Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#176751) Argh!


Argh!
aktív tag

Leo-val sikerült megcsinálnom az Object 260 MT-11 küldit, hatalmas szerencsém volt :U . Ha valakit érdekel: [Object 260 MT-11]

(#176752) ollie válasza Argh! (#176751) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Hehe, gondolom a BC-t rammoltad.

***

(#176753) ooloo válasza kisküzdő (#176748) üzenetére


ooloo
őstag

Meg ... ha fekszik a stílus . Piszok OP szakavatott kezekben .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#176754) kchryss válasza zola96 (#176743) üzenetére


kchryss
addikt

Én először nem hittem el, hogy most már a kezdőknek 6-os tankot adnak megkötések nélkül a fejlesztési fából. Azt hittem annyiról van szó, hogy ha kifejleszted az 5-öst akkor kifejleszti neked az utána lévő 6-ost. Erre poénból ráböktem a 6-os német artyra és berakta a garázsomba úgy hogy előtte egyik arty sem volt kifejlesztve és még csak meg sem kellett vennem, mert kreditet sem vont le érte. :D

(#176738) @galervin93:
Most nagyon tudok azonosulni a low tier problémáival. A napokban a ruszki szerveren játszogattam a sok bónusz miatt a nemrég létrehozott acc-omon. Teljesen játszhatatlan lett az 5-ös alatti szint. Tisztán emlékszem, hogy amikor én kezdtem a játékot sok évvel ezelőtt akkor azért sem mentem az elején feljebb magasabb tierbe, mert tök jó élvezetes hosszú csatákat játszottam 1-es, 2-es, 3-as és 4-es szinten is. A csaták nagy része elment 10 percig, lehetett gondolkodni, hogy hogyan törd fel az ellenfelet. Most egy nagy kiegyensúlyozatlan katyvasz az egész. Olyan kevesen játszanak 4-es tankokkal, hogy az mm még a népesebb orosz szerveren is lassan talál ellenfeleket és ha talál akkor 90%-ban 6-os csatába dob be. A kacsával ami a valóságban egy legendás tank volt, konkrétan ilyen mm-ben nem lehet semmit csinálni. Az m3lee emlékszem milyen szenvedős tank volt nekem anno, aztán valamikor később amikor már jobban tudtam játszani visszavettem és rájöttem nem is rossz tank csak tudni kell vele játszani, na mára a megváltozott metában nem lehet vele játszani sehogy. Régebben a saját szintjén azért volt páncélja és aránylag pontos ágyúja volt a jobb szóráskép miatt, most nem emlékszem hogy bármit sikerült volna vele pattintani az ágyúja pedig nem talál el semmit. Pedig már 100%-os legénység van benne.
Igazából nekem mindegy lenne mi van a low tierben, mert évek óta nem játszom ott, csak ha nagy legénységi szorzó van akkor futtattam meg pár kicsi prém tankot a sok xp miatt. Viszont a játék szempontjából nagyon fontos lenne a low tier kiegyensúlyozása. Az új játékosok ugyanis az első élmények alapján döntenek, hogy játszanak-e ezzel a játékkal hosszabb távon vagy sem és jelenleg az új játékosoknak nincs játékélmény. Nem csoda, hogy fogy a játékosszám.
Nem tudom, hogy quickybaby milyen megállapításokra jutott a f2p kezdő acc-jával, de nekem nagyon negatívak a tapasztalataim. Sokkal gyorsabban fel lehet jutni 10-es szintig mint régen, sokkal gyorsabban lehet normális legénységhez jutni (ezek kellenek is, hogy ne érezzék behozhatatlan hátrányban magukat a kezdők), de ettől még az ideális az lenne ha alacsony szinten is jó lenne a játékélmény.

