Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#178801) adamgreen válasza ako001 (#178799) üzenetére


adamgreen
senior tag

tapasztaltuk tier X ben minden oldalon 6 cw reward tank :C

[ Szerkesztve ]

(#178802) Eugene Roe válasza galervin93 (#178796) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Ezért szárnySEGÉD a medál neve, és nem OneManArmy... :)

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#178803) zodo válasza lacibacsi (#178798) üzenetére


zodo
nagyúr

Olvasni még tudok, tudom mit írtam alá és csodát sem várok már ettől a kezdeményezéstől sem (mert sírás lesz érte) pláne mert tudjuk hogy vérpistikének kell az arty.

Félre értés ne essék, tegnap is volt Pascucci medálom de általánosságba véve csak bosszantanak.

Ketten a Pz IV-el majdnem lehozzuk a csatát, vége felé kinyírom a kerekest erre menekülök és bő 5 mp elteltével kivág az arty mikor ez az egy találata volt egész csatában.
Ilyen nincs, terület sebzésre voltak kitalálva nem lézer harcosok voltak!
Hányszor de hányszor hoznak le csatákat csak bele kell gondolni, top 1-5 sebzőként és erre ne mondja senki hogy learn to play.

Elvennék a műhold nézetet max. radarkép akkor érteném hogy a játék részei.
Megölt csapattársa véget pedig már nem szabadna tudnia a helyzetemet (no spot) hisz nincs ki jelentsen neki mivel megszűnt a rádió kommunikáció.

Peace csak a szokásos arty hater!

(#178804) lacibacsi válasza zodo (#178803) üzenetére


lacibacsi
addikt

Éppen nem neked céloztam amit írtam, hanem egy tegnapi FB bejegyzés jutott eszembe, ahol hozzászólások tucatjain keresztül éltették az artyk halálát, majd amikor felvilágosították őket a kérdés lényegéről, még meg voltak sértődve, hogy hát mi-az-hogy-nem-veszik-végleg-a-játékból...

Egyetértünk abban, hogy az arty bosszantó tud lenni, de ez csak addig tart, amíg nem te vagy artyval. Tudom, hogy te elvből nem kezdted el ezt az osztályt, de vannak még olyan noobok (mint én is), akik igen...

Artyra szerintem szükség van a pályákon, de abban egyet értünk, hogy sokan vannak. Bőven elég lenne kettő is oldalanként, de ez egyelőre biztosan nem lesz így. Viszont még te is emlékezhetsz arra az időre, amikor 5-5 volt oldalanként és akkor még simán működött a oneshot. Ahhoz képest ma kánaán van.

A "műhold-nézet"-nek titulált nézet pedig igenis része a játéknak, hiszen a tüzérség a valóságban is hasonlóan lát. Ezt valamikor egyszer régen már leírtam itt a fórumon. Megtaláltam, itt írok róla...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#178805) peterson79 válasza lacibacsi (#178804) üzenetére


peterson79
őstag

az elmúlt napokban nem egyszer előfordult, hogy olyan csatába kerültem ahol nem volt egy arty sem. Mindjárt másként vigéckedett mindenki :)

Egyébként egyetértek. Olyan része a játéknak ami sokszor bosszantó, de azért amikor Te ülsz benne, lehet mosolyogni pár dolgon. Ugyanakkor bosszankodni is, mert olyan homályokat lehet lőni, hogy már fáj...Ez bármelyik másik tankkal megcsinálom sajnos, szóval nagy különbség nincs, de az is biztos, hogy nem ezzel megyek a legtöbbet :)

(#178806) Papooo válasza lacibacsi (#178804) üzenetére


Papooo
senior tag

Mennyivel jobb lenne, ha úgy lenne a tüzérség, mint a valóságban. Felderítés után 20-30 másodperc késéssel kezdene tüzelni, és 20 másodprcenként 4-8 skúlóval terítene egy 50-100 méteres körben 2 percen keresztül.
30 méteren belüli találat esetén sebződne a lánc és az optika, és 1-2 legénységi tag is kiesne fél percre, a bent leszakadó-összeverődő cuccoktól vagy a lefejelt optikától.

