Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#86629) Warton válasza Chris0321 (#86611) üzenetére


Warton
őstag

A 88-as sokkal jobb szerintem. Az Aladárnál csak azt használtam.

Én elfogult vagyok, mert a 88 L/71-es löveg minden tankon jobban szerettem mint a 105-öst. A Ferdin is szerintem jobb opció, mint a 105-ös.

indokok:
pontosabb a 88-as
a gyorsabb újratöltési idő sokszor jelenti azt, hogy több sebzést tudsz bevinni egy ellenségbe, esetlegesen tovább tudod lelánoclva tartani, illetve emiatt dinamikusabb lesz a játékmenet, ami számomra mindig nagyobb élmény, mint egy nagyot sebezni valakibe, valamint nincs akkora baj, ha véletlenül lepattan vagy mellé megy a lövés, mert hamarabb töltődik a következő
olcsóbb lőszer, lehet, hogy valakinek nem számít, de azért mégis, ha jól emlékszem negyedannyiba kerül és annyival nem sebez kevesebbet.

Ez az összehasonlítás csak a rövid 105-ösre igaz. A KT-nél, ha ki van fejleszetve akkor kötelező a hosszabb 105-ös használata természetesen.

Egyébként vannak ilyen esetek még a játékban, amikor nem a legnagyobb löveg a legjobb. Pl. a JPanzer IV-nél is azt érzékelem, hogy a 75-ös löveggel sikeresebb vagyok, mint a 88-assal (az nem az L/71, csak az L/56-os).

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.