Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#172151) robogo81 válasza galervin93 (#172150) üzenetére


robogo81
aktív tag

Jó de legtöbbször már az az északiak beálltak a spotterbokorba mire a gyors déliek elérnék a völgy szélét.

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#172152) galervin93 válasza robogo81 (#172151) üzenetére


galervin93
őstag

Ha jól helyezkedik az ember megfelelő tankkal délről is lehet szpottolni. Nagyon ki kell centizni a szikla szélét, de lighttal nem lehetetlen úgy szpottolni, hogy szemből ne szúrjanak ki. Ha mégis megtörténik, akor meg csak 10-12 mp-enként nézel ki, mire már éppen leesik rólad a szpot. :K
Ha nincs sok arty/hegyen kempelő td, akkor meg egy-két lövést mellel levéve átrohansz hozzájuk, és ott kukucskálsz. Persze csak ha baloldalr nem kerülték meg sokan a hegyet túlerőben, mert akkor a platón felnéznek, és neked annyi. :) Ez azért is jó, mert a híd alatt át tudsz lőni azokra, akik a gleccseren jöttek le.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#172153) zodo válasza kchryss (#172145) üzenetére


zodo
nagyúr

Igen a bokrot elírtam E3 avagy a képeden lévő 5-ös pozíció.
Köszönöm a részletes pálya használati/taktikai leírást! :R

(#172154) kchryss válasza galervin93 (#172152) üzenetére


kchryss
addikt

Nem is írtam, hogy kiegyensúlyozatlan lenne. Azt írtam nem szimmetrikus, van ahol az 1-es bázis van előnyben van ahol a 2-es. Északnyugati oldalon előnyben vannak a light-ok az elején, de ha esetleg a gödröt megnyerik a délkeletiek akkor az nekik nagyobb előny, mint ha az északnyugatiak nyernék meg a gödröt.
A délkeleti oldalon meg ugyan nehezebb átmenni keresztbe, de ha sikerül átmenni onnantól előnyben vannak a kiülőn és a J2 sziklánál.
Nem balanszolatlan pálya, szerintem ugyanolyan arányban nyerek mindkét oldalról, de ennek ellenére nekem nem a kedvenc pályám. Nekem túl sok benne a cső rész.
Randomban egyébként még nem olyan rossz, de ha cw-ztél már valaha rajta na az maga a pokol. Olyan bázis kemp szokott lenni mindkét oldalról, hogy ihaj. :D

[ Szerkesztve ]

(#172155) galervin93 válasza kchryss (#172154) üzenetére


galervin93
őstag

Lehet én vagyok rosszul bekötve, de isten metsen a szimmetrikus pályáktól. Egy-két kivételtől (nyílt mapok: Prokghorovka, Malinovka, Murovanka stb.) eltekintve ezek általában fos mapok, legalábbis szerintem... A két bázis wr-je elég jó mérőszám szerintem, hogy ez most egy szimmetrikus vagy asszimetrikus pályán jön össze az már másodlagos, de nyilván utóbbi sokkal szórakoztatóbb.
Persze valahol minden pályán megvan a szimmetria, de azért ne legyen már olyan egyértelmű, hogy elég egy középpontia tükrözés vagy hasonló.
Amúgy nem irigylem a térkép készítőket, bitang nehéz munka taktikai szempontból. A winrate szimmetriája végső soron valahogy mégiscsak a map szimmetriájából ered, így agyonütöm az általam fentebb írtakat, de... ...ez a dolguk, oldják meg. :DDD