Anno hallottam tüzérektől, hogy a célnak tankokat (amik ki voltak berhelve, azaz kb egy light tank súlyának megfelelőek voltak, közvetlen célzásnál a 152-es skúló arrébtolt pár méterrel.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#178807) wwenigma válasza lacibacsi (#178798) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Igen ezen röhögtem én is. ;) Egyébként meg vihar a biliben.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#178808) h1mpi válasza Papooo (#178806) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ilyen van csak CW-ben :)

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#178809) peterson79 válasza h1mpi (#178808) üzenetére


peterson79
őstag

Meg majd lesz - és volt korábban is - a Frontline-ban :)

(#178810) peterson79 válasza lacibacsi (#178804) üzenetére


peterson79
őstag

Olvasva a linkelt hsz-edet engem most az érdekelne, hogy az a bizonyos PSZ hogyan határozza meg a pontos koordinátákat amiket megadnak az ágyúkat kezelőknek és azok hogyan állítják be, hogy a megadott térségbe hulljon az áldás azon a bizonyos 100 m-en vagy akármennyin belül?

Tippem van, hogy most a GPS korában mennyivel könnyebb, de régen, pl 2. vh-ban ez hogy lehetett?

Ha hosszú akkor valami linket vagy akármit ami erről egy kis összefoglalót ad. Persze privátban, hogy ne csesszük jobban szét a topikot :)

[ Szerkesztve ]

(#178811) ollie válasza lacibacsi (#178804) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Áruld már el, hogy miért van szükség artyra? Komolyan érdekel, mert én nem látok rá okot.

Egyébként meg nem, nem lett jobb a változtatások után. Még talán toxikusabb a stunnal, mint korábban volt. Az alacsony meg közepes tier meg sokszor játszhatatlan a pontosabbá tett artyk miatt.

[ Szerkesztve ]

***

(#178812) Papooo válasza peterson79 (#178810) üzenetére


Papooo
senior tag

Csak a tüzérségi felderítők voltak elől, akik a térképükön megadott tájékozódási pontokhoz viszonyítva adták meg a cél pozícióját, a hátul, az üteg mellett dolgozó parancsnoki szakasznak. Azok kiszámolták a megfelelő távolságot, és megadták a megfelelő irányzási szögeket, eldöntötték a szükséges tűzcsapás méretét (pl egy szakasz, 3 lövéses sorozat, vagy üteg összűz, és leadták az ágyúkhoz.
Ha mellé ment, a felderítők jelentették, a psz újraszámolta, és ment a pontosított tűz.
Annyi csalás azért volt a dologban, hogy az előre sejthető koordinátákat (pl útkereszteződés vagy más várható célpontok) már előre kiszámolták.
Majd 20 éve volt egy nemzetközi tüzér gyakorlat, ahol a magyar katonacsaj a harmadik célkoordinátát már előbb kiszámolta papíron, mint a másik nemzetnél a tűzvezető computer. Csak annyi trükkje volt, hogy nem kellett nulláról begépelnie az adatokat, hanem a korábbi lövésekből "helyesbített".

Az amcsiknál például néha még egy lövész szakaszparancsnoknak (lásd vietnami filmek) is van jogosultsága tüzérségi támogatást kérni és tüzet vezetni célpontra.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#178813) inferno88


inferno88
őstag

Na beraktam 100 darab 5x XP-t a tárba. Cél a M40-ből kihúzni a 9-es amcsi arty-t a küldetésekhez. Még olyan 70k xp kell hozzá. Aztán pedig az Achillestől nyomulni az FV4005 felé. Bírnám, ha elérném a Fronline indulására a 8as angol TD-t. Az még rátenne egy lapáttal a fejlesztés tempójára.

Arty téma: Én is aláírtam, mert csak azért artyzom, hogy letudjam az egyes küldetéseket.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#178814) lacibacsi válasza peterson79 (#178805) üzenetére


lacibacsi
addikt

Az álláspontod, mindig az üléspontod határozza meg. Ez bizony nagy igazság...

(#178806) Papooo: A valósághoz való ilyenfajta közelítés (óvatosan fogalmazva is) felb@szná a WOT-közösség idegeit... ;]
Amúgy tényleg tud(ott) ilyet a jó öreg "nagybuff". Természetesen közvetlen célzásnál nem repeszromboló volt betöltve, hanem páncéltörő lövedék, ami (most tessék megkapaszkodni) jól irányzott (és jó RNG-vel megáldott) lövésnél "egylövésezte" az ellenséget... A pontossága ebben az esetben egészen kiváló volt. Nem emlékszem már pontosan, de az első éleslövészet gyakorlaton talán 3000 méterre lévő célokra lőttünk és nem nagyon miss...

(#178810) peterson79 : Nem tudom, hogy van-e erről leírás valami hivatalos(abb) oldalon, amit akkor írtam, azt a kiképzésen belénk vert okosságból idéztem... A II. világháborúban nem volt GPS, de amikor én voltam katona (1992), akkor sem volt még használható műholdas rendszer. Egészen egyszerűen katonai térképek és tájoló segítségével kellett megállapítani a helyzeted. Nekem nem volt nehéz dolgom, mert folyton Csobánka környékén gyakorlatoztunk, így nem lehetett nagyot tévedni, de nyilván egy ismeretlen terepen talpraesett katonának kellett lenni ahhoz, hogy sikeres lehessél. (A bakonyi nagy éleslövészeten viszont nem bízták a véletlenre a dolgokat: pontosan megmondták, hogy mi a PSZ koordinátája, nehogy szétlőjük valamelyik szomszéd falu kocsmáját) Ha már tudtad, hogy kb. hol vagy és hogy hol vannak az ütegek, akkor ki kellett számítani a lövegek szögállásait és a használandó töltést, aztán jöhetett a próbalövés. Majd a beállítások cizellálása, majd újabb próba... és így tovább. A tűzvezetéshez gyakorlatilag távcsövet és távmérőt használtunk, na meg az igényes szovjet tervezésű PUO-9 tűzvezető műszert (ami a parancsnokaink szerint sokkal pontosabb, mint az ámerikaiak számítógépes rendszere, haha).Ja, és a kapcsolat a PSZ és az üteg között telefonon történt, de nem ám rádiótelefonon, hanem kábelen, amit saját magadnak kellett lefektetned... (gyakorlat után meg összeszedned...)

(#178812) Papooo : Nem pontos amit írtál. A parancsnoki szakasz maga a felderítő szakasz. A tüzet ők vezették, az ütegnél nem számoltak, csak végrehajtottak.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#178815) Papooo válasza lacibacsi (#178814) üzenetére


Papooo
senior tag

Volt pár szemléletváltás, átszervezés, átfegyverzés, a szerződéses rendszer bebezetése utáni évzizedben, ez is az egyik (az általam ismert) felállás volt.
Én pct rakétás voltam.
Azt hallottam hogy így is voltak vicces tüzér gixerek.
Amikor félrehallás miatt egy löveg a feles (kivető) töltet helyett teljes töltettel lőtt....
Volt utána szívgörcs, imádkozás, ordítás.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#178816) lacibacsi válasza Papooo (#178815) üzenetére


lacibacsi
addikt

Mondjuk teljesen igazad van. 1990 után úgy változott évről évre a felállás (a szó szoros és átvitt értelmében is), hogy minden formáció elképzelhető a tűzvezetéssel kapcsolatban (is). :K

Pláne, hogy ma már elég egy felderítő, aki a lézer pointerével képes egy rakás lézervezérlésű lövedék/rakéta célra vezetésére...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#178817) e-newsee válasza galervin93 (#178796) üzenetére


e-newsee
addikt

Ha kilősz 15 tankot, akkor azért megkapod a magad medálját. Az a szerencsétlen, aki meg annyit tudott tenni melletted, hogy megsebzett 6-ot, az meg hadd kapja már meg a szárnysegédet. :)

(#178803) zodo:
"Ilyen nincs, terület sebzésre voltak kitalálva nem lézer harcosok voltak!"
Pont nem jó, amit írsz, mert oké, hogy egy közvetlen találata volt, és az pont te, de volt 3 robbanás okozta sebzése is. Ergo pont azt csinálta, amire ki lettek találva. Területsebzést osztott. Te csak az az egy szerencsétlen voltál, akit a 10 kilőtt lövedékéből 1 pont közvetlenül eltalált.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#178818) galervin93 válasza Eugene Roe (#178802) üzenetére


galervin93
őstag

Vágesz persze, valahol húzni kell egy számszaki határt. Az már más kérdés, hogy kb. egész meccsen előrébb voltam a mapon mint ez a kerekes fos, ld. xp. No mindegy, nem majrézok, nem sokkal később a kis tücsökkel egy közel 4k sebzéses prokhorovkai meccsen (vereséggel...) meglett a dupla medál. Szóval most már csak a kínai/ruszki duónál kell hp 2-szeresét pattintanom meg kitüntetéssel megcsinálnom a 15-öst, amivel kijön a harmadik parancs is, amivel kiválthatom a harmadik olyan küldetést, ahol az elsődleges feltétel artyra van írva. Mocsok fos rendszer, már rég meglenne ez a fostalicska Excalibur, ha nem lettek volna artyra írt küldetések. Ezért voltam ilyen hisztis kurva. :O :P

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#178819) kchryss válasza lacibacsi (#178814) üzenetére


kchryss
addikt

Erről a tüzérséggel való telefonos beszélgetésről a Kelly hősei jutott eszembe: Bazi Joe és Máligen - "minket bombáznak"
Az artykkal már akkor is csak a gond volt. :DDD

(#178820) peterson79 válasza kchryss (#178819) üzenetére


peterson79
őstag

ejj, de szeretem ezt a filmet :) :C :C :C

(#178821) Stigma.HC válasza peterson79 (#178820) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Nem véletlenül vagyok olyan klánban :DD

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#178822) Enzolord válasza Stigma.HC (#178821) üzenetére


Enzolord
addikt

:C :C

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#178823) peterson79


peterson79
őstag

(#178824) inferno88 válasza peterson79 (#178823) üzenetére


inferno88
őstag

Hú de jól hangzik. Ha az a chart nem kamu, akkor jó lesz ez.

Semper fi!

(#178825) peterson79 válasza inferno88 (#178824) üzenetére


peterson79
őstag

Foglalkoznak a fiúk a témával, de már ebből is látszik, hogy baromira nem mindegy mit csinálnak és mihez nyúlnak vagy éppen nem nyúlnak hozzá, mert úgy megborul az egész, hogy öröm lesz nézni a távozó vérpistikék hadát...bár ebben van haszon is :)

A lényeg, hogy adjuk meg az esélyt és reméljük sikerül jófelé terelni a szekeret. Hosszú az út, de már látszik az alagút.

(#178826) wwenigma válasza peterson79 (#178825) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Vagy az alagút végét látod vagy egy M62-es Szergej jön szembe 90-nel... :D

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#178827) kchryss válasza peterson79 (#178825) üzenetére


kchryss
addikt

Ez még nem az alagút vége. Még csak nem is a kezdete. De, talán, a kezdet vége. ;] :D

(#178828) lacibacsi válasza kchryss (#178819) üzenetére


lacibacsi
addikt

Hát igen. Egy "kis" számítási hiba, aztán lesz kampeca... :K

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#178829) peterson79 válasza kchryss (#178827) üzenetére


peterson79
őstag

Azért írtam csak annyit, hogy alagút...még se az elejét se a végét nem látni :) Amikor beiktatják valamelyik következő patch-ben, na akkor leszünk az elején, aztán majd jön aminek jönnie kell :)

(#178830) Kelvin válasza galervin93 (#178796) üzenetére


Kelvin
őstag

Most azt a napi pár csatámat én is kínai gyártmányokkal tolom felváltva. (tier 8lt és tier 9ht)
A Patrol duty kapcsán volt egy jó köröm, a 2* block-os küldin már hónapok óta ülök sajnos...

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#178831) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Nem tudom volt-e, de MrScheffet kirúgták a CC programból.... egyre viccesebb és szánalmasabb a WG... akinek véleménye van erről a sz@rról azt ki is vágják :(

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#178832) ollie válasza h1mpi (#178831) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Kíváncsi vagyok, hogy milyen véleménye miatt tették ki, mert Circonflexes minden streamjében legalább tízszer elmondja, hogy milyen idióták dolgoznak a WG-nél, és mégsem rúgták ki (még). Mostanában meg hasonló kirohanásai vannak skill4ltu-nak is.

***

(#178833) Alyx01


Alyx01
csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy egyszer csak függőlegesen elkezd remegni a kép ha az egeret balra-jobbra mozgatom, vagyis körülnézek a pályán, célzok stb. A hiba véletlenszerűen előjön egy csata kezdetekor, majd pár csata után megszűnik. Ha kilőnek, akkor azonnal megszűnik, de a következő csatában megint előjön. Elég zavaró, mert nagyon bántja az ember szemét.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valami ötlet, hogy mi okozhatja?

Köszi előre is.
Üdv

(#178834) h1mpi válasza ollie (#178832) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Most néztem meg a videót és 5 olyan infót adott ki, amit nem szabadott volna...

[link]

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#178835) ollie válasza h1mpi (#178834) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ja, az más.

