Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz CragON #176124 üzenetére
Azért itt ennél jóval többről van szó, mint aksik vázba integrálásáról. Egyébként már 2012-ben is volt vázba integrált akku, itt az egyik régebbi bringám, 2013 körül. [kép]
2012-ben még a KTM-nek is nagyjából ez volt az elképzelése az elektromos MTB-ról: [kép]
Ma meg ez: [kép]
Az elavult agymotort váltották a modern középmotorok 2013-14 körül, aztán a középmotorok mérete is jelentősen csökkent. Ma már ott tartunk, hogy egy modern E-MTB kb az analóg verzióval megegyező geometriával tud rendelkezni, 4-5 éve még csuklós buszokat gyártottak sokan. Ne becsüljük le a fejlődést, mert már így is magas szinten van.Ilyen erővel lehetne azonosítani az analóg Enduro-t is a krosszmotorral, sok különbség ma már nincs ránézésre a sima és elektromos között. [kép]
Használtra is lehet gari, persze ehhez nem olyat kell megvenni amit mondjuk külföldről lopnak, vagy valamilyen egyéb bűncselekményből, csalásból származik! Inkább adjunk érte picit többet és legyen meg az eredeti számla, jótállási jegy. Speci pl már 4 év garanciát ad a motorokra. Ha viszont nincs gari, értelemszerűen önköltségre tudsz venni új motort vagy új akkut a forgalmazótól a bringádhoz.
(#176132)vzarmo:
Egyáltalán nem temetem az idősebb embereket, én is szeretnék jó kondiban lenni idősebb koromban, de azért az idő előbb utóbb mindenkit megkoptat. Könnyeben törnek a csontok, sokkal lassabban regenerálódsz, lassulnak a reflexek, a látás romlik, a keringési rendszerre is sokkal jobban kell figyelni. Persze idősebb korban is akadnak szép sportteljesítmények, de azért egy 25-30-40 éves kor teljesen más mint a 70, 80 stb. Egy Enduro kerékpárt egy 70-80-90 éves öregember nagy valószínűség szerint, legjobb esetben is maximum trekking szintű felhasználásra tud bevetni.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
6030D
Ármester
válasz IMIIKE1998 #176246 üzenetére
És szerinted ez hogy működne? Elküldi neked a 150e Ft-os bringáját pénzért. Gondolom nem akarod kifizetni, csak ha kipróbáltad, átnézted. Futár nem fogja megvárni, postás sem. Ha nem jó, akkor gondolom a visszaküldést is ő fizesse, esetleg ha sérül a bringa, még szopik is.
Fel kell hívni az eladót, és elmondani, hogy mizu, tud-e megoldást. A mai világban sokan rohangálnak országszerte, lehet, hogy van egy haverja, aki elhozza, vagy ő eljön vele valameddig. Az órámat egy győri sráctól vettem Bp-en, a bringát egy diósditól Dunakeszin.
De rá lehet szánni egy napot arra is, hogy elmész, ha olyan a bringa.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
CragON
aktív tag
válasz Runner_fxr #176251 üzenetére
Tudom, azért is írtam, hogy tömegesen most kezd elterjedni az integrálás és nem becsülöm le a fejlődést, én örülök minden újításnak aminek van értelme.
Mint más területen, azért itt is a pénzről van szó és tudatosan lassítják az útörő fejlesztések széleskörű elterjedését. Nem hiába van sok drágább kategóriát képviselő kerékpárokban gyenge felszereltség, persze kinek mi a drága...Speci 4 év garancia az elég jól hangzik.
IMIIKE1998 (#176246)
Én még újat sem, ha nem próbálhatom ki előtte.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Tegnap mentem egy kört amúgy ex versenyzőkkel. Simán bírtam a tempót, azzal nem volt gond, de az nagyon fura volt, hogy nem igazán álltunk meg a természetben, kilátásban gyönyörködni, nem volt semmi hegy tetején üldögélés, vittem egy csokit magammal de nem volt időm elővenni és megenni . Egyszer az első váltó ledobta a láncot és kb. pillanatok alatt kellett helyrehoznom, hogy gyorsan utolérhessem őket, különben ott hagynak a medvésben. Szal 2 hetente egyszer simán bevállalok ilyent is, de képtelen lennék mindig így terepezni, olyan, mint a szex előjáték és romantika nélkül, tudjuk le gyorsan, 5 perc alatt, aztán megyek a dolgomra . Ebből az egészből látszik az is, hogy miért nem való nekem a versenyzés, nem vagyok elég tűzről pattant hozzá. Amúgy 6030D-nek anno igaza volt, ha nem túrázgatunk és picit is tempó van, ráadásul a terep is kemény, kövek-gyökerek és sár váltogatják egymást, zavaró tud lenni az első váltó, csak fölösleges plusz macera. Szal ha valahol, hát egy keményebb versenyen hatalmas előny lehet az 1x12-vel járó egyszerűség.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
szimpláncsak
tag
válasz IMIIKE1998 #176246 üzenetére
Csak odafelé kell vonatozni, visszafelé már tekerni kell az új bringával
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Urak,
Hosszú tekeréseken mit tesztek a kulacsba? 100km-ig most is elvoltam vízzel meg 1 sörrel de most 200 lesz hétvégén. Esetleg 2 sör?
-
jjeahh
nagyúr
válasz szuszinho #176261 üzenetére
Próbáltam már különböző izotóniás porokat, karbonhidrátos, vitaminos porokat, pezsgőtablettákat, eddig mindentől csak annyit éreztem, hogy megváltoztatta a víz ízét, ami a finom forrásvizeknél nem biztos, hogy előny . BCAA az hasznos, de tablettában szoktam bevenni és majd ki kell próbáljam 6030D trükkjét is (egy talicskányi energiazselét belenyomni a kulacsba). Aminek még van érezhető hatása, az a koffein kapszula, én bele szoktam önteni azt is a vízbe, mert terepen általában nincs ahol megállni kávézni, ha úgy érzed nem megy a szekér, nincs erő. Magnézium elvileg jó dolog, de attól sem érzek semmit, meg a só az valamilyen formában szinte kötelezőnek tűnik nekem. Legalábbis nyáron, amikor kiizzadod a beled.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
-
flash-
veterán
jó a kérdés, szerintem ez intenzitás függő.
ez a 200 milyen tekerés lesz? túrázás átlagos túrázós-bámészkodós tempóval?(vagy edzőkör több magasabb intenzitású intervallal?)
lefogadom az előbbi.
ha az, akkor ezt tényleg nem kell túltolni,itt a hangsúly tapasztalatból mondom a megszokáson -állóképességen van. ha szoktál sok órát egyhuzamban mozogni-tekerni(akár kertészkedni - nem vicc! erre majd később kitérek) akkor erőnlétileg menni fog.és inkább pakolj hátizsákba olyan kaját amit a legjobban szeretsz, szoktál enni( pl.fasirt, krumpli, szalámis szendvics,tésztás kaja)tehát ilyen normális kaját.Ezt egy két zabszelettel, banánnal persze kiegészítheted, de ne ez legyen az alap élelmiszer.
sok 200 - 200+os túrán vagyok túl amit igaz nem intenziven hanem olyan 20 körüli átlaggal tekertünk le,és sokkal jobban éreztem magam ,jobban bírtam ha rendes ételt fogyasztottam,mintha energiazseléket energiaszeleteket toltam volna.pár éve első nagy túráknál így tettünk, mind a 3an hamar kikészültünk, egyrészt feleslegesen feltolják a vércukrot ezek a gyors szénhidrátok,ennek következtében annál jobban leesik aztán jön az enyhe rosszullét(gyengeség-fáradság-elegem van érzés), ilyenkor szőlőcukorral gyógyítgattuk magunkat,persze az meg feldobda a vércukrot nagyon, aztán újra energiaszelet, stb,egy hülye körforgás..estére hazaértünk bezabáltunk mégse tudtunk aludni mert totál kikészítette a szervezetünket ez a ch hintázás és a kimerültség miatti tekerés.
visszatérve a kertészkedésre,feleségem aki alig bringázik,simán bírta az egynapos balatonkört,pedig semmi sportmultja, futni is kb évente 2x jár
annyi hogy jó az állóképessége, 8 ó munka utánv vagy takarit,vagy megy a kertbe, tehát egynap nem 8 órát dolgozik hanem 12+, baromi jól bírta pedig a bringája se egy országúti (egy cube turakerékpár terep gumikkal) éhes kb féltávnál délidőben volt, egy hambi meg krumpli után estig már nem is nagyon evett..
nafene, nem vagyunk egyformák, -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #176259 üzenetére
Bringázásaim 50%-70%-a ilyen. ...dombtetőn 2 dologért ülök.1.levegőt kapni végre a mászás után.2. zasszony miatt.
(#176267) flash-...aki a nők szívósságában kételkedik bizony néha nagyon pofára is eshet.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Alg
veterán
Barátnőm egy itthon talált (Futóversenyről maradt) Biotech magna shotot tett a múltkori 100-as kör második felére a kulacsába a vízhez, szerinte sokat segített. 1400mg Mg...
Meleg volt eléggé, sokat izzadtunk. Ráadásul kicsit fáradt lábra indultunk már el, előtte éjjel görcsölt a vádlija, szóval nem csoda hogy kellett.
Hasaggymeg:
2. zasszony miatt.
Nem mersz hazamenni?[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ZolkoW
őstag
válasz flash- #176267 üzenetére
Nincs sok tapasztalatom igazi hosszú túrákkal, a 100-at is ritkán közelítem meg km-ben, csak azt tudom, hogy a normál kajára, ami nálam pl. reggelire szalámis szendvics, olyankor kb rá se bírok nézni, vagy legalábbis nehezen megy le. Az ilyen banán, zabszelet (Aldis áfonyás zabszelet for prezident), ezek mennek, és némi térfogatot is adnak, bár zabszeleten sem élnék egész nap. Az igaz, hogy amikor már el vagyok fáradva, egy gyros tál majdnem mindig jól esne . A nagyon koncentrált zselék/szeletek után azt szoktam érezni, hogy valami hiány van a gyomromban, hosszabb távon nem az igazi. Vagy csak keveset tolok belőlük ilyenkor..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
...inkább mert ő nem azért mászott fel oda,hogy most lezúgjon,hagyjam békén pihenni nyugodtan.
(#176261) szuszinho...viccet félretéve,szerintem az időtartamtól függ,de ha nem negyvenes átlaggal nyomod le 5 óra alatt nyeregben kajálva a szokásos sz@rokat,akkor legalább egy rendes,leülős evést (vitt szendvics,vagy éppen valami büfé) be illene iktatni.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #176268 üzenetére
Kezdem érteni miért csak én szoktam hegytetőn lőtt képeket mutogatni a topikban és a legtöbben miért csak a tekerés végén, kutyaszaros kerítésnek vagy szemeteskukának támasztva fotózzák le a bringát
-
parandroid
félisten
válasz flash- #176267 üzenetére
A kérdés az, hogy edzeni is szoktál-e legalább heti egy hosszút, vagy csak eljársz a 200-as túrákra? Az intenzitás sem mindegy. Laktátküszöb környéki rendszeres hosszú edzések segítenek beedzeni az anyagcserét. Maratonra (sry, még mindig futásnál vagyok, én ezt ismerem) heti egyszer 30+ km kell, kicsivel a versenytempónál lassabban, legalább 8 héten keresztül, ha végig bírni akarod a tervezett tempót. És ez főleg arról szól, hogy a szervezet megtanulja, mihez, mikor, hogyan nyúlhat a tartalékokból.
Tegnap egy 100-ast mentem, kevéssel threshold alatt, ami nekem olyan 160 bpm, kb (az volt a maratonos pulzusom is), most 151 lett az átlag (mellkaspánttal mérve), 3:30 alatti nettó, 4:15 körüli bruttó idő, de ebben benne volt egy kajaszünet is: egy szenyó, egy csokis buci, kávé, fél liter kóla. Abszolut nem voltam éhes, de tudtam, hogy ennem kell, különben 3 óra körül jön a fal. 2 folyékony gél volt nálam, de nem kellett végül, egy kulacs iso, egy kulacs víz, elég is lett, így az extra kajaszünettel. Az idővel is szerencsém volt, felhős volt, 23 fokban indultam, az utolsó 1-1,5 órára lett csak 29.
Nekem kellenek ezek a hosszabb threshold edzések, szeretem is csinálni, persze ilyenkor nincs idő nézelődni, az pont a lényegét veszi el. Emellett jöhetnek a hosszabb túrák is, persze, de az edzés-szempontból nem sokat ér - ettől még jó dolog.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
6030D
Ármester
Egész napos túrára nem kell a folyékony kémia, víz (+ízesítő) meg szilárd kaja, ami elfér a zsebben táskában és kész. Félúton valami "főtt" kaja. Azért a 100 km egy sörrel jól hangzik, csak utána egy órával lehet, hogy otthon visszatöltöttél 1500 kcal-t, mert farkaséhes voltál. Ha tekersz tovább, akkor meg lehet, hogy 120 km-nél bedőlsz az árokba. (Ja, tegnap írta valaki, hogy a pulzus ment fel, a sebesség csökkent. Na az az eléhezés előjele.) Szóval nem érdemes éheztetni magad, fél-1 óránként csipegetni kell valamit, hogy a gyomor se legyen üres, de ne is terhelődjön egyszerre sokkal.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
válasz 6030D #176275 üzenetére
az ízesítőről jut eszembe: mi a helyzet a cukormentes italokkal? Feleségem inzulin rezisztens, legalábbis valami enyhébb szinten, tehát 1-2 éve, amikor ez komolyabban téma volt, akkor mondott olyat, hogy a cukormentes kólával képes megszivatni magát a szervezet, mert az ízre jön az agyból a reakció, de közben nincs cukor... szóval jó, nem jó, ha amúgy is hozzá vagyunk szokva (pl. körtés és málnás ásványvizet sokat iszom mostanában, és ezek cukormentesek), akkor mindegy ?
