Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#220995) köpet válasza Szibilla (#220993) üzenetére


köpet
aktív tag

Lehet, hogy érdemes lenne elkezdened arty-zni, engem gyakran helyrerak vele pár kör.
Amikor céltáblát csinálnak belőlem akkor jön a löveg vagy a light, mindkettő más megközelítést kíván, és az utóbbi ha spotra mész nincs kitéve az RNG-nek.
Mondjuk az RNG az arty-ra sincs jó hatással és elég hajtépős, amikor a célzókör külső peremére potyog a csomag, és újabb fél perc töltés... de néha ez is kell szerintem.
Tegnapelőtt nem ment semmivel normálisan, bukó bukó hátán, elővettem a gw tiger p-t, a harmadik kör ász lett, csak néztem. El haluf, klikk...klikk... relax... anyámat szidták páran, de jól esett. Tegnap is mentem vele búcsúzóul egy jobb kört és felkerült rá az első jel.
Skill mellett szerintem nézz rá Iyouxin anyagaira is, neki több olyan van emlékeim szerint, amikor konkrét helyeket mutat be pályákon, ahonnan valamit alkotni lehet. Itt idézte valaki korábban, hogy amikor kezdte akkor helyeket, jó pozíciókat gyűjtött elmondása szerint, és részben ezért is lett jó játékos.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.