Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#30908) Kean_Sorbo válasza TESCO-Zsömle (#30897) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Vannak azért a játéknak is elég szép hibái, de ezen én már túltettem magam, mert már mindent elértem benne amit akartam. Így már azon sem tudom felbosszantani magam, ha egy AMX-et nem tudok belőni golddal a Jpanzerral. Maximum nevetek egyet.
Viszont én szeretek játszani és általában támadó jelleggel, pedig csak TD-k állnak a garázsban. Az viszont borzasztóan frusztráló, amikor közepes és nehéz tankok a hátam mögött álldogálnak, és az égegyadta világon semmit nem hajlandóak tenni. Ilyenkor spot magadnak, bekapsz 3-4 lövést, ha szerencséd van túléled, aztán lövöldözöd az ellent mert akkor már mozognak.
Aztán vérszemet kapnak, mert egy TD a scout és lerohanják az egész balfasz bandát, majd bedarálják őket is. Én meg kiszállok jobb esetben -10, rosszabb szituban -30e pénzzel.
Nem értem ezt a félek meghalni játékstílust, de még egy lövést sem képes sok balfasz felvenni egy spot erejéig. Tegnap egy T57H az egész meccs alatt egy ház mögött állt, és ennyi. Képes volt ott állni miközben az ellenfél befoglalta a bázist, pedig 5-5 tank volt a két oldalon. Ezekkel mit lehet kezdeni? Minek neki egy támadó tank, üljön akkor inkább arty-ban. Persze kilőtt 3 tárat, de azt mind a futkározó két AMX-re. Talált is háromszor. Szép teljesítmény, 1200dmg.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.