Én ezeket változtatnám:
- Minden nemzethez adnék egy 5-fős alap bia-val rendelkező 100%-os legénységet a barakkba amit a játékos egyszer kiképezhet valamelyik tankhoz ingyen.
- Új legénység toborzása: arany 100%, kredit 90%, ingyen 80%
- Átképzés nélkül átültetett legénység büntetése: azonos tankosztály -10%, eltérő tankosztály -25%
- Sokkal nagyobb hp, nem érdekel hogy a valóságban is 1 lövéstől sokszor harcképtelen lett egy tank, a wot árkád tankos játék és nem szimulátor, a játékélménynek az tenne jót ha 5-6 lövést kibírnának a tankok.
- Sokkal pontosabb ágyú. Nagyon rossz benyomást tesz ezzel a játék az újoncokra, hogy beülnek egy tankos játékba és hiába céloznak jól nem találnak el semmit. Nem tudom játszottatok-e normál 2-es, 3-as és 4-es tankokkal mostanában, de nekem az a tapasztalatom, hogy szinte mindegyiknél a célzókörbe 3x belefér az ellenséges tank akkor is ha az orrod előtt áll. Konkrétan lehetetlen célzott lövést leadni.
- 4-es szintig ha nem is lenne feltétlen szükséges a tier limit, de sokkal ritkábban kéne +2-es csatába kerülnie mindenkinek.

(#176755) Chris0321


Chris0321
addikt

Szevasztok.
Először is B.U.É.K. mindenkinek.
Másrészt szeretném megkérdezni, hogy a tank kedvezményt és az ajándék legénységi tagokat meddig lehet kiválasztani mi legyen/hova kerüljön.

(#176756) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Valaki ismeri ezt az egybitest?

Sand riveren arra volt kepes hogy bujkaljon a suppedésben az arty elol, aztan kinyiratta magát egy goldf0só E100+T30 kombóval semmi perc alatt, erre neki all feljebb mert a hegyekben nem tudta megallitani a fel csapat a TELJES ellent mert mind odajott. :D Ja, meg miutan GWE100 1100at belemvagott a popómba nem tudtam tobbet lőni a fullgold ellen ellen.... :U BC25t is meger egy miset, idiota a helyett hogy ment volna capelni mert volt ra esely (BC12t 80%ig huzta egyedul )még összelőtt 2000-et. Ilyeneknek törném el a kezét hogy csak artizni tudjon...

Kivancsi lennek az ilyen minek jatszik, ha nem a nyerésre. :U Spoiler: 54% WR, de magaban egy senki. Vagy vett acc. Mondjuk csapatbol kb 10en reportolták botnak... ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#176758) nomic


nomic
aktív tag

Tényleg olyan rosszak az 5-ös 6-os olaszok? :( Csak mert ez a 4-es kis bestia valami istenkirály, soha nem élveztem még ennyire a kistierű meccseket. :DD

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#176759) sanya53 válasza nomic (#176758) üzenetére


sanya53
aktív tag

Szerintem nem igaz, nem a legjobbak a csatában az tuti, de elég jó velük a játékélmény.
Én kis löveggel használtam őket.

(#176760) Kiki18 válasza kchryss (#176754) üzenetére


Kiki18
őstag

Túlbonyolítod.
Egy kezdő játékost azt se tudja mik ezek a számok meg százalékok. Egy kezdő egy jó tankot akar magának, és más tankokat lőni.
Ennyire egyszerű.

(#176761) Barret001 válasza nomic (#176758) üzenetére


Barret001
addikt

A Tier4-es kiemelkedően jó! Pláne repesszel :D 160-as lövések a puha tankokba 4-es tierben...

(#176762) Barret001 válasza Kiki18 (#176760) üzenetére


Barret001
addikt

"Egy kezdő játékost azt se tudja mik ezek a számok meg százalékok" Ez igaz is! Csakhogy alacsony szint nem egyenlő a kezdő játékosok gyülekezetével. Minden meccsben van 1-2 profi,(sokszor szakaszban) aki lejár szivatni a népet... És a kezdő mit lát? Azt hogy dara van már ott lent is. Mire gondolhat,mi van feljebb?

(#176763) HellGreg


HellGreg
őstag

Most hogy lehet bérelni bizonyos tankokat, kipróbálni kibéreltem a Somuát, hát mit mondjak, bánom hogy nem vettem meg. Remélem mihamarabb árulják majd megint. Szerintem fényévekkel jobb mint az 50-100.

