Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz Runner_fxr #128246 üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, hogy kell-e a zip vagy sem. Elsőre legyintettem, aztán eszembe jutott, amikor melegebb időben 30-40 percet is mászok egyben, akkor nem biztos, hogy hiányzik a térdvédő a hőérzetemnek. Amikor meg jön a játék akkor meg csak feltenném. Ha hullámos az út, vagy egy fix helyre megyek ki, akkor persze el lehet dönteni, hogy vagy vele vagy nélküle. Még nem tudom mi a tuti, ezek csak gondolatok és új szempontok egyelőre.
A félelem kapcsán az lehet a gond, hogy én mondhatni öregen kezdtem el igaziból montizni, már akkor is 31 voltam, addig kemény terepen sose bringáztam max erdei úton, most meg itt vagyok 40. Én már nem megyek úgy neki egy rámpának, hogy nem tudom hol az érkező oldal, vagy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy megugrom/merem azt a távot/magasságot. Eddig 2 komolyabb esésem volt és mindkettő ugratás. Egyiknél egy vízmosás kijáratán ugrottam el (előttem bemondták, hogy lehet ereszteni) aztán útban volt egy fa. Annyit tudtam korrigálni, hogy oldalba kaptam így le tudtam pattanni róla. A másik meg egy klasszik ugratásból előre bukfenc lett. Ezen eset után vettem rögtön egy droppert, hogy többet ne legyek lusta letenni a nyerget. Sokat fejlődtem technikában az elmúlt évek alatt, sokkal gyorsabb vagyok már lefelé is, állóképességgel nincs gondom.
A héten amikor megjött az új vas (egy Canyon Spectral AL6.0 2019) nem bírtam ki, hogy ne üljek rá, hát valami brutál cucc. Úgy dönget le a hosszú lépcsőkön, hogy szinte meg@ssza a lépcsőt Semmi lánccsörgés csak a gumik halk puffanását hallani azon kívül néma csönd. Korábban már 2x teszteltem Speci endurot, amiknél pont azt éreztem, amit írsz, hogy túlzott önbizalmat ad, nagyon megbocsátó és csak úgy észrevétlen felépül a brutál sebesség a kemény terepen is, amivel kezdeni is tudni kell valamit egy egy nagyobb akadály esetén.
Szóval abszolút értem miről beszélsz és emlékezni is fogok erre az elején. Nagyon szeretnék már ugri bugriban többet fejlődni, mert azért egy xc bringa csak nem arra való, még ha össztelós és jó fék van rajta akkor se. -
dunkel
őstag
válasz Runner_fxr #128246 üzenetére
Igen, a K2-nek elég komoly készlete van, akár téli, akár nyári cuccokról van szó. Nem könnyű ez a biznisz, tarthatsz brutális ruha készletet, de akkor is benne van a pakliban, hogy nem fog menni, mert a legtöbben csak felpróbálják, majd ha megvan a pontos méret, berendelik egy német webshopból, 10 euroval olcsóbban.
Igen néhányan ezt csinálják, de sokan vannak akik egyből meg is veszik a passzoló darabot. Ha nincs készlet abból eleve kizárt, hogy bármi biznisz legyen. 10-15% felárat szerintem mindenki kifizetne. 30-40% felárat már nehezebb megemészteni.
Ahol van készlet ott van értelme ruhát árulni. Ahol 3 mez van oda nem megyek el ruhát próbálni. Max aki oda hordja a bicajt fog belebotlani. -
StLui
veterán
válasz dunkel #128253 üzenetére
10 % felár van csak az áfa miatt a német webshophoz képest, ahogy írtam, még az itt emlegetett, jó nagy üzlettel rendelkező osztrák bolt sem tart csak néhány darabot, hogy ha akarsz venni mondjuk térdvédőt vagy mezt, akkor tudjon 1-2 darabot max mutatni.
egy fajta térdvédőből van 3 méret, egy márkából meg van vagy 3 féle, pl ION. kapásból 9 db, csak egy térdvédőből. Könnyen lehet a következő szezonra több érték ragad be neki, mint amennyit keresett az eladottakon. Nagyon pici ehez a magyar piac. (ahogy látom az osztrák se vállalja ezt be)Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ZolkoW
őstag
hehe, tegnap megtaláltam egy régi nyeregcsövem, azokból az időkből, mikor még volt időm ilyesmikre... egy hátranyúlós Acorból faragtam, onnan tudom, hogy találtam egy olyat is, ami még érintetlen (mert ez közben asszem rövidnek bizonyult). Ezt használtam is, de most, hogy előkerült, keresek majd más fejkialakítású csavarokat. Az extra pálcikák rozsdamentes acélrúdból vannak kifaragva, a bölcső az eredeti.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
bexinho23
őstag
Xiaomi A1-ről van szó, de a jövőre gondolva (figyelve a telefonok méretnövekedési tendenciáját) muszáj a mostani elfogadható méretnél nagyobb méretben gondolkoznom. Esetleg tudsz ajánlani váztáskát, ami méretes, de mégsem otromba?
Amúgy most kettő között vacillálok.
Ez az egyik.
Ez pedig a másik.Illetve gondolkoztam egy ilyen lánctisztító eszközön is (Dechatlonban 5ezer). Van értelme ennek? Vagy nem túl hatékony?
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz 6030D #128249 üzenetére
A BMX kicsit más tészta, ezek se normálisak. Terepen esni más azért, egy ismerősöm dupla könyök törést szenvedett el, pont előttem, mert egy előrebukást követően ő úgy gondolta, hogy erőből megfogja azt az esést. Soha nem szabad erőből megfogni az esést. Nem könnyű dolog ez fejben, mert ezek hirtelen reflexes mozdulatok, hogy véded magad ahogy csak tudod. Nekem is volt olyan, hogy estem egy nagyot, tudtam, hogy ha ezt most megfogom, eltöröm a kezem, és nem fogtam meg, hanem szándékosan hagytam, hogy összemenjek az esés alatt, fájt mindenem így is, de nem lett törés sehol.
sebgutkopf: Nekem biztos nem kéne zip-es térdvédő. Szerintem jobb a csak gumis. Annyira nem rosszak, egész jól el lehet benne tekerni.
Én azon gondolkodom, hogy egy nyakcsigolya védőt veszek, mert szeretnék idén párszor menni bikepark-ba és ott tényleg bármi megtörténhet.Az biztos, hogy számít mikor kezded. Én nagyjából 12-13 éves koromba mentem fel először ide a Budai-hegységbe, konkrétan terepezni. Persze akkor még nem voltak ilyen gépek mint manapság, mert 1992-93 körül jártunk. Nagyjából a full merev Cro-mo Schwinn montival kezdtem, utána jött a GT karakoram 95 körül, amivel anno CC-ben kezdtem versenyezni, ma ezt XC-nek hívják ugye. Visszagondolva már a full merev bicajjal is elég őrült dolgokat műveltünk, de azért nyilván nem tudtunk olyan tempót menni, mint a mai gépekkel. A versenyzéssel felhagytam, de a bicajozás megmaradt, utána szép lassan lépkedtem felfelé a "ranglétrán" MTB szempontjából, cserélgettem a bicókat, jött a FR/DH őrület, volt vagy 4-5db Konám. Egy Chute, ez egy merev vázas FR/Dirt gép volt, már komolyabb RS villával, aztán vagy 3db Stinky, ezek már komoly össztelós FR bicók voltak, 180-as rugóutakkal, aztán végül egy Stab Primo, 200mm-es DH szörny. Utána kicsit mérséklődtek a rugóutak, és egyre inkább elmentem a tekerhetőség irányába, Trail/Enduro kategóriában már nem is emlékszem rá pontosan hányféle bringám volt. 2014 körül meg váltottam elektromosra, de ugyan úgy Trail/Enduro kategóriában. Ez idő alatt nyilván sok mindent megéltem, de azt nem mondanám, hogy valami profi lejtőzős lennék, mondjuk úgy az átlagnál gyorsabb vagyok, lavírozok a még biztonságosnak vélt és az őrült tempó között. Szerintem a bikeparkozás sokat tud segíteni, mert az ugrásokat jól el lehet sajátítani rendesen karbantartott, különböző nehézségű pályákon.
dunkel: Ebben bízunk mi is, ezért idén lesz nagyobb mennyiségben ruha.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #128243 üzenetére
Egyszer én is úgy jártam.Miután gondoltam láncbontó,pumpa,belső és néhány folt elég lesz sosem maradni az út szélén,azzal szembesültem,hogy kicsavarodott a szelepmag,és hiába fújta elengedte a levegőt.Azt akkor ott 2 kis fadarabbal sikerült meghúzni,de azóta mind2 kerekemen ilyen szelepsapka van.Elég nehezek,de biztonságot nyújtanak.
(#128245) Ákkk...szerintem ő sem üldözi,csak ösztönösen mozgásban marad,aminél jobbat az adott helyzetben én sem tudnék.Ha megállsz és visszafordul,esélyed sincs a menekülésre,már lefele sem,nemhogy felfele,egyetlen esélyed nagy sebességgel elhúzni mellette.Szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #128258 üzenetére
Ennek vajon mi lehet a neve angolul? Pár grammot simán benyelnék miatta
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
6030D
Ármester
válasz Runner_fxr #128257 üzenetére
Igen, de az, amire te gondolsz, inkább a kezek letámasztására vonatkozik. Ő is, illetve több bringás erőnléti edző is hivatkozik rá, hogy az izmaiddal tudod legjobban megvédeni magad, mert ha nem feszíted meg mondjuk a törzsed esésnél, akkor nyeklik össze vissza. Nyilván más terepen, főleg ha nem csak előre tudsz esni, hanem lefelé is, esetleg köves, sziklás részre. A lényeg, hogy esni hülyeség, abból mindig csak a baj van. Nekem az őszi bukfenccel valószínűleg egy bordám repedt el, de kihordtam lábon. Pedig sebesség se volt, csak bukfenceztem.
Amúgy Bikefun bolt lesztek, vagy csak Merida tesztcenter?
Hasaggymeg: ezt ismerem, csak alapból nincs itthon ilyen. Akkor esélyes, hogy mindnek kiszedhet a szelepmag? Akkor elmegyek egy ilyen sapkáért. Súly nem számít, a vasparipán lesz.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #128260 üzenetére
Szerintem minden autószelepben szelepmag van és az kicsavarható.Volt olyan dekás belsőm melybe nem lehetett eléggé becsavarni ahhoz,hogy ne engedjen egy keveset. Most defektnél is használom,ha le kell engedni a kereket,kitekerem és egyből megy a levegő,nem kell a tűt nyomogatni.
Ami a bordatörést,vagyis inkább elmozdulás nélküli repedést illeti,azt általában lábon hordod ki,a pihenésen kívül sem sokat tud javasolni a doki sem.jjeahh...régebb a bringákon mind ilyen volt,a műanyag az újkori találmány.Nézz egy tanyabájkot és ha nem szelepgumis szelep van rajta akkor ilyen sapka lesz a végén. Amúgy a legtöbb sufnituning műhelyben fellelhető.
(#128250) jjeahh...enyém is olyan,hogy mind2 szeleptípus tudja,mégis inkább átalakítót használok mert a presta szerintem egy olyan elcseszett találmány,hogy csak!(#128256) bexinho23...az a sok kis redő,varrás,ránc majd gondot okoz mikor sáros lesz és meg kellene takarítani.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #128261 üzenetére
Kösz, hasznos cucc ez, szelepsapkát nem találtam, de külön apró szerszámot igen, egyet be is zsákoltam ebayről, a foltok mellett elfér a táskában.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz 6030D #128263 üzenetére
Mert a legutóbbi belsőmből többször kicsavarodott ez a rész a szelepsapkával együtt és mivel nem tudtam rendesen visszacsavarni végül kilőtte magából. Mivel nem találtam meg, nyakig sárban, -1 fokban cserélhettem belsőt . Meg ahogy Hasaggymeg is írja, ha defektet kapok és belsőt kell cserélni, kitekerem és egyből megy a levegő,nem kell a tűt nyomogatni.
ZolkoW: Azt én is hordok, de sajnos nincs rajta ilyen bizbasz.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #128262 üzenetére
Kulcs sem kell ha ezt használod. Amúgy a presta szeleptűt könnyebb nyomni,mint a rugóval ellátott schradert...bár a prestára ez a szelepsapka nem jó.
Az esésről még annyit,hogy bár biztosan van különbség az között ahogy egy hetvenéves öregasszony és egy Red Bull Rampage-es esik,amíg nem törtem össze térdem én is úgy tartottam tudok esni,met hát estem is életemben éppen eleget ahhoz,hogy megtanulhassam. (2 agyrázkódás,4 csuklótörés,számos ficam)[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz 6030D #128267 üzenetére
Ja, ilyent vettem, de ez sem lehet rossz.
Hasaggymeg: Ja, nekem prestára kell, meg drága a posta is
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Runner_fxr
Ármester
válasz 6030D #128260 üzenetére
Kezek, lábak, igen, leginkább erre. Hogy az izmaid amúgy megfeszüljenek, az alighanem kb elkerülhetetlen az esés pillanatában. De kézzel lábbal, erőből megfogni bármit, az mindig egy komoly veszélyforrás.
Azt én sem mondtam, hogy szándékosan el kell esni, de ha soha nem esel, akkor nem is tanulod meg a helyzetet kezelni.Bikefun bolt? Nem, csak áruljuk a termékeiket is, de nem kizárólagosan. Teszt center sem leszünk, arra ott van Merida Concept Store.
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #128271 üzenetére
Elvileg a fekete műanyagot vette. [link]
Runner_fxr csak írtad, hogy Merida meg NW, aztán azt hittem, valami turpisság van. A Bf oldalán meg ez a két lehetőség van a viszonteladóknál.
Hasaggymeg: ha kellene, én esztergáltatnék karbonból.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #128273 üzenetére
Próbáltam csőbe húzni 2 kőnehéz szelepsapkával,de nem állt kötélnek.
(#128264) flash-...A legszarabb,de még mozgó rugó is jobban csillapít a karbonnál,melynek csillapítása szerény véleményem szerint inkább placebo,mintsem mérhető tény.Az meg,hogy kotyog,nehéz,csavarodik és még isten tudja milyen egyéb rossz tulajdonsággal rendelkezik egy ilyen alsó kategóriás teleszkóp más történet,amiért valóban célszerűbb lehet egy merev karbon,vagy más villával helyettesíteni.
(#128273) 6030D...szerintem a parafa könnyebb,még ha használhatatlan is.
Na elég volt a hülyéskedésből,megyek megtanulni esni!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #128275 üzenetére
Tudsz te, én vagyok a szemtanú
Na jó én csak azt láttam, hogy ugyanazzal a lendülettel vissza is pattansz a bringára.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ivana
Ármester
válasz Hasaggymeg #128275 üzenetére
Én csillapítás alatt azt értem, hogy csökkenti a rezgést, na ebben a karbon jó. A suntour rugós villa meg nem csökkenti a rezgést, hanem konkrétan pattog az úton, nem teljesíti a felfüggesztés alap funkcióját, hogy úton tartsa a kereket.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz ivana #128279 üzenetére
Azért ebben érzek némi túlzást. Azt nem várhatjuk el egy szerencsétlen alap trekking telós villától, hogy úgy dolgozzon mint egy minőségi mtb villa. Ezek a nagyon negatív vélemény úgy tudnak megszületni, hogy vagy a felhasználási terület nincs jól kiválasztva, tehát mondjuk olyan úton, pl terepen használjuk a cross gépet, ahova egyáltalán nem való, vagy maga a villa van már katasztrofális állapotban, pl törött perselyek miatt össze vissza kolbászol, illetve be van rohadva és alig mozog befelé. De ha maga a villa megfelelően működik, tehát nem lóg túlzottan, mozog is rendesen, akkor az a 63mm bőven elég arra, hogy komfortosabbá tegyen pl egy városi bicajozást. Nyilván a karbonnak vannak jó tulajdonságai és ha kerékpár technológiai szempontból vizsgálódunk akkor egy karbon merev villa minőségibb termék mint egy alap suntour rugós villa. Rezgést is csillapít a karbon, de ha konkrétan belemész egy kátyúba, vagy nagyon fos az útminőség, akkor kizárt, hogy egy karbon merev villa nagyobb komfortot adjon mint az alap, de megfelelően működő alap suntour trekking villa.
-
ZolkoW
őstag
válasz Runner_fxr #128280 üzenetére
Nem vitatkozásul, de tettem már kukába RST 80-as (lehet hogy 75-ös, már nem emlékszem) trekking villát, ami szinte új volt, csak be kellett látnom, hogy más a tűréshatárom csattogás tekintetében, mint a gyártónak ;-)
Az volt az egyetlen újonnan (egyben) vásárolt biciklim gyári villája, egy évet talán mentem vele jórészt településen kívüli aszfalton, néha földúton. Azt annyira utáltam, hogy nem volt pofám meghirdetni ingyen sem, előbb egy acél, aztán egy magasabb alu merev került a helyére.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
StLui
veterán
FB írás egy érdekesebb telószervízelésről
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
IMIIKE1998
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
agydinamót használ valaki? elég hasznos cuccnak tűnik hosszabb túrákra, de kíváncsi lennék, mennyiben nehezíti a hajtást működés közben.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Runner_fxr
Ármester
válasz ZolkoW #128281 üzenetére
Az alap RST olyan amilyen, tudom, hogy némelyik vállalhatatlan, de az alap Suntour szerintem használható.
Csodát nem szabad tőle várni, amire kitalálták arra jó. Nem veri szét a csuklód minden kátyú, ellenben egy merev villa szétszedi a csuklód fos úton, akármilyen szuper karbon. Ha arra használjuk amire kitalálták, nincs vele gond. -
IMIIKE1998
őstag
válasz Runner_fxr #128285 üzenetére
Én csak azt nem értem a belépő trekking villákban, hogy miért kerülnek annyiba, mint egy alap monti villa... Most fele rugótút, max. fél kg különbség. Akkor inkább választom a nagyobbat, mivel az áruk is azonos.
-
Mezga Aladár
veterán
Annyira jó idő van, hogy magam részéről megnyitom a 2019. évi szezont.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz FireKeeper #128284 üzenetére
Én igen, trekkingen, mintha ott sem lenne
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mezga Aladár #128287 üzenetére
Még csak moost?? . Mondjuk én sem tekertem sokat idén, csak 250km jött össze eddig 2300m szintecskével. Nálunk amúgy max fatbike szezon van, a városban 38cm havat mértek és azóta is havazik, eddig van vagy 50cm, hegyen meg 1 méter . Sajnos így rákényszerültem a futásra .
-
Runner_fxr
Ármester
válasz IMIIKE1998 #128286 üzenetére
Kb ugyan annyi anyag van mind a kettőbe, gyártásköltség szempontjából nem sok a különbség. Ha trekkinged van, akkor nem választhatod a nagyobb mtb villát, mert egy choppert csinál a trekkingből. Semmi értelme nem lenne.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz StLui #128277 üzenetére
Reméltem már elfelejtetted! 😫...tudod,a szokásos "nem is fájt" felpattanás a földről,közben fáj mint állat és alig bírsz visszaülni.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mezga Aladár #128291 üzenetére
Én nem, de szintén aszfalton nyomom mostanság az alapozót, szal... jelenleg lehetne outim is akár, csak nincs pénzem rá
-
Runner_fxr
Ármester
válasz sebgutkopf #128252 üzenetére
Jó választás az a Canyon, ezek már komoly gépek lefelé. Én is alig tudtam még menni az új bringával, pár lazább kört mentem vele. Egyelőre még csak utas vagyok a bringán, 10 szer többet tud mint én, de brutális lesz.
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #128293 üzenetére
örök emlék
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz StLui #128296 üzenetére
Mondjuk nekem is megadta a végső lökést a sisakvásárlás irányába. (kicsit megütöttem a fejem is )
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
CST C1730 Sensamo Speed reflexcsíkos drótperemes 622/700c külsőről tud bárki valami infóval szolgálni?
Tavaly előtt a bringával együtt vettem Schwalbe Spicer K-Guard HS442-t ami tavaly nyár kezdetére kissé szétment.
Szerettem ezt a gumit és kihúzta még ebben a sérült állapotában a nyarat, igaz pár defektet átélt kb. 3-at két nyár alatt.
Tavaly télre vettem CST C1313 Traveller City Classic-ot ami még mindig fent van a bringán és egész jól bevált. Igaz nagy hó nem volt a városba, egyszer mentem 2-5 cm vastagságban pár száz métert de aszfalton akár vizes körülmények közt is szépen teljesített 20-25 kh/h-nál.[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
válasz Runner_fxr #128295 üzenetére
Múltkor végül kimentél tekerni? Bocs, nem tudom hogyan hívjátok arra fele azt az erdős részt, HHH? Az érdekelne, hogy akkor volt-e ott sár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Bundle topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Futás, futópályák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest