Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28540) syl5 válasza TayRol (#28534) üzenetére


syl5
őstag

Jaja, de ez a trekking verzió egy trekking-en. :)
A road verziókon nincs az a terelő vég, és vékonyabb. Ez szerintem csak neccesen menne fel a fittness-re. Nekem is fittness-em van, viszont én ezt a 48 mm széles trekking verziót vettem, mert 32-es a külsőm. Éppen-éppen fért csak be a hátsó sárvédő, és még így is reszelnem kell majd rajta egy picit.
Meg a road szerintem szebb, és mivel vékonyabb kevésbé vehető észre, kevésbé rontja az összképet. Már bánom én is hogy nem azt vettem, csak nem volt akkor road feketébe, illetve lehet hogy kicsi is lett volna 32-es kerékhez.
Amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve, alig van súlya, a legnehezebb része a pálcák. Ha azt kicseréli az ember, sztem 300 g-ra is le lehet vinni az össz súlyát. Plusz egyáltalán nem zörög, csattog, és nagyon jól véd az esőtől. Kedden a full szakadó esőben mentem haza vele, és egy sárcsepp nem volt a hátamon, sem az alvázon, sem a láncon, hajtáson.

(#28536) TayRol
Ez szerintem egész egyszerűen nem látja el teljesen a funkcióját. Az első jó, de a hátsó a nyeregvázcsőtől lefelé semmit nem véd, ergo a külső által rengeteg felhordott (saras) víz fog landolni a cipődön, a fékgumikon, az első lánctányérokon, és a vázon.
Én ezt biztos nem venném.

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.