(#176764) kchryss válasza Kiki18 (#176760) üzenetére


kchryss
addikt

Egyáltalán nem bonyolítom túl. Egy kezdő játékos lövöldözni akar, tankos élményt(páncélozott jármű) akar és pont ezt nem kapja meg mivel ő nem talál el semmit a pontatlan ágyújával cserében 1 lövéssel kilövik őt a nagyok a nem létező páncélja és kevés hp-ja miatt.

(#176765) Imilenni


Imilenni
addikt

Tudnátok ajánlani a T-55A-s küldikhez tankokat?
A Med-küldik kész vannak.
Köszi! :R

Press "F" to pay respects.

(#176766) ollie válasza Imilenni (#176765) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A heavykhez szinte bármelyik legalább tier 8-as heavy jó, kivéve a pattintósakat, azt Maussal csináltam. TD küldikhez Scorpion G-t meg Jagdtiger-t használtam, lightokhoz meg többnyire amx 13-90-et.

***

(#176767) zola96 válasza kchryss (#176764) üzenetére


zola96
senior tag

+igaz-igaz. En is mikor beregisztráltam: uuuu tank. Uuu ez lo. Aztan viszonylag koran ramtalalt mentorom es.elkezdtuk egymast es a klant huzni es hopp aztan cw-s klanba olvadtunk (nyilvan megfelelo tudással es tankokkal mogottunk) es mentunk egy olyan fele, ami mar magasabb szint.
Viszont most sem tudom eldonteni,hogy mit szeretnek a jatektol en pl. Játszani es elvezni,hogy neha lehozok egy-egy csatat es lealazom a tomato t10es ellent vagy komolyan venni es cwzni egy eletkepes klannal es az a teljesítmény szponzoralja a p2w jatekomat...
De vélhetően inkabb előbbinél tartok, igy sincs idom nem hogy meg egy komolyabb "este 6tol legyel fent vagy kirakunk" elköteleződést..

+1: en is most ugye t5ben nyomom eun es.. pf. 20 csatabol, ha 5tot tudtam "ugy megforditani", hogy visszamentem bazisra es defeltem a bazist amig a tobbiek capeltek vagy levadasztak a többit. Tehat nem konkretan en nyertem meg. Tenyleg igaz,hogy a 'meta' sokkal rovidebb idő lett.

[ Szerkesztve ]

(#176768) wwenigma válasza zola96 (#176767) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Eleg sok felkerest kapok mindenféle klántól (gondolom csekkoljak hogy most kamu klánba vagyok :DDD ), en ezert nem megyek mert nem tudom tervezni a jatekot.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#176769) ooloo válasza Swinegod (#176757) üzenetére


ooloo
őstag

Ez egy Magyar fórum ... jobb lenne , ha megválogatnád a szavaid . Csak azért nem illetlek jelzőkkel , mert kibannolnak . :(((

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#176770) wwenigma válasza ooloo (#176769) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem azzal van baj amit irt - bar en is huztam a szam egy kicsit mert en is magyar vagyok - hanem azzal hogy igaza van...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#176772) sfefe válasza Swinegod (#176771) üzenetére


sfefe
őstag

Sajna igy van... Ma is egy magyar srac hatul kempel light-al irnak neki sokan, hogy mit csinal. Elkezd karomkodni rairok, hogy de mit csinalsz amugy? Azt irja mi kozod hozza.... Ennyi sajna.

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#176773) Swinegod válasza sfefe (#176772) üzenetére


Swinegod
őstag

Értelmes magyarként nagyon lapítani kell, nehogy kiderítsék magyar vagy, nemegyszer láttam már, hogy a Hun nevű srácot meglátja a random idióta aztán azonnal elkezdi "fucking noob hungarian lose again gg" és hasonlók, és akármit csinálsz előítéletesek lesznek veled szemben, akár unicum vagy, akár tomato. És ez tökéletesen igaz mindegyik másik játékra, Siegere, OWra, WoWSra és CS:GOra is
Mondjuk ugyanez a reakció az oroszokra és lengyelekre általában, szóval ez nem éppen egyedi problémánk

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#176774) Gyuri27 válasza Swinegod (#176771) üzenetére


Gyuri27
félisten

Toxic mert szól a leming idiótáknak? Vagy a bármivel hátul kempelőknek akik a spot se lövik annyira ostobák annyira rossz helyen vannak?

