- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 19:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
-
mauimagic
senior tag
tényleg megszerettem ezt a gravel bringát és életérzést

Ez az életérzés dolog ez olyan, mint a fejcsőszög, vagy a reach?
A murvás vázba van beépítve, vagy ha pl egy XC hardtailen lecserélem a kormánytorsz... gravel kormányra, akkor onnantól lesz életérzése is a bringának?
Mi a helyzet, ha országútin cserélem a külsőket kavicsosra?
Horribile dictu, ha koskormányt cserélek egyenesre a murvakerékpáron, akkor a flatbar gravelnek lesz e a továbbiakban életérzése...?Megannyi kérdés...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vlevi
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
FirstAndroid
tag
-
Kickass
őstag
-
mauimagic
senior tag
"1.9 pdpápa"...
Na ezt lopom.
De gondolom Te is tudod hogy tök felesleges körök ezek...mindenki meg van győzve a saját igazáról...
Az biztos, hogy napelem, otthoni töltési lehetőség nélkül én sem szívesen vállalnám be az EV értékvesztést.IRL meg már a kérdésfelvetéseknél le szokott jönni ki az aki nem kötekedni akar. Építőiparban azért finoman szólva nem elterjedtek még az EV-k, szal ha belefutok egy szokásos T5-ös Transporteres kolléga "érdeklődésébe", hogy mennyitmegyen, télenmivan, stb, akkor csak sóhajtok egyet és elsírom hogy mán bánom az egészet és kb mennyibe van egy ilyen T5...
Sok felesleges kört meg lehet így spórolni és egy vidám emberrel gazdagabb lesz a világ, szal win-win![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stickermajom
addikt
-
laed
senior tag
-
MM
őstag
Nekem is ez a tapasztalatom, hogy a fékpofa tuning sajnos nem tartós. A SRAM gyári organic (B8052E) elég f@s, ha egyszer elkezd sikítani (márpedig elkezd...), akkor tisztítás / smirglizés után rövid ideig jó csak, aztán megint visít, hiába lenne még benne bőven vastagság alapján. Ellenben a Galfer 1053-as anyagú organic, ami ráadásul olcsóbb is, tök jól működik. A formákban nem vagyok otthon nekem speciel az FD427 kell, de a Shimi megfelelőjét is 99% meg tudod találni, én arra cserélném.
A Swisstop ebben a méretben 2,5x annyiba kerülne, és alig kapni, nem is próbáltam még.Smirglizés meg vész esetén akkor, ha ki akarod húzni, amíg megjön az új betét.
#351454 mauimagic:
+1, amit linkeltél kék betét tavaly nyáron szerintem hiánycikk volt, nekem is csak Rion-ban sikerült venni, és 10K felett volt. Viszont maga a betét számomra is a legjobb, egész napos tekerésre is frankó. -
Maximum1
őstag
-
laed
senior tag
-
mauimagic
senior tag
Kerék ki, pucoljam meg a tárcsát féktisztítóval jó alaposan, vegyem ki a betétet és csiszoljam kicsit meg, aztán bejáratás újra?
Így. Ha a tárcsa elszíneződött feketés-kékes, akkor 200-as csiszolóvászonnal ésszel neki kell esni (nyilván szinuszgörbe szerint)
Ha olajat kapott a fékbetét, akkor lehet kiégetéssel kontárkodni, de egyszerűbb bedobni a szomszéd postaládájába, szívjon vele ő.
Új fékbetét tökmindegy. Hazai (nem bikepark) felhasználásra jó bármilyen.
Természetesen a Zósanparkolóban 200-as Álysztekket szétégető tárcsafékszektások ezt eretnekségnek tartják, úgyhogy a döntés a Tiéd![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem nyócvanplusszosan elmegy az orgonás, Sima nó 150e szint felett, mondjuk csak akkor húzom ha tényleg kell.
Most lett hű tőbordás betét az új 8100 fékkel, igazi gamechanger. Akkora különbség a simához képest, mint mikor nedves popsitörlővel kezelem a vázat ride előtt vs. sehogy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem segítettem -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
draco31
veterán
-
mauimagic
senior tag
-
Tin
veterán
-
Dark Archon
addikt
A
Mátra RingTour de Mátra (thx Zava!) is úgy van, hogy a végén van a csúcstámadás. Saját tervezéskor viszont azért inkább az elején szeretném letudni. Amúgy csak az utolsó 3,5 km 8-9% meredekséggel sz*r
Minden opcionális egyébként, aki akar felmegy, aki meg nem, eszik egy lángost (fagyit, MOL hotdogot) addig Mátraházán (vagy megy tovább).
#350464fulton: s valóban, azt nem kérdezte, hogy miért nem jó

-
mauimagic
senior tag
Láttam én már olyat is hogy valaki régi acélvázas libakergetőből épít gettó gravelt, pedig anyagilag nem érte meg arra semmit venni
Aztán mégis milyen jó bicó lett
Mivel úrienber vagyok, a személyeskedő mélyütés részre nem kívánok reagálni, viszont az utolsó mondatodat határozottan cáfolnom kell. Rendes gravelre átülve egyből érezni hogy mizu...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...de majd kap egy rendes villanyszettet és összeáll a kép...túl sokat toltam már bele ahhoz hogy csak úgy elengedjem...
-
mauimagic
senior tag
-
dom1n0
őstag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
6030D
addikt
-
pbors
tag
-
vallas
őstag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
-
Khelben
nagyúr
-
benfolds
őstag
-
vakablak93
őstag
Igen ilyenről van szó.

Amiért agyalok, az az, hogy vegyek-e egy újat, mikor már van egy, ezt ugyan használtan vettem, és nem is mai:

Csak annyit érnék a vásárlással, hogy menőbb lenne a festés, meg újak az alkatrészek.

De annyi szent, hogy nagyon tettszik az a festés

#348887 Tin: természetesen belefér. De attól még szeretnék spróloni.
Az ember el se hinné milyen összegeket el lehet locsolni egy mászkálós bicajra is. -
OnLy16
tag
-
pbors
tag
-
mauimagic
senior tag
-
SteveAd
tag
-
mauimagic
senior tag
-
deva
tag
-
Friczy
senior tag
-
-=RelakS=-
veterán
Szóval szerinted a bakfiets oké, de ha már van rajta rásegítés, hogy fel tudjon menni a budai hegyekbe a fagyasztóval, akkor már kapja be?
Mert amúgy lehet, hogy ez van, bár ez a "legfelebb olyan, a hajtást segítő motorikus segédmeghajtással rendelkezik" rész kissé kacinfántosnak hangzik.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
rob210
nagyúr
Bár ahogy nézem ezek a mamár belépő szintű aluvázasak nem ütik meg a 200ezret újonnan se.
Egy neuzer is elég lenne nekem pl.
Abból láttam elég sokat egyenes kormánnyal.
A váltó a lényeg, mert azok elég vegyesen vannak ezeken.
altus/turney/ eddig én abban voltam , hogy ezek a belépő szintű váltok.
Egy ultegra, vagy 105 legalább jó lenne.
-
balintbaba
tag
Szerintem is jó a fitness, nagyon sok ember van, akinek a felhasználáshoz közelebb áll, mint egy koskormányos.
Giant FastRoad, Canyon Roadlite - ezek tuti jók, de annyi van, inkább nézz ki egyet te, neked kell tetszenie. Én elöl talán dupla tányérossal venném.
Ha 29-es, ballonos gumi kéne, meg vinnéd terepre is, akkor Scott Scale Gravel.
-
stickermajom
addikt
Természetesen futár függő a dolog, de szerintem ha egy futárszolgálatnál magas a panaszok aránya, az végső soron a cégre vezethető vissza. Végül is ők alkalmazzák a futárokat.
Mindegyik futárszolgálatnál vannak gyökerek, de azért a DPD évek óta elő-elő jön, mint problémás cég. Logouton van 2015-ös poszt is róluk.
-
setup
aktív tag
Vágtam egy kört alu ragszalagból. Hát csodálatosz lett. Jó, mindegy lecarom, akkor ez most idén ennyi.
Már nem emlékszem pontosan mennyi idős, de minimum 20 éves 6x3 Shimano Sis szetthez mindegy milyen fékváltókart veszek? Ha hatos, akkor tuti be tudom majd jól állítani vagy sokat variálnak ezeken a bowdenutakon manapság?
