Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#173285) Antonius1978 válasza Melorin (#173266) üzenetére


Antonius1978
addikt

Szevasz, a forumtarsak sok okossagot mondtak neked, viszont en kiternek egy par masik fontos dologra is.
Vedd vissza az osszes T1-es tankot (0 penzbe kerul) es jatssz azokkal is.
Ennek 4 oka van:
1. haladsz a tobbi agon is (majd adunk pontosabb javaslatokat, hogy miket huzzal)
2. ha megcsinalod a napi 2x szorzot, mindegyik tankon, akkor jobban gyul a szabad tapasztalat (free xp), amit barmelyik tankodon felhasznalhatsz (pl kikutatni a legjobb agyut a KV-1re, anelkul, hogy sok kort kellene vele lefussal a gyengebbikkel, azaz ha mar az elejen hamarabb ra tudod tenni a csucs loveget, tobbet sebzel, nagyobbat sebzel, tobb eselyed van vele, ez tobb TP, tobb penz stb)
3. ezen a modon hamarabb csucsra fejleszted pl a KV-1et, ami azt jelenti, hogy elit lesz, ekkor bekapcsolhatod a legenysegfejlesztest, ilyenkor minden TP mar nem a tank kutatasi pontjaira, hanem a legenyseg tapasztalahoz adodik, hamarabb fejlodnek.
4. a kis szintu csatak par percesek, igy rovid ido alatt hamar tudsz penzt gyujteni a kovetkezo szintu tankra, vagy felszerelesre (ezt kb 5-os szinttol erdemes csinalni, persze, akinek mar regi a fiokja, prem fiokkal es premtankkal, annak nem gond gyujteni annyi zsozsot, hogy a kedven kis szintu tankjait is kellokeppen felszerelje, mint pl en is, tobbe-kevesbe, mert nekem amiota WOT-ozok, kb 4-6 honapot volt prem fiokom osszesen)

Kar, hogy nem kaptal a fiokod keszitesekor semmilyen kis tieru premtankot, mert azzal az elozoleg felsoroltakat hatekonyabban tudnad alkalmazni, foleg hogy van prem fiokod.
Mindenesetre, van meg 1 lehetoseged, ha beirsz 1 kodot, akkor asszem 1 hetre kapsz 1 premium tankot, majd segitunk eldonteni, hogy melyiket valaszd.En a tegnap aktivaltam, es mivel valaki, asszem Jano, megjegyezte hogy mennyire fasza a jargany, en a Lowet valasztottam, csak nem tudom, hogy valoban igy van-e, megerkezett-e a garazsba.Ha igen, akkor esetleg valaszthatod te is, hogy 1 hetig csak azzal jatszva, gyujtsel sok ezustot, ugyanis ez inkabb olyan mesterloveszkedos tank (mint egy TD) a jo lovege miatt, domharcoknal mar hasznalhatod a tornyat is, mert lekerekitett, es pattog.Mindenesetre, ha ez az otletem jo, akkor indulj el valamelyik nemet nehez tank agon is, hogy annak a tanknak a legenyseget ultesd a Lowebe, mert akkor a prem fiok es tank miatt, nagyon gyorsan ki tudsz huzni mondjuk legalabb egy 2 kepzettsegekkel rendelkezo legenyseget.A KV-1 miatt gondolkodtam hogy az IS-6-ot ajanljam, de tul maceras vele neked jatszani az alacsony atutes es a palyak es a gyenge pontok ismerete nelkul, igy maradjon inkabb a Lowe.

Azert is jatszodj kissebb szinten, hogy jobban megismerkedj a sok palyaval.Egyelore azt figyeld meg, hogy egyes palyakon hova mennek a nehezek, a kozepesek, es hova bujnak be a pancelvadaszok, tuzerek, valamint, hogy honnan kukkolnak a konnyu tankok.Ha ez nagyjabol megvan, akkor johetnek a kulonbozo tankok gyengepontjainak megtanulasa (szembol mindig a legalso lemez a legvekonyabb, azt tudod biztonsagosabban atutni, persze ha az ellenfel el nem rejti, ebben az esetben loheted a kupolat, vagy repeszrobbanoval a tornyot pl, de ez meg messze van, ezt majd a felsobb szinteken, ahol mint mondtad, jobb a pancelvedettseg, csak meg kell tanulni hasznalni/kihasznalni, ami sajnos nem megy egyik naprol a masikra).
Majd figyeld meg a fedezekeket, ahova elbujhatsz a tuzerek elol, vagy pl te tudsz tornyozni a KV-1-el, mondjuk egy tormelekhalom modul, kidugod a tornyot (eleg kicsi, nem konnyu eltalalni), losz, vissza a tormelek moge, es ezt ismetled.Vagy az oldalat mutatod ugy, hogy kb 30 fokban legyen (automatikus lepattano, vagy at nem uto talalat), ha pl egy haz sarkanal vagy, ott nem szabad szembe kimenni, mert belovik kozelrol az also lemezt, de ha az oldalad mutatod, azzal a haz sarka ved szembol, oldalt meg lepattano, errol majd nezzel videot az angol neve sidescrape.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.