Nem egyszer kétszer szedtem össze 3-4-5+k spot dmg-t td-vel, meg nehéz heavy-vel. Igaz azok a marhák legalább lőtték a spotot.

Srác nem az a toxic aki szól a 10 iq-s hülyének.

Ebben a játékban nem lehet úgy játszani ahogy a nagy könyvben meg van irva. Hanem úgy ahogy a debil csapat igényli.
Ez itt a baj.
Nem csak itt. Hanem máshol is ahol rossz az mm és random hülyékkel kell egy csapatban lenni.
De a wg nem akarja rendbe rakni az mm-t. Se a jutalmazási rendszer.
Ott a hots. Szépen el is lett kapálva ezek miatt (meg a balance miatt kapálva). Mig a dota meg lol köszönik szépen jól vannak (mert ott carryzhető a game) itt meg ha szopó rollert oszt a magic random így jártál.
Persze tankos gaméból nincs másik jó. De a tendencia megvan itt is. Fogy a játékos.
Erre már több neves streamer (jó játékos) is felhivta a figyelmet.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#176775) ooloo


ooloo
őstag

Nekem az a munkám , hogy Európát járom .. főleg nyugat Európát . A Magyaroknál vannak sokkal bunkóbbak , a Franciák , de egy orr-hosszal a Németek vezetnek a bunkóságban .

Swinegod : Érdekes ... nekem még soha nem származott abból hátrányom mert magyar vagyok . Én még soha nem találkoztam bunkó magyar játékossal . Ezt csat Te és a többi magyarfóbiában szenvedő terjeszti .

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#176776) Swinegod válasza Gyuri27 (#176774) üzenetére


Swinegod
őstag

Nem, egyáltalán nem erre utaltam. A kurvaanyázás a létező legrandomabb dolgok miatt, teamkill mert éppen olyan kedve van, elkezd lökdösni, hogy ne találd el amire lősz mer "hehe xd viccesvagyok", kitol az ellenséges tűzbe, elkezd a seggere tárazni csapattársként mert azt akit te vittél le nullosra ő akarta belopni, ilyenek.

Ha elmegy artyval heavyzni vagy Type 4-el a sarokban campel attól énis megkérdezem, hogy mégis pontosan mi a rákot csinál, ahogy akárki más is, ez nem toxicitás

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#176777) Swinegod válasza ooloo (#176775) üzenetére


Swinegod
őstag

7110 screenshotom van csak Siegeben, (wotot nemrég raktam csak vissza) szóval ne kérd, hogy visszakeressem azokat ahol a magyarok szitkozódnak, de biztos vagyok benne van vagy 70, és amúgy főleg voicechatben szokták. És valszeg azért vannak ilyen tapasztalataid, mert a 18 év alattiak a legnagyobb rákfenéi a magyar közösségnek

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#176778) ooloo válasza Swinegod (#176777) üzenetére


ooloo
őstag

Részemről ejtem a dolgot .... de ha lehet a magyarozást mellőzzük .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#176779) Poultier


Poultier
tag

Búék előre is!
A kínai ágon a med vagy a heavy ág nagyobb fun? Úgy érzem ezzel a Type 58-al vízválasztóhoz értem, nem vagyok képes mindkét ágat kifejleszteni, mielőtt mennék T7-be :(

(#176780) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Jajj de johetne mar a gold ammo nerf, alig varom hogy sirni lassam ezeket. :DDD

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#176781) Gyuri27 válasza Swinegod (#176776) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ezt nem csak magyar csinálja.
Persze van olyan is.
De az esetek 90%-ban ahoj, wittam, siemka (cz,sk,pl).
Persze találkoztam már igazán paraszt magyarral is.

Amd - Radeon - Ryzen

(#176782) fradi81 válasza Poultier (#176779) üzenetére


fradi81
veterán

Fun az a könnyű tank ág, egyébként az 5A felé érdemes menni most az számít jónak.

moto g72, Ninebot d28e

(#176783) kchryss válasza Poultier (#176779) üzenetére


kchryss
addikt

A kínai med ág jelenleg nem javasolt. 121 a 3 legrosszabb 10-es med között van és azt nem is tervezik buffolni jövőre, legalábbis a tervezett listában nem láttam. Ráadásul az egész med ágon csapnivaló tankok vannak.
A heavy ág sokkal jobb, de az sem zökkenőmentes. Az IS-2 kicsit rosszabb, mint a ruszki IS, a 110-hez pedig nagyon sok free xp kell hogy használható legyen és felkerüljön rá a top löveg. A 9-es és a két 10-es heavy viszont kifejezetten jó.
A light ág elég érdekes. Van rajta mindenféle tank. A 8-as light egész jó, a 9-est utáltam a 10-es meg egy érdekes szerzet 0 testpáncéllal, de kemény toronnyal, az inkább med mint light.

