Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#39806) dfsz34


dfsz34
őstag

A MAUS-al egymásra találtunk, félelmetes egy troll szerkezet ez.

3 csata, két győzelem, 1332 átlag xp, 3600 átlag sebzés eddig. Igazából az egy vereség is foglalás miatt volt, mert egy agyhalott e100 otthagyta a foglalókört, mert felbukkant nem messze egy ellenség és neki, az ő sebességével üldöznie kellett.

Ki tudják szedni az egeret, de olyan brutális véráldozat árán, hogy öröm nézni. Belemegyek vele a sűrűjébe mindig, nagyon jó, hogy kifejlesztettem, tiszta élvezet ezzel menni, bele a tömegbe, aztán adni nekik. A második csatámban sand riveren 8 ellenség vett körbe, ott jöttek oldalt én meg a házak között voltam, egyet kilőttem, hatot a csapattársaim. Kilőttek, de brutális veszteség mellett.

Az utolsó csatám vele, nem egy csúcs természetesen, de annyira nem rossz. 5 ellenség lőtt rám (köztük egy WTE), miközben egy 3 agyhalott csapattársam próbált fedezni, de kettő elhullott a harmadik meg semmit se csinált. Magam sem értem, hogyan maradtam életben, mert 15e potenciális bekapott sebzés mellett, nagyjából nyílt terepen, azt hittem ott marad, főleg mikor egy 50 120 kitárazott a seggembe arannyal, de inkább az amx, mint a WTE, úgy forogtam.

Győzelem!
Csata: Pearl River 2014.01.15. 18:02:06
Jármű: Maus
Szerzett tapasztalat: 1 654
Szerzett kredit: 73 614
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

Komolyan nem gondoltam, hogy maus ilyen élvezetes játékot nyújt. Sokan végig kempelik vele a csatát, pedig amit ez a tank tud a húsdarálóban az nem mindennapi. Már az is elég a győzelemhez, ha jól forgatom és lekötöm a fél ellenséges csapatot hosszú percekre. A sok majom próbálja kilőni a tornyot szemből, de azt is forgatom, eddig csak egyszer lőtték meg.

Ok, három csata, kell még tapasztalat vele, meg nem tank ász (bár valamiért az első osztályt nagyon könnyen megszerzem, de a tank ászt még egy tízes tankommal sem tudtam), de ez a maus elbűvölt most. Mind a három izgalmakkal bőven teli csaták voltak. Arty is volt, oda is b..ott, de van szupernehéz védő rajta.

Igen, ezek érdekes, élvezetes, pörgős csaták, csak ajánlani tudom, de mindenképpen bemenni vele a sűrűjébe, nem kempelni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.