Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#122194) nyunyu válasza Don Vittorio (#122165) üzenetére


nyunyu
félisten

Én a cseheket a T 25-tel csináltam. Nem is akartam feljebb menni. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem, hogy összesen 170 meccset mentem vele. Most 57% a winrate-je, de 62 is volt közben. Egy baj van vele, hogy nagyon gyakran teszi Tier8-akkal szembe.

Nekem főleg az volt a bajom, hogy T 24-gyel kezdtem a legénységet pár hónapja szorzózgatni, aztán maraton előtt T 25-be átpakolva még a 100% alap skill sem volt meg, nemhogy 6th sense, meg a többiek.
Mire kifejlesztettem a T-34-100-at, akkor jártam talán 57% 6th sensenél.

Maraton végére se lett fullos a 6th sense, az meg aggresszíven medezéskor nagyon nem mindegy, hogy időben észreveszem-e hogy spotoltak-e, és 3 korábban nem látott tank feni már rám a fogát, vagy sem.

Meg táras tankkal hajlamos vagyok fedezékből kibújni, aztán amíg ki nem ürül a tár, addig kint maradni.
Viszont így a T 25-ről állandóan lelőtték a lánctalpat, aztán mire a gagyi legénységgel vissza tudtam volna tenni, meg betöltött a tár, addigra állandóan garázsba küldtek. :(
Egylövetű tankokkal jobban tudok gazdálkodni, ott minden lövés után fedezékbe húzódok, hátha nem találnak el közben :)

Eleinte féltem a T-34-100-tól a gyenge legénység miatt, de nagyjából ugyanolyan paraméterei vannak, mint a kínai T-34-1-nek (gun dep, célzási idő...), így annál legalább valamennyire tudtam hagyatkozni a korábbi rutinomra.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.