***

(#178836) galervin93 válasza Kelvin (#178830) üzenetére


galervin93
őstag

Én erre tartogattam az Obj 705 nevezetű kilences ruszki förmedvényt, tegnap amint meglett az előző küldetés, meg is vettem, első csatában 3k, másodikban közel 4k pattanó, de ippeg (egy lövés híján) nem lett meg a 2*hp. Mindenesetre reménykedem benne, hogy gyorsan meglesz, csak kell pár bot az ellenfélhez. Addig legalább gyűlik a másodlagos, úgy duplázóval elég lenne 2 jó csata is hozzá.

---

Megnéztem az MM-fejlesztésről szóló videót, tetszetős, reméljük jól sül el.

---

A kerekes járgányoktól kivan az, aminek ki kell. Kisebb kaliberű ágyúkkal kb. minden második-harmadik lövés megy be oldalról, többi kritikus, kidurran a kerék, loool... Egy 75-76 millis ágyútól, hát a túloldalon kellene kijönnie a lövedéknek...

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#178837) Flash Gordon válasza h1mpi (#178834) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Kb. fél éve került elő az a hír hogy a wg leépíti az alacsony nézettségű streamereit, kellet valami ürügy, gondolom kapóra jött hogy elkövetett pár bakit...

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#178838) Hafy75


Hafy75
aktív tag

A szép magyar nyelv...

Na!!!

(#178839) kchryss válasza h1mpi (#178834) üzenetére


kchryss
addikt

Mondjuk előbb meg is nézhetted volna a videót mielőtt ilyen álhíreket sugallsz, hogy azért rakták ki, mert wg-nek nem tetsző "véleménye van" ...
Akit a véleménye miatt raktak ki az SirFoch, de őt is inkább a stílusa miatt. Csak aztán a balhé után megpróbálták megzsarolni, hogy zároltatják a youtube fiókját amiből aztán jó nagy botrány lett. :)

Scheff a puhább streamerek közé tartozik, nem emlékszem, hogy valaha látványosan szidta volna őket. Ellenben Circon állandóan fikázza a wg-t és skill4ltu is évek óta mondogatja, hogy csak a pénzt sajtolják ki és nem törődnek a játékkal úgy ahogy kéne.

Na de hogy erről a konkrét Scheff esetről is írjak. Jó nagy marha volt. A CC-kkel a wg ha jól tudom szerződést ír alá amiben kötelezi őket, hogy miről beszélhetnek és miről nem. Üzletileg nagy érvágás lehet ha egy hír a tervezettnél korábban szivárog ki, ezt érthető okokból komolyan veszik. Emlékszem amikor skill4ltu a wg teszter acc-on tesztelgette a progetto-t, akkor mindenki arról kérdezgette, hogy mikor lesz megvásárolható, igaz-e hogy maraton lesz érte és ha igen mikor, mennyibe fog kerülni és ilyesmi. Ő meg csak a szája elé tartotta a kezét és azt mondta, hogy nem mondhat semmit, mert kirúgnák a programból.
Nem értem, hogy ha már korábban figyelmeztették Scheffet akkor miért nem tudott erre figyelni. A CC program elég sok előnnyel jár egy streamer esetében:
- Állandó érdekes tartalmat kap azzal, hogy a játékba kerülés előtt tesztelheti az új tankokat
- Az extra tartalom miatt újabb nézőket is szerezhet, néha a wg promótálja is a streamereket ami szintén több néző
- Sokszor meg is tarthatnak tankokat vagy például karácsonykor kaptak 200 dobozt fejenként ami ha azt nézzük mennyibe került volna ha pénzért veszik nem olyan rossz ajándék.
- Mindezért cserébe semmi hátrányuk nem származik a CC programból, nincsenek rá kötelezve hogy jót kell mondaniuk a wg újításairól

[ Szerkesztve ]

(#178840) wwenigma válasza kchryss (#178839) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Mondjuk a hozzászólásokat is érdemes elolvasni, pl. itt volt ez: [link]

Ettől függetlenül én elhiszem hogy nem ez volt az alap csak furcsa.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#178841) kchryss válasza wwenigma (#178840) üzenetére


kchryss
addikt

Ennyi erőből ezt is linkelhetted volna: [2ó36p50mp-től]

Ha nézted a ZWACK-osok adásait, ők is élőben nyomták ahogy a végén már össze-vissza voltak az accountok és egy csomóan másnak húzták a pontokat. Nem tartom túl etikusnak, de szinte mindenki ezt csinálja a kampányoknál és nem szokott belőle probléma lenni.
Daki is streamelt nemrég egy ázsiai srác accountjáról amikor a WTE100-zal játszott rajta, skill4ltu-t is láttam az egyik haverja acc-ján játszani amikor a T22-t próbálgatta még kb 1 éve. Az ilyesmi nem szokta a wg-t zavarni.

(#178842) wwenigma válasza kchryss (#178841) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Az egy dolog de ők nem CC-k. Ez meg kicsit másabb mint hogy skill kipróbál egy tankot egy másik accon. Simán tilthatták volna a rendes accountját is...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#178843) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Ilyen amikor rontja a WG a WR-emet. A végén már full golddal mentem, de akkor sem tudtam nyerni, hiába sebeztem 5000-et a T49-el...

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#178844) kchryss válasza wwenigma (#178842) üzenetére


kchryss
addikt

Igen, egyébként az is böszmeség volt a részéről. Volt 14 másik játékos a csapatban aki vihette volna annak a csókának az acc-ját, hülyeség volt pont neki bemenni vele. De mivel elvileg nem ezért rakták ki így tök mindegy.
Ha jól tudom most nincs is magyar CC. Kíváncsi leszek valaki (például GoodBad) bejelentkezik-e a posztért, vagy maradunk CC nélkül.

(#178845) Jokerdapro


Jokerdapro
senior tag

Ejj ejj amikor valaki nem bírja ha az ember nem hülye és he-t használ :DDD
Közben esett egy ilyen : :P

Jó szét lett barmolva ez a gép is, 9.18 körül jöttem noob fejjel jobbra emlékszem... Az meg külön vicc , hogy kb megáll ha átmegyek egy kerítésen :O :O

[ Szerkesztve ]

(#178846) Jokerdapro válasza kchryss (#178844) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

@#+#@ kifutottam a szerkből...
Tudtommal GB az CC, azt hiszem pont kari előtt lett az. Már régóta tervben volt a dolog talán ha jól emlékszem. A 200 ládikót is megkapta. :P :P

(#178847) wwenigma válasza kchryss (#178844) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Hol kell jelentkezni? Már átlagosan 1,69-en néznek Twitch-en és van 520 YT feliratkozóm! :DD

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#178848) kchryss válasza Jokerdapro (#178846) üzenetére


kchryss
addikt

Ritkán nézem, lemaradtam a hírekről. Cleverland is CC volt, de ő évek óta nem játszik wot-tal.

A kedvenc CC-m Kandly volt. Ma streamelt: [link]
Évek óta a wg-nek dolgozik, ő szokott válaszolni wot fórumon a problémás kérdésekre. A játékhoz viszont olyan kezdő ennyi év után is, hogy rossz nézni. :D
32:30-nál látni pl amikor rájött, hogy meg lehet változtatni a játékos panelt. Illetve nem ő jött rá hanem megírta neki valaki. Egy magyar sráccal szakaszozott utána. Amúgy aranyos csaj, jó hallgatni amikor beszél, de amikor pálya másik oldalán hegy mögött lévő tankokat céloz akkor mindig hopka jut eszembe, csak hopka ezt direkt eljátszotta. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#178849) PitLee válasza galervin93 (#178836) üzenetére


PitLee
őstag

Ez ilyen "WG tecsnik"
a kerekes járműveknek van előnyük, jó minőségű kemény és sima felületű úton, lehet az aszfalt, zúzottkő, föld út is, itt jól gurulnak, nem hangosak, alacsony a karbantartás és szervizigényük . . . stb.

Ellenben, hepehupás, laza talajon, már hátrányba kerülnek a könnyű lánctalpas járgányokkal szemben.
A a sok hepehupát nem tudják kirugózni, és a laza talajon megsüllyednek és elássák magukat gyakran.

A láncos járgányok utat fektetnek maguk elé és mivel több rugózott futógörgőjük van (már amelyiknek) így a tank teste szinte mozdulatlan marad.

Ezzel szemben a WG tecsnikx kerekes járgányokat ez valahogy nem érinti mocsár, homok, meg se kottyan megy ezerrel, és nagy sebességnél se pattog be, pontosan lőnek és a fejüket se verik a páncélba:)

(#178850) Jokerdapro válasza wwenigma (#178847) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Dobj elérhetőséget és mindkét helyen egyel többen lesznek ;) Amúgy ha van kedved még szakaszozhatunk is, kell az ""öcsívment", hogy híres streamerrel gameljek. :DDD ;]

(#178848) kchryss: Majd kövi live alkalmával megkérdem pontosan, hogy akkor mi is a szitu. (Rád hivatkozom természetesen. ;] )

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.