos volt, tehát 110K XP hiányzott - sikerült elérnem a 9-est. Ömlik most az XP szó szerint kb. Ettől még bízom a hétvégi leáűrazásban, sőt még jobban bízom benne, mert meg kell vennem a 8-as kerekest és a 9-es UDES-t

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#182953) kchryss válasza Barret001 (#182940) üzenetére


kchryss
addikt

Nem is kell hozzá gyakorló: Camo calculator

Fenti oldalon lehet kísérletezni, hogy melyik tankkal, milyen felszereléssel, milyen legénységi skillekkel, fogyócikkekkel, bokorral vagy anélkül hány méterről spotoljátok egymást.

Például két chaffee, mindkettő optikával és ventivel felszerelve, amelyik legénységén van 100%-os camo skill azt kb 50m-rel később spotolja az amelyiken nincs.

Ugyanez az 50m mondjuk egy tigris esetében mozgás közben csak kb 10, állva 20 méter. Vagyis jól látszik, hogy a lightok, med-ek és bokor td-k esetében nagyon fontos a camo skill, míg egy heavy esetében nem annyira.
Az is látszik, hogy messze a legnagyobb befolyása a bokornak van a camo-ra. Például ugyanez a két chaffee ha mindkettő 100%-os camo skill-lel rendelkezik akkor az amelyik egy közepes(25%-os) bokor mögött van 100m-rel később spotolódik. A bokor után a camo skillnek van legnagyobb befolyása és utána jön csak az álcaháló ami ráadásul csak álló helyzetben működik. Ezért alapvetően nem éri meg álcahálót használni, csak akkor ha kifejezetten valami felderítős küldetésre gyúrsz.
A camo skill pedig nagyon fontos ezért light-okra, med-ekre és td-kre már az első sorban érdemes ezt tenni az összes tagra.

A múltkor ugye azt írtam, hogy "Túl sokat gondolsz a legénységről. Persze ad egy kis előnyt, de nem olyan nagyot mint amennyit belelátsz." Ezt lehet, hogy kicsit félreértetted. Nem azt jelenti hogy nem ad előnyt. Én arra gondoltam, hogy te azt szoktad felhozni, hogy alacsony tierben a sok csatás fókavadászok a jó legénység miatt darálják le az újoncokat. Erre értettem, hogy túl sokat látsz bele. Általában 60%-ban az op tank miatt darálnak, 35%-ban a meglévő tapasztalatuk miatt (tudják melyik pályán hol vannak a jó pozíciók) és csak 5%-ban a jobb felszerelés és legénység miatt. Vagyis az esetek 95%-ában ha teljesen alap, képzetlen legénységük lenne akkor is ugyanúgy dominálnának, mert sokkal jobb tankban ülnek és tudják merre kell menni.
Magasabb szinten és ha két már tapasztalt játékosról beszélünk akkor ott már jobban kijön a legénység közötti különbség. De itt is tankja válogatja. Van amelyik tank igényli a jó legénységet (például a legtöbb light, med ilyen) és van amelyik nem. Például egy IS-3-mal, löwé-vel, tigrissel simán lesebezném átlagban a saját hp-mat akkor is ha skill nélküli alap legénység ülne bennük, max 10-15%-kal lenne csak rosszabb a teljesítményem velük, mint fullos legényekkel. Míg mondjuk egy ELC-vel alap legénységgel nem nagyon tudnék játszani.

Álcázásról lehet írok egy kis gyakorlati szösszenetet, mert úgy látom vannak kis apróságok amik nem tiszták mindenkinek.

(#182951) @Bobyjack:
Skill4ltu adásait már kb 2 évre visszamenőleg lementettem és folyamatosan archíválom magamnak. Folyamatosan nézek vissza belőlük dolgokat és kivágom ami érdekes. Nem vesz el olyan sok időt mint amennyinek tűnik. Nyilván nem nézem vissza az összes adását, csak áttekerem őket és ami érdekel abba nézek bele. Így is kb fél évvel le vagyok maradva a jelenlegi adásairól. :)
Több mint 800 kivágott kis klipem van róla ami vicces vagy érdekes volt, szóval van anyag amiből néha bedobok ha témába vág.
Előző év végén gyűjtögettem a többi streamer mókás jeleneteit is. Az volt a terv hogy szilveszterkor bedobok egy válogatást belőle aztán havi rendszerességgel csináltam volna egy ilyen kis összeállítást mindig az elmúlt hónap eseményeiről. Aztán folyamatosan csúsztam a dologgal és a végén inkább úgy döntöttem hagyom a fenébe. Ha van rá igény lehet újragondolom és előveszem a könyvjelzőim. ;)

(#182952) @jano_77:
Most pont van időm sok mindenre, mert hetek óta nem játszom. Még az 1.5-ös patch-et sem tettem fel. :DDD

(#182954) Bobyjack válasza kchryss (#182953) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Szerintem lenne rá igény én személy szerint mindig szívesen nézem a klippeket, amiket beteszel mert jól leválogatott anyag, ami csökkenti az esélyét hogy hulladékkal töltöm az időmet.

(#182955) Barret001 válasza kchryss (#182953) üzenetére


Barret001
addikt

Nekem Skill annyira nem jön be.Viszont Orzanel fölényes nyugalma,ahogy szétalázza az ellenséget,az nagyon tetszik! Sok videót nézek,evvel pótolom a TV nézést.100%-ban.

(#182956) ooloo válasza jano_77 (#182952) üzenetére


ooloo
őstag

Valóban ... a fórum motorja kchryss fórumtárs !! Segítőkész és nem mellékesen nem olt le minden erre tévedőt , mint ahogyan azt egyesek teszik . Szóval ... :R :R :R :R

Más .

Kifarmoltam a X-es Svéd közepeset , de nem merem megvenni . Lehet úgy járok vele mint a IX es kis tesóval . :DDD Mondjuk egyre jobban adja , de ebből nem merek messzemenő következtetést levonni . Az a tuti , ha teljesen szemben állsz az ellenféllel és a hasi lemezt elrejted . Csak úgy kong a bádog . ;] Sajnos kevés az ilyen pozíció és szituáció . :U

Gondolom a X es tankokból max 10 % kedvezményt adnak , ha egyáltalán adnak . (?)

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#182957) Puculo válasza kchryss (#182953) üzenetére


Puculo
aktív tag

Amióta a fórumot látogatom, tőled tanultam a legtöbbet. Minden igényt kielégítő ahogy leírod az adott témával kapcsolatos elemzéseket. Úgyhogy én szívesen olvasok bármilyen a játékkal kapcsolatos tippet vagy tanácsot. :K

" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "

(#182958) inferno88 válasza ooloo (#182956) üzenetére


inferno88
őstag

De tiotals tankar du köper behöver inte vara rädda för bra men du kanske måste knulla rng

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#182959) ooloo válasza Barret001 (#182955) üzenetére


ooloo
őstag

Pedig Skill kedvelhető figura . :K Igaz , nem nézem sokat , de én még nem láttam mérgelődni , vagy másokat okolni a saját hibája miatt . A műsorai könnyedek , lazák . Nem görcsöl rá semmire . Nálam csillagos 5-ös a srác .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#182960) ooloo válasza inferno88 (#182958) üzenetére


ooloo
őstag

Így már világos !! :F ;]

Google fordító ezt dobta : A tucatnyi gondolat, amit vásárol, nem kell félnie a jótól, de lehet, hogy meg kell faszkodnia :C

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#182961) Barret001 válasza ooloo (#182959) üzenetére


Barret001
addikt

Jól játszik, néha nézem én is,de irritál a hangja! Ha lehalkítom,akkor meg nem hallok semmit...

(#182962) ooloo válasza Barret001 (#182961) üzenetére


ooloo
őstag

Az igaz , hogy nem egy basszbariton hangú emberke .... de nem változtatna a véleményemen és nem kedvelném jobban , ha mély hangja lenne . Nekem is van olyan hang tartomány ami kivágja a biztosítékot és menekülőre fogom , de az Ő hangja még bőven a vállalható tartományba tartozik .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#182963) Raysen623


Raysen623
addikt

Azért elég undorító amit az 5-6-os artikkal művelnek. Gyakorlatilag folyamatos zárótűz alatt voltunk. Miért kell ennyire szétbaszni egy játékot????

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#182964) Barret001 válasza Raysen623 (#182963) üzenetére


Barret001
addikt

Artyztál és rád lőttek? Jól értem?

(#182965) jano_77


jano_77
nagyúr

Hogy milyen, mikor a WG eldönti, hogy ki nyer!?