más: végre egy gyártó/modell, aminél pont olyan a geó, ami szerintem nekem kellene:
[Grand Canyon 7] 614mm TT, 440mm ST. Végre nem pont a 180 centimnél lenne a mérethatár, mint sok más esetében... tulajdonképpen az ár sem rossz, a dropper menne apróra, és akkor a súly is majdnem elviselhető[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #176273 üzenetére
Én komolyan gyakran azért nem fotózok mert nem szeretnék megállni,leszállni és elveszíteni a lendületet,pedig nem mérem,rögzítem meneteimet és nem versenyzek senkivel. Múltkor pl. ott szelfieztek egy Dám szarvasbikával 5 m-re a kerékpárúttól és én nem álltam meg,mert ha egyszer elindulok utálok megállni a tervezett kör közepe,vagy a vége előtt.
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Nem csak 1 sör + víz volt. Ezt a folyadékra értettem. Volt rendes kaja is közben (csülkös pacal ) A terv az, hogy valahol lesz egy normális kaja is. Nekem a vízbe nem kell semmiféle ízesítő, csak ilyen hosszú úton gondoltam szükség van valami hipotóniás italra is. 25-ös átlag van előre betervezve, de inkább a pulzust és pedálfordulatot fogom figyelni.
-
6030D
Ármester
válasz ZolkoW #176276 üzenetére
Az inzulinos témához nem értek, ezért okoskodni sem akarok benne. A megkeveri a szervezetet a cukormentes dologban nem hiszek, inkább ott az lehet, hogy nagyon figyelni kell, hogy annyit használjon el a szervezet, amennyit bevisz, és ne legyenek nagy kilengések az értékben.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Studi
veterán
Itt is van egy jó pont: én a szendvicset, pékárut kifejezetten nem szeretem tekerés közben, vagy előtte 1-1,5 órával. Az emésztése elviszi az energiát. Rendes kaja indulás előtt bő 1,5 órával, aztán menet közben amiket írtatok: zselé, magvak, zab/csoki, banán. Folyamatosan, kis adagokban. Ez nálam működik. Lidlben pl van pici adagokba csomagolt diákcsemege, magvak+mazsola, az nem mesterséges, és pont egy jó kis energialöket.
Vízbe meg ja, valami izotóniás lószar, az jó. Esetleg pezsgőtabletta formában tudsz is magaddal vinni, hogy utántöltésnél is legyen. Itthon előre én is porból csinálom. -
MODERÁTOR
válasz ivana #176253 üzenetére
Deore LX, 2005. Régi. Örülök ha lesz hozzá fogaskerék. Még mindig hajlom az új felé, de megvárom milyen árat mondanak rá. Ha már kettőt kicseréltetek akkor a harmadik is legyen új, tekintve hogy 10+ éves.
Az oké, hogy nem kell hozzá szerszám de egyelőre még új vagyok a témában illetve szerszámom sincs sok - imbusz és csavarhúzó nyilván de állvány és célszerszám semmi. Majd jövőre szeretnék jobban elmélyedni a mechanikai dolgokban, idén már csak élvezni.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
ZolkoW
őstag
válasz ivana #176253 üzenetére
Egyre kevesebbet kell itthon a hagyományos karos hajtóműre lánctányért szerelnem, de minden egyes alkalommal megbánom, hogy MÉG MINDIG nem vettem egy körmös szerszámot az acél lánctányércsavarokhoz... Alu is van, de azokkal meg mindig megszívom előbb-utóbb, hiába zsíroztam, múltkor is le kellett fúrnom kettőt, mert elnyalta az imbusz/torx kulcs...
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #176277 üzenetére
Megértem én ezt is, csak látszik, hogy nekem teljesen más a célom a bringázással. Mondjuk ebben szerintem benne van az is, hogy a táj szép, jólesik elmerülni benne egy kicsit, + a bringázást eleve nem a bringázásért kezdtem el, hanem a természet szeretete miatt, + már montizás előtt is sokat fotózgattam. Ha ez nem elég, nem szeretek csőmaxon mászni sem, ha nem muszáj, mert utánna nekem annyi . Te valszeg vérbeli montis vagy, a montizás érdekel, a montizásért montizol és így amikor montizol, minden más fölösleges plusz . Én lehet veled nem is bírnám a tempót
-
Maximum1
őstag
Nálam mindig van egy "E" pakk ez jól szokott jönni a háromnegyedénél.
Egyik kulacsba ilyen elektrolitot szoktam tenni, nagyon melegben 2 tabit használok./decatlonban is van/
Még a cukros kóla + bounty páros is jó ha már véged van, bármely benzinkúton elérhető ez a szett.
Sör engem álmosít, nem szeretek tekerés közben inni, nagy ritkán egy meggyes lecsúszik.[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #176283 üzenetére
[ilyesféle] , ha egyáltalán meg kell fogni valamivel, akkor mindig egy nagy lapos csavarhúzóval szerencsétlenkedek, az esetek többségében mondjuk nincs rá egyáltalán szükség, pont ezért sikerült eddig halogatnom a vásárlást.
-
FerNandor
őstag
válasz zsocy #176252 üzenetére
Utolsó kérdés. Felhívtam egy boltot helyben. Conti Ultrasport 3 7400Ft körül van/db 25-ös méretben. A Schwalbe 3000Ft-tal olcsóbb. A szállítás 1000Ft.
Van különbség a kettő között vagy még mindig maradjon a Schwalbe?(#176272) gabro0 30 ezerért most nem szeretnék gumit venni és sokat várni sem tudok rá.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
RexpecT
addikt
válasz szuszinho #176287 üzenetére
Aldi/lidlben lehet venni gyümölcsszeletet én általában ezt nyomom. Finom és könnyen is csúszik.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #176284 üzenetére
Nem eszik azt olyan forrón,én is már 51 vagyok. Szeretem a természetet,de nézését a zasszonyos menetekre hagyom.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
válasz gabro0 #176290 üzenetére
Lehet, hogy rossz internetet nézek , de én Conti GP-t nem találok 14 ezerért/pár, inkább 25-30.000/pár.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #176291 üzenetére
Mostanság nekem úgy tűnik, az 50 az új 18 . A tegnap is az egyik tag szerintem 50 fölött lehetett bőőven, mert teljesen ősz a haja, de jobban bírta, mint én. Tegnap nem volt idő fotózni, de találtam egy képet a facebookján a helyről, csak 30km köröcske volt, de azon a nyomvonalon még nem jártam: [link] . Asszem fb account nélkül is nézhető, legalábbis pc-n.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
flash-
veterán
válasz ZolkoW #176270 üzenetére
ezeket a zseléket nem a túrázoknak találják ki,inkább a versenyzőknek, a hiány a gyomorban inkább azért van mert üres, vagyis akkor kéne még enned(és inni),persze ha egy túrán nem birsz megenni egy szendvicset vagy egy két fasirtot amit asszonyka csinál akkor nyilván egyed ami jól esik, de akkor is inkább a lassú szénhidrátokat preferálnám.
na akkor gyros tál, szuper az egy tökéletes kaja!
bár ez a gyomor érzés már megszokás, diéta előtt mindig kellett ennem hogy tele legyen a gyomor mert azajó, aztán rájöttem hogy pont fordítva az igazipeterkkeT:
edzőkör úgymond 'versenyintenzitással' az nálam max 65-70km (olyan 165ös átlagpulzussal az nálam sweetspot felett valamivel)
afelett már inkább csak túra,illetve a 70-80-100km-es utakat szoktam sweetspot -threshold környéki intervalokkal megtoldani(fél óra könnyed tekerés után 2-3x 20-25 perc sst-th) aztán ujból könnyed.
lehet hogy bírnáam a laktátküszöb környéki hossú ezdést, ezen még nem gondolkodtam, nem tudtam hogy van e értelme(ilyen magasabb intenzátásnál rövidebb időket szoktak előirni)deha azt mondod, ki fogom probálni.[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz Hasaggymeg #176291 üzenetére
Ezek is jó cuccok, bár nálam a kesudió > mandula.
Lidlben lehet kapni ilyen premium zabkását 450g/1000Ft, de a feléből ki lehet hozni, ha magad kutyulod össze(3-4 alapanyag van benne kb).
Mostanában mindig ezt reggelizem, csináltam egy pár fajtát.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest