- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ablak mögül
- Szólánc.
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gerner1
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
senior tag
Építsél egyet
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
murrayd
csendes tag
Nekem is megvolt ez. Tizenévesen bármivel elszórakoztunk C64-en (többen még jobb volt!), aztán meg az alsókategóriás PC-n. De még 20 évesen is, amikor jött a Final Fantasy VIII (hjah, PC-n) és úgy magával ragadott, hogy amikor le bírtam tenni, még azzal is álmodtam.
Mostanában leginkább régi játékokat veszek elő újrajátszásra, meg új részt, ha esetleg van belőle - de évente 1-2. Azok az idők sosem térnek vissza, de emékezni jó rájuk - azt jelenti, voltál, lehettél gyerek, akinek a játék kitöltötte a napját. Amikor meg éppen nem játszottál, arra gondoltál
-
morcosharcos
senior tag
válasz morcosharcos #1 üzenetére
Bocsánat, végigolvasva: építsél még egyet, hátha ezúttal visszahozza az "érzést".
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
Ironizer
tag
Ez természetes, ahogy öregszik az ember, és nem csak játékokkal van így, hanem mindennel az életben. Könyvek, filmek, utazások, párkapcsolatok, maga az élet, minden egyre kevésbé izgalmas, mert ahogy egyre többet tapasztal az ember, úgy egyre nehezebb újat mutatni, olyat, ami igazán kiváltja a "wow" érzést. Néha még így is van olyan, ami megteszi, de egyre ritkábban.
-
nagyúr
Igen, ma már a játékok sem a régiek...
Amúgy viccet félretéve nem vagy egyedül, nagyjából ami mostanság leköt a Portal RTX, a Portal 1-et még végigvittem régebben, Portal 2, Warcracft 3 Reforged, Battlefield 4 és ilyen casual cuccok Switch-en vagy 3DS-en, Switch-en pl. egész jót szórakoztam az Atari Anniversary Collection-ben lévő Brick Breaker-el, de jók a nintendo saját címei is. Viszont ez bőven elég nekem, így is szeretnék még filmeket, sorozatokat nézni, e-book olvasómon van egy rakás könyv amit olvasni szeretnék szóval inkább kevés is az idő, örülök, hogy engem ezek az AAA címek hidegen hagynak amik vannak az utóbbi években.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
válasz morcosharcos #3 üzenetére
3x beleszaladtam. Negyedszer nem fogok. Persze azert az ipon geposszerakoval neha szorakozok.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Nem vagy egyedül. Régebben csöves gépem volt, de rengeteget játszottam. Amióta van fizetésem, azóta a gépem jó, de már időm nincs játszani, amikor meg van, akkor kedvem nincs. Ez ilyen. De valahol a játékipar is beleszól ebbe, egyszerűen nincsenek igazán jó single kampányok már jó ideje, és lehet mutogatni, hogy bezzeg ez meg az milyen jó, na meg az indie címek, de mindez csepp a tengerben.
Öregszünk, ez van. Mostanában én is inkább előveszem a régi címeket, és néha még el tud kapni a flow.
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
Ezt a bejegyzést akár én is írhattam volna. 100%-ig ugyanezt érzem. Kíváncsi vagyok, hogy van -e megfejtés.
-
Dr. Oid
aktív tag
Nincs, egyszerűen az átlagember átlag család mellett nem tud időt szakítani gámolásra/bicajozásra/motorozásra/túrázásra/kocsmázásra _annyit, mint régen_, ezt el kell fogadni. Majd ha nem lesz egyik gyerek se kicsi, nem kell mindenhova rohangálni, akkor megint lesz idő az embernek magára. De akkor is csak a régi szarokkal fogunk akarni játszani, ugyanazért, mint amiért még mindig a 90-es évek zenékre bulizunk, ha bulizunk (a magamfajta késő negyvenesek). Mert régen minden jobb volt
-
morcosharcos
senior tag
5800 x3d + egy 4070 Super faxa lenne
Az a bajom, én se használnám ki. Van egy gyönyörű képű, 10+ éves, de teljesen hibátlan, még 1680x1050 (tehát még csak nem is 1080p) IPS Lenovo monitorom. Van hozzá egy 6 giga Vram-os 1660Ti-om. Még nem találkoztam olyan játékkal, amit ne tudtam volna kipróbálni tűrhető beállításokkal.
