Hirdetés

2020. november 28., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-13 02:08:09

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129201) Viktoár


Viktoár
addikt

Én mikor artyzok nem érzem hogy op lenne.Egyrészt barimora ki van szolgáltatva a csapatnak másrészt ahogy szpotolnak azonnal mindenki engem lő.Le van tojva hogy éppen foglalunk vagy lövik őket az artyt akkor is ki kell lőni minden körülmények között. :D (Mert utálja mindenki. :DDD )

Például 10-es arty esetében szökőévente bead egy 1000 feleti sebzést de ezt minden tanknak beadja a játék egy ammorack-kel.Amúgy meg a 700 körüli sebzés a jellemző amit már a 9-es td-k is simán tudnak csak az artyknál min 30-40 sec az újratöltés.
Azzal is úgyanúgy meg kell tanulni játszani,de főleg ennél a tanktipusnál kell a térképet figyelni.Nagyon nem mindegy hogy mikor hol támogatod a csapatot.

Sokszor van olyan helyzet ahol 1-2 ellenséges nehéztank feltartja a csapat felét mert jól forgatják őket vagy éppen rutintalanabb játékosok vannak a csapatban és nem tudják a helyzetet kezelni.Ilyenkor érdemes besegíteni artyval mert a csata végéig ott fognak csiki-csukizni és a másik oldal meg elesik a túlerő miatt.
Vagy játék elején bejön a könnyűtank felszpotol mindenkit és ennyi volt az artynak a játék.

A csapat egyáltalán nem foglalkozik (védi) az artyval ha egyedül marad de ha gáz van "elől" akkor villog a térkép mint a karácsonyfa a "tűztámogatást kérek" -től. :U

Vagy támadás módban a "beásott" td-k arty nélkül szinte feltörhetetlen védelmet tudnak kialakítani.

Szerintem kell a játékba max a csatánkénti számukat kell korlátozni.Semmivel sem jobb mint a többi tank,de főleg nem op. :N

Üdv:Viktor

(#129202) ollie válasza Viktoár (#129201) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Az, hogy mit érzel az artyval kapcsolaban, még nem teszi igazzá. Az arty azért OP, mert line of sight nélkül lő bárkit úgy, hogy semmi nem tehet ellene a célpont, nem tud visszalőni (nyilvánvalóan nem arról beszélek, hogy fedezékben van). Ez a legelb@****ottabb játékmechanika, ami van a WoT-ban, egy kompetitív játékban ilyennek helye nincs, hogy még a tök hülyék is sikeresek lehetnek, meg játékot dönthetnek el ilyen módon.

****

(#129203) po1son válasza tucsok. (#129199) üzenetére


po1son
addikt

Attól függ, hogy mennyire vagy jó játékos és kitudod-e használni a pálya adottságait. Nem egy könnyűen játszható tankról van szó, ha még az elején jársz a játéknak, akkor inkább egy is4 vagy e5... Sidescrape és a torony a kettő nagy erőssége az is7nek amire támaszkodni kell a játékba.

STEAMID: po1son_

(#129204) wwenigma válasza ollie (#129198) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Én megértem őket. Beallnak olyan pozicioba ahol sebezhetetlenek az ellenfél számára (hulldown, kupakkal pattintanak, etc) és a piszok arty meg kilővi őket onnan. :U

De szoktam őket látni mikor szidják a saját arty-t, hogy hasonlo helyzetben amikor ők vannak a farok masik, rossz oldalán, lőjjék már az ellent. Szóval szerintem ki lehetne venni az arty-t de akkor az összes ilyen helyet is be lehet foltozni.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129205) ollie válasza wwenigma (#129204) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Ezek szerint nem láttál még jó játékost streamelni...

****

(#129206) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

na meglett vegul a 4ik suna, mar csak el kell donteni hova kerüljenek..

sajna pont kibaxott az arty az lt-15 kuldi vegen igy masodlagos nem lett meg. amúgy meg nem latom vmiert h a 15os kuldik kozul melyik van meg kituntetessel mert mindegyikhez csak azt irja h jutalom atvetele. ill az osszes kuldit kituntetessel kell megcsinalni vagy csak a 15os-t? merugye artyzzon a faxom ;]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#129207) ollie válasza BÁ Nutrition (#129206) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Csak a 15-öst kell kitüntetéssel megcsinálni. Sajnos át kell venned a csajokat, különben nem fogod látni, hogy melyek vannak meg kitüntetéssel.

****

(#129208) BÁ Nutrition válasza ollie (#129207) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

csak nem tudom hova rakjam oket :) nemet tankokba szinte mindenhova 5 kell, oroszok kozul csak a t-28at szeretem, esetleg majd vmelyik med szoba johet de ahogy neztem a t-44ig nem nagyon van jo szal passz. meg ott mar a rudyval kikepeztem egy 3 skilles bandat
nehez ugy

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#129209) wwenigma válasza ollie (#129205) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Mindkét oldalon ugyanannyi arty van, az olyan mint ha nem is lenne, kiegyenlitett. A random adott a jatekban ezzel nem lehet mit kezdeni, az meg hogy nem azonos kepesseguek, az korabban ki lett beszelve az MM kapcsán. Szóval ezért nem ertem miert zavarja az embereket. Sokkal nagyobb probléma a goldspam, inkabb azt kellene limitalni jobban (max 20-30% leosztas a teljes tárra), meg az oldalankénti maximum 1-2 arty ami nem lehet csata top tier, max az ami még szerintem hianyzik és kellene.

Egyébként pedig a szukséges rossz, mivel a pályákat nem lehet ugy kialakitani hogy ne legyenek olyan helyek, ahova egyik vagy masik oldalról az ő segitseguk kell mivel egyebkent olyan főlénybe kerülne a szerencsésebb csapat amivel meccset lehet nyerni...

BÁ Nutrition: ha nem jatszol vele, nem tudod hogy viselkedik, mire kell figyelni. Javasolt kiprobalni, megtudod hol vannak azok a helyek ahova nem lehet beloni vagy csak bizonyos helyekrol. Ergo elkerülésben is segit amikor nem azzal mész és sokan pont ezért szidjak mert nem ismerik. ;)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129210) ollie válasza wwenigma (#129209) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Ez aztán jó érv, hogy mindkét oldalon ugyanannyi arty van... A rossz játékosokon kívül senkinek nincs szüksége rájuk.

****

(#129211) wwenigma válasza ollie (#129210) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Volt ott sok mas is leirva, örülök hogy kiemelted azt amit nem volt célom kiemelten leirni és a többi felett jótékonyan elsiklottál.

Ugyanakkor az nem jo jatekos aki nem tud veluk jatszani, hiszen egy jo jatekosnak csak nem okoz gondot egy op sh!t osztály ugye...nem ezt latom, nem mindenki kezében OP ugyanugy mint barmely masik tankosztály. A fentiek alapjan mindenki kezében OP-nak kellene lenni barmelyiknek, hiszen nem kell hozza skill.

A masik meg, azt sosem jegyzik meg az emberek hogy kilőtt béluka a lighttal, vagy vérjózsika a meddel esetleg pistike a heavy-vel, pedig joval gyakrabban fordul elő. :D Szimpla hater dolog kiemelni hogy kiszedte a piszok arty...

Lehet utalni, mindenkinek joga van hozza akár ugy is, hogy nem tudja alatamasztani miert lenne szukséges kivenni a jatekbol. Az nem indok hogy néha meghal tőle vagy nem tud visszalőni rá. Pont ezert irtam a hulldown részt, hiszen lényegében arra se tud visszalőni ugy hogy sebezze. (excl. HEspam de mivel a DPM előny a hulldown pozicioban levonek kedvez....) Ha erre azt mondod, kerülje meg, en azt mondom, keresd meg az arty-t és lődd ki.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129212) gunga2004


gunga2004
csendes tag

Sziasztok!

Valaki tudna ajánlani valami jó nehéztankot? Küldikhez főleg(nem prémium).