és az eredménye:

Vagy amikor vki célirányosan csinál új account-ot - ki tudja hányadikat ;]

végül egy jobban sikerült csata az UDES 14/15-el:

Zinedine Zidane is becsempészték a játékba Buffon után szabadon!? Csak kicsit elmaszkírozták. :D

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#182966) kchryss válasza Barret001 (#182955) üzenetére


kchryss
addikt

Én azért ragadtam le skill-nél, mert nem elég jó az angolom amit ő mond azt viszont szinte mind értem. :D
Ezzel persze magammal cseszek ki, mert mióta rendszeresen nézem tök folyékonyan tudok angolul beszélni csak szinte mindent rossz nyelvtannal mondok és rosszul ejtve mint ő. :DDD
Illetve ami fontos volt, hogy nagyon sokszor csata előtt elmondja mit fog csinálni és csata végén is elemez ha elrontott valamit, hogy mit kellett volna máshogy csinálnia.

Paradoxon, hogy bár quickybaby angol és jól érthetően is beszél, mégsem értem meg annyira amit mond mint skill-nél, mert sokkal gazdagabb a szókincse és sokszor használ olyan szavakat amit én nem ismerek. Mondjuk ha az angol nyelvem fejlesztése cél lenne akkor nyilván inkább őt kéne néznem.

Dakival is az a gondom azon kívül, hogy alapból nem szimpi a személyisége sok esetben, hogy valami amerikai gettós szlenges angolt használ és még mellé gyorsan is beszél, ezért szinte semmit nem értek abból amit mond.

Orzira régebben megorroltam amikor volt az a wg-s 3v3-as verseny ahol Orzi-Circon-Skill volt a sztárcsapat. Orzi rosszul lett ,majdnem be is hányt az adásban, kérte hogy helyettesítse valaki és lelépett. Igen ám, de annak ellenére, hogy elvileg rosszul volt, nem ment el pihenni, hanem fogta és 7 óra hosszan streamelt utána egy másik játékkal (escape from tarkov). Ez nem volt szép tőle, szerintem nem volt nagy baja csak unta a versenyt és kibújót keresett. Azóta viszont sok pozitív meglepetés ért Orzitól így megbocsátottam neki. Például annak ellenére, hogy román, elég rossz véleménnyel van a románokról ami plusz pont nálam. ;]
Ebben egyébként hasonlóak skill-lel, mert skill is rossz véleménnyel van a litvánokról. Többször mondta már, hogy ha nem neki kéne egyedüli gyerekként eltartania a szüleit már rég otthagyta volna az országot mint a litván fiatalok többsége. [klip]

(#182956) @ooloo:
10-es tankokra 15% szokott lenni. ToTT-ban szkott lenni 30% illetve talán fekete pénteken volt tavaly szintén 30%.

[ Szerkesztve ]

(#182967) Raysen623 válasza Barret001 (#182964) üzenetére


Raysen623
addikt

Nem, spotolni szerettem volna de valamiért az én light tankomnak ez nem megy. Végül az artik szarrá lőttek egy folyamatos zárótűzzel. Tisztára mint Mulligan a Kelly hőseiben...

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#182968) Barret001 válasza Raysen623 (#182967) üzenetére


Barret001
addikt

Én ha spotolni akarok,senki nem lát meg! Viszont ennek az a hátulütője,hogy minden lövést erősen meg kell gondolni!

(#182969) Barret001 válasza kchryss (#182966) üzenetére


Barret001
addikt

Orzanelnek nem kis mennyiségű csatája van feltöltve! Elég sokat megnéztem már,eddig mindegyik tankász,és top sebző volt. Folyamatosan az az érzésem,hogy nagyságrendekkel jobb játékos,mint a többi,tisztelet a kivételnek.(pár játékos) És nem kapkod,mindig jó helyre megy.Viszont sokat lő mellé,mégis ilyen eredményes.
Ja , szinte minden csata más tankkal,nem a begyakorláson múlik amit művel. Sugárzik belőle a magabiztosság nyugalma :D

(#182970) kchryss válasza Barret001 (#182969) üzenetére


kchryss
addikt

Te youtube-on nézed? :)
Oda mindenki a jól sikerült, általában ász csatáit tölti fel. Twitch-en szoktak élőben streamelni és ott lehet visszanézni 2 hónapig a teljes adásaikat. Tanulás szempontjából sokszor hasznosabb a rosszul sikerült csatát megnézni, mert lehet tanulni belőle, hogy mit rontott el. Persze sokszor az ász körökből is lehet tanulni. :)
Orzi adásai: [link]

(#182971) inferno88 válasza ooloo (#182960) üzenetére


inferno88
őstag

Az a fránya gugli translate nem adja ki az ikea tank titkát.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#182972) Barret001 válasza kchryss (#182970) üzenetére


Barret001
addikt

Igen ott,de nem 50-100 videója van feltöltve! Sokkal több. Mint írtam,a stílusa jön be,nem gondolom hogy Ő a legjobb Wot játékos :)

(#182973) Bobyjack válasza Barret001 (#182969) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Nekem Orzanelben pont ez a magabiztosság és számomra erőltetettnek hangzó akcentusa nem tetszik. De különbözünk, ez a szerencse.

(#182974) Barret001 válasza Bobyjack (#182973) üzenetére


Barret001
addikt

Román... Ne várd el,hogy tökéletes kiejtése legyen.

(#182975) Barret001 válasza Raysen623 (#182967) üzenetére


Barret001
addikt

Mivel spotolsz? Megmutatod? Nekem sajnos 1 tankba való jó legénységem van csak.Általában nem vesznek észre,csak ha lövés miatt leesik az álcám. Nehéz megállni hogy ne lőjek:D Ahhoz kell önuralom!

Ezt tudja az alacsony szintű tankocskám. Álcahálót nem használok.

[ Szerkesztve ]

(#182976) ooloo válasza inferno88 (#182971) üzenetére


ooloo
őstag

A gugli nem is ... megkérdeztem egy Svéd barátomat , de a lelkemre kötötte , hogy ne adjam tovább .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#182977) Barret001


Barret001
addikt

Amilyen béna vagyok,nekem már ez is sikerélmény :D

(#182978) Bobyjack válasza Barret001 (#182974) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Dehogy várom el, csak Skill oroszos akcentusa valamiért sokkal kevésbé bántó, mint egy magára erőltetett természetellenesen hangzó akcentus Orzanelnél.

(#182979) jano_77


jano_77
nagyúr

Ha esetleg vki álcafestést szeretne vagy vmelyikről lemaradt, ITT a remek alkalom, hogy pótolja ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#182980) jano_77


jano_77
nagyúr

Military Parádés akciók
A teljesség igénye nélkül:
5x XP
1=35 gold/free XP arány
50%-os fogyóeszköz, felszerelés és garázs hely, kinézet (álca festés pl) vásárlás
50% elvileg tier5-10 tankok - mondjuk ez fenntartással kezelendő, de nincs megbontva a fő oldalon SE :F

Játssz egy csatát: (egyszer egy account)
5-5 nagy javító, EÜ és proroltó
10 db 100%-os XP bónusz 1 órás és 200%-os legénységi XP 1 órás

(#182981) Dr.Én: lassú voltál :P :))

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#182981) Dr.Én


Dr.Én
veterán

Hali!!!

[link] hétvégi ajánlat ..
nagyon sok kellemes olvasni valót csináltatok délután... :R

WOT: kissio

(#182982) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Nem igazán élvezem a leosztást, az egyik meccsen hiába spotolok nem lövik a targetet (ghost town az 1. kép, és végeredménybe én lettem azzal a kevéssel a 2. sebző.
A 2. képnél legalább nem 15-4-re szotyiztunk ki, de a top tier amit művelt...
Az érzéseimet tökéletesen összefoglalja a mm-ről a 3. kép. :(

(#182983) Raysen623 válasza Barret001 (#182975) üzenetére


Raysen623
addikt

Nekem egy MT-25-öm van jelenleg, de még nem szereltem fel. Szerintem most fogom ha már féláron megy minden.

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#182984) #77646080 válasza Dr.Én (#182981) üzenetére


#77646080
törölt tag

Jó lesz ez! :)

Amúgy is felhalmozódott sok-sok kredit, most akkor lehet költekezni.

Köszönet a linkért.

(#182985) ollie válasza Barret001 (#182974) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nincs román akcentusa. Szerintem arra gondol , hogy erőlteti az amerikai (talán bostoni) kiejtést. Mondjuk én nem érzem erőltetnek.

