Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#60898) dfsz34 válasza Diarmand (#60897) üzenetére


dfsz34
őstag

Az a helyzet, hogy az F155-nek egész jó szerepei voltak korábban. Lehetett vele menni a támadó ékkel és szó szerint rárontani az ellenségre, kitárazni, visszahúzódni, újratölteni és addig ismételni, amíg hp van. Nekem ez jobban tetszett, mint a bokorban lapítás.

Ehhez kell mozgékonyság, front páncél, hiszen az ágyú iszonyat lassan céloz be (emiatt inkább közelről hatékony, ahol nem kell megvárni a teljes becélzást) és a következő lövedék betöltési ideje is hosszú (sok tank van a játékban és nem csak alsó tier-ben, amik kevesebb vagy kb ugyanennyi idő alatt betöltenek, amennyi idő alatt az f155 a tárból betölti a következő lövedéket).

Hogy op vagy sem, nyilván korábban jól lehetett használni ilyen kobra stílusban, lecsapott, sebzett, visszahúzódott. Az is igaz, hogy a front páncélja nehezen belőhető volt korábban, annyira pattintott. Most sem rossz egyébként, de tényleg belövik szemből, oldala meg mindig is papír volt, egyértelműen könnyebben kiszedik.

Most sem rossz tank, de elvesztette a korábbi erősségeit és így már akármilyen játék stílust követsz vele, találsz sokkal sokkal jobb tankot, amikkel élvezetesebb menni. Ha sniper, akkor inkább a WTE, aminek fantasztikus ágyúja van és a hat lövés ugye, na az pusztító erő, nem is sokkal hosszabb teljes tár töltési idő mellett. Támadó tanknak meg egyértelműen vannak jobbak, most hogy agilitást, alfa sebzést és front páncélt vesztett az F155.

Meg lehet pszichológia is, nerfelt sz.rral senki nem szeret menni, esélyt sem adnak neki, hogy kitanulják még alaposabban használni. Egyetértek, hogy még most is jó tank, de meg kell tanulni jól kezelni és azt is megértem, hogy sokan miért nem szánják rá az időt.

Arra is kíváncsi lennék, hogy hányan hagyták abba a húzását, mert sok elég sz.r TD van ezen az ágon és ha az F155 már nem olyan vonzó, akkor simán elhiszem, hogy egyszerűen ejtik a projektet sokan.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.