A válaszokat előre is köszönöm. :R

(#129213) Viktoár válasza ollie (#129210) üzenetére


Viktoár
addikt

"A rossz játékosokon kívül senkinek nincs szüksége rájuk."

Ilyen alapon azt is mondhatnánk hogy a jó játékosoknak meg csak OP medekre van szükségük.Minden más osztály felesleges.

Kár ezen vitatkozni,kinek a pap,kinek a papné. :) Benne van a játékba,ezt kell szeretni.Ha nem az arty akkor az arany spammelés van porondon. :DDD

Üdv:Viktor

(#129214) zodo válasza wwenigma (#129209) üzenetére


zodo
veterán

Az állítás hamis, nincsenek miden csatában egyelő arányba elosztva.
Legfőbb gond hogy szinte bárhova, büntetlenül be tudnak lőni és 3x-4x nagyobb hp sebzést mint amekkorát én tudok vagyis tudnék visszalőni ha látnám.
Mivel ők nem láthatnának rá az ellenfélre így nekik kb fél perccel későbbi spot képet adnék (mivel ők rádiós hírszerzésből szerezték a koordinátákat) és szintjüknek megfelelő max heavy hp sebzés értéket adnék, talán korrekt lenne mivel nem menet közben kiszedő vagy épp csatát nyerő tankosztálynak kellene lennie.

Szerk:
Különben nem izgat a story mert úgy sem tesz ellenük a wg mivel kell és jól van így azt slussz csak inkorrekt.

[ Szerkesztve ]

(#129215) bozont válasza wwenigma (#129211) üzenetére


bozont
veterán

Nekem csak egy bajom van az arty-val, hogy a semmiből oneshotol sok esetben. :((( Míg egy ellenséges tank max ha ammo-t lő, de az meg elég ritkán fordul elő.

(#129214) zodo
Na az meg a másik, hogy faxán elé szatellit képet kapnak az arty-sok, ami nem kicsit OP. Nem is létezett akkoriban. Elég lenne ha csak a mapot látnák rajta az ellenség ikonjával és körülbelüli helyével, semmi célzókör meg ilyenek.

[ Szerkesztve ]

(#129216) wwenigma válasza zodo (#129214) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Bárhova...hát, játsz vele, rájössz. Pályák fele alkalmatlan a használatukra, csak specifikus helyekről specifikus helyekre tudsz lőni, 1-2 nyílt pályán áll meg csak az állításod. Az eloszlás MM kérdése, változtatni kell rajta hogy figyelembe vegye a darabszámot és ne csak a pontértéket, de azért ritka hogy +1 vagy +2 lenne.

Sebzés. Távolsággal arányosan nő a szórás, lehet hogy ha betalál nagyot sebez de te nem latod azt amikor 4 lövésből 3 mellé megy és a 4. elviszi a Maus ammoracket. Csak azt amikor pukkan a Maus, ami beallt a szerinte űber helyre és onnan megnyerné a játékot. 40 masodperc töltésnél az kevesebb mint 1200DPM egyébként...

Rádiójelek meg ugyanugy terjednek mindenkinek.

bozont: egyetértek, de ha átüt a HE akkor átüt...mas tankosztályban is van ilyen viszont ritka. Megnéztem az arty statjaidat, a kis S-51-gyel jól tolod. :)

De akkor allitsuk vissza a szerepeket minden osztálynak, LT extrém látótáv és zéró átütés, vak TD-k, HT-re szemből csak TD-vel vagy enemy HT-vel trükkösen átlőhető páncél, mert a MT-k oldalról és hátulról szedhetnék.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129217) Jadro válasza zodo (#129214) üzenetére


Jadro
veterán

Fél perc? Annak gyakorlatilag semmi értelme, akár lőhetnének vakon is.

Samsung Galaxy S10 black

(#129218) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

[link]
tigrises opéskodás :D
olyan kiraly ez a tank kar h elbaxak a pontossagnerffel, addig is kiélvezzük :))

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#129219) ollie válasza Jadro (#129217) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Mint ahogy a valóságban tették.

