Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz Nagya21 #86890 üzenetére
Ezért szeretek fórumozni, mert mindig érnek meglepetések A T29 tényleg jó, de valóban egy szinten van vele a Tigris I azt ki is felejtettem, mert tényleg OP, ha valaki tudja használni. Viszont a T32 nagyon be van korlátozva azzal a pennel T9-es tankok ellen már csak gold-al van esélyed vagy ha épp látod az alját, akkor átviszi. A pontossága közepes. Nem egy német lézerágyú, de nem is orosz parittya, a kettő között van valahol. A tornya az tényleg erős, ezért előszeretettel lövik az artyk, hogy mielőbb eltűnj a csatából
Néha városban is ki lehet használni, ha ferdén rakod ki az elejét, de ahhoz nagyon kell érezni a tankot. Nem mondom, hogy nem kezdek egyre jobban menni vele, de nekem ahhoz, hogy egy tank megtartós legyen kell rá egy jó penes ágyú is.A Tigris II nekem is szenvedés kicsit, bár stock tankként az egyik legjobb, amit eddig láttam a WoT-ban.
Lehet, hogy 50-60 csata után azzal is jobb leszek, mint eddig mindennel, kivéve a KV4-et(#86882) galervin93 : A T29 domb nélkül olyan, mint az RHM ágyú nélkül. Semmit nem ér
(#86895) szbalogh: grat jó lett az arcod
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest