Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#8677) Patrick76496 válasza Remus389 (#8659) üzenetére


Patrick76496
őstag

Már megbocsáss, de épp, hogy az orosz T-34 a jobb. Azért nem mindegy, hogy -8 vagy -5°-ban hajlik a csöved lefelé. Az pedig, hogy könnyű ellenfél, nem a tank, hanem a vezetőjének a hibája, egyszerűen csak gyenge ellenfeleket kapsz. Én pedig T-34-57-el eszem meg a T-25-öt, csak nem rohanok eszetlenül előre vele, messziről szedegetem a gépeket, mivel eszméletlen pontos lövege van. A T-25 pedig tökéletes célpont, mivel gyakorlatilag semmi páncélja sincs, és nagy is, így nem okoz gondot a kilövése távolabbról. Ha kb annyi HP-n van, mint én, akkor még közelről is megeszem, mivel ~700-al többet sebzek percenként, bár lehet, ez menne ha full HP-ról is. Ennek a kis gépnek jobb DPM-je van, mint az IS-4-nek, az IS-7-nek vagy mint a Maus-nak. Teljesen megérte visszavenni, amikor a hónap tankja volt, máig az egyik kedvenc tankom.

(#8664) Plasticbomb: Randomban, ahol nem mindenki lő golddal viszont nem olyan rossz szvsz, a pontosságot és a célzásidőt leszámítva egész jó tank. Aki magasabbról lövi, az megszívja, mivel más szögben látja a hasát, az UFP-t pedig nem nagyon lövik be. Annyira nem lomha, persze nem is med, a páncéljához képest viselhető a sebesség. Nem is uralja a csatát, viszont játszható, szakaszban az igazi. Nagy előny, hogy a kisebb tankok néha 90°-ban sem bírják sebezni az oldalát, de meg lehet viccelni a nagyobbakat is egy kis beforgatással, ha az oldalát lövik, mert szépen benyeli a lövéseket.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.