Tényleg lehet egy ilyen összefüggés, hogy amennyi időd van /időt szánsz játszani, olyan teljesítményű/értékű hardver kell neked max, minden további költés kb. indokolatlan lenne.. legalábbis én is ezt érzem.Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
-
morcosharcos
senior tag
Stressz. Ha tényleg kifogsz valami jó játékot, azzal 40 évesen is el lehet szórakozni, ha amúgy magánéletileg/mentálisan rendben vagy, tehát pihensz más módon eleget. Én pl. még mindig le tudok ülni egy AoE2 vagy HOMM3 elé, mint 15-20 éve is. Pont annyi időm van rá, amennyi nekem kell, heti pár óra, persze olyan is van hogy 2-3 hétig nem használom másra a számítógépet, csak pénzügyeket intézni/fórumokon írkálni a hülyeséget.
-
nagyúr
Szerintem öregszel. Más ingerekre van szükséged meg azért az ingerküszöbünk is változik, gyerekként a Sims 1 milyen jó játék volt ma meg felnőttként bottal se piszkálnám a legújabb részt se. Teljesen normális folyamat ez persze szarul érinti az embert hacsak nem örül az ezáltal felszabaduló időnek.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
skoda12
tag
Nekem az idő a problémám a gameléssel. Rossz látni mennyi időt elvesz és mennyi értelmesebb dolgot csinálhattam volna helyette.
Idén megláttam steamen, hogy 524 órát toltam bele elden ringbe és majdnem leestem a székről. A DLC-nek a felénél jártam és még előtte gondolkodtam, hogy majd megveszem a diablo iv-et, meg wukongot is ki kéne játszani. Jesus, ennyi idő alatt a német nyelvtudásomat vissza tudtam volna hozni középfokra. Nyár óta ezt az időt tanulásba öltem gaming helyett és kifizetődött.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
mintha az utolsó bekezdés rólam szólna ...a gaming nagy részét az teszi ki, hogy reggel 5kor kelek és kávézás majd fél óra le mans gt7-ben, majd ébresztem feleségem és 7 éves fiunkat... ja meg minden új season-kor pár nap d3 néhány hete nosztalgiából a q2+unreal párost apránként végigvittem, de ennyi
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
stefi76
tag
"Tyúk vagy a tojás esete kicsit."
Nekem az jött ki, hogy ha csak a tyúkot meg a csirkét vesszük, hogy kinek kellett előbbe lennie - teremtődnie mondjuk a semmiből - akkor a tyúk.
Mert a tojásra valakinek rá is kellett ülnie, hogy a melegével kikeltse azt hiszem...szóval kotlania kellett rajta valakinek minimum.
Meg persze kellett hozzá a kakas, de az alapvető kérdés a két dolog közt volt, mint tyúk és tojás a semmiből.Másik a témához:
Ugyan ez van, hogy mindenből elveszett talán valami illetve nincs meg.
Hogy mi, azon filózom és keresgélek.Egyébként a "leölése" emberi karaktereknek eléggé elkezdett zavarni, meg furcsa érzetet adni, megvettem a Cyberpunkot, beizzítottam, hogy mekkora grafika meg minden, aztán a sok gyilok elvitte az egésztől a kedvem.
Mostanában a gyerekesebb platform meg ilyesmi gémeken gondolkodom, meg esetleg talán a Nintendo Switch-én, hogy azzal kellene próbálkozni?
Passz.Nem hiszem, hogy ez az lenne, hogy öregszel és "komolyodni" kellene, mert a baromkodásra ugyan úgy vágyom és azt élvezem és akarom.
Szerintem egész egyszerűen a játékok nem adják azt, amit.
Ami szórakozás valami által és valamiért több, amiben több van és jobb és ami igazán szórakoztat.
Valami ilyesmire gondolok és ilyesmin filózom ezzel kapcsolatban. -
mefistofeles
addikt
Szerintem teljesen természetes dolog amit leírtál. Ha közhelyes akarnék lenni, ez a világ rendje! Felnövünk, megváltozik a gondolkodásunk, megváltoznak a prioritások, jön a család, gyerek. Én máig nem tudom elképzelni, hogy ne legyen egy kis PC sarok, ahol a gépemet kedvemre reszelgetem, pedig már én sem játszok. Heti egy-két óra a DOOM (2016)-al de semmi más nem köt le.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
stefi76
tag
Beugrott most!
Tudod mi próbálj?
A gyerekkel együtt játszani.
(már, ha elég nagy hozzá. )De tényleg.
Lehetséges, hogy itt jönne be az, ami hiányzik a dolgokból: hogy megoszt magaddal és hogy megossza más veled azt, ami a játék közben van élmény.
És ott vagy te és a gyerek.
A gyerekkel kell megosztanod a játékot.
És magad.
Hogy élvezni tudd.
Hogy legyen tartalma és értelme.
A másik fél.Talán.
-
joysefke
veterán
Mindig agyalok, hogy mi hozhatná vissza, egy új PC, egy GeforceNow előfizü, egy PS pro,
Hardver az garantáltan nem fogja visszahozni.
Esetleg haverral játszani valami szórakoztató Co-opot mint pld "Lara Croft and the Guardian of Light"? Vagy majd a gyerekkel amikor elég idős lesz hozzá. Talán az vissza tud hozni egy kis utánérzést.[ Szerkesztve ]
-
stefi76
tag
Szerintem esélyes, hogy ez lehet a kulcs ahhoz, hogy ezt a szórakoztatási formát újra élvezni tudd és boldogságod legyen benne.
Hogy hozd bele a boldogságodat.
Ami most a gyereked és annak az öröme.
(és, hogy megoszt a tiedet is ilyen formán.)
Ha így alakul, hogy ő is nyitott lesz az ilyen szórakozásra.(ha meg türelmetlen vagy a nyolc hónapos kor miatt, van itt gyúrós topik is, valami "gyorsítóban" lehet tudnak segíteni.... ..)
[ Szerkesztve ]
-
.
-
WhiteWalker
nagyúr
Szerintem simán csak felnőttél. Ugyanezt látom magamon is. Más dolgok érdekelnek , úgymond fontosabbak. Megváltozott az értékrended.
Az élet vele járója. -
Filtro
csendes tag
Ma lett Stalker 2, majd hátha az
-
Samus
addikt
Abszolút megértelek. Néhány játék tudott csak beszippantani úgy, mint régen bármi (mondjuk az elmúlt egy évben)...A God of War Ragnarok, most pedig a Silent Hill 2 Remake...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
morcosharcos
senior tag
Ki is adták en masse a review-okat, hogy feloldódott a hírzárlat. Azt írkálják, ugyanazok a gyerekcipős hibái, mint a 2007-es SHOC-nak, elég butácska AI, üldözés közben "resetelő" szörnyek, meg a klasszikus respawn-bug (megölsz egy helyszínen mindenkit, elkezdesz lootolni, és rádspawnolja ugyanazokat).... viszont összességében sokkal kevesebb van belőlük, márhogy bugokból, mint az első részben. És a hangulata remek.
Na meg valami eszméletlen gépigény, főleg videokártya terén.Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
Engem nagyon nagyon sok év után kapott el az érzés újra, hogy játszak a gépen. Legalább 10 év úgy elment, de lehet 20 is, hogy egyáltalán nem játszottam, de semmit.
Ismernek itt már sokan... De még tavaj találkoztam először Youtube videókban a Derail Valley nevű vonatszimulátor játékkal. Igazából grafikailag meg sokmindenben hiányos, bár éppen holnap jön egy bazi nagy frissítés hozzá. Na az a játék, egyszer le tudtam tölteni valahonnan. Hát megfogott, mint Jancsi Juliskát. Azóta visszahozta bennem a játék kedvet. És gépem is van hozzá és néha időm és kedvem is. Így mondjuk szerencsésnek érzem magam.Utóiradt az MSI noti ment vissza mert elkezdett akadozni még BIOS alatt is, egy Nitro V15 AMD változat lett helyette. Írok róla nemsoká. Lehet röhögni jönni.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
BaLee
addikt
Sokat változik az ember meg a világ is. Anno szinte minden játéknak tudtunk örülni, meg gyakoribbak voltak az új ötletek, amiket korábban még nem láttunk. Manapság már csak ismétlés megy. Maximum grafikában van fejlődés de ott sem olyan hatalmas már.
Én is hasonlóan érzek, fejlesztgetem a gépet becsületből, valahol élvezem, hogy most megvehetek magamnak bármilyen alkatrészt a gépbe amire anno gyerekként hónapokig vagy épp évekig gyűjtöttem, közben meg 1-2 játékkal játszom néha, azok sem túl gépigényesek. PS5 is van, 1-2 játék még meg tud fogni és kicsit úgy érzem, mint régen, de már sokkal több dolgot helyezek a játék elé, mint régen.
Illetve család mellett már más a dolog, főleg kisgyerek mellett. Pár naponta lopva 1-2 órának már örül az ember ha odafér, de ha gépnél vagyok sem a játék már az első, inkább cikkek, böngészés stb.
Felsorolok pár játékot ami még felnőttként is magával tudott ragadni úgy, mint régen:
PUBG (az ötlet bombajó volt a játék magába szippantott), World of Tanks (még az elején, megjelenés után rengeteget játszottuk), The Last of Us (PS4-en), Dying Light 2 (szenzációs alkotás szerintem, az első rész is jó volt), Jagged Alliance 3 (végre egy tényleg jó folytatás sok nosztalgiával fűszerezve), Witcher 3 (igazi mestermű), CS GO (anno még a 7.1 béta idejében kezdtük 98 környékén, kicsit visszahozta a hangulatot de a reflexek már nem olyanok). -
veterán
Régebben a grafika is mondjuk olyanokat ugrott, hogy az ember szeme kikerekedett. Egy Haegemonia, Comanche 4, SWINE, HL2, GT-R 2, Stalker, May Payne, de igazából egy UT2003 is olyan volt a megjelenésekor, hogy az ember azt hitte, ez szinte már fotorealizmus, szebb nem is lehet! Aztán persze mégis jött újabb, szebb, jobb (?)...
Valahogy fejben is eldől ez az egész. Régebben az embernek nulla problémája volt az iskolai dolgokon felül, meg emellé volt akinek akadt barátnője, melója már itt-ott, de azért a szabadidő mennyisége lényegesen több volt. Emlékszem, mindig azon agyaltam, hogy lehetne ezt jobban kitölteni játék helyet. Édes Istenem, mekkora barom voltam. Akkor kellett volna játszani, amennyit csak lehet. Annak idején kedvtelésből phpbb fórumot, joomla weboldalt raktam össze, cikkeket írtam hobbiból, saját oldalt próbáltam üzemeltetni, és egyik-másik projektemmel utána kerestem némi apró pénzt, de nem ezekből élek. Az idő viszont elment. Most, ha éppen le is ülök játszani, akkor is fejben azon agyalok, mit csináltam ma, mit kell holnap csinálnom, mit kell jövő héten, stb. Nincs már az, mint anno, amikor kijött a Fallout 3, hogy bakker, menni kéne, de ebbe az épületbe még benyitok...Talán az volt az utolsó játék, ami úgy beszippantott, mint Michelle Wild kisasszony akutális partnerének segge a lepedőt. Este egy kis agyatlan warzone maximum 30 percben, és ennyi. De ez is csak néhány hónapja, előtte kábé 1 évig szinte semmi nem kötött le. Retro cuccokat vettem, anbernic és társai, azokkal még volt kedvem kicsit szórakozni. Most töltöm épp a STALKER2-őt, régen nagyon bejött az egész sorozat, kíváncsi leszek, de elmélyülni ebbe sem tudok majd, mert azt napi 20-30 percben nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
senior tag
"Most töltöm épp a STALKER2-őt, régen nagyon bejött az egész sorozat, kíváncsi leszek, de elmélyülni ebbe sem tudok majd, mert azt napi 20-30 percben nem lehet."
Teljesen más hangulata van, mint az eredeti háromnak volt. Nem akarom szétspoilerezni, de én mielőtt megvettem volna, lecsekkoltam ma délelőtt a végigjátszást, beletekergetéssel, és több ok miatt is úgy döntöttem, hogy megveszem ugyan, de csak jópár hónap múlva. Egyébként nem tűnik rossz játéknak, de semmi extra. Tényleg semmi.Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
Benne van a cikkben is, hogy hiába vannak nagy címek, hiányzik belőlük a játékélmény. Nem feltétlenül az életmód tehet róla, egyszerűen elqurvultak a játékok. Az fps hajhászás, a tökéletes grafika megalkotása közben a játékmenet kidolgozása háttérbe szorult. Tegyük egymás mellé például az NFS Most Wanted és a Forza Horizon játékot. Előbbi egy pixeles, nem túl jó fizikájú játék,a másik pedig élethű autókkal, bámulatos effektekkel, gyönyörű környezettel megalkotott színes - szagos csoda. Mégis,melyikkel jobb játszani? Hiányzik a rendes kampánymód, a rendesen kidolgozott játékmenet, a kihívás, a fejlődés, fejlesztés lehetősége. Mostanában inkább az a cél hogy az első pillanattól lenyűgözzék a játékosokat, de a játékmenet élvezete az újdonság varázsának elmúlása után unalmassá,monotonná, semmitmondóvá, kiszámíthatóvá válik. A játékos pedig hamar ráun, hogy a játék inkább szívatja, mintsem szórakoztatja. Igen, vannak persze kivételek, még mindig vannak új és jó játékok, de a sok szemét között elveszik az a pár gyöngyszem. A sok csalódás és rengeteg pénz elköltése után pedig a játékos megundorodik, és kiábrándul.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
veterán
válasz morcosharcos #36 üzenetére
Gamepassban van, fizetni nem fizetnék érte én se külön megjelenéskor!
[ Szerkesztve ]
-
Ramirex
csendes tag
Nekem is ez volt 10- éven keresztül, aztán a gyerekkel csomó játékot játszottunk ami nekem kimaradt gyerekkoromban. Aztán a rengeteg coop játék. És ami most megfogott az a metroidvenia. AAA játékokat el kell felejteni, semmire se jók. Olyan nem lesz mint volt, de néha újra eltudd kapni a gépszíj! Prince of Persia: The Lost Crown például nekem év játéka.
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
Sokan átmegyünk ezen, úgy gondolom.
Elfáradt a hobbi, kiégtél belőle, elmúlt a varázsa, stb... de még reménykedsz.
Hónapokig (ha nem pár évig) ebben voltam én is.
Aztán egy szép, napsütéses vasárnap reggelen jött egy kattanás: eladom a PS4-et, elmúlt, elég volt.
Meghirdettem. Egyből jött is egy óriási megkönnyebbülés.Na várd már tőle ugyanazt, mint régen.
Keress valami mást, ami hasonlóan megadja a flow élményt.Tapasztalatból mondom: elég nehéz lesz.
Egy mély önismereti út nem árt hozzá.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Nemo1
tag
Át tudom érezni az érzést. Én még akkor kezdtem játszani amikor két pont ütögette a harmadikat... Ehhez képest mostanra ha van egy "pénz nem számít" kategóriás PC+TV+hangfalszett kombod az minőségben egy-egy játékban nagyot tud ütni. De a játékmenet, a történet, a szórakoztatás a közelében sincs a régieknek. A mai játék készítők tőmegtermelésre álltak át, csak a bevétel számít, senki nem már kísérletezni. Csak a bevált dolgokra építkeznek, csak a már bevezetett sorozatokat bővítik. Nekem a mostaniak közül a Division 1-2 volt ami sokáig betudott szippantani. De mostanra abból is kiégtem. Ettől még a mai napig is játszom velük, de már csak megszokásból, nincs meg az a flow érzés mint az elején. Bezzeg régen...Persze ez biztosan a korból is adódik, vissza nézve minden szebb. Néha elkap a nosztalgia vonat, előveszek valami régi játékot, de az élmény már nem ugyan az mint régen volt.Én a Quest 3-at tudom neked ajánlani. Ha még nem próbáltad a VR-t. Az nagyon új élmény, könnyen rá lehet "cuppanni" Persze nem mindenkinek való, de ha fokozatosság elvét betartja az ember és egyre hosszabb időt tölt benne meg lehet szokni. Test edzésnek sem rossz
-
GreatL
őstag
A mai napig játszunk multis játékokat órákig. Teljesen elvagyunk velünk, időnként egy-két újabb játék, kiegészítésnek Uncharted film, Super Mario és Sonic filmek... És csak a pc, esetleg emulátor ha valami olyan.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Évekig játszottunk pubg-vel a haverokkal. Mostanában bombermant játszok csak a 6 éves fiammal a 3080-ason és retró gépeket bütykölök.
