Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#214622) köpet válasza Geller72 (#214620) üzenetére


köpet
aktív tag

Saját tierben szerintem jó nagyon, mondjuk nekem nem a repeszágyúval jött be.
Jó kis gép, domb/fedezék mögül, ha csak a torony látszik ki, és az is be van forgatva kicsit tud pattintani, de erre nem érdemes építeni. Szellőzés, célzórendszer, töltésgyorsító, esetleg BIA, és lesz egy olyan meggymagköpködőd, amit nagyon fognak utálni a másik oldalon.
Nem szemből és nem közelről, mert tényleg nem túl vastag a bőre. Én lassúnak se éreztem, mondjuk nem a T-28 vagy a BT-7 után ülök bele, ha lehet.
Szerintem jó pozíció kell neki és fedezék; kidugod a tornyot, lősz hármat, mire a másiknak leesik, hogy valami történt és rádfordul, akkor vissza, és így tovább. Egyik első körömben összelőttem vele több, mint 1600 dmg-t, ami csak class 1 volt, szóval nincs vele alacsonyan a léc.
A következők is hasonlóak lesznek. Sokan használják a repeszágyúval, de az kicsit más stílust igényel, mert tapasztalatom szerint pontatlanabb és lassabban tölt jóval, bár nem vészesen. Ha szereted a nagyot sebző ágyúval való trollkodást az is tetszeni fog, de a pontosságra mindenképpen rá kell gyúrni. Az M4A1-em se talált el semmit, amíg nem lettek 100-asok a legények és a felszerelés. Néha még úgy sem...
Stílusában a svédek medekre hasonlít leginkább a jó csőlehajlás és a kevés páncél miatt, de amíg azok viszonylag pontosak és lassabban ütnek nagyokat, addig ez pontatlanabb és igen jó tűzgyorsasággal rendelkezik.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.