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#172156) Jokerdapro


Jokerdapro
senior tag

A sok sz@r meccs között azért csak kaptam végül egy normálisat is... :P

(#172157) kchryss válasza galervin93 (#172155) üzenetére


kchryss
addikt

Teljesen egyetértek veled. Viszont van egy pálya ahol a szimmetria hiánya miatt kiegyensúlyozatlanok az esélyek. Mégpedig Mines.
A hd pálya előtt a 2-es oldal ért fel előbb a hegyre és az 1-es oldalról nagyon nehéz volt nyerni. Most mióta hd lett pont fordítva van és az 1-es oldal ér fel előbb. Ezen a pályán annyira kulcs pozíció a hegy, hogy aki előnyben van a megszerzésében az többször nyer. Pár napja volt a klánban nyomulásunk, 3x került az ellenfél az 1-es bázisra, mind a 3x elvertek minket simán, a következő pályát mindig nyertük így jött mindig újra mines. Aztán 4. alkalommal végre mi kaptuk az 1-es oldalt és mi is simán nyertünk. Talán jobb lenne ez a pálya ha mindkét oldalról egyforma eséllyel lehetne felérni a hegyre.

(#172135) @Jokerdapro:
Tudtam, hogy valami kiment a fejemből. Gratulálni akartam ehhez az ászhoz. Elég magasan van a határ ezzel az op tankkal, nem könnyű elérni az ászt. Szóval grat!

(#172158) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

Ma ujraprobaltam a pz4h-t. Kezdo koromban ezzel tanultam a jatekot h kell meghalni gyorsan. Kb 350 csata 400 wn8 asszem az eredmenye. Ma mentem par kort a troll agyuval foleg nyilt palyan de most is total kiszamithatatlannak talaltam. Nem 1szer elofordult h bedaraltuk az ellenfelet es oda se ertem mire mindenki megdoglott es vagy misseltem. Pancel meg alig. 6. Erzek meg nincs rajta igy csak camo lett 70%ra huzva. Kivancsi leszek 50-100 csata utan kijon-e a fejlodesem 2 ev alatt. Most kb 80%winrate volt 1600 kornyeke wn8 mellett de megelni bot szintu jatek volt. Ellenfelkent jobbnak ereztem. Anno ruhelltem amugy. Most nem ereztem ezt csak picit szerencstlenkedes volt amit csinaltam.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#172159) Kiki18 válasza BÁ Nutrition (#172158) üzenetére


Kiki18
őstag

Én ezen a szinten a jumboval való trollkodást sokkal jobban élvezem :)

(#172160) BÁ Nutrition válasza Kiki18 (#172159) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Van benne egy olyan kuldetes h mivel a 340 db miatt ezzel mentem otodik legtobb csatat ne viritson ott a 400 wn8. Meg minimum 2 mark is jo lenne ra. Remelem 100 csata eleg lesz hozza

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#172161) Jokerdapro válasza kchryss (#172157) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Köszönöm szépen! Azóta a közelébe se voltam ennek az eredménynek.:( (ez volt a legelső csatám vele:B )
Szerk.: és köszi a pályás infókat is! :R

Bá Nutrition: a pz4h egy állat masina a legváratlanabb pillanatba penetrál. :DDD Viccet félretéve, egy soros legénységgel kb 90 csata kelett azt hiszem a második jelhez, only derp természetesen.:K (A harmadikhoz se kelett csak 200, és meglepő mód a randomra menet közbe elengedett "úgy se megy be, de hátha" lövésekből elég sok talált.:DDD )

[ Szerkesztve ]

(#172162) Simulacrum válasza kchryss (#172154) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Többször nyertük már meg randomban ezt úgy észak-nyugatról, hogy senki nem ment J2-be. Simán bevédhető a bázisról, mikor G-F2-ből jön az ellen. Arty simán oda tud csapni, D3 bokrokból meg jól spotolhatók.

(#172163) Simulacrum


Simulacrum
senior tag

WoT-os pályafutásom egyik legjobb köre, de még ez sem ért ászt. Hihetetlen magasan van, de legalább kész a koalíció is.
Ahogy gondoltam a két epic medál szerzése egy csatában számomra sokkal nehezebb, mint egy ász kör menése. Konkrétan azért, mert sok tankom van, de ha nem lenne, akkor is lehet T6-ban olyat találni (megvenni), amivel nem nagy dolog az ász. A két epic medál nekem kínszenvedés volt, pedig próbáltam rájátszani. Két arty ölés, gyors spot az elején. Egy medál mindig volt, de egyszerre kettő nagyon nehezen jött össze.