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Két járható út van.
1. Ne kövesd és ne játssz a mainstream AAA címekkel. Ezek nem fognak semmilyen játékélményt nyújtani neked. Mind egy kaptafa. Színtelen, szagtalan műanyag, eldobható termékek. Semmilyen értéket nem képviselnek már ezek az új stuffok. Önismétlés, meg remaster, remake tököm tudja.
Játssz inkább indie játékokkal. Ebbe a műfajban inkább a játékélményre helyezik a hangsúlyt.2. Építs egy fasza retro gépet. Amivel egyaránt képes vagy a nagy múltú konzol címekkel és a régi PC-s nagyágyúkkal játszani. Kevésből megáll és jobban fogod élvezni, mint ezt a színes fos orgiát, mint ami most van.
Fölösleges mélyen szántó dolgokat bele látni ebbe. Nincs értelme.
Stalker 2 meg annyit, hogy azt hittem Fukushimaba játszódik.
Csernobil, Pripyat megint. Megint 20-szor le van rágva a csont.
Unalmas. -
freeknight
őstag
Én is gondolkodtam már ezen. Csak én vagyok az öreg, és vannak most is jó játékok, csak már nem nekem szólnak? Vagy csak úgy mint neked, család mellett kevesebb (na jó, inkább nulla) időm van játszani?
Pár hónapja kaptam a melóban egy gamer laptopot, na mondom, adok az élvezeteknek. De mivel játszak? Konkrétan semmi nincs. Úgyhogy felraktam a Far Cry 5-öt és a New Dawn-t... és ennyi. Mai játékhoz nincsen kedvem.
A legfrissebb cím amivel játszottam az a Cyberpunk 2077, de ez is már 4 éves. De ezek szerint csak nem én vagyok az öreg, hanem tényleg készül még olyan játék, amire megéri rászánni azt a kevéske értékes időmet. Csak éppen kevesebb az ilyen játék.
Ugyanakkor ott van az a bűntudat is, amit mondasz. Mondjuk a gyerek lefeküdt délutáni alvásra, lenne másfél-két órám játszani... de inkább az asszonnyal bújok össze, vagy leveszek valami terhet a válláról, pl főzés. Egyszerűen nem esik olyan jól játszani.A GTA 6-ban reménykedek még, hogy visszahozza a régi szép időket. Emlékszem, milyen jókat játszottam az 5-el, amikor kijött PC-re, a 20-as éveim elején. De már ez is 10 éve volt...
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz freeknight #48 üzenetére
Pont a GTA5 volt ilyen téren totális csalódás nekem. Felültem a hype vonatra, megrendeltem megjelenéskor PC-re, feltelepítettem, nekiálltam játszani aztán pár óra után el is felejtettem. Évekig elő sem vettem. Majd lett PS4-em, megvettem oda is, hogy kényelmesebb lesz tv előtt kanapéról, újrakezdtem, ott azért beletettem egy 6-8 órát de ott is abbahagytam. Volt valami idegesítő küldi és nem vitt rá a lélek hogy újra próbálkozzak.
Aztán ideális balekként megvettem PS5-re a PS5 upgradet valami 5-6k-ért és végül ott végigjátszottam és amúgy baromi nagy hiba lett volna kihagyni, mert nagyon jó kis játék lett, de ez is mutatja, hogy már nem olyan az ember mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Windows 11
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- eBay
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest