Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#80668) Chris0321 válasza xAttilax (#80665) üzenetére


Chris0321
addikt

Nem neked akartam írni, de most már mindegy.

Az Aslain modpack problémájával kapcsolatban: Letöröltem mindent és újra feltelepítettem a legfrissebbet az installáló programmal és minden rendben működik. Van 6. érzéknél lámpa, rendesen működik a minimap, úgy látszik maradhatott valami az egyik korábbi frissítésből ami bezavart.
Használtam a WOTtweakerPlus-t, elég komoly tömörítést mert gyenge laptopon játszom és mikor kipróbáltam alap grafikával 10-20 fps-em volt. Most, hogy újraraktam a modokat elfelejtettem a tömörített textúrát is megcsinálni, viszont a Razer Game Booster-t bekapcsoltam és ugyanannyi fps-em van mint ha a tömörített textúra is fenn lenne(30-40 fps). Akinek szintén ilyen gondja van annak csak ajánlani tudom, kikapcsol több olyan ram használó dolgot ami nem szükséges.
Az arty témához is hozzászólok ha már elkezdtem gépelni: Ha olyan nagyon pontosak lettek és annyira nem kell ész a velük játszáshoz akkor hogyan lehet az, hogy 1280 wn8-al (ami már nem tomató szint) GwTigerrel nem egy olyan csatám volt amiben nulla ( 0 ) sebzést tudtam bevinni álló tankokra teljesen beszűkült célkereszttel? Túl jó játékos vagyok a jó eredményhez? Szoktam nézni a ki mennyit sebez, de piros artyt top sebzőként vagy a közelében nem sokszor látok. Aki sokalja az artykat nézheti csata előtt mennyi vár a sorára, ott van a lista akárki megnézheti még light tankokból is 2* 3* több szokott a listán lenni nem, hogy a többi tanktípusból. Nem mondom azt, hogy nem fordulnak elő, hogy van 3 oldalanként a csatában de nekem legalábbis elég sok olyan csatám is van ahol egyáltalán nincs.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.