Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#129301) lacibacsi válasza KisApám (#129299) üzenetére


lacibacsi
addikt

A fehér tank fekete listás. A gun direction mode viszont nem tiltott.

Amúgy meg lópömpölő a wg hátsójába! Annyira hangoztatják a csalók bannolását, de azért rendszeresen találkozni a csatákban olyan emberekkel (vagy botokkal?), akik tutira aimbot-tal nyomják. Persze lehet, hogy tévedek és a 200 WN8-as colgista tényleg képes 200 méterről egymás után kétszer gyújtani a cikázó tankomat (T-54), de azért már mégis csak na ne már!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129302) ballington válasza Jadro (#129267) üzenetére


ballington
addikt

Egyértelmű a torony+ágyú (de a kisebb penes). A motor szvsz az utsó.

(#129301) lacibacsi: az, hogy 2x gyújt miért jelentené azt, hogy aimbot? Szerintem szimplán mákja volt. Tudtommal az aimbot csak a célzást segíti, de az rng azt is érinti.

[ Szerkesztve ]

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#129303) ollie válasza KisApám (#129297) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Jelentsd a WG-nek, csak bannolják, vagy legalább figyelmeztetik.

***

(#129304) lacibacsi válasza ballington (#129302) üzenetére


lacibacsi
addikt

Tudod, amikor egy unikum ilyet csinál, akkor azt még meg is értem, mert tudja, hogy hová kell lőni, sőt, van elég tapasztalata, hogy a magamfajta noobok mozgását előre kalkulálja, de amikor egy többezer (többtízezer) csatás vérpisti csinál ilyet, az már nem rng függvénye. Még ha csak egyszer fordulna elő havonta, akkor oké, elhiszem. De ez rendszeres, minden harmadik csatában összefutok egy-egy ilyennel. Az rng azt segíti, aki nem segghülye. Ha "csak úgy" lősz egyet, akkor semmilyen pozitív rng nem elég ahhoz, hogy lőszerrekeszt lőjj, vagy gyújts. Ahhoz kell egy kis rutin is, ami nem hiszem, hogy fent jellemzett játékosállománynak a rendelkezésére áll.

Ja, és nem "csak a célzást segítik" ezek az aimbotok. Kis accon régebben kipróbáltam az egyiket, amit valaki itt linkelt (vagy csak említett) egyszer. (Na, most lebuktam) Több féle módon beállítható a célzás iránya. Ha a lőszerrekeszre céloz folyamatosan, akkor az rng maximum 1-4 lövés után beadja neki. Még csak figyelni sem kell, elég nyomva tartani a bal egérgombot...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129305) Jadro válasza ballington (#129302) üzenetére


Jadro
veterán

Köszi, akkor így megyek tovább vele. Az ágyú természetesen a kisebb penes, a jobb karakterisztika miatt. Ennek már utánaolvastam. :)

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#129306) Papooo válasza lacibacsi (#129304) üzenetére


Papooo
senior tag

Néhány hete dobott az rng egy olyan napot amikor minden csatában gyújtottam.
Dickerrel egy csata alatt ötször, pedig minden lövésem 300 méteren túlra ment.
Más alkalommal minden csatában égtem, még artyval is.
Épp így dobta a játék. :)

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#129307) jozefgucci1 válasza lacibacsi (#129304) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Tegnap találkoztunk mi is SH-ban egy olyan csapattal ahol szinte biztos , hogy többen használtak ilyen modot. Az ellen T54Ltw-t folyamatosan betalált 150-200M távolságról csiki-csukiban .Halál után néztem a srácot külső nézetből és folyamatosan ugrált a csöve . Szerintem használt valami modot ami segítette a célzásban. Természetesen az egéssz csapat 600Wn8-s volt .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#129308) lacibacsi válasza Papooo (#129306) üzenetére


lacibacsi
addikt

Azért azt ne mondd nekem, hogy az rng a ludas mindenben. Szerintem elég jól ki lehet szúrni azt, ha valaki furcsán jól teljesít veled szemben.

(#129307) jozefgucci1: Köszi. Örülök, hogy nem csak én látok ilyet. Már kezdtem azt hinni, hogy csak képzelődöm.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129309) galervin93 válasza lacibacsi (#129308) üzenetére


galervin93
őstag

Kettő között lehet az igazság, nem minden gyanús eset cheat, de nem is csak rng.
Én igazából meg sem tudom mondani, pontosabban nem szoktam célzottan az ilyesmit figyelni, inkább arra törekszek, hogy egyáltalán elkerüljem a közvetlen tűzharcot, akkor aztán használhat bármit, ha nem lát a bokrok miatt, ha olyan helyen tűnsz fel, ahonnan nem vagy várható, egyebek. Persze ezt nem mindig lehet kivitelezni, de én próbálom kizárni az ilyesmit és inkább magamra koncentrálni. Az utóbbi időben szerintem erősen ennek köszönhetően indultak el felfelé a statisztikai mutatóim.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#129310) SoulReaver válasza jozefgucci1 (#129307) üzenetére


SoulReaver
veterán

Tegnap előtt a patton is használt tutira.

(#129311) ballington válasza lacibacsi (#129304) üzenetére


ballington
addikt

Lehet, hogy aimbot, lehet, hogy rng. Mindkettőnek benne kell lennie szerintem.
Én mondjuk nem nézegetm azt, hogy az enemy hogyan mozgatja a csövét. Azt se tudom, ki milyen statos, legalábbis a csatában. Így ez az egész engem nem is érdekel. Ha engem kétszer egymás után kigyújtanak, elmondom **** a****-ba magamban, dühöngök és rage-elek kicsit, annak tudata nélkül, hogy az vérpisti vagy unikum....mert leszarom. Én elkönyvelem annak, hogy ezt dobta a gép.
A csata végén azért át szoktam futni a csapat tagjainak statjait, aki nagyon keveset lőtt vagy épen sokat sebzett, de ennyi.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#129312) ballington válasza ballington (#129311) üzenetére


ballington
addikt

Még annyit, hogy Én azért játszom WOT-al, mert leköt. Annak ellenére, hogy fel tudom húzni magam rajta. Nekem elég, ha az MM és rng miatt mérgelődjek. Arra már nincs erőm, hogy azt nézegessem, ki mit használ, hogyan csal.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#129313) zola96 válasza ballington (#129312) üzenetére


zola96
senior tag

Én is főként azért játsozttam. No meg mert a spanokkal lehetett nyomni... Csak msot, hogy ovlasom ezt a pontosság nerfet kicsit visszaveszi a kedvemet, hogy beleöljek 150rongyot a gépbe, plusz utána még az acocuntba is legalább 30at.. Egy szórás nerfet már megéltem.. :F :W

(#129314) lacibacsi válasza ballington (#129311) üzenetére


lacibacsi
addikt

Az hogy valaki csaló modot használ, valóban fel sem kellene, hogy tűnjön. Igazad van. Sőt. Én is azt mondom, hogy az ilyenek fel sem tűnnek úgy általában. De amikor egy kirívóan alacsony értékelésű játékos szed szét oly módon, hogy minden lövése visz valamit, akkor már akárhogyan is szeretnék csak a csatára figyelni, nem tudom nem észrevenni, hogy valami nem kóser. Amikor a Jagtiger-em körbetáncolja egy jó játékos és lánc-átütő-átütő-lánc sorrendben kapom tőle a lövéseket, akkor azt gondolom, hogy jól megszívtam, mert érti a dolgát az enemy. De amikor TnakHunter8765 csinálja ugyanezt, akkor azért ne mond nekem, hogy számodra teljesen természetes és betudod a napi rossz rng-be!

Hogy egy kicsit jobban ON is legyek: 110-et milyen stílusban illik használni? Heavynek valahogy nem a legjobb szerintem (boldog-boldogtalan belövi), de med-ként meg a sebessége miatt nem tudom elképzelni. Persze a véleményem még semmit sem ér (4 csatát mentem vele), ezért is szeretném tudni, hogy ti hogyan hajtjátok...

(#129313) zola96 : Remélem, hogy a szórás nerf-et nem ilyen mértékben fogják bevezetni. Az vicces, amikor az Obj.140 100 méterről csak úgy találja el az E100-at, hogy a célkör teljesen be van szűkülve. A célzókör mozgása közben olyan mellét lőttem egymás után többször, hogy öröm volt nézni... IS-7, felszerelve minden jóval pont úgy, mint az éles játékban, de alig tudok vele eltalálni valamit. A csillagromboló meg egymás után kétszer is lepattan rólam... Nevetséges.

(#129315) ballington: Most adtam el az AMX M4 45-öt. Akkor kaptam helyette egy másik support heavyt...?!?

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129315) ballington válasza zola96 (#129313) üzenetére


ballington
addikt

Mivel sandbox, nem biztos, hogy így ebben a formában bekerül az a nerf.
Akkor lehet majd izgulni, ha ugyanez supertesztre lesz kitéve ;]

(#129314) lacibacsi: 110-et Én spec inkább supportként használnám (Nekem nincs meg), de a heavy-kkel. Távolról is elég jól lehet vele lövöldözni, mert pontosnak láttam az ágyúját.

[ Szerkesztve ]

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#129316) zola96 válasza ballington (#129315) üzenetére


zola96
senior tag

Persze persze.. De most ha bevezetik 2 honap után akkor már elég pénzkidobás volt szerintem..:D Lehet maradok a Blitz-nél, az elfut a macbookon is max grafon. Most jobb hiíján azon nyomom.:/

(#129317) ballington válasza zola96 (#129316) üzenetére


ballington
addikt

Nem hiszem, hogy 2 hónap múlva bevezetnének hasonlót...minimum fél év szerintem.
Azt meg, hogy megér-e rááldozni jobb vasra, az más kérdés. Igazából honnan tudod, hogy élvezhetetlen lesz, amíg ki nem próbálod?

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#129318) zola96 válasza ballington (#129317) üzenetére


zola96
senior tag

Mármint h-h élvezhetetlen? azt a nerfre irtam.. Mert már igy is elég jókat tud viccelni az rng hát még úgy majd.

(#129319) ballington válasza zola96 (#129318) üzenetére


ballington
addikt

Bocs, élvezhetetlen lenne...mármint ezzel a sandbox-os nerf-el.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#129320) notika77 válasza KisApám (#129297) üzenetére


notika77
senior tag

Legutóbb pont egy hete és pont neked linkeltem a legális modokról listát és vajon mit olvashattál volna ott, ha veszed a fáradtságot és megnézed?

Legal:
.
.
.
White dead tanks: makes destroyed tanks more visible by making them totally white

Igen, ez pont a kilőtt tankokat fehérré változtató mod-ról szól és a legális csoportba van sorolva!

ui.: a link újra

[ Szerkesztve ]

(#129321) KisApám válasza notika77 (#129320) üzenetére


KisApám
addikt

Tudom, láttam, emlékszem.
A lényeg az volt most, hogy: mégis használják mindenféle bünti nélkül.

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#129322) Atti777 válasza KisApám (#129321) üzenetére


Atti777
senior tag

Ha a WG legálisnak (használhatónak) nyilvánította, akkor milyen büntit vársz? :F

[ Szerkesztve ]

Путин, иди нахуй!

(#129323) ballington válasza KisApám (#129321) üzenetére


ballington
addikt

Legal = engedélyezett, nincs bünt
Illegal = nem engedélyezett, van bünti

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#129324) zola96


zola96
senior tag

Btw valaki nyomja a Blitz-et?:D Cask hogy megéri e megvenni ott a T14-et.. Mert wot-ba lehetett vele nyomni, baromi jó ki prém tank t5be. :U :F

(#129325) kchryss válasza lacibacsi (#129314) üzenetére


kchryss
addikt

110-et alapvetőan hasonlóan kell játszani, mint az is-3-at. Vannak kisebb különbségek, de arra rá kell érezni. A hasa nagyobb és könnyebben lőhető, cserébe a csukaorr egy picit erősebb, mint az is-3-nál. Szóval a hasát jobban rejteni kell. Jó trükk szokott lenni ha feltolatsz egy kis emelkedőre, mert azzal auto pattintó szögbe kerülhet a hasa. Ami nagy hátrány az is-3-hoz képest, hogy sokkal gyengébb az oldala és nem rétegelt.
Dpm-je jobb, mint az is-3-nak, alfája kisebb. Magasabb, mint az is-3, ha belemászol a pofájába előnyben vagy és elméletileg a 110 nyer facehug-ban.
Modulokat kifulloztad már? Én is most húzom és stock-ként nagyon gyenge. Ha jól sikerül a mai x5 szorzó akkor kifejlesztem rá az utolsó modult is.

[ Szerkesztve ]

(#129326) lacibacsi válasza kchryss (#129325) üzenetére


lacibacsi
addikt

Szia! Köszönöm a részletes leírást! Igyekezem megfogadni a dolgokat. Egyébként igen, fullos a jószág. A karácsonyi költekezésben erre is jutott egy adag free...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129327) h1mpi válasza notika77 (#129320) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ezért mondtam, hogy én használom, mert ami Aslainban van az mind legális, hisz a legal mode lista alapján állítja össze az arc

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#129328) notika77 válasza h1mpi (#129327) üzenetére


notika77
senior tag

Szerintem azzal is óvatosan kell bánni, mert egyrészt ő is hibázhat, másrészt a régi modokra lehetnek új fejlesztések, amitől már csaló mod lesz. Pl. a régi autoaim rásegítés csalásnak van minősítve, erre ezt a funkciót kiszedték a modból és legális lett. De a múlt héten belekerült egy olyan fejlesztés, amivel jobb gombbal egy időablakot tudsz nyitni, amin belül, ha rácélzol a befogandó tankra akkor azt befogja és így megint könnyebb lett az autoaimet rátenni az ellenséges tankokra. Nem annyira könnyű, mint mikor elég volt csak a tank környékére célozva jobb gombbal klikkelni, de a gyárinál megint sokkal egyszerűbbnek tűnik és nem vagyok benne biztos, hogy nem találtatik csalásnak.
Azért írom, hogy egyszerűbbnek tűnik, mert (még) nem használtam, de valószínűleg nem nehezítésként fejlesztik ezt a funkciót.

[ Szerkesztve ]

(#129329) h1mpi válasza notika77 (#129328) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Hibázhat persze, de mint az egyik legnagyobb mod csomag összeállító, biztos megnézeti WG-s kapcsolattal mielőtt bele tesz bármit is amiben nem biztos

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#129330) lacibacsi


lacibacsi
addikt

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! Type-4-gyel sikerült a háromszoros pattintás!!!!! :DD :DD :DD

De, hogy mi a kukimmal fog sikerülni a 12k kombinált HP??? :F :F :F :F

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129331) ollie válasza lacibacsi (#129330) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Maus?

***

(#129332) Gyuri27 válasza lacibacsi (#129330) üzenetére


Gyuri27
félisten

Is4. 2500hp eleve. 2500-3000-t simán lősz vele. A többit tudod pattintani.
Igazából nem lehetetlen. Csak az enemy legyen jó hülye. A 8k e75-l lett meg (kiválóra). Az is4-l lett több is, csak azt a csatát nem nyerték meg a mongolok. Nekem meg kellett a + token (mert artyt nem csinálom).
Jómagam 3 napja szopok a light 15 küldivel. Majd csak beadja. :U

Amd - Radeon - Ryzen

(#129333) lacibacsi válasza ollie (#129331) üzenetére


lacibacsi
addikt

Sajnos csak az Aladár van meg. Most vettem karácsonykor, ergo alig van rajta XP... A free XP-m meg elfogyott. Aranyam van ugyan, de fukarkodom vele. Viszont lehet, hogy a következő kedvezményes átváltásnál fel kellne tölteni a készletet és beszerezni az egérkét... Kb. 450k Xp... azért az nem piskóta... :F
De amíg nem lesz meg, addig az IS-7, Type-4 heavy a legpattintósabb, amivel próbálkozhatok. IS-3, T-10, T-32, Tiger II esetleg, de akkor +150% RNG kell a dologhoz.

(#129332) Gyuri27: Azon a vonalon meg a KV-4-gyel szenvedek. Szó szerint. A KV-3-at szerettem, de a nagytesóval alig haladok. Kitüntetésre kellene a HT-15 és az MT-15, mert nekem a TD és SPG van meg, viszont én a light tankokkal vagyok igazi antitálentum... (amúgy is az vagyok, de ezekkel pláne :B )

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129334) ollie válasza lacibacsi (#129333) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

IS7 hulldown is jó rá szerintem.

***

(#129335) Gyuri27 válasza lacibacsi (#129333) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ó KV3 az akkor volt jó mikor az is4 9-s volt. Szerettem. Eladtam. Mert a wg megerőszakolta. :W
A lighthez és is hülye vagyok (küldik miatt csinálom). Viszont a kis wz-l kezdünk jól összejönni. Kapott csini néniket. Most ritka az, hogy nem 3-2-1-s köröket futok vele (ászt nehezen adja). Jó legénységgel meg fullosan jó az a tank.
Csak a spot nem akar jönni. Vagy nincs mit. Vagy nincs hol. Vagy mongol a társaság és 5perc spot után se lőnek sokat. :DDD
Olyan tank kell aminek jó az oldala és sidébe be tudsz állni. Meg legalább 100m-ről lőjjenek.
Meg az arty ne szedjen ki. Áldozz egy kecskét szerintem. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#129336) lacibacsi válasza ollie (#129334) üzenetére


lacibacsi
addikt

Na ja, csak ugyebár amikor beadja vele a jó pályát, akkor mindig ott figyel 1-3 arty az ellenfélnél. A T28-hoz IS-3-mal csináltam meg a pattintóst Sand River-en, beásva magam valahol a G1-ben. Arty nem volt, a szembe jövők csak a tornyomat látták, azt meg kellőképpen mozgatva nem tudták belőni. Öröm és boldogság volt akkor... Reménykedem, hátha beadja egyszer. vagy kivárom a Maus-t.

(#129335) Gyuri27: Kecském nincs. A kutyámnak felvetettem a kérdést, de olyan nagyon furcsán nézett rám... Szerintem nem vállalná az áldozat szerepét. :DDD

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129337) Atti777 válasza lacibacsi (#129330) üzenetére


Atti777
senior tag

Grat! De én megmondtam :)

És nekem is a HT-15 a problémám :(

Путин, иди нахуй!

(#129338) emre válasza Gyuri27 (#129332) üzenetére


emre
veterán

3 nap? :U
Ugyan....majd ha már azt is elfelejted hogy mikor kezdtél neki. ;]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#129339) Gyuri27 válasza emre (#129338) üzenetére


Gyuri27
félisten

Stugnál az volt. A lt15-t hagytam és másik 3 küldit megcsináltam.
Aztán megint elővesz. most már mint legeslegutolsó. 1-2 nap ráment.
3000k kellett és majd 6k lett. Jó volt a csapat az enemy meg elég hülye, hogy ne jöjjön rá spotot kapnak és nem kéne ott maradni.
Ezek a küldikel csak az a bajom hogy mindenkire és mindenre rá vagy utalva. Itt arra, hogy lövik a spotot.
Máskor arra, hogy legyen elég arty, td és ki tudd őket szedni. Tiszta lutri.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#129340) emre válasza Gyuri27 (#129339) üzenetére


emre
veterán

T55-nél amx13-90-ből kihúztam az amx30-at (80k xp) mire összejött. :D

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#129341) Gyuri27 válasza emre (#129340) üzenetére


Gyuri27
félisten

Aha oké. Holnap háziorvos és valami xanaxot íratok akkor. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#129342) jr1994 válasza zola96 (#129313) üzenetére


jr1994
addikt

Klántársam facebookon írta hogy játszott a sandboxon és nem volt feltűnő a pontosság nerf rendes tankkal, csak artival.

(#129333) lacibacsi: menj rá az E100-ra, sokkal jobb gép mint a Maus, és pár tucat csatán belül simán összejöhet vele a 12000 kombinált.

(#129338) emre: engem vagy egy éve a TD15 választ el a 260-tól :)) talán a T30-cal majd beadja, más TD-vel nincs idegzetem játszani.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#129343) ollie válasza jr1994 (#129342) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ott mennyit kell összelőni TD-vel?

***

(#129344) mcwolf79 válasza jr1994 (#129342) üzenetére


mcwolf79
veterán

Nem akarlak elkeseríteni, de sztem T30-cal esélytelen hogy meglegyen.
Lassan tölt, relative pontatlan az ágyú, nem hiszem hogy azzal meg lehet csinálni. Valószínűtlen RNG és MM kell hozzá.

ollie_
8000 -et.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#129345) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Gurultam egyet Lorrikával :DDD A csapat nem volt valami pro dmg-ben, de megoldottam egyedül :P

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#129346) Zolee_70


Zolee_70
senior tag

Basszák meg, ilyen kurwa csapattal mi afszt lehet csinálni?

T3-T6 szakasz T8-ban (neki állt feljebb, amikor le lett noobozva....) T46
A hegyre konkrétan rajtam kívül senki sem jött, rövid időn belül legyalultak mindenkit.

[ Szerkesztve ]

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#129347) szallasi007 válasza Gyuri27 (#129341) üzenetére


szallasi007
őstag

Két hete próbálkozom, 6900 volt a kombinált. 5 light-tal mindben 3+ skilles legények. Eddig 3 milliót termeltem ki velük, átlagban kombinált 3500 összejön.
Szerinted én mit érzek?
Mikor a 3 artista kör volt egymás után mentem vagy 5 8000 fölötti kört, na akkor milyen idegbeteg voltam....

(#129348) ollie válasza Zolee_70 (#129346) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

90%-ban ilyen a csata, csak éppen van, amikor a jobbik oldalra kerül az ember.

***

(#129349) galervin93 válasza lacibacsi (#129336) üzenetére


galervin93
őstag

IS-3-mal pár napja valami 4400-at patintottam - igen, háromszoros pattintás volt bekapcsolva, és a stock ágyús IS-3 félig elforgatott tornyomat beütötte oldalról. Én összesen egyszer ütöttem át 4 próbálkozásból (természetesen nagy gun). Last chance a farok rossz végén. Gyakorlatilag ez a fostalicska küldetés választ el a T55-től, a maradék pár (szakaszos) meg a 15-ös valószínűleg gyorsan meglenne, de ezzel már hónapok óta szenvedek... És marhara unom. Igaz, bot vagyok heavykkel.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#129350) Gyuri27 válasza szallasi007 (#129347) üzenetére


Gyuri27
félisten

A bosszantó az benne, hogy amikor nem ez volt a feladat simán megvolt (2500k spot meg 2500 sebzés meg az ász). De hát ugye nem ez volt elinditva. Köszönjük wg. :(

Amd - Radeon - Ryzen

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.