Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
inifini
tag
Tudom javasolni Budaörs-Biatorbágy-Etyek útvonalat is (Etyek végén kifejezetten izmos emelkedővan), szép is és edzésre sem utolsó.
-
inifini
tag
Tudna ajánlani valaki a budai oldalon (a délihez közel) egy megbízható kerékpár szervizt? Páromnak Gepida Alboin 200-asa van, és a váltó egy kis javításra szorulna.
-
inifini
tag
Köszönöm az ajánlásokat, vmelyikhez ellátogatunk.
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #32042 üzenetére
És a fitness kerékpár nem alternatíva? Én trekkingről váltottam idén, hát Pesten megszokást igényelt a rugalmatlansága (padka, úthibák... egyből visszaüt), de haladósabb, az országútihoz képest pedig a kisebb kerekek miatt irányíthatóbb. Nekem eddig tetszik
-
inifini
tag
válasz Daniel Alves #32073 üzenetére
Gratulálok a körhöz!
Idén megcsináltam én is, Keneséről indultam, végig az északi parton, de a kajával majdnem ráfaragtam. Nem igényeltem az evést, 1-2 müzlit ettem csak és végig csak a folyadék. Szántódon álltam meg kajálni, de ott már majdnem leestem a bicajról, annyira elfogyott az energia. Ott el is ücsörögtem majdnem egy órát, de utána mintha feltöltöttek volna... Legközelebb jobban beosztom. Te hogy oldottad meg? Egyedül voltál? -
inifini
tag
válasz Napfénysüti #32502 üzenetére
Sigmából bc 12.12-em van, alap, de madzag nélküli, amit szeretnék azt mutatja. Össz-napi-szakasz távolság, hőmérséklet, idő... elégedett vagyok vele. Ráadásul Focusom van, igaz fitness, de hasonló, az is jól teszi a dolgát, csak ajánlani tudom egyelőre (3 hónapja van meg).
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #32736 üzenetére
Fitness-sel tekertem körbe, ami majdnem outi, néhol rázós, de defektet nem kaptam, és volt ahol a főúton mentem. Az biztos, hogy eldöntöttem, legközelebb többet megyek a főúton...
-
inifini
tag
Egyetértek, Thule-t javasolnán én is, és a tetőre szerelhető verzió a legjobb megoldás. Ha hátra szeretnéd felrakni és szabályosan járnál el, akkor legalább annyiba kerülne, mint a tetőcsomagtartós/kerszttartós verzió, és még mindig ott van a kontakt az autó és a kerékpártartó között, ami sérülést okoz/hat.
-
inifini
tag
Szép estét!
Kérdésem lenne a görgőt használókhoz: mennyiből áll egy edzés náluk? Mi alapján mérik a teljesítményt? Adott idő alatt elégetett kalória, vagy...? Melyik a jobb választás: Rövid idő alatt több kalóriát (30 perc-400 kalória, vagy inkább több idő alatt?). -
inifini
tag
válasz Napfénysüti #37138 üzenetére
Azt szoktam figyelni, hogy 150-160 körül legyen a pulzusszámom, ami eléggé megizzaszt fél óra alatt is..., de azon gondolkoztam, hogy talán lejjebb kéne vennem a terhelésből és elnyújtani időben 1 órára. Amúgy jó lenne valahogy mérni a távolságot is...bár itt nincs sok jelentősége.
-
inifini
tag
-
inifini
tag
Érdekes, nekem 1 számmal kisebb kell, Northwave Rockerem van... szerintem érdemesebb próba után vásárolni, mert túl drága lehet, ha nem jó a méret.
-
inifini
tag
Nyerget szeretnék cserélni a Focus kerékpáromon, most nagyon jó áron találtam selle italia filante kevlar lorica manganese nyerget (fénykorában 20 most 5500 postával együtt). Van esetleg vkinek tapasztalata ezzel a nyereggel? A jelenlegi eléggé nyom + egy idő után zsibbaszt is. Köszi előre is
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #38075 üzenetére
Youtube-on vannak indoor-os videók, 45-xx perces, abból választok egyet, nem annyira unalmas, mert mindig figyelni kell az itinerre, lépcsőzésre... vagy, ha meccs megy, akkor magamnak váltogatom az intenzitást.
-
inifini
tag
Sziasztok!
Páromnak vásárolnék egy kerékpárt, balaton körút, fertő-tó, visegrád, ilyesmikre használná, és az alábbi kerékpárt néztem ki, kiváncsi lennék a véleményetekre:
[link] -
inifini
tag
válasz lsebestyen #38790 üzenetére
A decathlonban kapható bringatakaró sem ajánlott? Azért csak jobb, mintha ázna? Vagy nem?
-
inifini
tag
Sziasztok!
Még mindig nyereg problémával küzdök, amit vettem Selle sem az igazi. Arra gondoltam, hogy szélesebbet vennék (143 mm) anatómiás csíkkal. Specialized ülések megérik az árukat? Vagy inkább Fizik? Selle SMP? Vagy van olyan, ami hasonló minőséggel, de jobb áron elérhető? -
inifini
tag
válasz Because #39570 üzenetére
Fitness bringám van, fél-egész napos túrákra, bp-visegrád, fertő-tó, balatoni bringakör...tavaly a hosszabb túrák végére már elég kényelmetlen volt a gyári nyereg (focus), meg zsibbadtam is. Ezért gondoltam, hogy beújjítok egy új nyerget.
Nadrág már van, de a nagyobb távoknál már kevés.[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
Hátha valaki még nem olvasta, vannak szép darabok:
http://bikemag.hu/magazin/hirek/az-orszaguti-kerekparok-kremje-a-17-worldtour-team-gepei -
inifini
tag
#40633 Realradical
Hát ez a nyeregkérdés engem is foglalkoztat egy ideje, nehéz kérdés. Nekem is Focus bicajom van, amin a gyári nyerget nem tudtam megszokni, pedig próbálkoztam rendesen, nyomott is a hosszú túrák során, illetve alul is zsibbasztott. Végül vettem egy anatómiai nyerget webshopon keresztül, ahol lebeszéltem, hogy amennyiben nem látszik rajta, hogy kipróbáltam (síneken), akkor visszaveszik, ha kényelmetlen. Így vettem egy Specialized nyerget, szerencsére eddig bevált.
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
Shimano PD-M530 pedált használ valaki? Fitness bicómon cserélném le a gyári pedált (sima taposó van rajta), mtb cipővel használom. Van esetleg valakinek tapasztalata, véleménye?
-
inifini
tag
igen, első utunk volt
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #42741 üzenetére
Igen, jól látod, Arriba 1.0, és a nyerget lecseréltem egy Specire. Annyira zsibbasztott a régi...tavaly, amikor a Balatont kerültem, estére alig éreztem ott valamit...ez most bevált, egy pár túrán túl vagyok, bár a végleges majd az idei kerülésen derül ki.
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #42743 üzenetére
Kb. 1 éve van meg, átléptük a kétezer km, elégedett vagyok, profi kis gép, csak sajnos elég keveset tudom használni...
-
inifini
tag
Hát elég ramaty idő volt ma tekeréshez, kétszer áztam el, először Érden, majd Budaörsig megszáradtam, hogy Pestre beérve megint elkapjon egy jó kis eső...sebaj, így izgalmas
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #42823 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom, eddig tökéletesen teszi a dolgát.
-
inifini
tag
válasz -=RelakS=- #43840 üzenetére
Ahol a talpán van az "X", azt ki tudod vágni és ott lesz a rögzítésnek hely. Én hasonlót vettem Northwave-ben, kezdetben simán használtam, majd most nemrég váltottam spd-re, egyszerűen kiszabtam a talpát, és tökéletesen használható. Annyi előnye is van, hogy a talpán továbbra is tudsz sétálni, majdnem teljes egészében arra fekszik fel.
-
inifini
tag
Olyan kormányvédő huzatot keresek, ami a tetőn szállított bringát megvédi a bogaraktól. Van esetleg valakinek információja, hogy hol lehet ilyet kapni? (9000-ért találtam, de az egy picit sok )
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #44076 üzenetére
Rosebikes-on 190€ a rox10 ANT+, 200-on belül vagy
-
inifini
tag
válasz truefx #44749 üzenetére
Inkább leírom: bah csomópont- villányi út- tétényi út- nagytétényi (campona előtt)-az kivezet a 6-osra egy korforgalomhoz, ahol jobbra kell kanyarodni (ahol kis szakaszon tiltott a bringázás)- érden jobbra tartva, velencei út- majd jobbra, érd sóskúti út- sóskút- biatorbágy (körforgalomnál jobbra)- viadukt- körforgalomnál jobbra budaörs felé, majd a metrónál el lehet menni budakeszi felé balra a lámpánál, vagy át budaörsön be az osztyapenkóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
GPS-es bicikliórával kapcsolatban dilemmázok, Mio cyclo 305-tel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy csak Garminban érdemes gondolkodni? Fontos lenne, hogy navigáljon (mert ez a megállni minden kereszteződésnél hogy hol-merre, nem a legjobb), jó lenne pulzusmérés is, magasságmérés...
-
inifini
tag
Hátha van valakinek tapasztalata: polar v650 vagy garmin edge 500 (510) érdemesebb vásárolni? A polar akcióban 230€, így most olcsóbb mind2-nél.
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #44916 üzenetére
Bike-discount.de a mellkaspánttal együtt 230€, és nem mindegy a 300€ 510-hez képest. Bár ehhez még nincs csapásszám mérő. Tudásilag, megbízhatóságra van különbség? A polarba is lehet előre útvonalat tervezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest