Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51290) Runner_fxr válasza JackFeryll (#51286) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Persze én se azt mondom, hogy mindenki grammra mérjen mindent aki csak fogyni akar, de úgy ahogy mondod, kell egy életmódváltás, ez pedig nem csak az edzés beiktatásáról szól, hanem a kajáról is. Minőségi ételekről, amik sajnos valóban nem olcsók. Túlzásokba nem kell esni, mert azért a többség gondolom nem testépítő versenyre készül. :)
Édesszájú szerencsére nem vagyok, de a sós pékárút én is nehezen tudom kihagyni, pedig muszáj, mert különben jön a hasam, teljesen mindegy mennyit bringázok.

kacsyx: Azért az nagy előny olyannal szemben aki pl a spar-ban vásárol. :)

Hasaggymeg: Szerintem a célokat kell meghatározni és aszerint táplálkozni. Nincs azokkal az élelmiszerekkel baj, ha az ember nem mértéktelenül fogyasztja és mellette sportol. Viszont ha valaki pocakos és kockás hasat akar vagy legalább is valami hasonlót, akkor oda már nem lesz jó a cukor, búzaliszt és társai. Ha csak az állóképessége a lényeg és az, hogy ne hízzon el, akkor mértékletesen lehet bármit enni. Illetve ha valaki komoly túlsúllyal rendelkezik és sokat akar fogyni a lehető leghamarabb annak se ajánlottak az általad jónak tartott alapanyagok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.