Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#178875) kchryss válasza peterson79 (#178855) üzenetére


kchryss
addikt

Kandly(fb profilja) évekig volt hivatalos wg alkalmazott. Community Manager volt a hivatalos megnevezése. Műsorokat vezetett, tartotta a kapcsolatot a játékosok és a wg vezetőség között. Tavaly novemberben hagyta ott a wg-t, így a karácsonyi műsorban valószínűleg már csak mint vendég volt.
A játéka egyébként nagyon érdekes, hatalmas ellentétek vannak benne. Mivel sokat dolgozott viszonylag jó játékosok mellett így nagyon sok mindent tud a játékról elméletben, a gyakorlatban a kevés csataszáma miatt viszont alapvető hiányosságai vannak. Például tök szakszerűen beszél a gundepről, spotról, dpm-ről, tankok szerepéről miközben azt se tudja hogy kell megjavítani a sérült harckocsizót és a sniper módban való célzás is nehézséget okoz neki. Mint a tegnap linkelt adásában látni wg staff accountja maradt vagyis 190 ezer arany van az acc-ján, több mint 1 millió free xp, rajta van az összes prém tank örökre amit a cc-k megkaptak kipróbálni miközben sokszor úgy megy be egy tankkal csatázni, hogy a legénys 0 skilles és még 6. érzék sincs rajta. :)

(#178874) @Flash Gordon:
Mondjuk ahhoz képest, hogy mennyi rejtett infót tudsz elég ritkán szivárogtatsz. :)
Ha van ilyen belsős infód nyugodtan lökheted és akkor mi is korábban értesülünk a dolgokról. Téged nem köt a titoktartás.
Egyébként a policy is eltér sok esetben. A használható mod-ok kérdésében például sokáig probléma volt belőle, hogy a 3-4 régióban 3-4 féle szabály volt rá, hogy mi tiltott vagy mi nem, már ha egyáltalán volt rá szabály. Ebben a kérdésben aztán muszáj volt nekik lépni és közös nevezőre jutni, de jól látszott hogy mennyire nem kommunikálnak egymással ha nem szükséges. Szerintem a ruszki részlegen nem nagyon foglalkoznak az európai streamerekkel és fordítva az európai részlegen sem a ruszki streamerekkel. Azt nem tudom, hogy a zserződés amit kötnek a cc-kkel az szabvány-e, de simán lehet, hogy az is eltér a régiókban.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.