****

(#129220) wwenigma válasza Jadro (#129217) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Megnéztem a kollega statjait, igazabol nem csodalom hogy ő igy látja - mindenféle személyeskedés nélkül mondom ezt - de még sokat kell tanulnia. Nem linkelem be, ha akarja ő megteszi vagy aki akarja meg tudja keresni.

ollie: nem lenne rossz ha adott teruletre kerhetne csapást a csapattárs, de akkor joval nagyobb splash kellene és több jarmu sokkal gyorsabb töltésidővel, mint a valóságban. Azért nem sz*rral dobaloztak. [link] [link]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129221) Jadro válasza ollie (#129219) üzenetére


Jadro
veterán

Világos, csak ennek a játéknak a valósághoz elég kevés köze van. :) (sajnos vagy nem sajnos.)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S10 black

(#129222) lacibacsi válasza bozont (#129215) üzenetére


lacibacsi
addikt

Ugye neked fogalmad sincs arról, hogy miként működött (régebben) a tüzérség? Felülnézet valóban nem volt, azonban a Battle Assistant mód pontosan megfelel a hagyományos tűzvezetési módnak. Már ha tudod, hogy mi az...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129223) jr1994


jr1994
őstag

Nem akartam hozzászólni a témához de látom túlcsordul a szar úgyhogy muszáj lesz. Csak annyit, hogy tegnap letudtam az STI-t, a legjobb meccs Cliffen volt, déli bázisról G2-be mentem és 7000-ret pattintottam az 5000 sebzés mellé. Nyilván nem volt arty hogy leokádjon, különben nem sikerült volna. De milyen jó érzés volt tudni, hogy felülről biztonságban vagyok :) Szerencsétlen T34 már repesszel lőtt. Lehet majd valamikor megveszem az IS4-et, de ezt a 9-est szerintem megtartom :D

tegnap

A szokásos két fős szakasz ismét adta :D

[ Szerkesztve ]

WoT: laci0001 --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#129224) bozont válasza lacibacsi (#129222) üzenetére


bozont
veterán

Nincs, de tippre nem láttak mást csak koordinátákat, gondolom az már régen rossz volt ha a célpontot is látták.

(#129225) Jadro válasza jr1994 (#129223) üzenetére


Jadro
veterán

Szép stat! :) Ma nekem sem rossz magamhoz képest, igaz túlnyomórész Amx12T-vel tolom, mert kell az onnan kiágazó arty. :DDD Ez pedig jó WN8 maker, mint az köztudott. (Safranek!... ;] )

Samsung Galaxy S10 black

(#129226) kchryss


kchryss
addikt

Ne bántsuk az artysokat, inkább barátkozzunk velük.

(#129227) wwenigma válasza kchryss (#129226) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ennyi! :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129228) Macskassy


Macskassy
aktív tag

Az arty témához hozzászólva, az utóbbi időben t110e3-al szoktam csapatni ami szemét opé egy td. Nem egy olyan kör volt a napokban ahol 9-10k sebzést sikerült felfogni illetve 8-9k sebzést kiosztani. Az ilyen esetekre kell az arty, hogy az ilyen kirobbanthatatlan tankokat kiszedje, mint pl az e3.

I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA

(#129229) Gyuri27 válasza Macskassy (#129228) üzenetére


Gyuri27
félisten

Spotolós küldikkel copok. Coptan stug 4-l is. De t28-nál is.
Az van, hogy az artyk 90% egy nyomorult. Csúnyán hangzik, de az (jó azok a többiek is, spotol az emer 5-6 akárhány percet. Aztán sokszor 1000-t nem lőnek össze ezek a biorobotok). Szóval mikor már kevés a tank, mindenki elmozgott ne gondold, hogy az arty helyet vált. Persze blindre ne furikázzon. De mikor spotolsz és nem tudja belőni. Há mennyen már arrébb. De nem. Neki jó ott mind a 15 perc.

