Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#127601) inifini


inifini
tag

Abszolút megéri ez a sky akció, biztos, hogy jó anyagból készült. Nekem bicycle line eredeti mezeim vannak nyárra, annyira más minőségben, mint a többi. Abszolút megérte az árát, pedig akciósan is elég húzós volt. Még a nyári barnulás okozta munkás effekt is alig látszik. A téli ruháknál is abszolút érezhető a minőség/ár összefüggés.

(#127602) Hasaggymeg válasza 6030D (#127593) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

...ja,és akkor az előítéletekről nem is beszéltem.Gondolom Pinarellos mezben már azért nem köszönnének,mert az sznob,mi? ;] Apropó,nincs valami fókás matricát ragasszam le ezt a bétvint köszönjenek nekem is? :DDD Amit linkeltél az jópofa,mint azok a csontvázasok stb.,nem mozgó reklámok.
Amúgy mindenki azt vesz magára amit akar,saját véleményem mondtam el,mivel nem vagyok márkabuzi,mindig úgy gondoltam minimum ingyen kellene adják hogy fejemnyi betűkkel reklámozom őket. :U ...aztán meg külön élvezet egy szkájost lehagyni,olyan mintha Froome-ot sapkáznám személyesen. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#127603) 6030D válasza Hasaggymeg (#127602) üzenetére


6030D
Ármester

Ha te vetted volna meg a fókát, adtam volna hozzá neked egy mezt. :DDD

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#127604) Zsohi


Zsohi
őstag

Használ itt valaki kuplungos hátsó kerékagyat, gondolok itt az Onyx, Stealth és társai. Annak ellenére, hogy egy ideje már a piacon vannak még csak a minap futottam össze velük és meg kell, hogy mondjam akarok egyet. :)) Teljesen néma, nincs holtjáték és típustól függően az ellenállásuk is kisebb, cserében drágák és nehezek. Ha esetleg valakinek van\volt kérem ne tartsa magában a megszerzett élményeit, minden tudni akarok róluk. :D

https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

(#127605) deny330 válasza Zsohi (#127604) üzenetére


deny330
aktív tag

Kuplungos agy? Mesélj csak kérlek. :D

Szerk: V-fék beállítás help!

A hátsó fékemnél az a probléma, hogy ha behúzom a féket, akkor a (bringával szemben állva) jobb oldala a féknek nem áll vissza az eredeti pozícióra, miután elengedtem a fékkart. Ennek következményeképp befog a fék. Ha kézileg vissza tolom középre, akkor a következő fékezésig ott marad. A feszítő rugó csavarját tekergettem, próbálgattam, de nem segített semmit. Mi lehet a probléma? Esetleg megkérné kitakarítani, hátha a kosz okozza? Sárban / hóban / latyakban sokat tekertem mostanában.

[ Szerkesztve ]

(#127606) Ákkk válasza deny330 (#127605) üzenetére


Ákkk
addikt

Cseréld le tárcsa fékre:)
Nem rozsdás a rugó vagy nincs elkopva berágva a rugónál a fékpofaház?
Először azt kellene megpróbálnod amit irtál kivéve a zsír oda nem igazán ajánlott mivel a kosz bele fog ragadni, ha valami miatt máshova kerül lehet nem fogsz vele tudni megállni..

A technika nem az agy helyettesítő terméke.

(#127607) ZolkoW válasza deny330 (#127605) üzenetére


ZolkoW
őstag

szerintem nyugodtan kenheted a V-féktüskét is, meg ha tudsz juttatni a csapágyába (már ha külön csapágyazott), az is jó, de arra tényleg figyelj, hogy a felnire, fékpofa közelébe ne kerüljön zsírból. ha telenyomod jól valami sűrű zsírral, az nem hiszem, hogy árt, inkább kint tartja a port, meg a vizet. (nem örökre, de én ezeket a részeket kenni szoktam) annak muszáj szabadon, könnyen mozognia, különben ez lesz, amit írsz. Ha van több beakasztási lehetőség a rugó számára, akkor nézd meg, ugyanabban a lyukban vannak-e mindkét oldalon.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#127608) Zsohi válasza deny330 (#127605) üzenetére


