Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#67856) Diarmand válasza S.Copperpot (#67852) üzenetére


Diarmand
senior tag

Bocsánat, 128-as volt az :)

Érdekes amit írsz és egyet is értek vele nagyrészt. Az, hogy érzésre kinek mi, az egyénfüggő. Lehet ha én is sokat mennék (200+ csata) egy olyan tankkal, aminek nagyon szüksége van a BiA-Venti kombóra, akkor hiányozna ha eltávolítanám mindkettőt. Bár számomra fontosabb a látótáv, még a Centi 7/1 esetében is az lesz, mert nagyon pontos ágyúik vannak az angoloknak. Még csak a nyolcas Centinél járok, de lesz majd kilences is. Nagyon jónak tűnik az a 105-ös pukkantó, várom már.

Az egyes ponttal egyetértek, de szerintem egyszerűbb megnézni a honlapon, amit linkeltem, hogy mi fog megváltozni és mennyire. Igaz, csak nézni lehet az értékeket, kipróbálni nem.

A kettessel már nem feltétlenül értek egyet. Szvsz taktika és tank (nem arty) nem határoz meg különösebben más és más skillsort, mert vannak olyan alap dolgok, amiket be kell választani (pl javítás+hatodik érzék), majdnem géptől függetlenül a hatékonyság érdekében. Ezért nem lesznek annyira eltérőek egymástól a legénységek, az én szempontjaim alapján.

Na, a vizes ammorack... nekem is sokszor azt lőnek, de nem akarom lecserélni rá a csigaszemet. Hatékony nagyon. Ma is, fradi81 fórumtársunkkal mentünk pár kört a Centikkel és Murovankán az erdőbe be kellett mennem spotolni és csak akkor villantak a kilences td-k, mikor bekapcsolódott (hopp :DDD ) a csigaszem. Fradi81-nek innen is köszönöm a meccseket, jókat mentünk, sokat nyertünk :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.