Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#60401) dfsz34 válasza tween (#60384) üzenetére


dfsz34
őstag

Eddig 9.1 előtt ment nekem 1920x1080-ban a konfigomon minden full, legmagasabb beállítás.30fps alá csak szerver lagoknál nézett be, amúgy soha.

9.1-el szinte pont egy időben cseréltem monitort, most már 1920x1200-ban nyomom és a gtx660ti-re már csak magas beállítást javasol a program, amit el is fogadtam, mert fullon nagyon melegedett a graf kártya. Illetve ami nagyon nem tetszik, hogy rohadtul terheli a procit is, de sajnos azt nem tudom, hogy a 9.1 miatt vagy a kicsit nagyobb felbontás miatt. Én a 9.1-re gyanakszom.

A hőség is hozzátesz, de most már folyamatosan 50 fok felett van a proci olyan fokozatú hűtésen, ahol korábban 45-46 fok volt a max, inkább alatta. Ez így nagyon nem jó, ráadásul nekem rohadt hangos is már ezen a fokozaton.

Nem tudok erre mit mondani, de csak a wot miatt nem akarok házat meg új hűtést beszerezni.

Ha szeretnél legalább magas graf beállítás mellett játszani, akkor kell a 660 szvsz.

(#60402) Djuree válasza Diarmand (#60389) üzenetére


Djuree
félisten

Szval te a medalokert játszol nem a jatekelmenyert? Én a magam részéről többre ertekelek egy nagyon szoros izzasztós izgalmas de vesztes csatát, mint 5 sima győzelmet. Ezt jegyzed meg, a sima winre már másnap nem emlekszel...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#60403) tween válasza dfsz34 (#60401) üzenetére


tween
őstag

Neked a "ti" verzió van?

(#60404) dfsz34 válasza tween (#60403) üzenetére


dfsz34
őstag

igen, ami az adatlapomon van, azzal nyomom

őszintén szólva meg nem mondom a különbséget a magas és a full beállítások között. Észre nem veszek semmit, nagyon szép a játék így is.

Így magas beállítással, 1920x1200, pl cliff pálya 42-45 fps a legalja

[ Szerkesztve ]

(#60405) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

6370 sebzésre a szánalmas 2. osztályú jelvény a jutalom, magasan van a kerítés teteje az STB-1-el, az xp-t pedig elég szűkmarkúan méri a játék (annak ellenére, hogy szinte csak X-es járműveket lőttem).


Más dolog, Serene Coast levitáló sziklái látom továbbra is elkerülik a fejlesztők elképesztő sas szemeit. ;]

(#60406) Diarmand válasza Djuree (#60402) üzenetére


Diarmand
senior tag

Álljál meg, álljál meg barátom!

Ismét csak be kell másoljam ezt.

Hol írtam, hogy a medálokért játszom? Sehol :)
Hol írtam, hogy csak a győztes meccs lehet élvezetes? Sehol :)

Azt írtam kérlek alássan, hogy a tomatok tesznek hőssé. Kicsit láss a dolgok mögé, egész egyszerűen arról van szó, hogy ki nem szereti, mikor egy kicsit is kitűnik a tömegből? Nem kell itt medálokra gondolni, elég a 4-5 kill és a sokezer sebzés :DDD
Egy a lényeg. Amikor úgy hozol le egy meccset, hogy érzed mekkora Ász vagy, megállíthatatlanul törsz előre, egy kibaszott úthenger vagy, megvéded a bázist egymagad, nem tudnak megfogni... nos, ezek mikor is történhetnek meg? Amikor egy FU SIEMA szöveg vagy betűtésztából a paradicsomlevesben, akkor. Amikor nem veled egyenrangú csapattal, játékosokkal küzdesz meg, hanem balfaszokkal, pontosan úgy, mint az említett úriember Ph3lan videójában. Meg is lett említve, hogy a harminc játékos közül ők ketten a legjobbak. Ezért tesznek a tomatok hőssé, teccikérteni? Az ő játszani-nem-tudásukat fordítod a magad javára. Érted már? Az mellékes, hogy az ilyen hőstetteket, medálokkal honorálja a játék :)
Vajon hogy végződött volna ez a 14 killes meccs, ha akár csak egy zöld játékos is van a túloldalt? ;)

(#60407) Simulacrum válasza PR0JECTNR56 (#60405) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Spotsebzés a kulcs. Ez 1400 fölötti xp volt prém nélkül. Ez már elég komoly T10-ben. Szerintem erre az STB-1 is megkapná az ászt.