(#176784) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Nekem nem jart T-50-2, neki igen...GG WG... :W

Na meg egy masik magyar....poent mar lelövi a kép, vajon jött e segiteni. NEM, mert o a J7-et akarta loni... :W

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#176785) Barret001


Barret001
addikt

Olyat szopok,hogy nem is értitek:D 28,5% winrate,7 meccs...
De üttetem magam,szadó-mazó mod on!

(#176786) ollie


ollie
MODERÁTOR

Srácok, a problémás hsz-t töröltem, arra kérek mindenkit, hogy felejtsük el, legyen jobb 2019 a WoT-osoknak is.

BÚÉK!

***

(#176787) Barret001 válasza ollie (#176786) üzenetére


Barret001
addikt

Legyen! Mindenkinek B.U.É.K :)

(#176788) DVlad válasza ooloo (#176775) üzenetére


DVlad
őstag

Nekem simcs rossz tapasztalatom a magyarságom miatt (nem vagyok klánban, de gondolom azért sokan látják a nemzetiséget) a wotban. -IQ, hülyeség általános, nem náció függő a játékban.

(#176789) Dr.Én válasza ollie (#176786) üzenetére


Dr.Én
veterán

B.Ú.É.K!!!! :R
Jövő évben is sok artyban gazdag évet !!!!!!!! :))

WOT: kissio

(#176790) kchryss válasza Barret001 (#176785) üzenetére


kchryss
addikt

Ó dehogynem értjük!
Én tegnap így kezdtem aztán nem is folytattam:

(#176791) Barret001 válasza kchryss (#176790) üzenetére


Barret001
addikt

Voltam top sebző,második sebző,stb BUÉK :D

(#176792) kchryss


kchryss
addikt

Daniboy idén is ivós stream-mel kezdi az évet: [link]

(#176793) ooloo


ooloo
őstag

Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánok minden kedves fórumtársnak !

Döbbenjen a bádog ...... :DDD

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#176794) BÁ Nutrition válasza kchryss (#176792) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

mar vartam, buek amugy

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#176795) BÁ Nutrition válasza kchryss (#176790) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

nekem 57% 2350wn8 volt 4 ora alatt, oh jeah, barcsak mindig igy lenne, viszont originen megvettem a sudden strike 4et es nem jelenik meg a jatekok kozott :S majd karogok erte

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#176796) kchryss válasza BÁ Nutrition (#176794) üzenetére


kchryss
addikt

Én Daniellát vártam, de sajnos nem stream-el. Pedig 2 éve jó hangulatú szilveszteri wot-os adást csinált. ;]
[1]
[2]
[3]

[ Szerkesztve ]

(#176797) BÁ Nutrition válasza kchryss (#176796) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

platoon?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#176798) wwenigma válasza ollie (#176786) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

BUÉK.

Nem volt azzal semmi baj csak az igazat irta. A németek meg jellemzően gyávák, lasd ezt pl. , hany meccs megy el ilyeneken.... Siemka lengyelek meg, hat, oket hagyjuk... lehetnek és vannak kivetelek sőt nemritkán meg is lepődök de nagyjabol a zaszlo+statok alapjan lehet tudni mit varhatsz. De persze az ilyeneknek dobja a tankot, mint a korabbi T-50-2 -es, ezeknek kell hogy retardkodjanak vele es elcsesszek a mas jatekat.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#176799) jimmy74


jimmy74
őstag

Boldog új évet mindenkinek!!!!
paypal team.... ;]

WoT:jimmbo

(#176800) ooloo válasza wwenigma (#176798) üzenetére


ooloo
őstag

Szent ég ... nyugi van .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.