Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#200287) kchryss válasza szallasi007 (#200269) üzenetére


kchryss
addikt

Ilyen 500+os csataszám mellett az mm kizárható tényező. Nyilván vannak napok amikor rossz mm-et kap és azért nem megy neki vele, de alapjában véve Skill-ben van a hiba, hogy még nem markolta. Nem tud ezzel a tankkal markolás szempontjából hatékonyan játszani.

Hogy mit csinál rosszul azt nem biztos, hogy nekem kéne fejtegetnem a hozzá képest nulla tudásommal. Minden esetre amit én észrevettem összehasonlítva a többiekkel:
Iyouxin-t és Daki-t néztem mostanában elég sokat ezekkel a nehezebben markolható op tankokkal játszani. Ők teljesen más szemlélettel játszanak ezekkel mint Skill. Sokkal önzőbben játszanak, a győzelem egyáltalán nem érdekli őket. A megszokottól eltérően annak drukkolnak, hogy egy pályán a "rosszabbik" (nehezebben nyerhető) oldalra kerüljenek és hogy a csapatuk is gyengébb legyen az ellenfélnek. Általában oda mennek először ahova az ellenféltől a több heavy várható, sokszor ez a pályának a győzelem szempontjából kevésbé fontos része, itt lefarmolják a heavy-ket és közben abban reménykednek, hogy az ellenfél jobb játékosai ledarálják a csapattársaikat a másik oldalon így miután végeztek a heavy-k farmolásával kezdődhet egy új csata a jellemzően túlerőben lévő maradék ellenféllel szemben. Ezzel szemben Skill szokás szerint oda megy ahol a győzelem szempontjából kulcs pozíciók vannak, itt jellemzően kevesebb a hp, kockázatosabb a játék és az ellenféltől is a jobb játékosokkal találkozik itt.
Tipikus példa Lakeville: ha kiválósági jelet húznak vagy 10k-s csatát akarnak akkor Daki és iyouxin a mocsárba mennek, itt ledarálják a jellemzően buta heavy játékosokat akik odamennek, majd várják hogy az ellenfél körbeérjen és őket is jól megszedik mielőtt meghalnak. Skill ezzel szemben szinte sosem megy kezdésként a mocsárba, bemegy a városba, ott megszerzi a map kontrollt gyakorlatilag megnyeri a csatát aztán mire a mocsárba ér már nem marad hp amit sebezhetne, mert ott a két oldal heavy-jei már lehp-zták egymást.

A francai tank táras. Skill minden táras tankkal jól játszik, ezek a kedvencei. Így nem meglepő, hogy azzal megy neki.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.