Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#201679) hipó válasza pruzsi (#201667) üzenetére


hipó
tag

Én még lebeszélnélek a prémium tankokról, később még bármikor vehetsz, viszont ha több tapasztalatod lesz, sokkal élvezetesebb lesz velük a játék, mert 8-as tierben azért nagyobb szükség lesz a tudásra.

Azt javaslom, kezdj el egy ágat, állj meg kb tier5-nél, és húzd a tank legénységét, mert a jó legénység alap! Könnyű, közepes és páncélvadász tankoknál első körben a parancsnoknak hatodik érzék, a többinek mehet az álcázás skill. Nehéznek hatodik érzék és javítás. Ha megszerezted az első skillsort, már sokkal könnyebb lesz velük a játék, ráérsz gondolkodni, hogyan tovább.
Meg persze mindent fejlessz ki a tankokon, és rakhatsz rájuk álcahálót, teleszkópot. Így messzebb látsz és kevésbé vesznek észre, ami nagyon nagy előny kezdőknek alacsony tierben.
Aztán pár száz csata után kezded átlátni, mik a veszélyes tankok, miket tudsz sebezni, lekörözni, attól függően, mivel játszol, aztán majd kitalálod, melyiket akarod a garázsban tudni.
Pl én így kezdtem el a japán nehéz ágat később, mert láttam, hogy (kezdve az OI-val) brutál páncélozottak, nehéz őket kiszedni (persze az első pár ezer csatában főleg könnyű tankokkal mentem, így nehéz is lett volna őket sebezni). Addigra már kitapasztaltam, hogy tier4-ig a japán tankok papírból vannak, kb a könnyű tankkal egyenértékű a páncélzatuk, így is játszottam velük. Persze aki nem ismerte annyira a játékot, az mondta, hogy nyomuljak előre, meg noob heavy, ezekre csak legyintettem : ) Aztán amikor meg volt az OI, meg a többi utána, akkor nagyon örültem : )De ez valamikor kb 8000 csata környékén volt.

Pár tipp, szerintem mit érdemes húzni (nekem nagyon bejöttek)
Azért is jók ezek a tankok, mert utána is jó tankok fognak jönni, csak akkor már tudni fogod használni is őket : )
Páncélvadászok: tier3 Marder II - német, tier4 - Marder38T - német, tier5: T67 - amerikai.
Könnyű tank: francia ágat javaslom
Közepes tank: tier4 Matilda - brit; tier5: P43 - olasz (egész jó páncéljuk van, tanulhatod velük a beforgatást, meg a hulldownt : ), T-34 - szovjet
Nehéz: tier5: KV1 - szovjet nehéz
Arty: tier6: M44

Persze biztosan vannak mások is, nekem ezek a kedvenceim, mások majd biztosan bővítik a listát.

Ha nagyon akarsz, móka tanknak prémiumból vegyél Valentine II-t, szovjet könnyű tank kb majdnem nehéz páncélzattal és kis sebességgel, alacsony átütésű (goldot igényli) és keveset sebző lövedékkel. Sajnos legénységképzésre nem nagyon alkalmas, de ha elértél egy szintet a játékban és top tier vagy, akkor arathatsz vele! Pattognak rólad a lövedékek, és pumpálod a goldot (aminek fele mellé megy, vagy távolra már nem üt át).

Egyébként pedig azt csinálsz, amit akarsz, ez csak egy játék : )

Ja, meg érdemes nézni másokat youtube-on, hogyan játszanak. Szerintem skill4ltu-tól lehet a legtöbbet tanulni, ő folyamatosan mondja, hogy mit miért csinál, kivéve, amikor nagyon koncentrál, de olyankor mondja is, hogy "Bocs, most nagyon kellett koncentrálnom, ezért nem mondtam, hogy mit csináltam.", de aztán elmagyarázza, hogy mit csinált : )

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.