Nálam egyébként Circon, Sirfoch, skill4ltu a sorrend. Az első kettőnek ráadásul közel olyan a kiejtése, mintha anyanyelvük lenne az angol.

[ Szerkesztve ]

***

(#182986) Bobyjack válasza ollie (#182985) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Igen erre gondolok. Nekem ez egy erőszakkal felvett amerikai akcentusnak hangzik. Megnézem pár videóját, jó játékos, de nekem zavaró az egész jelenség.

(#182987) Barret001 válasza KISDUCK (#182982) üzenetére


Barret001
addikt

A tegnapi nap siralmas volt.Végig szőnyegbombázás! Épp hogy kijöttem 50%-ra....Wn8 meg a béka segge alatt,semmit nem javítottam.

(#182988) Barret001 válasza Raysen623 (#182983) üzenetére


Barret001
addikt

Az nekem is megvan,egyenlőre 0 körös :D

(#182989) Eugene Roe válasza ollie (#182985) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Quicky + Skill4ltu here!

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#182990) Gyuri27


Gyuri27
félisten

Valaki tud normális stat modot az 1.5-höz?
A kopy féle nem jó, nem számol.
De bármit rakok fel semmi nem möködik.
Mi a zsákot csinált a wg megint?

Amd - Radeon - Ryzen

(#182991) kchryss válasza jano_77 (#182980) üzenetére


kchryss
addikt

UP TO 50%-ot ír a hivatalos oldal is amit linkeltél. Magyarul: "Akár 50%". 8-9-10-es tankokra biztos, hogy nem 50% lesz hanem a szokásos 15% várható, de így sincs ok panaszra, bőséges a kedvezmény kínálat. :)

4. fontline epizód máj. 13. - máj. 20.
Az 5. epizód pedig majd jún. 17. - jún. 24.
Rangsorolt csata szezon szerintem a kettő között várható valamikor.

[ Szerkesztve ]

(#182992) popey37 válasza Gyuri27 (#182990) üzenetére


popey37
addikt

wotinfon fenn van az 1.5-ös már, feltettem, hibátlanul müxik, csak az autoresetet kell átirni a logban true-ra, hogy reggelente nullázódjon.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#182993) Bobyjack válasza kchryss (#182991) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Védekezők kapnak pár helyen segítséget az új Frontline módosításokkal. Hozzáteszem joggal, mert az eddigiek alapján támadni sokkal könnyebb volt.

[ Szerkesztve ]

(#182994) Gyuri27 válasza popey37 (#182992) üzenetére


Gyuri27
félisten

Valamit akkor elbacchatok mert nekem az istenért se akar müködni.
A kopy féle meg eddig mindig möködött.

Amd - Radeon - Ryzen

(#182995) sanya53


sanya53
aktív tag

Újra egy gyönyörű délután, 10 csata 10 bukta, hogy rohadna meg. Megint nem játszom egy jó darabig az tuti.

(#182996) KISDUCK válasza Barret001 (#182987) üzenetére


KISDUCK
addikt

Nekem egész héten síralmas meccseim voltak. Klánban amikor rákérdeztem hogy kinek hogy megy akkor más is azt mondta hogy sz0###rolleren van. Rémélem lassan kijut nekem is a jóból, kéne pár élveztes meccs végre.

(#182997) Chris0321


Chris0321
addikt

Másnak fut a játék? Játszom már több mint egy órája erre az egyik pályán folyamatosan összeomlik a játék. Utoljára mikor megpróbáltam belépni be sem tölt csak a felület betöltése felíratig a csata előtt de gondolom gondolom annak már régen vége mert nagyon gyepáltak minket. Aslain modok vannak csak fenn

(#182998) MurkaLap válasza Chris0321 (#182997) üzenetére


MurkaLap
csendes tag

Nekem minden stimmel :)

(#182999) grizlisandor válasza Gyuri27 (#182994) üzenetére


grizlisandor
addikt

Stat mod(katt) egyenesen a készítőtől, én Base Version használok.

config.json
"dailyAutoReset": true,
Így naponta nullázza a statisztikát.
Vagy manuálisan csinálod. :)

(#183000) #77646080 válasza Chris0321 (#182997) üzenetére


#77646080
törölt tag

Nálam is van Aslain, de semmi ilyesmit nem tapasztalok.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.