Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26537) hoffman_ válasza Cathfaern (#26536) üzenetére


hoffman_
nagyúr

elég hülye piaca van itthon a singlespeednek. az enyém egy elég korrekt darab, még a kőnehéz (bár stramm) acél csepel 3* vázzal is. állítom, hogy nem tudnám 70 fölött eladni, pedig kb kétszer ennyi van benne. ugyanakkor olyan trágyákat kínálnak olyan áron, hogy az valami vicc. meglátásom szerint két opció van, vagy vadászni egy nem leharcolt royal-t 60 körül, amit el akarnak adni, vagy nézni egy újszerű, szép állapotú darabot 80 körül, ilyen minden héten jött velem szemben, ha néztem.

régi outi alapra építkezve persze teljesen más lesz a bringa festése és feelingje, de az nagyon zsákbamacska, meg ugye az említett elborult árak néha. az pedig tény, hogy ha valami túl olcsó, akkor az nem mák, vagy akció, az sz*r.

TayRol:

sosem értem azokat, akik szidják az új csepel vázakat. a régivel egy lapon említeni nem érdemes, de amikor egy friss, és alapvetően egész szép váz, sőt vázszett 30 ezerért az emberé, akkor nettó idiótaság fikázni. nincs velük semmi baj, én 90kg-val rakom neki két éve, nem sajnálom, volt csúnya esésem vele, mindent kibír, néha haragszom is magamra, hogy nem vigyázok rá jobban.

persze, van jobb. sokkal jobb. a diffinek ára van, a mostani épülő gépemben a váz kerül annyiba kb, mint itt az egész gép majdnem.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.