Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128201) Emu


Emu
őstag

Egyébként tényleg undorító ez az rng. pár napja esett meg velem, 2 kör kb. fél óra eltéréssel:

1: M44-ben ültem, Tier VII csata, védés: Puszta közepén kint állnak a vérvörös HT-k, T29, O-I, ONI, meg egy T28HTC meg sem mozdulnak csak lőnek. 8 lövésből lett 2 láncolásom 50 alatti sebzéssel, illetve egy találatom 200 alatti sebzéssel...az összes lövés teljesen beszűkült célkereszt mellett ment el, miközben egyre közelebb mentem hozzájuk, mert másik oldalról kerítettek be minket.

2. T30: Toptier lettem (rajtam csak egy T54 volt még IX-es nálunk) a saját heavy oldalunk volt gyengébb oda mentem támogatni. Conquerorból csak a sarka látszik ki, ellövöm magam találat, SP-ből is ennyi látszik ki találat. ONI-ra célzás nélkül lövöm el magam, találat. IS3-ből csak a tornya teteje látszik ki, találat. Ez az összes lövés 300m távolságból volt kb. Ezután már nekiálltam "szórakozni" St.Emil spotoloódott kb. látóhatárról, csak rárántom a célkeresztet, lövés találat, leég. Itt azért elmondanám, hogy aki már játszott T30-al az tudja, hogy jó ágyú van rajta de semmiképp sem nevezném lézerágyúnak. IS3-t elviszem egy lövésváltásból, majd 400m-ről kiszedem az artyt, úgy hogy csak a tornyából alig látszik ki valami. SP valahonnan távolról oldalba lő, nem spotolódik, visszalövök abba az irányba ahonnan jött a lövés, meghal. LeoPTA menekül előlünk kacsázik össze vissza, szűkülés nélkül csak az irányába lövök lánc+találat...és itt lett vége a csatának. Úgy lőttem össze 5k+ sebzést, hogy semmi skill vagy tudás nem volt benne.

Az a baj, hogy ezt nem csak velem csinálja meg az rng hanem Vérvörös Pistikével is, akinek köze nincs a játékhoz.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.