- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 19:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Sziasztok!
Vasárnap elnéznénk a Girora. Szerintetek hova érdemes menni nézni? kinek mi a terve?
Nem lenne rossz valami kulacsot is begyűjteni, ha lehet
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
A képen látható gumit (pedálfordulat-szenzorhoz) hol tudom pótolni? Elszakadt. Decathlon? Bicikli boltok? -
FerNandor
őstag
Én a hétvégén upgradeltem a biciklit. Kapott új bowdeneket (fék, váltó), fékpofákat, új (használt) kereket dés új claris r2000-es rendszert. Az első váltója is ilyen és egyelőre azt mondom, hogy egy fosch. Ugyanilyen szarul megy hozzá a bowden. De igaziból valószínűleg azért, mert nem kompatibilis a meglevő fsa vero négyszögtengelyes hajtóművemmel. Gondolom az integrált kéne rá, megfelelő középcsapággyal, mert azzal gondolom kicsit kijjebb kerülne a váz síkjától a kistányér, amivel már máshogy áll a váltó és a bowden is és rendesen is működik. Ha a határoló csavart beljebb tekered, hogy nekifeküdjön a lánchoz, amikor a kistányéron van, akkor gondolom neked is már "jól" áll. Jelen helyzetben nem volt felfelé trimmelő fokozat sem és olyan volt, mintha le kéne törni az fvk-t nagytányérra váltáskor, annyira nem volt erőkar. Úgyhogy visszaraktam a 2400-as Claris első váltót, amivel patent módon működik annak ellenére, hogy a gyári leírás szerint nem kompatibilis vele. LOL
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Ajjaj, nehogy elvigyen a polizej.
Érdekes. Kimegy az ember Németországba és sorra veszi a bicikliket
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Szia,
köszi.
Ja, ismerem a bácsit, csak nincs se denszeszem, se zsíroldóm ekkora mennyiségben.... Ha elindulnék ilyen alkoholt keresni, az sicher, hogy sehol sem találnék és még csak hülyén is néznének rám, mert azt se tudnák, hogy mi a kínt szeretnék venni. De lehet, hogy akkor valahogy ki kell főznöm, tisztításképpen. Forró víz meg ultraderm vagy nem tudom, aztán max még egy brigéciol, meg tiszta forró víz, hogy teljesen tiszta legyen. És akkor lekenem újra a soudallal. Többet jelenleg nem nagyon tudok tenni.
#191903Hasaggymeg azért az utána állapot sem olyan szar
-
FerNandor
őstag
Ma végre tudtam menni egyet azóta, hogy a soudal waxot használtam.
Az biztos, hogy tiszta maradt a hajtás, mondjuk túl sokat nem mentem, 47km. Országút.
Azonban most, hogy már szép idő volt, sapka nem volt rajtam, így jobban hallom a zajokat is, viszont a soudal wax-szal hangosabb a lánc. Kistányéron inkább darálósabb, nagytányéron meg nyikorgósabb, mint valami tanyabike.
Na jó, talán annyira nem durva, de a Rohloff olajhoz képest jelentős. Normális ez? Összesen 3x raktam rá waxot, így első használat előtt, miután az előző réteg megszáradt. Mondjuk én nagyon finoman adagoltam neki, nem áztattam el. Lehet, hogy kevés volt, vagy ez ilyen?Mondjuk annyira még nem is zavarna, ha ez hosszú távon ilyen marad és még ennyivel egyszerűbb lesz a tisztítás/kenés, csak ne kopjon gyorsabban a rendszer. De majd meglátjuk.
Csatolok két képet.
Ilyen volt előtte: [link] elég durván bele lehet nagyítani.
Ilyen lett utána: [link]szerk.: Amúgy legközelebb lehet, hogy kiforralom a láncot ultradermben vagy valami, mert hiába áztattam brigéciolban is, gondolom maradt valamennyi olaj a csapokon belül.
-
FerNandor
őstag
A videóban, amit linkeltem, arról beszélnek, hogy Bradley Wiggins volt az 1 órás tekerés rekordtartója 54,526km-rel, mely során kb 440W-ot átlagolt. Ezt próbálja ki egy full kezdő, egy amatőr és egy pro, hogy meddig tudná tartani. Azt elvileg amúgy már Campanaerts megdöntötte, 55,089km-t ment (de Wiggins lehet, hogy nagyobbat teljesítményt átlagolt). Elég durva lenne a 200km-en keresztüli 500W.
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Nekem outin van 8as kazettában 11-es fogaskerék, mint legkisebb (11-25). Nálam is hangosabb, vagy darálósabb, nem is tudom. De mivel azt csak dombról lefelé használom nagy sebességnél, ahol már baromi nagy a szélzaj is, így az egészből észre sem veszek semmit
Amúgy elkönyveltem normálisnak 
-
FerNandor
őstag
Először azt hittem, arra megy ki a dolog, hogy menet közben szúrta magát a kamerák előtt
-
FerNandor
őstag
Szuper, köszi

Ha ez ilyen egyszerűen megy és neked is bír 180-250-et, akkor nagyon jó lesz
A Rohloff olajjam sem volt semmi bajom, sőt.. Csak 2x is hozzáértem a nagytányérhoz és annak ellenére, hogy nem tocsogott semmi az olajban mégis keletkezik annyi olajsár, ami gyonyörűen megfogja a ruhát és annyira nem is esztétikus. Mondjuk a wd40 brutál jól kiszedte
Kíváncsi leszek. 
És itt jegyezném meg, hogy most leszdtem a láncot is. (8-as Sram PC850) Ez volt kb a 4. alkalom, hogy levettem és első, hogy tisztítás miatt; az elején azért kellett többször, mert mindig volt valami. Na és a gyári patentszeme olyan, mintha elkopott volna
Nem pattan be, elég laza. Mondjuk nem hiszem, hogy menet közben szétjönne, de be kell szereznem egy patentszemet azért. Közben nézem, hogy van a decathlonban 2000Ft 2 pár. -
FerNandor
őstag
Megjött ma a soudal waxom. Le is takarítottam a biciklit és le is kezeltem a wax-szal a láncot. Outin vajon mennyit bír egy ilyen kezelés? Honnan tudom, hogy megint kenni kell? És olyankor elég csak áttörölni és mehet vagy vajon itt is brigéciolos nagyobb művelet kell?
-
FerNandor
őstag
Ez tényleg LOL

Csak kíváncsi vagyok, ha az ember csinál egy ilyen ingyenes verziót, akkor a kitakart részben a többi aktuális, egyénre vonatkozó eredmény szerepel vagy random értékek éppen az ilyen hekk miatt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#191058 ivana Egy kis forint erősödés nagyon nem ártana már, mert nagyon gyászos helyzetbe vittek minket.
Most mondjuk erősödik a Forint (gondolom nem az Euro gyengül), mert már lassan talán bemegy 356 alá. De ahhoz képest, hogy 2 éve 317 körül vettem az eurót, hát most leszakad az ember pofája.. -
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Igen... én most láttam ezt vagy ilyet először... Mondjuk a miértjén nem is mertem elgondolkodni, mert biztos kiderülne, hogy ezzel feltalálták a spanyol viaszt
De mondjuk nem hiszem, hogy akár 1 normális érvet is fel tudnának hozni a létjogosultságára
Állítólag gravel vagy milyen bicikli ez, hát én biztos nem merném csapatni az erdőben ezzel az amputált villával
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Vagy kamu volt, jelentették és letörölték az emberrel együtt. Elég sok ilyen van ott.
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Nekem Xoss G plus van. Az most a következő SALE-ben 43.77 dollár lesz előrenyúló konzollal. Nekem volt 1x-2x, hogy nagyon félrement a csiganyál a térképen, de reseteltem és azóta ok. Itt tudod megnézni. [link] Strava egy ideje xoss sprintnek mutatja, de az nem számít. A magasságot túlméri olyan 10-15%-kal, de azt korrigáltatom stravával. Amúgy CAD és pulzusszenzorral stabilan működik.
-
FerNandor
őstag
Komlón megint szakad a hó. Tiszta hihetelen..
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Én Pécsen az első aldiba 7:20-kor értem oda vasárnap és egy sem volt már. Mentem a másikba, ott még 3 volt. Most mindenki bicikli szerelő mester lesz.
Nem tudom, hogy telefonon tudnak-e segíteni üzletben lévő készlettel kapcsolatban, vagy a lidlt vagy a aldit egyszer hívtam iylesmivel kapcsolatban és ott tudtak segíteni... Amúgy valahol biztos van még..
-
FerNandor
őstag
Szerintem az alapvető probléma az, hogy az intelligensebb emberek azt hiszik, hogy egyedül léteznek a világban. Ezért pl, amikor rácsöngetek egy kerékpárúton tébláboló emberre, az általában teljesen megijed, főleg, hogy mondjuk a túloldalon van a járda. Az a baj, hogy sokan ilyen "állapotban" autóznak is.
De ugyanez megfigyelhető pl a LIDL-ben, amikor a boltba belépve, annak mindjárt az elején, az út közepén állnak meg nézelődni, vagy összetalálkoznak az ismerősök és az út közepén állnak meg beszélgetni négyen, mintha rajtuk kívül nem lenne senki a boltban - és akkor sem kapcsolnak, ha feltűnően alig lehet őket kikerülni - , vagy ott hagyja az út közepén a legnagyobb méretű bevásárlókocsit, amíg nézelődik. Sajnos ezek a dolgok sosem fognak megváltozni. -
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
same in english, aztaqrva
ez kemény
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Én sram pc850 láncot raktam fel az ősszel. Nem szoktam megbontani a tisztításhoz, de majd le fogom venni azért 1x-2x. 1269km van benne. Párszor amúgy az elején levettem, de ugyanúgy visszaraktam a sram patentszemet. Biztos van valami tudományos magyarázat rá, hogy miért nem lehet többször használni a patentszemet, de szerintem inkább misztikum
Mondjuk nekem outin van. -
FerNandor
őstag
Nekem is a brigeciol vált be,a környezetbarátabb. Mondjuk nem is próbáltam mást. Kb 15ml-t használok el egy tisztításnál és elég szép lesz
az 1 liter így elég sokáig elég is lesz. -
FerNandor
őstag
Én kb 300km-enként tisztítom és kenem a láncot, jelenleg rohloff olajjal.
Elég fura lenne ilyen sűrűn utánkenni
De, ha láncot waxolnak (forró wax-szal) ott is hasonlókat láttam, 250-300km... -
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
A zwiftes tekeréseidet elnézve straván, nem hiszem, hogy kint ne lennél attól jobb...

Itt az eszközzel lehet valami, mert nagyon durván elment az útvonal a ténylegestől. A hétvégén, azért főként napos időben mentem. A telefon párhuzamosan ehhez képest elég szépen rögzített. Mindjárt rakok be egy képet, mert azt hiszem erről nem raktam. Ezt a kis kínait én meg nem tudom kalibrálni sehogyan sem. Ez van és kész. Szerintem

-
FerNandor
őstag
Én ilyet használok, ha rákeresel vagy visszaolvasol kicsit, pont az elmúlt pár napban írtam róla. Nekem amúgy bevált, stabil kis kütyü, de az utóbbi 2-3 tekeréskor eléggé pontatlanná vált az út rajzolata (országúton, erdős részeken, de nem csak ott!). Tegnap reseteltem, meglátjuk. Pulzus és pedálfordulat is stabilan működik vele, de én ezek után azt tanácsolnám, hogy inkább valami jobbat vegyél.
#187595 ballazol ja.. biztos játszani akarnak
Azért megnézném, mit csinálna 8-10 ilyen medveméretű, szelíd kutyával Caesar Milan... 
#187609 peterkeT Lehet, hogy folyamatosan a féket húzva kell menned majd
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Köszi. Igen, a brouter nagyon alulbecsüli. De tényleg ez van, 20 felé rendszer és 20 féle adat... De talán akkor tényleg a strava állhat a legközelebb a valósághoz.
Erdős részén vajon egy drága garmin is össze-vissza húzná a csiganyálat?
jjeahh ez nagyon durva, 1.5 percig bírtam nézni. Jó, hogy felénk nincsenek ilyen kutyák, asszem hamar eladnám a biciklit.
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Peroxiddal Dr. Jan Pol szokta kitisztítani az állatok gennyes sebét
-
FerNandor
őstag
És te mit érzel 144-es pulzusnál és afelett? Mi történik akkor, ha eléred ezt?
#187278jjeahh nem tudom egyelőre, hogy az én esetemben miket jelentenek ezek a zónák. Sokszor úgy érzem, hogy pl. 160-as pulzussal is baromi soakt tudnék tekerni.
Tegnap nyomtam neki, hegyen-völgyön, folyamatosan szembeszél is volt, mert miért ne... így lett az átlag pulzus 156 vagy 157.#1872796030D 105-ös pulzusátlag? Kemény vagy.
Több dolgot nem értek itt amúgy. Hogy lehet, hogy 50m szinttel 198w a becsült teljesítmény 22,9-es átlagsebességnél?Nekem a tegnapira pl 63km/600m és 109w-ot ír 24.4kmh-ra.
Az is baj talán, hogy én nem nagyon tudok itt szint nélkül menni, mert bármerre indulok, domb van.
-
FerNandor
őstag
vagyis éhgyomorral, nem üres gyomorral. és nem lassan menni nem tudok, hanem alacsony pulzuson
állandóan szembeszél van, meg sok a domb és valahogy nem tudok "nyugodt" maradni. Bár mondjuk nem tudom, hogy milyen pulzuson kéne ténylegesen is mennem/alapoznom. Terveztem februárra egy diagnosztikát. Találtam Pécsen (Pekzones Cycling, ha jól rémlik), de sok minden közbejött most és így értelmét sem láttam, amíg nincs valami normálisabb állóképességem. Kint meg amúgy is magasabb a pulzus, mint pl. szobabiciklin. -
FerNandor
őstag
Erre válaszolok/kérdezek, ha már INTELligent belinkelte.
Az, hogy neked 144-es pulzusnál van a laktátküszöböd, az mit jelent a gyakorlatban?
Hogxan kell ezt elképzelni? Mi történik akkor, vagy 144 felett?xy.zsolt ez a szódabikarbóna meglepett. Néha akkor szoktam inni, ha savam van, de végső esetben, mert szenvedés meginni
Én mondjuk sokszor mentem futni régebben üres gyomorral, én szerettem és jó is volt. Mármint nem volt semmi rossz érzés
Az a bajom mostanában amúgy, hogy nem nagyon tudok lassan menni...
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Jaja, dübörög a forint. Ha én is látok valamit mondjuk 2-300 euróért, felszorzom a szép kis árfolyamunkkal, máris nem jó üzlet és dobok egy hátast. Kéne váltanom a nyárra is, de ez már sosem lesz a régi, így meg, mintha a körmeimet tépnék.
-
FerNandor
őstag
Nem tudom, hogy mennyiért keresel és pontosan milyet, (lemaradtam), de a decathlonban van van rysel shimano 105-tel. 379ezer, azt hiszem. Ha jól láttam, van minden méretben készleten. Ha nem lenne biciklim és újat akarnék én elgondolkoznék rajta, nekem tetszik.
Közben megkerestem [link]
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Inkább Nolan Tenet c. filmje jut eszembe.
Ez vajon mit élt át?
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Kell valakinek egy Shimano 105 CS-5700 10 sebességes 11-28 kazetta?
-
FerNandor
őstag
Köszi, lehet
de valami ínak vannak a térdem mögötti részen a hátsó combrész aljában
nem vagyok egy anatómia professzor
#185907RexpecT köszi, utánanézek, bár egyébként nem vagyok egy konditerembe járós, akkor inkább már úszni járnék. Lehet, hogy szerzek majd ilyen edző gumiszalagokat is, ha vannak valami erre irányuló gyakorlatok.
#185909xy.zsolt szerintem egy jófajta decathlonos 15 ezerFt fölötti kategória jó lehet. bár nem értek hozzá, de nekem érzetre elég jó volt. Elsőre olyan volt, mintha felhőkön futnék
-
FerNandor
őstag
Dorian a házimozis topikban
és milyen igaz.#185901xy.zsolt én a Decathlonban vettem jobb kategóriás saját márkásat. Érzetre is sokkal jobb és könnyebb volt benne futni (de az asszem amúgy terepfutó cipő). De inkább nem futok mostanában a térdem miatt.
Úgyhogy valószínű utcaivá avanzsál majd
A doki szerint a comb hátsó részén lévő szalagokat kéne erősítenem, de konditerem nélkül nem tudom, hogyan, majd utánanézek. Meg a bal combom még mindig kisebb, mint a jobb. -
FerNandor
őstag
Nagyon masszív. Csinálok majd képeket. Jött még egy, azt még nem próbáltam, de az is nagyon jónak tűnik.
-
FerNandor
őstag
Nem lehet szerintem rossz, mert a Giyo kamáslik nagyon jók.
-
FerNandor
őstag
Kis segítséget kérnék.
A CAAD8 2014-es vázra mekkora első váltó kell vajon? 31.8-as vagy 34.9-es?
Lemértem a váltó mellett, a cső kerülete 103mm körül volt, ami olyan 32.8mm-es átmérőt jelent.
Akkor a 31.8-as kell és az így pont rászorítható? -
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Én ma lemostam a biciklit, megtisztítottam a hajtást, elég szép lett. Aztán meg kicseréltem a stucnit egy kisebbre. Remélem valamikor ki tudom majd próbálni, aztán lehet, hogy kiveszek egy-két távtartót is.
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Gondolom azért, mert Magyarországon mindenki - tisztelet a kivételnek, már ha van - egyből meg akar gazdagodni. Pl, amikor egy bryton rider 420 neten pl decathlonnál 39990Ft, addig egyik nap egy helyi kerékpárboltban a duplája volt.
Most kérdezem én, hogy ennek 2021-ben mi értelme van, amikor már a nyugdíjasok nagy része is facebookozik; vagyis internetet használ a babák meg facebook fiókkal születnek lassan? Kb 30 másodperc alatt megtudja az ember, hogy neten mennyibe kerül. Nyilván sok esetben van bérleti díj, rezsi meg egyebek, de ez így akkor sem normális szerintem. (pécsi viszonylatban beszéltem amúgy) -
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Nekem olyan volt a lidlis pumpán és elég hamar tönkrement. Az új decathlonos pumpa sokkal jobbnak tűnik, mint a lidlis valaha is volt.
Rendeltem mást is aliról, így onnan rendeltem most ezt a 2db dupla pumpafejet, mert így nem is volt sürgős. Meglátjuk, milyen lesz. A decathlonban az, amit mondasz, most már 1990Ft azt hiszem. Meglátjuk, mennyire lesz jó az alis
-
FerNandor
őstag
Én nem is szoktam vinni magammal se pumpát, se belsőt stb
1-2 kulacs, kulcs, zsepi, szig, meg max banán vagy egy valami szelet akármi.
múltkor mondjuk tönkrement a lidlis állópumpám feje.. kellett vennem egy decathlonosat gyorsan. De aliról rendeltem pumpafejet potom pénzért. -
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Nekem ez vált be: [link]
30$ fölött van jelenleg érvényes 2 dolláros kupon. (asszem lehet mást is venni tőlük, úgy is érvényes kifizetéskor, mert ugyanaz a bolt, a szállítás viszont nem vonódik össze)
Ez a sapka: [link]
Ilyen felsőt rendeltem még, szintén jó: [link] akkor még northwave-es volt amúgy, az most már nem elérhető. Most lehet, hogy ilyen felirat nélküli. Hétvégén egy ilyen felső volt rajtam és alatta egy ilyen decathlonos aláöltöző: [link]Egy ilyen kamáslit rendeltem még, ez tegnap jött meg: [link] kipróbálni még nem tudtam, majd a hétvégén remélem, de nagyon minőséginek tűnik. 43-as a shimano rp1-es cipőm, de kb mégis akkora a külső hossza, mint a 41-es utcai sportcipőmnek. Ezért L-est rendeltem. Szépen passzol is, csak picit nehéz felhúzni a kialakításából adódóan.
Én 168/67 vagyok, a nadrágból és a felsőből is M-est vettem. A nadrágnak változtattak nem rég a szabásán és így a szára hosszabb legalább 5 centivel. El akartam adni ezért, de aztán írtam nekik alin és azt írták, hogy azért ilyen, hogy kényelmesebb legyen a térdnek, ahogy hajlik. Hát mondom jó, lehet, hogy ennyire balfék vagyok, hogy egy nadrágot sem tudok felhúzni rendesen...
Na, felhúztam még egyszer és tényleg én voltam a béna, annyira elasztikus és jól illeszkedő, hogy azt az 5cm-t teljesen el lehet tüntetni és nem látszik belőle semmi felesleg, csak olyan volt mintha "túl kellett volna húznom derékban". Ezért szerintem egy, még talán 175cm-es embernek is jó lehet így az M-es hasonló testsúllyal. De amúgy pontos a táblázatuk is szerintem. -
FerNandor
őstag
Igen. Garázs falára, de igazad van. Inkább megvárom az Aldis/lidlis állványt.
Köszi vallas és f4lcon!
Hát igen, jó lenne ha európai raktárakkal menne tovább. Ezek az alis, minőségi biciklis nadrágok szerintem nagyon jók, most mindegyikből van már pár darab, egy jó ideig elég, de nagyon jó alternatíva amúgy, mert én 20-30-40 vagy még több ezer forintot biztos nem adnék ki ilyen holmikért. Úgyhogy nem tudom, mi lenne akkor velem. Vettem a decathlonban a "biciklis karrierem" legelején egy leárazott téli kantáros nadrágot, akkor még tapasztalatlan voltam és a szivacsbetét kb semmit nem ér benne és az is volt annyi, mint egy alis.. -
FerNandor
őstag
Amúgy nem tudom, tudjátok-e, de kb a nyáron tervezik eltörölni ezt az összeghatárt, utána nem tudom, mi fog vonatkozni pl az Alis vásárlásokra, de ha már az ÁFA rájön, az is sokkal meg tudja dobni a költséget és valószínű még valami vámkezelési díj is lesz. De én nem olvastam még utána, mindenestre lehet, hogy érdemes bevásárolni addig a jövőre nézve

Én most még egy ilyen szerelőállványon gondolkodtam el, nem tudom, hogy megéri-e. 24 dollár kb kuponnal. [link]
Váltót beállítani stb kis otthoni karbantartásra. Nem tudom, hogy a lidlis/aldis állvány mennyibe szokott kerülni. -
FerNandor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- Eredeti játékok OFF topik
- SörcsaPH!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na jó, talán annyira nem durva, de a Rohloff olajhoz képest jelentős. Normális ez? Összesen 3x raktam rá waxot, így első használat előtt, miután az előző réteg megszáradt. Mondjuk én nagyon finoman adagoltam neki, nem áztattam el. Lehet, hogy kevés volt, vagy ez ilyen?
Ez gravel vagy ilyesmi amúgy?