Amd: Radeon-Ryzen

(#129231) wwenigma válasza Gyuri27 (#129229) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Az arty-k többségével nem ugy megy hogy odakapod a csövet és lősz. Ha felspotolsz valami lassut és fordulni kell, 15-20mp is kellhet amig odafordul és beszűkül plussz a random hogy mit érdemes lőni és mennyire talál be. [link] Van amikor nagyon. Btw, vannak mas csapattagok is, azok összelövik ha jo helyre mész spotolni és az ellen is jo helyen jelenik meg.

Az meg extra amikor épp elfogy a chips és ki kell menni masikért. ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129232) jr1994 válasza Gyuri27 (#129229) üzenetére


jr1994
őstag

A csapattárs artik általában semmit nem szoktak eltalálni, kivéve a végén amikor lehetne farmolni a könnyű sebzést, akkor biztos kiszedik előled a célpontot.

WoT: laci0001 --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#129233) Gyuri27 válasza jr1994 (#129232) üzenetére


Gyuri27
félisten

Úgy.
A mi artynk a halálcsillagot nem találja el 5 egész lépésről. Enemy arty egy egeret is telibe vág a tejúton kivülről úgy hogy az 60-nal robog.

wwenigma: gondolhatod, hogy jó helyen (pl kemp helyek) spotolok.
Sokszor látom, hogy az okos artyk a leming vonatot supportálja. Mert okos. Pedig ha az az oldal elesik amit 1-2 tank véd ő lesz az első aki elhal.
Meg vannak a yolo angol fv304 artyk. Azokat is imádom.

[ Szerkesztve ]

Amd: Radeon-Ryzen

(#129234) zodo válasza wwenigma (#129220) üzenetére


zodo
veterán

, mert mi a baj a statisztikámmal ?
Nem titkos sose volt az és szoktam is mondani hogy nem vagyok jó játékos de talán nem is annyira noob még ha nincs is kiemelkedő ilyen-olyan pont a teljesítmény értékek közt.

Rádió jelek kapcsán pedig csak arra akartam utalni (ami másnak még nem esett le) hogy ezek a gépek nem rendelkeztek "világvevő rádióval" ezért hírszerzésekből kaptak infót hogy hova szórjanak.
Létszámuk pedig a jelenlegi max 3-3 -al kezd közelíteni egy normális felosztáshoz hisz még így is 1/5-e.

de részemről téma lezárva csak néha kell szidni és ha kell akkor az kb arty osztály mert a leggyávább harcosztály ami ellen nincs azonnal gyógyír persze minden tisztelet azoké akik ezekkel is végigjátsszák a csatát, sőt van hogy le is hozzák.

(#129235) gunga2004 válasza jr1994 (#129232) üzenetére


gunga2004
csendes tag

Nekem is pont ez szokott lenni, ott állok a 150-hpés tank mellett és az árty engem és a tankot is egyszre kilő, ugyhogy neki nem érte meg de nekem egy killem vesszet oda, és egyszer pont a hatodik. :O

[ Szerkesztve ]

(#129236) wwenigma válasza zodo (#129234) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

_zo_do_ néven jatszottal korabban, abbol indultam ki - nem kerestem tovabb screenshotot a topikban. Viszont ezzel sincs egy csatád sem SPG-vel, szoval egész egyszerűen nem ismered, tipikus példája vagy annak amit korábban írtam, csak azt látod amikor betalál, semmi mást. Töltésidő, röppálya (honnan-hova tud belőni) és sok más hasznos infó származik abból ha tolod. És persze counterezéssel is tudod segiteni a csapatot, ha eliminálod az elején az ellen arty-ját.

A gyáva meg az szerintem, aki szidja a helyett hogy közelrol ismertetné meg a lőszerét vele. :] De tény hogy szidni kell, ugyanugy ahogy barmely masik ellenfelet aki kiszed.

Gyuri27: sajna barmelyik tankot vezetheti "korlátozott" jatekos...kicsi FV-vel frontvonal kozeleben kell maradni, gyilkos tud lenni de láttam már spotter FV-t is. :D Mindenesetre a probléma a lemmingvonatban van, imadom en is amikor ketten maradok egy oldalon valakivel, aztan a csata végén megmagyarázzák hogy de ott kellett lenni, mert igy le tudtuk hozni a csatát. Ofc, én 3 perc alatt meghalok és megőszülok a gyerekkel hogy tartsam az oldalam ameddig tudjam, annyi ideig hogy őket addig ne tudják oldalba-hátbakapni. Jutalma egy gyoztes csata, minimalis sebzéssel...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129237) zodo válasza wwenigma (#129236) üzenetére


zodo
veterán

Tényleg nem ismerem őket de ettől még ugyanaz marad a véleményem.

Szerencsére van már Pascucci medálom (szerk: most nézem, 3 is) és ez kicsit megnyugtat majd legközelebb erre gondolok ha épp rám táraz az összes kliker. :)

[ Szerkesztve ]

(#129238) SoulReaver


SoulReaver
addikt

Sok agyas lövi a goldot, de mire...

Sebezni nem tudnak vele egy értelmeset...

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 pro

(#129239) csapee


csapee
senior tag

Hát a mocskos k...A anyádat, dogoljon meg mindenki. Alt+F4
És ez úgy hogy kb 10 másodpercet láttam streambol. :))

H1mpi: Nézd meg mennyit játszottam artyval, nem kezdő vagyok vele. Lehet nem ment át az irónia de nem baj.

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#129240) lacibacsi válasza bozont (#129224) üzenetére


lacibacsi
addikt

Akkor elmondom neked, hogy bizony a célt látták! No nem közvetlenül, hanem az előretolt "szemükkel". Ezt úgy hívják, hogy parancsnoki szakasz (PSZ). Az ütegek valóban messze a frontvonaltól álltak fel, ami akár 15-20 km is lehet. Az ütegeknél nem gondolkodtak, hanem végrehajtottak. Méghozzá azt a parancsot, amit a PSZ adott ki nekik. A PSZ egy jól álcázott előretolt csapat, akinek feladata az ellenség felderítése, koordinátáinak meghatározása, a szükséges tűzcsapás elrendelése és annak vezetése volt a feladata. Amennyiben magaslaton helyezkedtek el, akkor pontosan úgy látták az ellent, mint a Battle Assistant nézet... De nem ez a lényeg. A lényeg, hogy a játékban egy önjáró löveg van, ami a játékbeli szerepe szerint betölti a PSZ és a hozzá kapcsolódó x számú löveget. Azért 'x', mert a valóságban nincs olyan, hogy egy arty szaladgál össze-vissza, hanem legalább tűzszakasz (2-3 db), de inkább üteg szinten szerveződnek, ami 6 darabot jelent.

Ha abból indulunk ki, hogy a játékban egy arty egy üteget képvisel, akkor nem kell meglepődni azon, hogy full HP-ról szednek ki. Miért? Mert a valóságban pontosan ezt teszi egy üteg szintű tűzcsapás. Igaz, hogy a valóságban a lövegek sokkal pontatlanabbak egyenként, de összehangolva képesek kis területre összpontosítani a tűzerőt, ami irdatlan pusztításra képes.

Az artykban használható nem repeszromboló lövedékek egy fikció. A játékban néha beadja vele és akkor cuppan a full HP, de a valóságban ennek olyan kicsi lenne az esélye, hogy egyszerűen nem használtak ilyet. D20-as buffal 15 kilométeres lőtávnál már simán belefér 100 méter szórás is, ha az időjárás nem kegyes.

Okulva a múlkori "beruházás-ügyi" esetből, most előre szólok, hogy igen, én egy kib@szott tartalékos tábori tüzér parancsnoki szakaszparancsnok vagyok... :B

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#129241) jr1994 válasza zodo (#129237) üzenetére


jr1994
őstag

Felesleges "megismerni", figyeld meg hogy általában hova állnak az artik (a bázison maradnak legtöbbször), kösd össze képzeletben a tankoddal és ha van valami jó magas fedezék a közeledben ami megszakítja a vonalat akkor jó vagy, amúgy meg bármikor eltalálhatnak, főleg ha sokáig spotolva vagy. Az angolok jobban belőnek fedezék mögé is azokkal még jobban kell vigyázni, ha pedig M40 vagy M53 van az ellenségnél, imádkozz. Röviden ennyi.

WoT: laci0001 --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#129242) robogo81 válasza SoulReaver (#129238) üzenetére


robogo81
aktív tag

Rettegnek attól hogy a 175 pen semmire sem elég(pedig tierlimitesek). Vagy a stat fontosabb mint a nettó bevétel...

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#129243) wwenigma válasza SoulReaver (#129238) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Multkor magyar WZ-111 1-4, kikapott T49-ből. Csata végén irom neki, gg goldspam, válasz: az volt betöltve. De mondom, láncoltál golddal , utána masodik lövés is gold volt!? Nem jött válasz.... ;]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129244) Gyuri27 válasza wwenigma (#129243) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ne szólj semmit. T49 megérdemli. Mert azzal a troll ágyúval meg a tank sebességével, kammójával kicsit gusztustalan.

Amd: Radeon-Ryzen

(#129245) xAttilax válasza wwenigma (#129243) üzenetére


xAttilax
senior tag

és nem teljesen mind1, hogy a t49-ed mivel lövik??? :F

ezt soha nem tudtam felfogni, hogy minek rinyál a gold miatt az akit simával is besebeznek bármilyen szögből..
inkább hálát adtál volna az égnek, hogy heat-el lő, mert az elakadhat a láncban és messzire light-ra még nehezebb is célozni.

DE jól megmondtad neki, hülye gold spammer magyar... a fasz mer lőni olyan skulóval amit meglehet venni a játékban simán creditért, sőt lehet még prém előfizetés is volt amit RENDES pénzér lehet venni vagy prémjtakja a mocsoknak. Remélem reportoltad is

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#129246) fradi81 válasza Gyuri27 (#129244) üzenetére


fradi81
veterán

Az egyik legrosszabb light, trollkodni sem egyszerű vele, szerintem.

(#129247) wwenigma válasza xAttilax (#129245) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Pontosan az első sor miatt amit irtal. Bárhol átlőhetne olcsó ólommal de nem, ő a papírra is urániummagvas lőszerrel megy. Lehet hogy lehet venni a jatekban de akinek annyira futja a skill hogy azt spammeli, az egy senki a szemembe.

Gyuri27: meg a 20 masodperces töltésével és a lézerágyúval. ;]

Ha olyan helyen történik ahol meg tudom trollkodni bujkálással, megértem hogy az ellen 1000%-os átütést akarván goldot tölt annak ellenére hogy barhol átvisz a sima is, de itt még az se volt.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#129248) galervin93 válasza fradi81 (#129246) üzenetére


galervin93
őstag

Azért ez így erős. :-) Abszolút sokoldalú gép... Megfelelően skillezett legénységgel a legtöbb paraméterben a többi lighthoz hasonló, illetve azoktól lényegében nem eltérő értékeket hoz. Csak van rajta egy olyan ágyú, ami pontosan az, ami - troll. De mocskosul.
Az egyik legélvezetesebb gép a játékban eddig számomra, szerintem sokan vannak így ezzel.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#129249) Gyuri27 válasza wwenigma (#129247) üzenetére


Gyuri27
félisten

Jóvan sírás off. T49 troll op. :DDD
Amúgy meg ilyen fesekre illik he-t tölteni. Mert az ált marasztalja. Nincs is jobb annál mikor te trollkodod szét. :N

Amd: Radeon-Ryzen

(#129250) xAttilax válasza wwenigma (#129247) üzenetére


xAttilax
senior tag

és akkor már számon kell kérni mert a te szemedbe ő egy senki, mert RÁD mert lőni perm ammoval amikor beüthet simával... értem én.

közben megnéztem a statod és mindent megértettem :U

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.