Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128567) kchryss válasza rlazol (#128566) üzenetére


kchryss
addikt

Jelenleg a wn8 a legpontosabb mutató, ha az alapján menne a csere már akkor is jóval kiegyenlítettebb csaták lennének, noha tudjuk hogy nem tökéletes a mutató.
Az igazi egy új mérőszám lenne ami kijavítja a wn8 hibáit. Tankonként recent-et nézve, tankosztályonként eltérő képlettel. Például light-nál 4:1 arányban súlyozva a spot:sebzést, td-nél csak sebzés, mednél 3:2 arányban sebzés:spot, heavynél 4:1 arányban sebzés:spot és esetleg felfogott sebzés, az artyk meg fulladjanak meg és csak a felfogott sebzésre kapjanak statot. ;]

(#128565) @Laci50i:
Blokkra járó xp és kredit dolgot kipróbálták már és nem vált be. Teszt szerveren vezették be próbaképpen. Volt olyan E3 amelyik 12672 alap xp-s kört ment így: T110E3 12672 xp
Az a gond vele, hogy míg a sebzés az nem végtelen, az ellenfél hp-ja szűk keretet ad neki, addig a blokk szinte végtelen így nem skálázható. Illetve a sok blokk sokszor nem is a blokkoló játékost dícséri, hanem az idiótát aki nem tudja belőni, de azért próbálkozik rendületlenül. És végül az is problémás lenne vele, hogy akkor egymás xp-jét, kreditjét tápolhatná fel a két csapat. Például ha 2 jó játékos marad egymással szemben tornyozva akkor simán pattogtatják egymást és csak a legvégén próbálják kilőni az ellenfleet amikor már rommá növelték az xp-jüket.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.