Zsohi
őstag

A Stealth agyak konkrétan ezt a megoldást használják, előnye a gyakorlatilag nulla holtjáték és az egyszerű karbantarthatósága, hátránya a hagyományos racsnis megoldásokhoz mérten nagyobb ellenállás és a súly(~490 gramm). Az Onyx ezt a technikák használja, kisebb az ellenállása a hagyományos agyakhoz mérten, a holtjátéka 1 fok alatt, közel azonnali és ez is nehéz. Na és mind a kettő drága, 500US$. :( Akik használják nagy megelégedettséggel beszélnek róla, ennyit tudok én is, na meg azt, hogy azon agyféltekem ami a vágyakozásért felem rendkívül aktív. :DDD

https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

(#127609) Hasaggymeg válasza Zsohi (#127608) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Nekem,mindamellett,hogy természetesen értem műszaki kíváncsiságodat, előnyei nem tűnnek arányban hátrányaival.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#127610) ivana válasza Zsohi (#127608) üzenetére


ivana
Ármester

Az első az konkrétan 1-1-ben az 1903-as sachs torpedo koppintása :) Kicsit több görgővel, de verseny célra a sachs is felment egészen 9 görgőig.

A press fit is érdekes dolog, a 38-39 körüli styria bringám beütős és négyszöges, baromi tartós, de nagyon rossz szerelni. A későbbi ékes +angol menet szerintem jobb.

(#127611) trialboj


trialboj
őstag

Továbbra sem értem, hogy a canyon aki elég nagy cég, miért nem oszt szét a youtubos társadalom között minden modellből legalább 1 darabot, 1 hónapra azzal a feltétellel, hogy kell készítsenek róla 1 minőségi videót, amit a canyon a termék oldalán, megoszthat, bemutatva ezzel, hogy hogy is néz ki valójában, nem csak steril renderelt képeken. Ezt a mobil cégek elé jól kihasználják. kb 0 költséggel készülhet 5-10 bemutató is, ami sok emberhez eljut, nekik a kis ujjukat sem kellene mozdítani. Jelenleg van 1 nagy és néhány kis kép a bringákról, se videó, se hiteles forrásból származó értékelés, vagy ha ez utóbbi van, akkor az csakis a legjobban felszerelt modellről, amit azért kevesebben választanak még nyugaton is.

Szinte semmit nem lehetett találni 1 évvel ezelőtt pl a neuronokról, ahogy szerintem most is vért izzadna valaki, ha csak azt szeretné kideríteni pontosan hogy is néz ki 1 bizonyos színárnyalat, vagy mik a tapasztalatok a tavalyi modellel kapcsolatban.

Itt egy kis részlet az új neuron kék festéséről, ennél szebb fényezést nem látsz mindenhol, talán pirosban tudna nagyobbat ütni, de, kék fekete az egy elég biztos kombó. A videón látszik igazán hogy, milyen szépen törik a fény rajta, napsütésben nem is kell tekerni, elég ha leülsz mellé és gyönyörködsz benne, az is termel majdnem annyi endorfint. (boldogsághormon)

[ Szerkesztve ]

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#127612) dellfanboy válasza trialboj (#127611) üzenetére


dellfanboy
senior tag

lehet ha novekedne a kereslet, nem birnanak annyit gyartani mint amennyit a piac felszivna? vagy a tobb gyartas csokkenteni a muszaki szinvonalat amit nem akarnak? nem szeretnenek a legnagyobb mass product factory lenni? mas az uzlet strategiajuk mint ami velemnyed szerint kovetendo?

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#127613) parkr válasza trialboj (#127611) üzenetére


parkr
őstag

GCN-t és társait ugye támogatják.lehet az elég nekik.
de szerintem előbb utóbb minden bringáról találsz unboxing vagy egyéb videót a youtube-on

[ Szerkesztve ]

(#127614) ZolkoW válasza trialboj (#127611) üzenetére


ZolkoW
őstag

nem biztos, hogy ez a választ, de van elképzelésem: így is van annyi eladásuk, hogy más a prioritás.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#127615) Hasaggymeg válasza dellfanboy (#127612) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

lehet ha novekedne a kereslet, nem birnanak annyit gyartani mint amennyit a piac felszivna? vagy a tobb gyartas csokkenteni a muszaki szinvonalat amit nem akarnak? nem szeretnenek a legnagyobb mass product factory lenni?...romantikusan hangzik,de ezen nagyon csodálkoznék,mert ilyen inkább csak valami utópisztikus filmben lehet mint a kegyetlen valóságban.Mivelhogy nincs felső határ az árazásban a piacgazdaság sem ismer olyant,hogy nem bírja kielégíteni a kínlat a keresletet. :N Egyszerűen nincs szükség reklámozásra.Korábban,munkás életem elején és a reklámzabálás kelet európai hajnalán dolgoztam egyszerű,falusi emberekkel,melyek közül egyik egyszer azt mondta,hogy azt reklámozzák amit nem tudnak másképp eladni.Bár a dolog,mint általában,most is sokkal árnyaltabb ennél,alapjában véve igazat mondott.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#127616) rétisün válasza Hasaggymeg (#127615) üzenetére


rétisün
veterán

éppen a Canyonnál láttam limitált, 5.1 meg 5.8 kilós bringát. 10 és 13.000 euróért. kis méretekből már nincs......persze lehet, hogy 10 darab készült belőle, de azért ez akkor is elég drága. szerintem.

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#127617) Hasaggymeg válasza rétisün (#127616) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Kérdés,hogy kell-e? Ha lemegyek a boltba hozzánk kókuszdióért,meglehet nem lesz,de nem is kell,hisz nem sok félnótás van mint én akinek éppen ma kókuszdió kell.Olyan gyors a fejlesztés,hogy ha túlgyártanak akkor azt már csak nyomott áron tudják jövőben eladni.Már még az autóknál is rendelésre megy,ha vásárolni akarsz nagy valószínűséggel utána fogják legyártani.Az ilyen felső kategóriás típusoknál meg pláne nem éri meg tucatszámra és raktárra gyártani minden méretet és színt,hisz ez már egy szűk elit vásárlói réteget céloz meg.
Amúgy ez az Ultamate CF Evo brutális egy darab! :Y

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#127618) Napfénysüti válasza trialboj (#127611) üzenetére

Gondolom ahogy az autógyártóknál úgy a kerékpárgyártóknál is inkább jobban felszerelt bringákat adnak tesztre, arról jobbat írnak majd a tesztelők.
Amúgy nem tudom MTB fronton mennyire más de outiknál bőven van Canyonokról review. Még a saját gépem pontos típusáról is találtam tavaly pedig ennek nem valami über csúcs felszereltsége van. :)
De szerintem más márkánál se találsz az összes modellről rendes tesztet. Amit épp ad a forgalmazó arról tudnak írni.

Most rákeresve még 2017-es alu Neuronról is láttam írást.

Ui: nálam pont azért lett végül Canyon Ultimate mert egy csomó tesztben agyon dícsérték, volt ahol 2500Ł alatti bringáknál konkrétan győztes lett. És bár élőben nem tudtam soha megnézni de a rengeteg pozitív vélemény a neten meggyőzött. :K

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#127619) Hasaggymeg válasza Napfénysüti (#127618) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Mentél már vele amolyan igazi,100 km körülit? Van valami negatív tapasztalatod a sok pozitív mellett?

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#127620) rétisün válasza Hasaggymeg (#127617) üzenetére


rétisün
veterán

úgy látszik, valaki(k)nek kellett, feltéve hogy a kis méretekből is készült, és tényleg megvették.

ez kb. olyan lehet, mint amikor valakinek 5-6-10 autója áll a garázsban (és egyik se Lada :DDD ) igazából nem kell, de megteheti, hát miért ne?

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#127621) Napfénysüti válasza Hasaggymeg (#127619) üzenetére

100 km fölöttit még nem, ilyen 90 km körülieket többször is. De Bakony200-ra szeretnék idén menni, az majd jó teszt lesz. :K

Amit írtam korábban, a DT Swiss kerék pattogó hangja kissé idegesítő (első kerék kiállva tekerésnél). Illetve díjaznám ha a Canyonnál is lehetne úgy variálni mint a Rose-nál: például választhatnék rendelésnél milyen hosszú stucnival szereljék meg ilyenek.
Egyébként abszolút azt kaptam amit vártam, kényelmes, könnyű, ahol kell merev. Tényleg rettentő jó bringa, imádom. Tárcsaféktől kissé tartottam mert amikor bejöttek az outiknál én is szkeptikus voltam hogy minek az, de nagyon megkedveltem. Persze szebb, letisztultabb a patkófékes verzió ez tény.

Majd ha idén lesz hosszabbtávú tapasztalatom akkor tervezem hogy írok róla egy olyan bemutatót a Logoutra mint a Focusról annó. De azt csak akkor ha már belement pár ezer kilóméter.

Na itt van pont egy Bikeradar bemutató egy éppen olyanról mint az enyém (csak itt a 2017-es van): [link]
Elég jókat írtak róla.
Ez csak egy rövid cikk: [link]

Més que un club!

(#127622) bexinho23


bexinho23
őstag

Üdv!

Mi a fenétől lehet az, hogy lassan már 2 éve tekerés közben kattogás hallatszik a hajtás környékéről? Ettől függetlenül tavaly tavasszal hátsó kerékagy, lánc és középcsapágy cserélve lett, de a hiba nem szűnt meg. Amire viszont felfigyeltem, hogy amikor alaposan átmosom nagynyomásúval a kerékpárt, 2-3 km-en át teljes a csendesség, viszont szép lassan újra előjön. Ha enyhén tekerem, nem hajtom erőből, akkor szinte nem is hallani. Amint kemény tekerésnek van kitéve, azonnal kattog, sőt sokszor már ütemre kettőt is, mindig ugyanazon ponttál.

Neten több helyen olvastam, hogy jópáran küszködnek hasonló jelenséggel, akár komolyabb, akár olcsóbb alkatrésszel szerelt kerékpárnál. Olvastam, hogy jöhet ez a hang a pedáltól, esetleg egy kissé elferdült fogba nem tud belekapni a lánc... sok mindentől lehet.

Mit tanácsoltok? Egy vidéki kerékpár szerelő rá tud jönni, ha ezzel a problémával hozzá fordulok? Mert a tavaszi szerelés során úgy néz ki az itteni szerelő nem jött rá, bár nem is mondta, hogy mi lehet, vagy kereste-e.

(#127623) Napfénysüti

@IMIIKE1998 itt a Van Rysel paletta árakkal (igaz nem honi): [link]

Més que un club!

(#127624) Hasaggymeg válasza Napfénysüti (#127621) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Ötből öt?! :Y ...na ezért nem kell reklám neki. :DDD

(#127622) bexinho23...valami,valahol a terhelés alatt megmoccan és mikor vizes és csúszik akkor nem tud reccsenni,de ahogy megszárad azonnal hallod.Először a hátsó kerék rögzítését nézném meg olyankor mikor éppen egyenletesen reccsen,amit elég ha meglazítsz majd újrahúzod picit jobban,vagy éppen kevésbé,majd visszaülve meghallgatod változik-e a hang.Nyeregcsövet is kiveheted,majd megtörölve visszateszed egy pici áttörölt olajjal rajta,de menet közben még jobb próbálni,ott elég ha lazítsz/húzol a bilincsen,vagy éppen lentebb engeded/feljebb emeled a nyerget megfigyelve változik-e a hang.Itt gyakran már a gyorsszár,vagy nyeregbilincs meglazításánál hallani fogod az idegesítő hangot. ;) Pedálon is áthelyezheted lábad,kideríteni változik-e a hang ha máshol terhelődik a tengely,vagy éppen egyik lábaddal hajtani,hogy kiderüljön melyik oldal terhelése okozza.Ha min2nél hallod,akkor vagy a középcsapágy,vagy a hátsó kerék rögzítése lesz a ludas.A középcsapágy akkor is reccsen ha nem a pedálon terheled,hanem mondjuk a hajtókarra nehezedsz,akár laza lánccal is,a hátsó kereket csak feszes lánccal lehet terhelni,az csak úgy reccsen.A nyeregcső a legsumákabb,az ülve,de kiállva is reccsenhet mikor a terhelt váz akár tized-millimétereket nyaklik. Továbbisvanmondjammég? ;]

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#127625) FireKeeper válasza Napfénysüti (#127623) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

mind pressfit :(

titánium vázat itthon lehet kapni valahol?

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#127626) 6030D válasza bexinho23 (#127622) üzenetére


6030D
Ármester

Tekerd ki a pedált a hajtókarból, tisztítsd, majd zsírozd be a menetet és mehet vissza. Esteleg a nyeregcsőnél ugyan ez, csak minimális zsírral.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#127627) Napfénysüti válasza FireKeeper (#127625) üzenetére

Itthon nem tudom de PlanetX-en vannak jó áron: [link]

Més que un club!

(#127628) ZolkoW válasza Napfénysüti (#127623) üzenetére


ZolkoW
őstag

nekem inkább ezek a Tribanok tetszenek a lap aljáról :) [link] (a tárcsásak természetesen -de megintcsak akkor lennének veszélyesek rám, ha lehetne kapni őket csak vázként-)

más: azt hiszem, megvan a következő pedálom: [link]
SPD, mégis könnyű - +extra, hogy pirosban is van;)

[ Szerkesztve ]

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#127629) FireKeeper válasza Napfénysüti (#127627) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

kb november óta építgetem az országúti/túrázós bicómat egy jófogáson lecsapott régi Puch Mistral vázra, és egyelőre ezen a vonalon maradnék, de későbbiekben nagyon piszkálja a fantáziám, hogy upgrade-eljek titániumra :K

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#127630) bexinho23 válasza Hasaggymeg (#127624) üzenetére


bexinho23
őstag

Kiindulásként ennyi elég :) A hátsó kerék rögzítésre egyáltalán nem gondoltam. Talán a pedál is problémás lehet, mert őszi emlékeim szerint ha a balt tekertem, talán a kattogás nem volt megfigyelhető, vagy nem tudtam terhelni olyan erővel, és azért nem volt észrevehető. A nyeregcső lehet legkevésbé ludas az esetemben, azt már minden úton-módon teszteltem. Köszi a tippet. Ma ránézek. Bárcsak ilyen egyszerű lenne a probléma. :)

(#127626) 6030D
Köszi, megnézem.

[ Szerkesztve ]

(#127631) Lami66 válasza ZolkoW (#127628) üzenetére


Lami66
őstag

Én multkor kíváncsiságból rákérdeztem a Decathlonban, hogy csak vázat lehetne-e venni. Azt mondták, hogy szokatlan kívánság, de valószíínűleg megoldható, csak a pontos típus, méret és szín kell hozzá. Azt persze nem tudom ,hogy árban mennyire lenne pénztárca barát egy ilyen egyedi vevői igény kielégítése.

(#127632) FireKeeper válasza bexinho23 (#127630) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

nem lehet hogy a hajtóműn a lánctányér ferde, és a lánc hozzáér az első váltóhoz? esetleg ha az első váltón a limit csavaron tekersz egy kicsit?

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#127633) kacsyx válasza bexinho23 (#127630) üzenetére


kacsyx
aktív tag

Nem tudom alu vagy karbon a géped, de nekem anno a láncvilla-középrész hegesztés volt repedt és produkálta ugyanezt a kattogást. Érdemes állványba fogni a vázat és kicsit megmozgatni a kereket kivéve a láncvillát. A varratoknál látszódni fog ha repedt.
Sőt, még ez is ugyanígy volt, hogy egyik oldalt erősebben hajtva, vagy egyik oldalra kanyarodva nem volt kattogás, másiknál kattogott...

[ Szerkesztve ]

(#127634) emiki6 válasza ZolkoW (#127628) üzenetére


emiki6
veterán

"The Ultra AF Enduracer Woman takes the standard Ultra AF frame and adds women's specific parts, as chosen by an all-female team of designers"

Jó tipusnév, Ultra As Fuck. :DDD

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#127635) bringasisti válasza bexinho23 (#127622) üzenetére


bringasisti
őstag

"alaposan átmosom nagynyomásúval a kerékpárt" lehet hogy a gondot ott kell keresni!

BENEFON DELTA--------N8

(#127636) Triathlete válasza emiki6 (#127581) üzenetére


Triathlete
senior tag

Melyikben, és mennyire? Honlapon nem láttam, vagy rosszat néztem!

[ Szerkesztve ]

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#127637) Mezga Aladár válasza bexinho23 (#127630) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Ugyan ilyen gondom volt már vázat akartak vetetni. Lelazult a hátsó kerék.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#127638) Triathlete válasza Mezga Aladár (#127637) üzenetére


Triathlete
senior tag

Sanszos! Országútinál ugyanez volt nekem is. Egyik kerék sem volt kellően meghúzva.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#127639) IMIIKE1998 válasza Napfénysüti (#127623) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

Szerintem egész korrektül néznek ki, bár tényleg fura, hogy nincs tárcsás verzió. Mostanában tényleg alap már minden gyártónál.

(#127640) Hasaggymeg válasza bringasisti (#127635) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Neki használ a mosás,utána pár pecig csendes. :DDD

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#127641) bringasisti válasza Hasaggymeg (#127640) üzenetére


bringasisti
őstag

Belülről tiszták a csapágyak..:)

BENEFON DELTA--------N8

(#127642) jjeahh


jjeahh
nagyúr

Napi köröcske, végre előbújt a nap :)

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#127643) Napfénysüti válasza IMIIKE1998 (#127639) üzenetére

Állítólag lesznek majd, csak később.

Més que un club!

(#127644) 6030D válasza jjeahh (#127642) üzenetére


6030D
Ármester

Akinek nincs Stravája, vagy a nagy felbontású képeidre vágyik, az nem jár jól ezekkel a képbe ágyazott linkekkel. Szerintem rakhatod külön. ;)

Más:
Ha valakinek van eladó 100-as stucnija, ami lehetőleg full fekete(/piros), vagy kevésbé feliratos, sikítson. Az se baj, ha könnyű. :B

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#127645) jjeahh válasza 6030D (#127644) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Na igen, nem vettem észre, hogy a képek is kisebb felbontásúak kijelentkezve, azt hittem csak kevesebb adatot mutat, más kompromisszum nincs :B . Na de az előbb úgyis feltöltöttem ide is, szal: [link] [link]

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#127646) Runner_fxr válasza bexinho23 (#127622) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Ezek a rejtélyes kattogások sajnos jellemző problémák, és néha még gyakorlott szervizesnek is fejtörést okozhat. Ha a monoblokk új, akkor azt kizárhatjuk. Lehet a pedál, akár a pedál csapágya, vagy a pedál meneten nincs zsír. Pattoghatnak még a küllők is. Kattoghat a kormány kormányszár rögzítésed, oda is kellhet zsír. Nyeregcső a vázba, nyeregpálca.

A magasnyomású mosót kerülném.

[ Szerkesztve ]

(#127647) Hasaggymeg válasza 6030D (#127644) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Nekem van,de meridaződ,maradhat? ;] (viccvót :DDD )

jjeahh...látom ott is olvad.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#127648) 6030D válasza Hasaggymeg (#127647) üzenetére


6030D
Ármester

Meridaződ lenne, de nem kell neki, mert piros Lector-a van. :U

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#127649) Massmurderer válasza Runner_fxr (#127646) üzenetére


Massmurderer
őstag

Volt nálam is kattogás,tekerés közbe,de megszünt.Nemsokára itt a kerék nekem.160as tárcsák vannak fent,180as vagy annál nagyobbat megérné?Semmikép nem akarom mostani tárcsákat az új kerekekre tenni.Féknyeregnél most 160ashoz van adapterem,azért se veszek addig 180ashoz mig nem tudom melyik a jobb.

[ Szerkesztve ]

(#127650) ZolkoW válasza Massmurderer (#127649) üzenetére


ZolkoW
őstag

milyen bicó? kövezzetek meg, de attól nem vennék lehetőleg semmit,aki trekkingre hátra 203-ast rak :D Csak azért,mert van egy az apróban, igaz,hogy 29er kategóriában, de első blikkre trekkingnek néztem, talán a beállításai miatt, szóval értitek. de azt is vegyük figyelembe,hogy egy genya vagyok. ;)

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.