(#60408) vhw válasza Diarmand (#60406) üzenetére


vhw
addikt

Az ún. hőstettek során nem csak kizárólag a közmondásos paradicsomok szoktak áldozatul esni... nem egyszer hasonló képességű (netán/akár jobb?) játékosokon is át kell gázolni; jobb taktikával, időzítéssel, szerencsével...

Kicsit erős ez a "paradicsomok tesznek hőssé" elmélet.
Nemcsak a magatehetetlen játékosok esnek/eshetnek el, növelve a skalpok számát, hanem azok is, akik épp nem jól gondolkoztak, vagy nem elég gyorsan az adott szituációban.

Talán ezért is nem csak két táborra oszlik a játék; paradicsomok, meg hősök.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#60409) PR0JECTNR56 válasza Simulacrum (#60407) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Vélhetőleg igen, erre gondoltam én is.
Csak az STB-1-el állandóak az ilyen jellegű csaták. Ha 3000 alatt lövök akkor általában bukta, 3000-4500 között már többnyire beszokott jönni, 5000 felett meg lehozom. Szóval sokszor alakul a csata a képen látható módon, egyedül ezt nem szeretem csak a X-es csatákban. Az STB-1 viszont még mindig egy remek közepes tank.

(#60410) superfly2 válasza Simulacrum (#60407) üzenetére


superfly2
tag

Én erre csak 1. osztály-t kaptam... pedig szerintem itt van elég sebzés (igaz hogy nem olyan sok :DDD ) és elég spot, bár az tény hogy neked jobb köröd volt! :C
(#60409) SHiZUOKA: nekem is nagy kedvencem a BC-vel együtt :B

[ Szerkesztve ]

(#60411) LobiDrg


LobiDrg
aktív tag

Jó estét kollégàk.A hétvégére meglesz a 110-es kìnai heavy.Felszerelésnek töltés és célzàsgyorsìtót plusz fokozott szellőzést tervezek ràrakni.Szerintetek jó lesz?.Az IS2-n bevàlt ez a kombó ami a kedvenc tankom lett :) Még annyi hogy melyik löveggel érdemesebb hasznàlni ? A kisseb szebzésű nekem szimpatikusabb a gyorsabb töltésidő és a nagyobb pen miatt.Van annyi free xp-m hogy a lànctalpat a ràdiót és a tornyot ki tudom fejleszteni.A löveg marad a végére.

[ Szerkesztve ]

(#60412) Diarmand válasza vhw (#60408) üzenetére


Diarmand
senior tag

Its obvious :K

(#60413) jr1994 válasza LobiDrg (#60411) üzenetére


jr1994
addikt

A legfontosabb szinte minden tankon a top löveg minél gyorsabb kifejlesztése, kivétel meg erősíti a szabályt ;)

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#60414) dfsz34 válasza superfly2 (#60410) üzenetére


dfsz34
őstag

Szerintem a spot se hoz olyan nagyon, mint ahogy sokan hiszik, ami viszont igazán számít xp szempontjából, hogy osztozol-e bárkivel is a találaton. Azaz, ha rálátsz az ellenfélre, akkor nincs spotter, nem kell osztoznod. Az viszont sehol nem látszik, hogy egy 4k sebzést úgy hoztál össze, hogy te magad ráláttál az ellenfélre vagy osztozol a spotterrel. Nagyon nem mindegy. Meg ha 200m alatt vagy, akkor még valami minimálisan többet is kapsz, de a lényeg, hogy lásd az ellenfelet.

A másik dolog, ha leláncolt ellenfelet lősz, akkor szintén osztozol. Sok sutyerák pro játékos direkt megvárja, hogy megjavítsa láncát az ellen. Persze sunyiban, csak néha feltűnő, amikor tudom, hogy gyorsan töltő a tank és mondjuk pont lőttem, látom az eltelt időt és azt is, hogy már lőnie kéne, de nem, hanem kivár. Az esetek 99%-ban fel sem tűnik, pedig szerintem sok pro trükközik ezzel.

A látótávval kapcsolatban ezt nem értik meg sokan, hogy a látótáv növelésének (a látótáv egyébként is talán a legfontosabb dolog, bár erről megoszlanak a vélemények, az én véleményem az, hogy mindig a látótávot növelem elsőnek modullal és skillel is - rádiósnak elsőre, parancsnoknak másodiknak vagy harmadiknak megy) van egy ilyen pozitív hozadéka is, hogy sokkal kevesebb találaton kell osztozni a spotterekkel, mert messzebb lát az ember, logikus, hogy több ellenfélre fog maga is rálátni plusz még ő maga is spotol a vaksi társaknak.

Ezért van az például, hogy siegfried line-n brutális köröket lehet csinálni, ha valaki bemegy a városba és nem messziről csipeget, mert gyakorlatilag közelharc folyik ott, nem kell senkivel osztozni a találaton sőt bónuszként még ő maga is spotol a csipegetőknek, de volt már ott úgy tank ászom, hogy nulla spot és csak valami minimális assziszt mellett.

(#60415) nihill


nihill
őstag

T10es csata.
Mit keresnek fenn az ilyenek hajnal 3 környékén?
No comment.

(#60416) Rellind


Rellind
senior tag

Most meg megint karbantartás... :(((

(#60417) emre válasza Rellind (#60416) üzenetére


emre
veterán

ja, hihetetlen hogy minden nap reggel ez megy :U

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#60418) Remus389 válasza emre (#60417) üzenetére


Remus389
veterán

.

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#60419) sith7 válasza emre (#60417) üzenetére


sith7
nagyúr

:DDD

(#60420) Simulacrum válasza vhw (#60408) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Pedig de.
Pont mostanában néztem T10 medes 10k-s meccseket. Direkt csak a 10k sebzés fölötti replayokat néztem, kíváncsi voltam hogy jönnek össze ezek. 3-4-et néztem meg talán. Volt amelyik után tényleg megemeltem a virtuális kalapom, mert nagyon jól játszott benne az illető, de abban is és mindegyik másikban is úgy jött össze a hatalmas sebzés, hogy volt egy free frag. Az egyikben egy Maus, aki még csak rá se fordult az őt hátulról lövöldöző medre valamiért, a másikban egy JPZE100-nak nem volt fogalma arról, hogy kell egy hegynek tolatva kizárnia egy tankok a fenekéből.
Szóval saját tapasztalat és több ilyen kör megnézése után én azt tudom mondani, hogy Diamanddal értek egyet, avagy a rossz játékosok tesznek hőssé, számomra ez egyértelmű. Ezért nem is támogatom a képesség alapú MM-et semmilyen formában. Egy lila játékos sosem fog egy lövés után a nyílt téren maradni, sosem fogja a szikla mögül kintfelejteni a tankját. Nem azt állítom, hogy lila nem halhat meg azonnal, de sokkal, de sokkal kisebb az esély erre, arra viszont nagyon nagy, hogy egy piros játékost könnyen szétszedsz. Egyedül arty esetén lehetséges, hogy mondjuk nem számít a szín, mert egy lilát ugyanúgy egylövésez, mint egy piros játékost, de az artykról inkább nem szeretnék beszélni, mert már kifejetettem róluk itt is a véleményem. A legtöbb csata hősökre és rossz játékosokra oszlik, csak van olyan csata, ahol a sárga játékos a hős, mert nincs lila mondjuk vagy ahol a zöld a rossz, mert tele van kékekkel a csapat. Nálam az a csata a GG, amiben a végén 1 vagy 2 tank marad ugyanennyi ellenfélre és ezek rendkívül ritkák.

dfsz34: Maximálisan egyetértek. A látótáv a kulcs ebben a játékban. Én is minden tankommal erre megyek, hogy ezt javítsam. Nem véletlen, hogy a legrosszabbnak tartott amerikai T10-es med nekem a kedvenc tankom. Úgy tűnik még a jobb játékosok se éreztek rá, hogy a Patton micsoda fantasztikum tud lenni, azzal a +10m látótávjával, ami csak neki van a játékban. Én mivel több T10 meddel is játszom tudom, hogy rettentő sokat számít ez a kis érték is. Lásd akár a tegnap belinkelt képet is. Az egy erőlködés nélküli csata volt, könnyed ász. Az ilyen pályák, mint Murovanka, Prokhorovka, Malinovka a Pattonnak jutalomjáték, nehézség nélkül lehet rajtuk ilyen köröket menni.

[ Szerkesztve ]

(#60421) #43783936 válasza LobiDrg (#60411) üzenetére


#43783936
törölt tag

Szerintem venti helyett inkább csigaszemet tegyél fel.
Nekem sokat hozott az a plusz látótáv, mert ritka volt, amikor nem tizesek közé dobott be.

(#60422) Angel1981


Angel1981
veterán

Használ itt valaki még rajtam kívül Locastan HD minimap modot?
A legutóbbi verzióban (legalább is amire azt írják, hogy már 9.1-es) ugyanúgy a 9.0-ás térképek vannak, tehát a módosított pályákon nem egyeznek a tereppel, ami eléggé zavaró...

Valami megoldás?
(Azon kívül, hogy a térképmappából kitörlöm az adott térképet, és akkor ugyan helyesen látom, de SD-ben.)

(#60423) jano_77


jano_77
nagyúr

Fejlesztői hírcsokor #74:
- olyan jó, hogy korábban azt nyilatkozták, hogy nem lesz Havok, mert a saját motort fogják majd tovább fejleszteni. Most mégis azt mondják, idén lesz Havok.......ennyire lehet adni a szavukra?!? :F
- Storm azt mondja az optimalizálásnak nem kell mindig nagy lépésnek lennie. Apróbb lépésekben is csinálhatják. (csak csinálnák!!! pl ez: Úgy tűnik van egy hiba a 9.1-ben amikor kilépsz a csatából a hangárba akkor valahogy beragad a játék. Storm azt mondja ez a magas adatforgalom miatt van, amikor vége a csata akkor a játék egy nagy adat csomagot küld az eredménnyel és a csomag valamikor nem megy át rendesen. Eddig ezzel miért nem volt gond, miért van az, hogy minden újabb patchnél olyan hibák vannak, amik korábban jó volt?!?)
- teszt 9.1 (mindkét kör) megerősítette a jobb teljesítményt és kevesebb laggot/fagyást (olyan véleményeket olvasok más fórumokon és tapasztaltam én is, hogy a laggok sajnos jelen vannak most is, nem sikerült megoldaniuk :( )

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#60424) PR0JECTNR56 válasza jano_77 (#60423) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Nálam többnyire jól funkcionál a rendszer, laggok nincsenek, bár ezúttal teljesen tiszta telepítés volt a játék. Ugyanakkor az Észak-Nyugat nevű pályáról eltűnt 15-20 fps-em valahova és tálcára letéve nem lehet visszalépni időnként.
Sniper nézetben viszont javult egy kicsit az fps-em a legtöbb helyen.

(#60425) jano_77 válasza PR0JECTNR56 (#60424) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszi az infókat.
Focis játék mod
Sajnos még nem volt szerencsém kipróbálni így örültem a Cleverlandes videónak, gondoltam megnézem, hogy is néz ez ki. Csak én nézek vmit rosszul és nem látom a labdát vagy tényleg nincs labda a játékban?!? :F :U
T-62A sport verzióra lehet tenni kiegészítőket....mondjuk vmi extra ellátmány, kaja, kv, stb?

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#60426) xenom0rph válasza jano_77 (#60425) üzenetére


xenom0rph
őstag

Mondta a videóban hogy neki nem látszik a labda :D

halahala

(#60427) #43783936 válasza jano_77 (#60425) üzenetére


#43783936
törölt tag

Szerszámos ládát és töltésgyorsítót tettem rá, mivel a parancsnok fejlődik, ezért a BIA-t választottam neki.
Az ágyú igazán csak az ellen láncolgatására jó, ettől függetlenül szerintem jobb ötlet mint a Karl volt.
Sajnos itt is észrevenni, hogy némelyek a camper játékstílusban vannak otthon.
Tegnap két értelmes csapattársam beállt a kapunkba, és onnan lövöldözgetett.
Persze 3:1-re elbuktuk a meccset. :W

(#60428) jano_77 válasza #43783936 (#60427) üzenetére


jano_77
nagyúr

Akkor érdemes 3-as szakaszban bemenni eme csata módba, ha jól értelmezem!? :)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#60429) đe$|re válasza jano_77 (#60428) üzenetére


đe$|re
senior tag

Szakaszban nagyon élvezetes. Tegnap délelőtti eredményünk: 17 győzelem, 3 döntetlen.

(#60430) #43783936 válasza jano_77 (#60428) üzenetére


#43783936
törölt tag

Biztosan jobb szakaszban.

(#60431) jano_77


jano_77
nagyúr

Használja vki esetleg ezt a modot? Annyi kérdésem volna, hogy működik-e rendesen vagy össze akad-e vmi mással?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#60432) Bingisz válasza jano_77 (#60423) üzenetére


Bingisz
addikt

A Havok egy fizikai motor. A grafikáért pedig a saját BigWorld Engine fog továbbra is felelni. A kettő simán elfér egymás mellett.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#60433) kisküzdő válasza jano_77 (#60431) üzenetére


kisküzdő
tag

Szia. Én használom és működik is.De az itt leirtak szerint engedélyezni kell az xvm-ben.

[ Szerkesztve ]

Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)

(#60434) zsolthee


zsolthee
senior tag

Sziasztok!

Most a 9.1-nél is úgy kell a mod-okat telepíteni mint az előző verziónál? Azaz "audio, text, script, gui" mappát a "res" mappából át kell másolni a "res_mods"-ba?

:R

(#60435) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Csak én látok és tapasztalok meg rengeteg ammorecket a váltás óta? Tegnap 3-at kaptam, 2-őt adtam és láttam vagy 5-öt. Ma is láttam már repülni tornyot. :F

(#60436) dfsz34


dfsz34
őstag

Sikeresen megint tk-zott egy eroii-s retardált hülye gyerek. A kis amx-el nyomultam és próbáltam leszedni egy ellenfelet, de tulajdonképpen sem bokorban nem voltam, semmi, a dombtetőn, ennyi. Aztán látom, hogy valami tol oldalról, de még így is próbáltam lőni, de megjavította a láncát és meglépett az ellenfél. Ha nem tol el ez a retardált, akkor jó eséllyel kilövöm. Simán el tudott volna menni mögöttem, akár előttem is, ahogy a hülyék csinálják, de mindegy, persze a hatalmas isu nem tér ki, eltolja azt, aki előtte van.

Ezután beszóltam a hatalmas isu-nak, aki ezután nem az ellenféllel foglalkozott, hanem engem vadászott le, mert az, hogy ő eltol, természetes, de egy ilyen hatalmas tanknak ne szóljon be senki.

Egyébként egyáltalán nem álltunk olyan fényesen, simán elmehetett volna a meccs ezen a baromságon, mert az ellenfél életben maradt, engem kilőtt meg közben nem foglalkozott semmivel, úgyhogy szépen aprították a mieinket, de az ilyen retardáltakat a csata maga nem nagyon érdekli.

Kikerestem a klán parancsnokot, írtam neki is, de szemlátomást nagyobb barom, mint a katonája.

Atyaég, mi van itt. Ez egy észt "szuper" klán, óvakodjatok tőlük.

Nálam instant tk a következő eorii-s, akivel összefutok, persze megvárom, hogy legyen ellenfél a célirányban, akkor lövöm ki, úgy nem számolja tk-nak.

[ Szerkesztve ]

(#60437) dvids válasza ddt500hu (#60435) üzenetére


dvids
aktív tag

Inkább az effektek látványosabbak nem?

(#60438) Jolet


Jolet
őstag

az eu1 már megint tiszta lag :W

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#60441) ddt500hu válasza dvids (#60437) üzenetére


ddt500hu
veterán

Nem.

(#60442) balintka


balintka
addikt

Ezt a T62A Sport tankot mire kaptam? Ez is csak átmenetileg marad meg a garázsban?

(#60444) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Saját alap XP rekordom. :)

Replay. 11 400 WN8. :D

[ Szerkesztve ]

(#60445) A Zéé válasza ddt500hu (#60435) üzenetére


A Zéé
addikt

su-100-al eddig 3/3 lőszerrekeszes halálom van ma :D

Just a simple Lineman...

(#60447) KaLeun válasza dfsz34 (#60436) üzenetére


KaLeun
senior tag

Nekem volt ma olyan csatám ami azon ment el, hogy egy tomato KV-1S a Löwénken vett elégtételt, mert az szóvá merte tenni, hogy éppen blokkolja.

Aztán egy Chi-ri blokkolt 3-4x Mines-on és nem értette, hogy miért kapja vissza. Persze egyből büntetett és ment is a pihenőre (ban).

Amúgy nincs bajom a lengyelekkel, sem a németekkel de wot játékosokként rohadtul utálom őket. Nem azért mert szarul játszanak, hanem, hogy mindig ugatnak mint a veszett kutyák. Prokhorovka, éppen megtárgyaljuk a dolgokat az ellenféllel, erre valami lengyel tomato IS-8-nak elkezd habzani a szája (nagy mellénnyel medet akart büntetni, de sajnos már nem ért oda).

Cila

(#60448) riki


riki
senior tag

Sziasztok. Nem tudom volt e már :Autotelescope 9.1[link]

(#60449) #21346560


#21346560
törölt tag

Egy ismerős neki szeretne állni a tanknak (akármennyire is le szeretném róla beszélni ;] ), véletlen van valakinek elfekvőbe egy starter kód?
Ami nekem volt, azt valakinek odaadtam itt a fórumon....

(#60450) LobiDrg válasza #21346560 (#60449) üzenetére


LobiDrg
aktív tag

Nekem van egy accom amivel kerek 1 csatám van.Neki akartam kezdeni de nincs rá elég időm ha gondolod azt oda tudom adni.Nem tudom hogy lehetne megoldani.Van rajta 1400 arany :) Priviben megbeszélhetjük :))

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.