Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#176351) echterion válasza BÁ Nutrition (#176344) üzenetére


echterion
nagyúr

Igen, tudom, csak az a fránya töltési idő ne lenne oly hosszú. Most mentem egyet a troll-lal, T9-ben azért összejött 2400 sebzés vele. A twitch-es és a holiday-es lányokat ültettem bele (viccesen néznek ki az európai kinézetű csajok egy japó tankban, egy szem japó fickó mellett), így csak egy legényt kellett valahonnan csakliznom, de szerencsételnnek még nincs meg az első skill-je se. A lányok skill-jeit tudnám free-vel növelni, de a fickóét nem engedi, inaktív. Nem tudjátok, hogy lehetne az első sort neki is feltolni gyorsan (kellene az a fránya bia, mert a csajoknak van)? Nincs japó prémem, se prém fiókom, csak párszáz golddal tudok gazdálkodni.

**********

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.