Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#86618) Szasinka válasza #43783936 (#86616) üzenetére


Szasinka
tag

Érdekes ez egyébként. Az artyktól én is féltettem a Ferdit de 15 csata alatt egyszer sem vettek célba (minden csatában volt legalább egy arty de inkább több, nem tudom hányszor voltam spotolva nincs még SS de elég sokszor mivel elől mozogtam nagy általában). Viszont az IS7-el nem egyszer van, hogy úgy döglök meg, hogy csak arty találatot kapok hiába igyekszem elkerülni ahogy lehet.
Viszont light már analizált meg de ez inkább a csapat hibája volt (ki másé :)) ).
A legnagyobb gond ezekkel a lomha TD-kel, hogy előre el kell tervezni, hogy hova mész. Mondjuk egy E100 hiába lassú nincs mit gondolkodni 1-2 tipikus heavy verekedő van, oda kell menni és kész. TD-vel azért több lőpoziciót fel lehet venni (nem sokkal a mostani térkép trend mellet de mondjuk a tipikus med helyeket is bele lehet venni amit támogathatsz) amit ha nem jól választasz ki meg vagy lőve, akár szó szerint is.
Chris0321:
Ejj, pedig örülnék neki. Klánnal (legyen bármilyen fun klán szvsz) egy bajom van, hogy azzal kötelezettsége is lesz az embernek amit nem tudnék úgy válalni munka, család melett amit én is elvárnék magamtól.
Alkalmi szakaszokhoz viszont szívesen mennék. User:szasinka aki akar felvehet

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.