(#172164) Papooo


Papooo
senior tag

Elkezdtem az új játékmódot, első és legfontosabb benyomás:
Nem éri meg harcolni az ellenséges tankokkal, mert annyi idő alatt több zöld vackot lehet összeszedni furikázással, arról nem is beszélve, hogy nem kockáztatja az ember a nála lévő mennyiséget.
Sajna erre elég kevesen jöttek rá, így már meg se lepődöm, ha a csapat által begyűjtött mennyiség felét egyedül szállítom le. :U

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#172165) BÁ Nutrition válasza Papooo (#172164) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

vatkajnd of jatekmod?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#172166) Papooo válasza BÁ Nutrition (#172165) üzenetére


Papooo
senior tag

Ez.
Persze, most lehet újra moddolni a játékot.

[ Szerkesztve ]

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#172167) inferno88 válasza Papooo (#172164) üzenetére


inferno88
őstag

Kb. egyetértek. Egyetlen kört mentem vele reggel(amúgy azt hittem, hogy csak novemberben lesz). Ha éppen útban volt egy ellenség, akkor kivégeztem, de nem kerestem a roncsokat, hogy felélesszem őket a közelségemmel. Egyedül annyi zöld bizbaszt szállítottam le, mint a másik 4 majom együtt. Azt hiszem 160 pontot kaptam, a szintlépéshez még 240 kell.
Megérheti belefektetni pár óra játékot, ha van ideje valakinek, mert elég jó az a konstans +50credit/xp +200% free xp, főleg ha mellé prémium és booster aktiválva.

Semper fi!

(#172168) jano_77 válasza Simulacrum (#172163) üzenetére


jano_77
nagyúr

Sajnos ezzel én is hasonlóan vagyok. :U
Az elsődleges feltétel már majdnem készen van, de a két medál szerzése talán csak egyszer jött össze, de lehet egyszer sem. :( Sokszor amúgy az egyet sem adja be, pedig minden csatában próbálok arra játszani, hogy a Szárnysegéd meglegyen - szerintem erre a legkönnyebb rámenni. :U

Gratulálok amúgy a Koalíció 15-ös küldi teljesítéséhez.! :C

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#172169) Simulacrum válasza jano_77 (#172168) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Szárnysegédre és 2 arty megölésére játszottam, ha nem lehetett spotolni. Ha lehetett, akkor scout és patrol duty, de ez most egyszer sem jött össze.
Én sose megyek killre, így a top gun nagyon nagyon ritkán jön össze.

(#172170) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Hihetetlen... :(

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#172171) inferno88


inferno88
őstag

Ha nem nézzük azt, hogy adott processzornak milyen GPU-t kell kihajtania, akkor kb. milyen proci az, ami a WOT-ot már ki tudja maxolni? Pl. i3-2100 kevés, de i5-2400 már bőven elég, stb. stb.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#172172) Emu válasza inferno88 (#172171) üzenetére


Emu
őstag

Ha ez kérdés volt, akkor szerintem az i5 2400 még ippeg kevés. Nekem ilyen van, és fullon sok az fps dropp, bár ott lehet már a videokártya is ludas.

(#172170) wwenigma hova lett a "papírzacskó"? :)

[ Szerkesztve ]

(#172173) wwenigma válasza Emu (#172172) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Lett belőle pszichonyuszi. :)

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#172174) inferno88 válasza Emu (#172172) üzenetére


inferno88
őstag

Jaja, kérdés volt. 1155-ös platformra váltottam. Lehet, hogy keresek egy 2500k-t jó áron akkor.

Semper fi!

(#172175) Jokerdapro válasza wwenigma (#172170) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Ismerős életkép. :O & Nice new face!:DD

(#172176) Viktoár válasza wwenigma (#172173) üzenetére


Viktoár
addikt

Nem csoda hogy eddig zacskó volt rajta. :DDD

Üdv:Viktor

(#172177) kchryss válasza Papooo (#172166) üzenetére


kchryss
addikt

Valódi játékmód helyett pénzlenyúlás? (Cikk by Scheff)

Ez így tényleg elég gáz lett. Az egész eventből a legtöbbet érő jutalom a +50%-os állandó xp és kredit bónusz. Ha megveszed a csomagot akkor onnantól kezdve ez a bónusz rögtön a tiéd november 4-ig. Míg ha játékon belül próbálod megszerezni, akkor egy csomó beleölt idő után csak pár napod marad a bónusszal. :(((

[ Szerkesztve ]

(#172178) Emu válasza inferno88 (#172174) üzenetére


Emu
őstag

Akkor inkább még gyűjts két hónapot, és vegyél egy i7-2600K-t, és akkor tuti nem lesz gondod egy jó darabig.

(#172179) Viktoár


Viktoár
addikt

Engem ez az xp meg kredit bónusz nem nagyon érdekel mert hegyekbe áll a tartalék. De a játékmód baromi unalmas. :U

A tavalyi halloween-i event sokkal jobb volt, még 50 csata után is tudtam élvezni.Ez már 6 csata után unalmassá vált. Semmi kihívás nincs benne, kimondottan az agyhalott játékosoknak van kitalálva.

Nektek is feltűnt hogy már olyan hülyének tartanak minket hogy veszíteni sem lehet? :C Maximum csak kevesebb pontot gyűjt a csapat ezért nincs benne semmi motiváció. :N

Üdv:Viktor

(#172180) Chris0321 válasza Viktoár (#172179) üzenetére


Chris0321
addikt

Az, hogy nem lehet veszíteni nem feltétlen rossz dolog. Elég régóta játszom már a játékkal és a hajós változatával és elég feltűnő, hogy pl. ranked-ben nem egyszer lehetetlen nyerni akár mit csinálsz és vagy veszted a helyezéseket vagy az istennek nem tudsz előrébb lépni. Ez pedig egy kis event ami arra van, hogy gyűjtsön ezt azt a játékos nem arra, hogy azon idegesítse magát, hogy már megint elakadt.

(#172181) KisApám


KisApám
addikt

Ennél a Zombis tankos csatánál a szintek elérésekkor ad valamit?
Kredit, XP, miegyéb?

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#172182) KisApám


KisApám
addikt

Ahogy nézem, csak naponta enged +1 szintet lépni.

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#172183) Simulacrum válasza kchryss (#172177) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Az nem zavar, hogy aki fizet, az hamarabb jut jutalomhoz, az viszont igen, hogy ezt aranyért lehet elérni, így nemcsak a fizetős, hanem, ahogy Scheff írja a jó klánban szereplő is meg tudja tenni. Ezt nem tartom korrektnek.
Én is kipróbáltam a játékmódot és láttam, hogy rettentő lassan lehet elérni a szinteket így abba is hagytam. Úgyis játszom a játékkal nem sietek sehova, ez pedig csak gyorsít egy-egy grinden.

(#172184) KisApám


KisApám
addikt

NEM találom az event tankot... az az MT-1-est. Hol van?
Belépek, a játék már frissített, zöldes színek, hülye hangok, de event tank sehol...

Megvan... a SPECIAL ablakocskát be kellett ikszelnem. :U

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#172185) fradi81 válasza inferno88 (#172171) üzenetére


fradi81
veterán

Pentium g3420 után I5 4460-al már nincs fps drop, 50% körül a terhelés.

Emu: vedd le minimum grafikára és kiderül elég e a proci.

moto g72, Ninebot d28e

(#172186) Viktoár válasza Chris0321 (#172180) üzenetére


Viktoár
addikt

Tudom hogy nem vagyunk egyformák, de abban mi a kihívás hogy elstartolsz és zöld taknyot kell összegyűjteni egy bizonyos idő alatt?