Lövésem sincs. Vagy 15 éve nem szereltem bringát. Szegényt mindig csak télen használom.Manapság egész évben motorozom már, még télen is, csak akkor nem, ha hó vagy ondós eső van. A leggányabb időben még mindig bringa, de hiába csak pár napot bringázom egy évben. A "C" vírusnak látjátok ennyi is elég volt a fertőzéshez.
Járvány van. -
vallas
őstag
-
balintbaba
tag
-
stickermajom
addikt
-
csidera
kezdő
-
mauimagic
senior tag
-
lsebestyen
addikt
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
-
fulton
addikt
Tapasztalatom az: nem rossz IS nélkül sem ha jó az optika es jó a fényviszony. 2K elég de hogy milyen a minősége a szenzornak az passz. Azt nem néztem hogy mire van rögzítve ha ilyen "gumipókus" megoldás van hozzá akkor az nem lesz jó, de tuti megoldható fixre.
Ha fixen van felhelyezve mint mondjuk a cycliq fly 6 pro nekem, akkor igen használható IS nélkül is a felvétel főleg jó fényviszonyok között. Ahogy egyre kevesebb a fény (sötétedik) úgy ugorhat pár rendszám az elmosódás miatt amit mondjuk a nem pont "sima" útfelületen való haladás okoz (de tapasztalatom az, azért akad képkocka amin a közeledő autó rendszáma még kivehető).
Sötétben már a többség(szinte mind) kuka.
Tehát ahogy romlik a fényviszony ez az elmosódás nagyban felerősösik. ( IS -nek ára van:aksi). hosszú úton: én is 2K es IS nélkül teszem. Egyébként 4K + IS de úgy kb 1-1.5 oŕával kevesebb az üzemidőm.(viszont még sötétben is megvan minden! rendszám)
A garmin 715 -ben nincs IS, de ott a felbontás is rosszabb 1080p és rosszabb az üzemidő, ellenben van radar is benne.A komolyabban érdekel akkor töltök fel neked nyers letölthető felvételt kép stabil nélkül meg képstabival milyen.
-
Khelben
nagyúr
Valamennyi elektronikus (szoftveres) stabilizálás azért szokott ezekben lenni. Én egy SjCam C100-zal kísérletezgettem annó (ebben is hasonló lehet a technika), menetrögzítőnek megfelelt. Nem egy akciókamera minőség, de használható lesz a felvétel. Nyilván nem MTB-re való downhill pályát megörökíteni, de országúton a közlekedési helyzetek rögzítésére megfelelő lehet, max a rendszámok olvashatósága nem lesz az igazi. Aki megörökíteni akarja a tekeréseket, az meg úgyis rendes akciókamerát vesz.
-
mauimagic
senior tag
Uhh b.szki, részvétem!
Nálunk pár napja volt 40 fokos láza a pulyának, de szerencsére úgy tűnik kiheverte az ilyenkor szokásos ovis bubópestis-ebola hibridet.
Az én agyamon is átfutott egy karácsonyi ügyeleti kiruccanás lehetősége...nem lehet nagy fun.A helyedben égetett szesz-búzasör kombóval próbálnék immunrendszersokkot előidézni, hátha a vírust is viszi magával...ha végül nem, rövidtávon akkor is megoldja a legtöbb problémát...
-
mauimagic
senior tag
-
lsebestyen
addikt
-
rétisün
veterán
-
stickermajom
addikt
-
MM
őstag
-
fulton
addikt
Elviccelitek, de patika. (és nem nem azt szilóztam...) csak felül a gumi borításnál. Teljesen meggátolja a viz lejutását, + nem csúszik fel a nyeregcsövön - egy jó ficsör. Ezt egyébiránt nem lett volna rossz ha a gyári gumi borítás oldotta volna meg, de hát lóg rajta. Így gondozás mentesebb használatot remélek és az mindig jó

-
dom1n0
őstag
-
fulton
addikt
-
totron
addikt
-
f_sanyee
senior tag
-
vlevi
nagyúr
-
MM
őstag
Nem írtad mekkora kell, de ha nagyobb, én ezt használom többnapos sztoriknál, nekem bevált: Newboler Aliról. Stabil, és lehet a tetejére is aggatni plusz cuccokat (pl. esőkabát).
Még nem áztam el benne, de ide főleg olyan cuccokat rakok, aminek nem gond, ha mégis.
-
parandroid
félisten
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Mezga Aladár
veterán
-
MM
őstag
"Vagy forgassam a kereket, pumpáljam ha kéri és jóvanazúgy?"
Én sem vagyok szaki a témában, de szerintem érdemes 1x jobban felpumpálni, és utána kicsit úgy is használni, vagy jól megforgatni és kicsit rázogatni a biciklit közben. Ugyanezt alacsony nyomáson is. Aztán normál nyomáson is mehet, minél többet használod, annál jobb lesz. Eljut a tej olyan helyekre is, ahol korában nem járt. Ha használod pár hétig, előbb-utóbb beáll, és otthagyhatod egy hónapra is simán.
Csak Stans-el van tapasztalatom, de azzal több bringán is. Az egyik kerék felpattintás után olyan szar volt, hogy tej nélkül pár perc alatt 0-ra esett a nyomás. Eresztett a felni illesztésnél, a küllőknél, a gumi oldalánál (ahogy nálad is) meg a szelep mellett, szóval kb. mindenhol. Betoltam a tejet, utána még 3x estéről reggelre leeresztett. Mindig felfújtam normál nyomásra, megforgattam + rázogatás. Aztán használtam is rövid utakra, amíg be nem állt, utána bátran vittem hosszabbakra is. Most simán otthagyom 2-3 hétre, ezalatt 2,5 barról 1,6-ra esik le kb.
Az is hozzátartozik, hogy ez a "B" bringánál volt, így bátran kísérleteztem, illetve lehet, hogy előbb-utóbb megkezdi majd a tej a küllőanyákat, de ami nálad a gumi oldalánál van, az nem okozhat ilyen gondot.
-
mauimagic
senior tag
A kép alapján rá van durrantva, ha egyenletesen látod a gumi-felni vonalat, akkor ezzel nem lesz gond.
Szalag szintén nem lehet, mert akkor a nipliknél/szelep mellett fújna ki.Tippre a tipikus kókányoló vizes/fűtésszerelő duma kell ide:
Ne tessék aggódni, majd beáll, kicsit még gyöngyözik, aztán majd jóleszesz, na egymilliókettő lesz összesen, ez mán nyugdíjaskedvezménnyel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De tényleg. A legtöbb TL kombóm sikersztori, de pl a Conti Raceking csinált ilyesmit pár napig, azóta is jó minden. -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
balintbaba
tag
Szerintem meg Thule és Tree Frog is bohóckodás egy dedikált outdoor járműhöz képest. Valamit magára adó kerékpáros kerégpárszállítója nálam egy VW ID Buzznál kezdődik.
-
zsamiatt
őstag
A rohadt sok bugra gondolsz ami van benne? A fenix 7 biztosan.
En buzztracket hasznalok ezzy4t vonohorgon. Semmi penzert nem cserelnem le. Osszecsukhato, remekul birja a nagy tempot is. 4 bringat frankon szallitok vele. Meg van 2 vagy 3 eve semmi baja. A baratok is allandoan kolcson kerik.
Thule mindig is tul arazott volt. Es ez nem filer baszas. De ha van jobb, olcsobban akor minek megvenni a dragabbat?Mas: tratlon nadrag pelus resze miben masabb egy sima bringas gatyahoz kepest? Van egyatalan kulonbseg a benne levo pelus mereteben, anyagaban?
-
dom1n0
őstag
-
attiss66
senior tag
-
Friczy
senior tag
-
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
Pilis széle.
Hosszú-hegyi csúcs és kilátás kerülhető, de egyszer érdemes oda felszenvednie magát az embernek, és akkor vissza megy mindig. -
pbors
tag
Felrakni viszonylag egyszerű. Megnyitod a vázat egy 4-es imbusszal, ott bemegy a szíj. Először az első, majd a hátsó szíjtárcsára felrakod, és simán behúzod a helyére a kereket. Nem igazán nagyobb macera, mint egy láncszakadás. Persze ha ott a szíj, mert ilyet a sarki zöldséges nem árul.
-
vakablak93
őstag
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ.
Most volt szervizben.
Új bovdent kapott. Be lett állítva minden.Nem kilazul, hanem egyik oldal hozzá ér a kerékhez.
Majd ha beállítom kb 500m után valamelyik ismét hozzá ér.
Ha húzgálom a fék kart csak az egyik mozog.
Tudom, a kis csavar alul. De hiába.
Beállítom és 500m után amineddig nem mozgott és állítottam most csak az mozog.Sajnos a szervíz azt mondta nem lehet tárcsa fékre cserélni, még adapterrel se.
"Nézd meg a feszítő rugókat/pálcákat hogy feszítsenek, a vázon ha több van akkor a rugók ugyanabba a lyukba legyenek dugva mindkét oldalon"
Ez nem tudom mit jelent. Sajnos nem értek a szereléshez.
Ha szét szedek vmit össze tudom rakni. És itt ki is fújt.
Youtube videókból be tudok állítani alap dolgokat és ennyi.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Van ott az a fekete képkollázs a bepipálható kockákkal és ha arra kantintasz görgethető....ott aztán van minden.

stickermajom...helyben állva, kézzel hajtva is nehezen forog? Xar középcsapágy minden irányba forgatva érződik.
Csápájev...nem a V fék dörzsöli ki a gumiköpenyt ott?
totron...értem én, hogy ösztönös (és gyakran hasznos is
) a futás, de az esetek 99%-ban ha megállsz megállnak ők is. 
-
komlo654
csendes tag
-
balintbaba
tag
Német órabérben lehetne mondjuk egyedileg kimaratni, görgő árban lenne az biztos.
Stucnit amúgy nálam nem eszi meg a görgőzés, inkább csak a csavarokat.Nagy érdeklődéssel figyelem amúgy, hogy még be sem köszöntött a szar idő, meg a rövid nappalok, de már ez a téma.
Én lehet elő sem fogom venni most télre, mert annyi más jó sport van, amit lehet még csinálni, ha a körülmények nem adottak a tekeréshez. Aki meg komolyan gondolja a bicózást, az már úgyis felmondott a munkahelyén, elvált és elköltözött más éghajlati övbe, így nem is kell görgő.
-
stickermajom
addikt
-
lsebestyen
addikt
-
parandroid
félisten
-
balintbaba
tag
Nekem szintrajzról nem tűnik olyan vészesnek, de gondolom ide kell majd az 52-es fűrészlap hátul.
Amúgy meg Cannondale monti tulajként kiváltképp nem kell fosni. Ha nem bírja a szervezet, csak meg kell kicsit taposni, és törött váz miatt nyugodtan fel lehet adni a dolgot technikai probléma címszóval.
-
jjeahh
nagyúr
Ez most komoly basszus? 2 éve amikor voltam is le volt zárva íjászat miatt egy nagy terület. Legalább táblákat vagy valamit kihelyeznek ilyenkor? Ha jól látom a Csákvár közeli erdő nagyrésze beletartozik
. [link] . Ezzel az útvonallal pl vajon pont beleesek a lezárt területbe, vagy csak találgatni lehet? 
-
balintbaba
tag
Köszi!
Bár nem vagyok a legnagyobb természetjáró, de elvileg 9-től 4-ig szabad a pálya. Jövő hét közepére lehet pont ideálisak lesznek a talajállapotok is.
-
f_sanyee
senior tag
-
jjeahh
nagyúr
Ott a rengeteg elkerített területre van tipp? Ha pl terveznék útvonalat, de az elkerített területre vezet, az is nagyon bosszantana. 2 éve amikor ott tekertem állandóan a kerítéseket kellett kerülgetni és a térképre senki nem rakta még fel ezeket a területeket, szal vakon tervezve gondolom simán belefuthatok úgy 500x
.
Már eleve az erdő sem igazán tetszik arrafelé, eléggé sivárnak, kopottnak tűnt, de ha az aszfaltot és elkerített magánterületeket sikerülne elkerülni, akkor legalább tekerhetnék végre egyet önfeledten, anélkül, hogy életveszélyben lennék a medvék, kaukázusiak, kangalok miatt. Ez már valami... -
attiss66
senior tag
Ja, akkor azért tetszik ennyire, mert egy eredeti Catelli-t másoltak a kici kínaiak? Nem tudom hogy vetemedtek ilyesmire, pedig úgy tudom a kínaiak nem szoktak másolni.
Még nem vettem temus Castelli-t, mert elfogyott az én méretem. Az eredetin is van skorpió vagy ezt a kínaiak találták ki/mert nekem direkt tetszik a skorpiós kesztyű
/? -
mauimagic
senior tag
-
Bosco1978
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...ami a gyantázást illeti, minden lánynak el kell kezdeni valamikor.🤭

. 
Hasaggymeg