Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#92024) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Nincs itt semmilyen tudatos szopóág. Jelentsük ki. Sokáig én is ebben a tévhitben voltam.
A helyzet nagyon egyszerű. A teljesen véletlen MM besorolás és hozzá a nagyon nagy intervallummal dolgozó RNG, ilyen szélsőséges helyzeteket teremt.

Az MM részéről egyszerű a dolog. Olyan tankokat rak egymással szembe, hogy az egyiknek esélye sincs a másikkal szemben (persze nem tudatosan, egyszerűen nem foglalkozik vele). Mindez persze pályafüggő, de mivel tudjuk, hogy 4-5 pályát forgat sokszor a játék, ez egy tankra kivetítve elég is.
Például vegyünk egy IS-8 ST-I párost. Ugye mennyire más jellegű a két tank, aztán mégis egyformának számít az MM alapján. Egy ST-I szakasz reggelire megesz egy IS-8 szakaszt városi, cső meg tornyozós pályákon. A nyíltabb terepen már más a helyzet. És ehhez még hozzájön, hogy ki vezeti az adott tankot, milyen puska van rajta, személyzet 50%-os vagy éppen 300.

Vagy SU-122-54 - Jagdtiger páros. Cirka 1500HP 1800-zal szemben, gyors a lassú ellen. Csőpálya, dimbes-dombos Jagdtiger. Futkározós, nyíltabb, laposabb SU. Az Obj.704-nek meg mindegy. Ráadásul ha a BL-10 valakibe belenyal, az igen fájdalmas tud lenni.
És ezt lehetne sorolni a végtelenségig.

Amikor meg teljesen elcsúszik az MM alatt a talaj, akkor igen nagy bukók vannak. Sokszor a szakaszok miatt is. Nincsenek kiegyenlítve, olyan tankokkal jönnek be szakaszok, hogy egy amúgy is gyenge szart még megháromszoroznak. Pl. Lorr40. Berakja őket egy jó tornyozós, csöves pályára aztán orbitális bukó, a szakasz sebzett összesen ezret.

Ha néhanap Balage kollégával megyünk szakaszban, akkor az ST-I, Obj. 704 párost nagyon szeretem. Az egy nagyon ütőképes szakasz. Ha meg jön hozzá egy gyorsabb táras, akkor lehet osztani a népet. Ember legyen a talpán az MM, ha ezzel szemben pont berak egy hasonló ütőképes hármast.

Sajnos ez egy tankra nézve az adott napon, az MM-nek, ismétlődő pályáknak és a segítőkész RNG-nek hála jönnek a nagyobb bukó sorozatok.

Tudatosság. A fenét, szerencse kérdése.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.