Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#208944) peterson79


peterson79
őstag

Alapvetően szerintem van egy séma amit csak követni kell:

T55-el:
-menni a többivel, legalább 2-3 másik tankkal, hogy gyorsan kiszedjétek a sentineleket. Érdemes fókuszálni, ehhez T-vel lehet jelölni az adott tankot, ugyanúgy, mint randomban

-ha jön a Waffen pucolni a fenébe, ugye mindig van két pont amit lehet támadni. Nem éri meg ottmaradni ellene, hiszen úgyis kiszed előbb-utóbb (ide egy dolgot had jegyezzek meg: Ha sikerül úgy manőverezni, hogy nem lő ki, például egy ház körül kerget, akkor minél tovább ott
kell tartani, hogy addig a többi idióta megtalálja és levadássza célpontokat)

- ne maradj egy helyben a Sentinelek ellen sem, mert be tudnak ők is fókuszálni és ha sok HP-t vesztesz, a Waffen-nek csak egy lövés leszel. Ne adj ilyen ajándékot. Inkább körözz a célpontok körül és úgy lövöldözz, de érdemes a seggüket lőni, mert gyakran gyulladnak..német tankok....

Waffen:
- maradj legalább egy célzóna körül, hogy védd az energia-cuccot. Nekem többször sikerült kettőt is levédeni, gyakran elég közel rakja egymáshoz őket. Van pár stratégiai pont minden pályán ahonnan többfelé is ellátsz. Nagyon nagy a látótáv, használd ki!
-előzőhöz kapcsolódik: Ne rohangálj a pályán, mint a mérgezett egér és ne hagyd magad elcsalni egy tank miatt. Nekik kell az energia, nem Neked, jöjjenek érte!
Ha kis HP-s tank merészkedik közel azért érdemes kitérőt tenni, hiszen 15 mp-re kiesik és oda egy élete..ugyebár :)
- Végjátéknál ne maradj nyílt terepen. Húzódj inkább be valahova, hogy minél kevesebb irányból tudjanak lőni.

Talán ennyi, de persze jöhet a tipp Tőletek is, de szerintem ennyi tudással bőven el lehet jutni a végéig minden meccsnek. A fejlesztés a lényeg és a végére hagyni a nagy dögöt.

Sok sikert srácok :)

PS: Azt hol írja vagy mutatja, hogy kinek hány élete van még? Nekem amikor Waffen-el voltam csak kérdőjeleket mutatott a tankok sziluettjénél, meg azt, hogy hányat ölt. Mást nem.
Azért kérdem, mert bár elég nehéz rá figyelni, de néha azért mondjuk érdemes azt kilőni akinek kevesebb az élete, hogy még jobban féljen vagy vissza se tudjon már lépni a játékba.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.