Teljesen lényegtelen hogy mennyit gyűjtesz össze egyedül vagy az egész csapat.

Tavaly voltak egyéni küldetések amiért megérte küzdeni.

Üdv:Viktor

(#172187) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Kipróbáltam én is pár csata erejéig ezt az új módot. A véleményem röviden: buziság. Bővebben: idegesítő buziság. Bocsánat!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#172188) Ispy válasza Viktoár (#172186) üzenetére


Ispy
veterán

Nem mertem megkérdezni, hogy mi értelme ennek a módnak, de akkor látom nem én vagyok a gyík. :DDD

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#172189) Zolee_70 válasza lacibacsi (#172187) üzenetére


Zolee_70
senior tag

:R

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#172190) Emu válasza fradi81 (#172185) üzenetére


Emu
őstag

Igazad lesz, minimumon szinte megszűnnek az fps droppok, csak 30v30-ban fordul elő minimális lag, de az is lehet inkább szerver oldali. Mókás mikor 120fps-ről egy pillanatra beesik 40 környékére :)

(#172191) Viktoár válasza Ispy (#172188) üzenetére


Viktoár
addikt

Mondjuk azt hogy nem egyedül vagyunk gyíkok mielőtt bárki is megsértődne. :DDD

Üdv:Viktor

(#172192) kchryss


kchryss
addikt

Ellenfélnél volt egy The_best_Assassin nevű játékos. Csatajelentőn csak annyi látszik a nevéből, hogy The_best_Ass.. :))

(#172193) jano_77 válasza Simulacrum (#172183) üzenetére


jano_77
nagyúr

Szerintem jól mutat a festés és a bónusz is jól jönne, ha lehetne nyerni - na ebből nem sok jut mára. :N

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#172194) Chris0321 válasza Viktoár (#172186) üzenetére


Chris0321
addikt

Semmi kihívás nincs így az eventben és pont ez a jó. Szívunk épp eleget hétköznap az MM, az RNG, az idióta csapattársak miatt, végre van egy nyugis event ahol igaz nem túl nagy nyereményért de nem kell idegeskedve játszanom, hogy most vajon miért vesztünk és már mióta ezzel vacakolok a helyett, hogy a nem egy ágat húznám amin elindultam.

(#172195) BÁ Nutrition válasza Jokerdapro (#172161) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Nem tudom. Reggel mentem 10 csatat. Kozel 2000veennyoc. 650 atlagsebzes kornyeke. Eleg fura h ennyire ezt adja. Az artak durvan eletveszelyesk. Kb 4x oneshotoltak. Meg tier 5os arta (grille)is ha mellem lonek akkor is kozel fele hp lemegy. Nem lesz egyszeru. Max ha tovabbra is bot teljesitmenyre ilyen kamuwn8 jar. Kb 2x0 sebzes 3x 150 korul. 3 atlagos ket jobb csata.. fura

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#172196) Emu


Emu
őstag


nem artizom, így sosem lesz teljes a kollekció :(

(#172197) wwenigma válasza Emu (#172196) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Kezdj el. Legalabb megismered.

----

50TP prototyp ACE

Nem tom csapat hogy hullott el, en felneztem es bakker, Centurion meg én maradtunk. :D Aztán ő lehozta. :)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#172198) Jokerdapro válasza BÁ Nutrition (#172195) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Ha gm húzás a cél akkor dobj rá periszkópot vagy optikát.;) Sajna én is túl sokáig erőltettem rajta a ventit... :/ Artira meg mindennel vigyázni kell.:DDD

(#172199) Simulacrum válasza jano_77 (#172193) üzenetére


Simulacrum
senior tag

A festés nekem is tetszik, egyedül ezt sajnálom.

(#172200) BÁ Nutrition válasza Jokerdapro (#172198) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Ennel kulonosen. Tavcsovel hasznalom amig nem lesz combosabb legenyseg

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.